Пригоди здорової їжі” (Nutri Ventures (Cyber Group Studios)


Скачати 20.25 Kb.
Назва Пригоди здорової їжі” (Nutri Ventures (Cyber Group Studios)
Дата 10.02.2014
Розмір 20.25 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Журналістика > Документи

У серпні “Піксель” відкриває “телешколу” для малюків

Вже на початку серпня “Піксель” відкриває “телешколу” для наймолодших глядачів. Зовсім скоро дивіться на “Пікселі” одразу три прем’єри навчальних проектів, яких досі не було на українському телебаченні. Вивчайте разом зі своїми малюками правила поведінки на дорозі у проекті “Зелене світло” (Green Light), займайтеся мистецтвом та кулінарією із головними героями мультика “Тельмо та Тула” (Telmo and Tula) та дізнавайтесь усе найцікавіше про правила здорового харчування у анімаційному серіалі “Пригоди здорової їжі” (Nutri Ventures).
Зелене світло” (Green Light (Motion Pictures)

Як правильно переходити дорогу, як поводитись на екскурсії та що означають усі ці незрозумілі дорожні знаки? На ці запитання має відповідь веселий світлофор Лусіо. Щодня він збиратиме малюків у шкільному класі і розповідатиме, як правильно поводитись на дорозі.

Навчальний проект “Зелене світло” здобув прихильність телеглядачів у майже 15 країнах світу. Українські малюки зможуть розпочати вивчати правила дорожнього руху з 6 серпня на телеканалі “Піксель”.
Тельмо та Тула” (Telmo and Tula (Motion Pictures)

Також 6 серпня “Піксель” презентує ще один навчальний мультсеріал. Дивіться разом зі своїми малюками, як намалювати картину, зробити мозаїку і навіть спекти справжній торт, у проекті “Тельмо та Тула”!

Хлопчик Тельмо і дівчинка Тула у кожній серії вигадують щось нове і цікаве. Щоразу, коли у дітлахів виникають складнощі, на допомогу приходить дідусь. Навчіться разом зі своїми дітьми робити пап’є-маше, ліпити з пластиліну, правильно поводитись із глиною, готувати салати та десерти. Повірте, малюки можуть усе! Проте без вашої допомоги їм не обійтися.
Пригоди здорової їжі” (Nutri Ventures (Cyber Group Studios)

Усі дітлахи звикли до того, що корисні продукти не завжди смачні. “Пригоди здорової їжі” – перший у світі дитячий проект, який доводить, що правильно харчуватись не лише корисно, але й дуже весело!

Четверо головних героїв Тео (Theo), Лєна (Lena), Бен (Ben) та Ніна (Nina) вирушають у захопливу подорож Світом здорової їжі. Разом вони мандрують від царства до царства і відкривають нові та корисні продукти. Дивіться кумедні пригоди завзятої четвірки з 13 серпня на телеканалі “Піксель”.

Піксель” – домашній улюбленець!

У разі використання матеріалів посилання на телеканал «Піксель» обов’язкове.

U.A. Inter Media Group Limited заснована 2005 року. Група володіє 61% акцій ПрАТ «ТЕЛЕКАНАЛ «ІНТЕР», 90% акцій «Кіно-ТБ» (телеканал «Ентер-Фільм»), 90% «Піксель tv» («Ентер»), телеканалами НТН, К1, К2, «Мега», «MTV Україна», «Інтер+» та іншими медіа-активами. Медіа-група є членом Європейської Бізнес Асоціації, а також Американської Торгової Палати в Україні. www.uaimg.com

Схожі:

Складові їжі. Енергетична цінність їжі. Принципи вибору їжі. Контроль...
Складові їжі. Енергетична цінність їжі. Принципи вибору їжі. Контроль за якістю їжі. Практична робота ( вибір якісної їжі)”
«Роль соціального працівника у формуванні здорової сім’ї» ЗМІСТ ВСТУП...
Розділ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ НА ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОЇ СІМ’Ї
Для учнів 5 класу Пригоди на сторінках сучасної книги
«Пригоди на сторінках сучасної книги (за повістю-казкою Івана Андрусяка «Стефа і її Чакалка»)»
План-конспект уроку з Охорони праці. Тема: Як правильно діяти під...
Мета: засвоєння учнями знань про правильне поводження під час дорожньо-транспортної пригоди
Всеволода Нестайка «Незвичайні пригоди в лісовій школі»
Уроки читання за літературним твором – дитячою повістю казкою Всеволода Нестайка «Незвичайні пригоди в лісовій школі» (уривок)
Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра»
...
Тема: Світ дитинства у повісті Марка Твена "Пригоди Тома Сойєра"
Марка Твена "Пригоди Тома Соєра"; розвивати вміння цілісно спиймати текст великого обсягу; аргументувати свою думку, користуючись...
ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА ТА ТОВАРООБОРОТ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ...
Оскільки самостійне приготування їжі в місцях перебування туриста не тільки утруднене, а й нерідко неможливе, то існує необхідність...
Дві українські компанії-лідери розпочинають співпрацю
Група компаній IDS Group повідомила про підписання довгострокового контракту з компанією «Сандора»
КОНСПЕКТ УРОКУ З ТЕМИ: ”ДАНІЕЛЬ ДЕФО. ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПИСЬМЕННИКА....
ТЕМА УРОКУ: ”ДАНІЕЛЬ ДЕФО. ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПИСЬМЕННИКА. „ЖИТТЯ Й НЕЗВИЧАЙНІ ТА ДИВОВИЖНІ ПРИГОДИ РОБІНЗОНА КРУЗО”
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка