Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із чорносливу


Скачати 10.11 Kb.
НазваТехнологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із чорносливу
Дата25.12.2013
Розмір10.11 Kb.
ТипДокументи
Технологічно – інструкційна карта

Найменування страви:Суп із чорносливу

Найменування сировини

Витрати сировини в г на 1000 г

Технологічні вимоги до сировини

брутто

нетто

Чорнослив

220

165

Сировина відповідає вимогам НТД

Крохмаль картопляний

10

10

Вершки

60

60

Цукор

60

60

Вода

850

850

Вихід




1000


Технологія приготування

Чорнослив промивають, розмочують у теплій воді, видаляють кісточки, м'якоть розрізають на дрібні шматочки, заливають окропом, додають цукор, доводять до кипіння, заварюють картопляним крохмалем, розведеним у воді, і вдруге доводять до кипіння. При відпуску в суп додають вершки

Вимоги до якості









Схожі:

Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з макаронними виробами
У киплячу воду кладуть макарони і варять 10-15 хв, потім додають пасеровані овочі, томатне пюре і варять суп до готовності. Локшину...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з крупою
У киплячу воду закладають підготовлену крупу (с. 58), за 10-15 хв до її готовності додають пасеровані овочі
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп селянський з крупами
Крупу перлову, ячну, вівсяну, пшеничну промивають спочатку і в теплій, а потім у гарячій воді, закладають у киплячу воду (3 л на...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-пюре із курей
Промитий рис варять до повного розварювання, проціджують, протирають, змішують з розтертим курячим пюре і розводять до необхідної...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із шипшини і яблук
Потім відвару дають 5-6 год настоятися, проціджують, нагрівають до кипіння, вводять в нього при розмішування розведений у холодній...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-крем з різних овочів
Моркву, ріпу і картоплю очищають і нарізають великими часточками. Ріпу ошпарюють для видалення з неї гіркоти, а потім разом з морквою...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з ягодами з манними крупами
Потім відвар проціджують, а решту густу масу протирають. В отриманий відвар додають гарячу воду (до норми), цукор, засипають тонким...
Технологічно – інструкційна карта
Підготовлену квашену капусту тушкують із додаванням жиру й бульйону або води (20 — 25 від маси капусти) протягом 1,0— 1,5 год, періодично...
Практична робота учнів Інструкційна карта
Підвести борідку під нитку, і, зачепивши її, утягнути в петлю. Продовжити в'язан ня ланцюжка потрібної до вжини
Інструкційна карта
Вибрати команду Создать вкладки Файл, із списку шаблонів вибрати Новый документ ы натиснути кнопку Создать
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка