Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-пюре із курей


Скачати 15.76 Kb.
Назва Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-пюре із курей
Дата 25.12.2013
Розмір 15.76 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи
Технологічно – інструкційна карта

Найменування страви: Суп-пюре із курей

Найменування сировини

Витрати сировини в г на 1000 г

Технологічні вимоги до сировини

брутто

нетто

Кури

290

200

Сировина відповідає вимогам НТД

Рис

50

50

Масло вершкове

25

25

Молоко

300

300

Яйця (жовток)

½ шт.

8

Сіль

2

2

Вода або овочевий відвар

600

600

Вихід




1000


Технологія приготування

М'якоть вареної курки без шкіри і грубих сухожиль пропускають три рази через м'ясорубку з частою решіткою (діаметр отворів 1 мм). В отриманий фарш додають води і ретельно розтирають. Промитий рис варять до повного розварювання, проціджують, протирають, змішують з розтертим курячим пюре і розводять до необхідної консистенції супу гарячим молоком. Потім суп доводять до кипіння, з поверхні видаляють піну, кипіння припиняють і заправляють його яєчно-молочною сумішшю, маслом і сіллю.

При відпуску в тарілку з супом кладуть шматочок вершкового масла.

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма овочів не порушена. Буряк нарізаний соломкою або скибочками; нарізка решти овочів подібна до нарізки буряка.

Колір – жовтий

Консистенція – Овочів м'які, не переварені.

Смак і запах – кисло-солодкий, з ароматом бульйону, пасерованих овочів, з ароматом часнику, без присмаку сирих буряків і борошна.








Схожі:

Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з макаронними виробами
У киплячу воду кладуть макарони і варять 10-15 хв, потім додають пасеровані овочі, томатне пюре і варять суп до готовності. Локшину...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з крупою
У киплячу воду закладають підготовлену крупу (с. 58), за 10-15 хв до її готовності додають пасеровані овочі
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп селянський з крупами
Крупу перлову, ячну, вівсяну, пшеничну промивають спочатку і в теплій, а потім у гарячій воді, закладають у киплячу воду (3 л на...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із чорносливу
Чорнослив промивають, розмочують у теплій воді, видаляють кісточки, м'якоть розрізають на дрібні шматочки, заливають окропом, додають...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із шипшини і яблук
Потім відвару дають 5-6 год настоятися, проціджують, нагрівають до кипіння, вводять в нього при розмішування розведений у холодній...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-крем з різних овочів
Моркву, ріпу і картоплю очищають і нарізають великими часточками. Ріпу ошпарюють для видалення з неї гіркоти, а потім разом з морквою...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з ягодами з манними крупами
Потім відвар проціджують, а решту густу масу протирають. В отриманий відвар додають гарячу воду (до норми), цукор, засипають тонким...
Технологічно – інструкційна карта
Підготовлену квашену капусту тушкують із додаванням жиру й бульйону або води (20 — 25 від маси капусти) протягом 1,0— 1,5 год, періодично...
Практична робота учнів Інструкційна карта
Підвести борідку під нитку, і, зачепивши її, утягнути в петлю. Продовжити в'язан ня ланцюжка потрібної до вжини
Інструкційна карта
Вибрати команду Создать вкладки Файл, із списку шаблонів вибрати Новый документ ы натиснути кнопку Создать
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка