Інструкційна карта


Скачати 16.89 Kb.
Назва Інструкційна карта
Дата 05.05.2013
Розмір 16.89 Kb.
Тип Документи
Тема програми: Робота у текстовому редакторі Word 2010.

Інструкційна карта



п/п операції

Порядок виконання вправи

Вказівки та пояснення

Ілюстрація

(при необхідності)


1


Створення документу


Вибрати команду Создать вкладки Файл, із списку шаблонів вибрати Новый документ ы натиснути кнопку Создать.







2


Збереження документу


Вибрати команду Сохранить вкладки Файл. Якщо документ новий і ця команда виконується для нього вперше, то відкривається вікно діалогу Сохранение документа.

Документам Word присвоюється розширення .docх.







3


Відкриття документу


Вибрати команду Открыть вкладки Файл, в результаті чого на екрані з’явиться вікно діалогу Открытие документа, яке схоже до вікна збереження.

Вказати диск, папку та ім’я файлу, який необхідно відкрити.







4


Закриття

документу


Вибрати команду Выход вкладки Файл або натиснути системну кнопку.





Схожі:

Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з крупою
У киплячу воду закладають підготовлену крупу (с. 58), за 10-15 хв до її готовності додають пасеровані овочі
Практична робота учнів Інструкційна карта
Підвести борідку під нитку, і, зачепивши її, утягнути в петлю. Продовжити в'язан ня ланцюжка потрібної до вжини
Технологічно – інструкційна карта
Підготовлену квашену капусту тушкують із додаванням жиру й бульйону або води (20 — 25 від маси капусти) протягом 1,0— 1,5 год, періодично...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп селянський з крупами
Крупу перлову, ячну, вівсяну, пшеничну промивають спочатку і в теплій, а потім у гарячій воді, закладають у киплячу воду (3 л на...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із шипшини і яблук
Потім відвару дають 5-6 год настоятися, проціджують, нагрівають до кипіння, вводять в нього при розмішування розведений у холодній...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з макаронними виробами
У киплячу воду кладуть макарони і варять 10-15 хв, потім додають пасеровані овочі, томатне пюре і варять суп до готовності. Локшину...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-крем з різних овочів
Моркву, ріпу і картоплю очищають і нарізають великими часточками. Ріпу ошпарюють для видалення з неї гіркоти, а потім разом з морквою...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-пюре із курей
Промитий рис варять до повного розварювання, проціджують, протирають, змішують з розтертим курячим пюре і розводять до необхідної...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із чорносливу
Чорнослив промивають, розмочують у теплій воді, видаляють кісточки, м'якоть розрізають на дрібні шматочки, заливають окропом, додають...
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з ягодами з манними крупами
Потім відвар проціджують, а решту густу масу протирають. В отриманий відвар додають гарячу воду (до норми), цукор, засипають тонким...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка