|
Скачати 44.08 Kb.
|
Урок 4-5 Тема: Практична робота №2 «Робота з таблицями і зображеннями... Тема: Практична робота №2 «Робота з таблицями і зображеннями в текстовому документі» Практична робота №3 «Використання стилів та... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з крупою У киплячу воду закладають підготовлену крупу (с. 58), за 10-15 хв до її готовності додають пасеровані овочі |
Технологічно – інструкційна карта Підготовлену квашену капусту тушкують із додаванням жиру й бульйону або води (20 — 25 від маси капусти) протягом 1,0— 1,5 год, періодично... |
Інструкційна карта Вибрати команду Создать вкладки Файл, із списку шаблонів вибрати Новый документ ы натиснути кнопку Создать |
Тема уроку: Живлення і режим річок. Робота річок ... |
Уроку: Урок: Тема : Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження... Тема: Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження рослин. Практична робота № Вегетативне розмноження рослин |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп селянський з крупами Крупу перлову, ячну, вівсяну, пшеничну промивають спочатку і в теплій, а потім у гарячій воді, закладають у киплячу воду (3 л на... |
Конспект уроку з інформатики в 11 класі Тема: Практична робота Мета: Закріпити і перевірити вміння учнів будувати діаграми і графіки на основі вмісту таблиць; виховувати почуття відповідальності... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із шипшини і яблук Потім відвару дають 5-6 год настоятися, проціджують, нагрівають до кипіння, вводять в нього при розмішування розведений у холодній... |
Тема. Порівняльна характеристика океанів. Практична робота (слайд 1) Мета: виявити рівень знань учнів про кожен океан на основі проведення порівняльної |