|
Скачати 13.69 Kb.
|
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з ягодами з манними крупами
Технологія приготування Найкращі екземпляри ягід відбирають для супу в якості гарніру (великі ягоди полуниці можна розрізати на часточки), засипають їх цукром і зберігають у холодильнику. Решту ягід, мнуть, заливають кип'яченою водою, доводять до кипіння і знявши з вогню, дають 15-20 хв настоятися. Потім відвар проціджують, а решту густу масу протирають. В отриманий відвар додають гарячу воду (до норми), цукор, засипають тонким струменем при розмішування манну крупу і варять при слабкому кипінні 15-20 хв. Після цього вводять добірні ягоди разом з соком і доводять до кипіння. Відпускають суп в гарячому або холодному вигляді. При відпуску в суп додають вершки або сметану. Вимоги до якості |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп селянський з крупами Крупу перлову, ячну, вівсяну, пшеничну промивають спочатку і в теплій, а потім у гарячій воді, закладають у киплячу воду (3 л на... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з макаронними виробами У киплячу воду кладуть макарони і варять 10-15 хв, потім додають пасеровані овочі, томатне пюре і варять суп до готовності. Локшину... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп з крупою У киплячу воду закладають підготовлену крупу (с. 58), за 10-15 хв до її готовності додають пасеровані овочі |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-пюре із курей Промитий рис варять до повного розварювання, проціджують, протирають, змішують з розтертим курячим пюре і розводять до необхідної... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із чорносливу Чорнослив промивають, розмочують у теплій воді, видаляють кісточки, м'якоть розрізають на дрібні шматочки, заливають окропом, додають... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп із шипшини і яблук Потім відвару дають 5-6 год настоятися, проціджують, нагрівають до кипіння, вводять в нього при розмішування розведений у холодній... |
Технологічно – інструкційна карта Найменування страви: Суп-крем з різних овочів Моркву, ріпу і картоплю очищають і нарізають великими часточками. Ріпу ошпарюють для видалення з неї гіркоти, а потім разом з морквою... |
Технологічно – інструкційна карта Підготовлену квашену капусту тушкують із додаванням жиру й бульйону або води (20 — 25 від маси капусти) протягом 1,0— 1,5 год, періодично... |
Практична робота учнів Інструкційна карта Підвести борідку під нитку, і, зачепивши її, утягнути в петлю. Продовжити в'язан ня ланцюжка потрібної до вжини |
Інструкційна карта Вибрати команду Создать вкладки Файл, із списку шаблонів вибрати Новый документ ы натиснути кнопку Создать |