Перелік екзаменаційних питань по учбовій практиці


Скачати 46.16 Kb.
НазваПерелік екзаменаційних питань по учбовій практиці
Дата22.04.2013
Розмір46.16 Kb.
ТипДокументи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи
Перелік екзаменаційних питань по учбовій практиці

1. Ваші дії при виникненні пожежі в магазині. Назвіть заходи по запобіганню пожеж; відповідальність працівників за збереження матеріальних цінностей.

2. Ви працюєте в кондитерському відділі, згрупуйте асортимент згідно класифікації . Назвіть постачальників, терміни реалізації, особливості продажу.

3. В працюєте в відділі «Тканини», до вас звернувся покупець з проханням допомоги у виборі тканини на легку сукню. Надайте допомогу покупцю.

4. Назвіть постачальників та виробників кондитерських виробів. Згрупуйте асортимент товарів, які вони постачають.

5. Назвіть магазинні методи продажу, дайте їм характеристику , вкажіть недоліки та переваги.

6. Ви працюєте у відділі постільної білизни, поясніть, які вимогу ставляться до організації робочого місця продавця товарів цієї групи.

7. Складіть текст рекламної об’яви на запропонований зразок товару.

8. Дайте характеристику асортименту фруктів. Прокоментуйте порядок зважування та переоцінки фруктів.

9. Прокоментуйте порядок викладки молочних товарів та їх розміщення в торговому залі.

10. Дайте характеристику асортименту галантерейних товарів. Ваші дії по наданню допомоги покупцям у виборі товарів даної групи.

11. Складіть текст рекламної обяви на проведення дегустації.

12. Дайте характеристику асортименту овочів. Прокоментуйте порядок зважування, упакування та переоцінки овочів.

13. Працюючи в кондитерському відділі надайте допомогу покупцю у виборі товарів: дитині, імениннику, хворому на цукровий діабет.

14. Згрупуйте асортимент косметичних товарів згідно класифікації і застосування.

15. Ваші дії при виникненні конфліктної ситуації з покупцем (жалоба покупця на неякісний хліб).

16. Дайте характеристику асортименту товарів побутової хімії. Охарактеризуйте надані зразки товарів.

17. Назвіть види інструктажів з техніки безпеки, які проводять в підприємстві торгівлі. Дайте характеристику змісту та документального оформлення.

18.Дайте характеристику асортименту хлібобулочних виробів. Назвіть постачальників, терміни реалізації, особливості продажу.

19. Ваші дії при обслуговуванні балакучого покупця. До якого типу темпераменту ви його віднесете ?

20. Дайте визначення асортименту, класифікаційні ознаки продовольчих та непродовольчих товарів.

21. Скласти план дії по запобіганню нещасливих випадків на підприємстві; вкажіть відповідальність осіб. Ваші дії при враженні електричних струмом ; при переломі кінцівок; опіках.

22. Дайте характеристику асортименту круп. Назвіть постачальників і терміни реалізації.

23. Ви працюєте у відділі хлібобулочних виробів. Дайте консультацію покупцю щодо дієтичних хлібних виробів.

24. Дайте характеристику асортименту іграшок згідно класифікації. Надайте консультацію покупцю у виборі та використанні.

25. Дайте характеристику торговому обладнанню, яке використовується в учбовому магазині «Сільпо». Зробіть висновки про наявність та потреби доповнення.

26. Ви працюєте в молочному відділі згрупуйте асортимент згідно класифікації. Прокоментуйте особливості продажу, правила безпечного користування, терміни придатності , документи які засвідчують якість товарів.

27. Ваші дії при обслуговуванні імпульсивного покупця. До якого типу темпераменту ви його віднесете?

28. Охарактеризуйте розміщення та викладку галантерейних товарів.

29. Оформіть цінник на запропоновані товари , прокоментуйте ваші дії.

30. Надайте допомогу покупцю у виборі фруктово-овочевих консервів, розшифруйте маркування.

31. На прикладі універсаму «Сільпо» дайте характеристику планіровки торговельного залу, вкажіть переваги та недоліки, внесіть пропозиції.

32. Дайте характеристику ассортименту макаронных виробів. Назвіть терміни реалізації, маркування.

33. Назвіть виробників та постачальників основних груп продовольчих товарів. Яким виробникам надається перевага та чому?

34. Продемонструйте процес обслуговування покупців з урахуванням набутих навичок при проходженні практики в універсамі «Сільпо».

35. Перерахуйте назву документів і організацій які їх видають для того щоб відкрити підприємство і його експлуатувати. Назвіть контролюючі організації які перевіряють правила роботи.

36. Дайте характеристику асортименту безалкогольних напоїв згідно класифікації. Надайте консультацію про призначення деяких видів напоїв, їх лікувальних, тонізуючих властивостей, терміни придатності.

37. Охарактеризуйте види поведінки продавця при обслуговуванні покупця.

38. Дайте характеристику покупцю при виборі кисломолочних товарів, розшифруйте маркування.

39. Перерахуйте основні санітарні вимоги до підприємства торгівлі та його робітників.

40. Дайте характеристику асортименту кофе, чаю. Розшифруйте маркування.

41. Проаналізуйте та внесіть ідеї та пропозиції по розміщенню та викладці товарів в торговому залі на прикладі молочних та кондитерських виробів.

42. Дайте характеристику взуття згідно класифікації. Назвіть признаки сезонності і порядок повернення взуття.

43. Дайте характеристику учбового магазину «Сільпо», місце знаходження і правила внутрішнього трудового розпорядку.

44. Згрупуйте асортимент ковбасних виробів згідно класифікації. Прокоментуйте порядок зважування , упаковки та оплати за проданий товар.

45. Ви відкриваєте своє підприємство, складіть перелік торгового інвентаря, який необхідно придбати для забезпечення роботи.

46. Дайте характеристику асортименту рибних товарів згідно класифікації, споживчі властивості, особливості продажу, правил безпечного користування. Вкажіть терміни придатності, розшифруйте маркіровку консервів та пресервів.

47. Проаналізуйте та внесіть свої ідеї по розміщенню та викладці товарів в торговому залі на прикладі «Сільпо».

48. Ви працюєте у відділі тканини , згрупуйте асортимент згідно класифікації. Надайте консультацію покупцю у виборі тканини в кількості фасону, якості матеріалів.

49. В процесі обслуговування покупця ви виявили що в нього мовчазний тип характеру. Ваші дії при його обслуговуванні, до якого типу темпераменту ви його віднесете.

50. Ваші дії по організації рекламної роботи, внесіть свої пропозиції по активізації цієї роботи.

51. Ви працюєте у відділі електропобутової техніки. Дайте характеристику асортименту товарів цієї групи. Ваші дії при повернені товару.

52. Згрупуйте асортимент швейних виробів згідно класифікації. Визначить розмір одягу та головних уборів.

53. Ви продавець відділу фрукти-овочі. Дайте пропозицію по організації робочого місця з врахуванням вимог.

54. Згрупуйте асортимент мучних кондитерських виробів згідно класифікації. Прокоментуйте порядок зважування, упаковки, розрахунку.

55. Ви працюєте у відділі парфумерії згрупуйте асортимент згідно класифікації. Дайте консультацію у виборі дико лону.

Схожі:

Перелік екзаменаційних питань
Становлення класового суспільства і перші держави на території України (Х ст до н е. – ІІІ ст н е.)
Перелік екзаменаційних питань на 1-й іспит з курсу "фінансове право"
Співвідношення суб'єктів фінансового права та суб'єктів фінансових правовідносин
СПИСОК ЕКЗАМЕНАЦІЙНИХ ПИТАНЬ З ДИСЦИПЛІНИ
Утворення східнослов'янської держави Київська Русь. Русь за часів перших князів: Олег, Ігор, Ольга, Святослав
Перелік питань для підготовки до іспиту зз
Право на участь в публічних слуханнях з питань впливу запланованої діяльності на НПС
Перелік варіантів контрольних робіт з дисципліни «Менеджмент» для...
Як би Ви здійснили на практиці контроль основних робітників виробничого об’єднання?
Перелік питань на іспит за темами дисципліни "Аудит"

Перелік основних питань для підготовки до іспиту з філософії

Орієнтовний перелік питань до екзамену з предмета «Прийняття управлінських рішень»

Перелік програмових питань, які виносяться на екзамен (залік) з дисципліни

Питання до екзаменаційних білетів
Предмет та завдання курсу “Економічна історія”. Суспільні функції економічної історії
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка