Повідомляйте про об’єкти оподаткування


Скачати 173.38 Kb.
Назва Повідомляйте про об’єкти оподаткування
Дата 15.06.2013
Розмір 173.38 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи





Дніпропетровська МДПІ повідомляє :
Повідомляйте про об’єкти оподаткування

Шановні платники податків, незалежно від обраної системи оподаткування, ви маєте повідомляти про всі об’єкти оподаткування пов’язані з підприємницькою діяльністю. А саме, протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття такого об’єкта необхідно повідомити про нього до органу Міндоходів за місцем знаходження об’єкта, згідно встановленої форми. Форма звітності №20-ОПП «ПОВІДОМЛЕННЯ про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність» затверджена наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 р. №1588 «Про затвердження Порядку обліку платників податків і зборів». Неподання у строки повідомлення про об’єкти оподаткування тягне за собою накладення штрафу:

  • на самозайнятих осіб у розмірі 170 гривень;

  • на юридичних осіб - 510 гривень.

У разі неусунення таких порушень або за ті самі дії, вчинені протягом року особою, до якої були застосовані штрафи за таке порушення, тягнуть за собою накладення штрафу:

  • на самозайнятих осіб у розмірі 340 гривень;

  • на юридичних осіб - 1020 гривень.

Відповідальність за порушення встановленого порядку регламентована ст.117 ПКУ.

Дніпропетровська МДПІ
Норма про податок з грошових переказів з-за кордону

існує вже десять років, - Міндоходів

Міністерство доходів і зборів України наголошує, що норма про визнання об’єктом оподаткування іноземних доходів, у тому числі грошових переказів з-за кордону, міститься в українському законодавстві вже більше 10 років.

Відповідна норма була передбачена спочатку Законом України  «Про податок з доходів фізичних осіб» від 22 травня 2003, а потім увійшла до Податкового кодексу, який набрав чинності з 1 січня 2011 року. Зокрема, діюче законодавство передбачає, що при отриманні таких доходів громадянин має подати річну декларацію, в якій зазначити отриману суму та, відповідно, сплатити з неї податок на доходи фізичних осіб. Відповідно до Податкового кодексу, кошти, які перераховані з-за меж України на поточні чи карткові рахунки громадян вважаються іноземними доходами.

Ставка податку залежить від суми отриманих коштів. Якщо сума перевищує десятикратний розмір мінімальної місячної зарплатні (у січні-листопаді 2013 року – 1147 грн.), застосовується ставка 17%, в інших випадках – 15%.  При цьому Податковий кодекс передбачає, що у разі наявності міжнародних договорів, згоду на обов'язковість яких надано Верховною Радою України, платник податку може зменшити суму річного податкового зобов'язання на суму податків, сплачених за кордоном.

Тобто, громадяни України, які у 2012 році отримували будь-які оподатковувані доходи з іноземних джерел, у тому числі перекази з – за кордону, повинні були включити такі доходи до складу загального річного оподатковуваного доходу та до 1 травня 2013 року подати річну податкову декларацію. За підсумками деклараційної кампанії поточного року громадяни збільшили задекларований обсяг іноземних  доходів, отриманих у 2012 році, у вісім разів – до 9 млрд. грн. (за 2011 рік було задекларовано 1 млрд. грн.). Сплата податку з таких заробітків зросла майже вп’ятеро, і склала 580 млн. грн.

З огляду на активну суспільну дискусію з приводу оподаткування грошових переказів з-за кордону, Міністерство доходів і зборів України підкреслює, що мова йде не про запровадження нового податку, а про виконання прямої норми закону, яка діє з  2003 року.

Дніпропетровська МДПІ
Вирішили припинити діяльність, що підлягає патентуванню, подайте відповідну заяву

Якщо суб`єкт господарювання бажає припинити діяльність, що підлягає патентуванню, йому необхідно повідомити про це відповідний територіальний орган Міністерства доходів і зборів України. Зробити це необхідно письмово до 15 числа місяця, що передує звітному.

Тобто, останнім днем подання письмового повідомлення про припинення такої діяльності є 14 число місяця, що передує звітному.

Нагадуємо, що юридичні особи та фізичні особи – підприємці, які надають побутові послуги, реалізують товари у пунктах продажу, здійснюють торгівлю валютними цінностями та діяльність у сфері розваг, зобов’язані сплачувати  збір за провадження  деяких  видів  підприємницької  діяльності. З метою здійснення такої діяльності суб’єкт господарювання повинен придбати торговий патент шляхом подання заявки до органу Міндоходів за місцем сплати збору.

Порядок та строки сплати збору за провадження  деяких  видів  підприємницької  діяльності визначено ст. 267 Розділу XII Податкового кодексу України.

Дніпропетровська МДПІ
Міндоходів попереджає: власників РРО, які не перейшли з 1.07.2013 року на електронну форму звітності чекає нарахування щоденних штрафних санкцій

З 1 липня 2013 року вступають в дію норми закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Норми законодавства змінюють старий порядок подання звітності власниками РРО, розроблений Національним банком України по дротових і бездротових каналах зв'язку. Начальник відділу моніторингу грошових операцій Головного управління Міністерства доходів і зборів в Дніпропетровській області Артем Тамльонов провів брифінг, на якому повідомив, що у власників РРО, що не відповідають новим вимогам законодавства, є місяць привести у відповідність із законодавчими нормами реєстратори розрахункових операцій.

За словами Андрія Томльонова для суб'єктів господарювання існує два способи виконання вимог законодавства: це придбання РРО нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми. Або доопрацювання існуючих РРО та приєднання до неї відповідних модемів для передачі звітної інформації. Подача звітності за формою ЗВР-1 на паперових носіях до 15-го числа кожного місяця залишається для тих видів діяльності, де проводяться розрахункові операції без застосування РРО.

З сертифікованими моделями реєстраторів розрахункових операцій можна ознайомитись в сервісних центрах або на Інтернет сайті Міндоходів minrd.gov.ua.

Начальник відділу моніторингу грошових операцій ГУ Міндоходів в Дніпропетровській області наприкінці брифінгу повідомив, що подача звітності власниками РРО в електронному вигляді дозволить співробітникам Міністерства доходів отримати чіткі контрольні механізми, які в перспективі, запобігають можливість спотворення або знищення даних про проведення розрахункових операцій та забезпечать можливість прямої ідентифікації зазначеного реєстратора та стрічки РРО. У той же час до власників РРО не перейшли з 1 липня 2013 року на електронну форму звітності будуть застосовані штрафні санкції.

Дніпропетровська МДПІ

за матеріалами ГУ Міндоходів

у Дніпропетровській області
Ще раз про Міністерство доходів і зборів України

Відтоді, як було затверджено нове відомство минуло вдосталь часу, за який було здійснено безліч змін на благо розвитку економіки України. Та соціологічні дослідження стверджують, що увага суспільства  сьогодні цікавить активний напрям діяльності  Міністерства доходів і зборів України, який є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань забезпечення формування єдиної державної податкової, митної політики в частині адміністрування податків та зборів, митних платежів та реалізації єдиної державної податкової, державної митної політики. До функцій відомства входить забезпечення формування та реалізації державної політики щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями при застосуванні податкового та митного законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску.

Здійснивши революцію у свідомості громадян та розкривши потенціал податкового, митного відомства Міністерство доходів і зборів України розробляє умови які відповідають інтересам бізнесу, збільшують інвестиційну активність та сприяють європейській інтеграції. В протидії хабарництву акцент робиться на внутрішньому аудиті та превентивних заходах-попередженні правопорушень, а не боротьбі з ними.

Серед пріоритетних напрямків роботи - боротьба із тіньовою економікою та виведення прихованих оборотів місцевих підприємств у легальну площину.

Міністр доходів та зборів України особисто контролює знаходження балансу між підтримкою сумлінного підприємництва та ефективною протидією тіньовим схемам. Попереду на нас чекає ще багато перетворень на благо країни.

Дніпропетровська МДПІ
Митні правила України при перетині кордону-варто знати!

Літо-пора відпусток та активного відпочинку, тож, якщо ви вирішили перетинати кордон України потрібно знати митні правила, щоб не лишити без подарунків близьких та рідних.

Нагадуємо, що повітряним шляхом можна ввозити без оподаткування товарів загальною вартістю не 200 євро, як раніше, а 1000, ліміт ваги товарів визначається авіаперевізником. Якщо ви перетинаєте кордон машиною, то ввозити дозволяється товарів на суму 500 євро, при загальній вазі - 50 кг. У цю категорію входять сувеніри, подарунки тощо. На територію України дозволяється також ввозити без сплати мита речі особистого користування. Однак, зауважте, що прикордонник має повне право попросити вас письмово їх задекларувати.

Звертаємо вашу увагу, що ввезення на територію України психотропних та наркотичних засобів потребує дозволу Міністерства охорони здоров'я. В Україну не дозволяється ввозити:

  • харчові продукти без сертифікату про відповідність;

  • друковані та відеоматеріали, що пропагують насильство, расизм та війну;

  • вибухонебезпечні та отруйні речовини, тощо.

Дніпропетровська МДПІ
Міндоходів запрошує українських аграріїв

до обговорення ефективності пільг

Фахівці українського Міністерства доходів і зборів готові до співпраці з представниками аграрного бізнесу та профільних бізнес-асоціацій задля детального обговорення питання підвищення ефективності та конкурентоспроможності сільськогосподарської галузі шляхом удосконалення податкової політики у цій сфері.

Такі заходи передбачені Національним планом дій на 2013 рік, затвердженим Указом Президента України для впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки.

Відповідно до Плану робоча група у складі фахівців Міністерства доходів і зборів, Міністерства фінансів та Міністерства економіки та торгівлі проводить інвентаризацію існуючої системи податкових пільг і детальний аналіз їх ефективності. Зокрема, вивчається вплив пільгового оподаткування галузевої спрямованості на економічне зростання галузі, а також пільгового оподаткування соціальної спрямованості - на зменшення рівня цін на товари, звільнені від оподаткування. Процес інвентаризації податкових пільг є довготривалим і потребує аналізу ефективності пільгового оподаткування не станом на певну дату, а в динаміці.

Інвентаризація пільг аграрного сектора має на меті, з одного боку, збереження державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, а з іншого - недопущення використання спецрежиму оподаткування у схемах ухилення від сплати податків. Фахівці Міндоходів констатують, що сьогодні розповсюдженою є практика, коли пільговий режим оподаткування використовується крупними агротрейдерами для ухилення від оподаткування за рахунок використання схем оптимізації і фактично не виконує свою функцію стимулювання розвитку сільськогосподарської галузі.

На сьогодні розглядаються декілька варіантів реформування пільгових податкових режимів для сільського господарства з метою їх вдосконалення та збереження ефективної держпідтримки галузі.

Зокрема, на сьогоднішній день у рамках державної підтримки сільськогосподарської галузі в Україні функціонує спеціальний режим оподаткування для агропідприємств - одна з найбільших галузевих пільг з ПДВ. Цей режим оподаткування передбачає, що суми ПДВ, отримані від покупців у складі вартості поставлених сільськогосподарських товарів (послуг), не платяться до бюджету, а перераховуються на власні спеціальні рахунки сільгосптоваровиробників і залишаються в їх розпорядженні.

Тільки протягом 2012 року в розпорядженні сільськогосподарських товаровиробників було залишено 14,732 млрд. гривень. Крім того, сільськогосподарські підприємства отримують компенсацію від переробних підприємств за поставлене м'ясо в живій вазі і молоко. Джерелом цієї компенсації також є сума ПДВ, не сплачена до державного бюджету. Сума такої компенсації за 2012 рік становить 1,077 млрд. гривень.

Разом з тим, зростання пільг, що надаються сільськогосподарським підприємствам по сплаті ПДВ, не відповідає зростанню обсягу сільськогосподарської продукції. Починаючи з 2007 року такі пільги ростуть щорічно в середньому на 40%, у той час як зростання обсягів сільськогосподарської продукції з 2007 року не перевищує 20% (крім врожайних 2008 і 2010 років).

На даний момент розглядаються декілька варіантів реформування такої пільги з метою її удосконалення та забезпечення державної підтримки цієї галузі, в тому числі, перехід на загальну систему оподаткування податком на додану вартість із застосуванням зниженої ставки податку у розмірі 7% для операцій з поставки сільськогосподарськими підприємствами сільгосппродукції власного виробництва.

Крім того, Національним планом дій на 2013 рік передбачено реформування фіксованого сільськогосподарського податку, який на сьогодні обчислюється від незмінної нормативної грошової оцінки земель, зафіксованої на рівні 1995 року. Міндоходів вважає за доцільне запровадити нормативну грошову оцінку земель сільськогосподарського призначення з урахуванням коефіцієнтів індексації та диференціацією для різних видів сільгоспвиробництва.

Дніпропетровська МДПІ
Оновлено телефоний антикоррупційний сервіс "Пульс"

Государственная налоговая служба Украины обращает внимание жителей Днепропетровской области на то, что в Украине начал работу единый антикоррупционный сервис налоговой службы Министерства доходов и сборов Украины «Пульс» (044) 284 00 07.

Дніпропетровська МДПІ
Реалізація забезпечення доступу до публічної інформації

в Дніпропетровській МДПІ

Законом України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року (далі – Закон) визначено механізм реалізації права кожної людини на вільне одержання та поширення будь-якої інформації без втручання органів державної влади.

Вказаний закон містить перелік гарантій дотримання прав на надання публічної інформації, регламентує порядок доступу до неї, надає визначення інформації з обмеженим доступом, визначає порядок і строки подачі та задоволення запиту на інформацію, а також процедуру оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації.

Основні принципи доступу до інформації:

  • особа не повинна пояснювати причини свого запиту на отримання інформації,

  • короткий строк розгляду запиту (5 робочих днів),

  • мінімальні формальності під час здійснення запиту,

  • надання відкритої інформації у повному обсязі (за виключенням інформації з обмеженим доступом).

Для реалізації вимог Закону у Дніпропетровській МДПІ створено сектор забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян, до функцій якого відноситься забезпечення обліку запитів на отримання публічної інформації, відкритість інформації про діяльність МДПІ, вільне отримання її юридичними та фізичними особами.

Для максимального спрощення процедури подання запиту на отримання публічної інформації форми запитів розміщено на офіційному суб-сайті Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області за посиланням www.minrd.gov.ua у рубриці «Доступ до публічної інформації» у підрубриці «Форма подання запиту на отримання публічної інформації». На І поверсі у приміщенні ЦОПП МДПІ визначено місце для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію.

За перших п’ять місяців поточного року до Дніпропетровської МДПІ надійшло три запити від юридичних осіб з проханням надати публічну інформацію. Всі запити задоволено в законодавчо встановлений термін.

Завідувач сектору забезпечення

доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян

Людмила Леончикова
Стан розгляду звернень громадян у Дніпропетровській МДПІ

за п’ять місяців 2013 року

Робота зі зверненнями громадян – важлива складова у діяльності податкової інспекції. Для оперативного вирішення питань, порушених заявниками, працівниками МДПІ здійснюється кваліфікований, об’єктивний та своєчасний розгляд звернення громадян.

Насамперед, відповідно до графіків посадовими особами МДПІ проводиться особистий прийом громадян. За п’ять місяців поточного року було проведено 5 особистих прийомів. Найбільше на особистих прийомах громадян цікавили питання з плати за землю – 2 звернення, реєстрації платником ПДВ – 1 звернення, розстрочення податкових зобов’язань – 2 звернення.

Кількість письмових звернень від громадян, що надійшли до МДПІ у січні-травні 2013 року, становить 10 звернень, що на 7 звернень або втричі більше ніж торік (3 звернення). Із них 8 заяв (торік - 3 заяви) та 2 скарги (торік – відсутні), з яких одна – дублетна.

Найчастіше громадяни у своїх зверненнях порушували питання з інформування про ухилення від сплати податків – 5 (або 50%), плати за землю – 2 (або 20%).

Особливу увагу Дніпропетровська МДПІ приділяє розгляду скарг громадян. За звітний період надійшла одна скарга за категорією – «інші», яка не пов’язана з діяльністю податкового інспекції. Питання, порушене в скарзі стосувалося невиплати заробітної плати та несплати податків з доходів, отриманих від здійснення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем. За результатами проведеної перевірки встановлено порушення, зазначені громадянином у скарзі та донараховано до бюджету 1,3 тис.грн.

Надходження звернень до податкової інспекції свідчить про довіру громадян на допомогу та якісне реагування на порушені ними питання. Аналіз та узагальнення даних з розгляду звернень громадян дають можливість виявити причини, що їх породжують та сприяють своєчасному вирішенню найбільш гострих проблем, з якими звертаються громадяни до МДПІ. Саме в такий спосіб забезпечується зворотний зв'язок з громадськістю.

Завідувач сектору забезпечення

доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян

Людмила Леончикова
Юні переможці районного рівня Всеукраїнського конкурсу

«Податки очима дітей - 2013»

У Дніпропетровській МДПІ нещодавно відбулося засідання компетентного журі щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей – 2013», за результатами проведення якого визначено 2 переможця. Конкурс проводиться вже 11-й рік поспіль. За весь період існування конкурсу діти по всій Україні своїми руками створили понад 200 тисяч робіт.

В цьому році конкурс проводився за трьома напрямками: художні твори, твори декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори. Участь у конкурсі взяли діти двох вікових груп – 9-11 років та 12-15 років.

Переможцями, які посіли перші місця у двох вікових категоріях за напрямом – «Художні твори», визначено двох школярів з Балівської середньої загальноосвітньої школи Дніпропетровського району, гурток «Петриківський розпис»:

- у I віковій категорії – Погрібна Діана, 11 р. Панно «Гора квітуча, грошовита», гуаш.

- у II віковій категорії – Сизова Юля, 15 р. Панно «Золота корзина», гуаш.

Роботи переможців направлені до ДПС у Дніпропетровській області для участі у другому етапі Конкурсу на регіональному рівні

Дніпропетровська МДПІ вітає переможців Конкурсу !!!

Дніпропетровська МДПІ
До 1 липня звітного року громадяни отримують повідомлення-рішення

від податкових органів про плату податку на нерухомість

З 01.01.2013 р. набрала чинності ст. 265 Податкового кодексу України, відповідно до якої запроваджено новий місцевий податок — податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки ( податок на нерухоме майно). Податкове повідомлення-рішення про суму податку, що підлягає сплаті, та платіжні реквізити надсилаються органами ДПС платникам за місцезнаходженням об’єкта житлової нерухомості. Податки і збори сплачуються фізичними особами через установи банків та поштові відділення. У разі коли зазначені особи проживають у сільській (селищній) місцевості, вони можуть сплачувати податки і збори через каси сільських (селищних) рад за квитанцією про прийняття податків і зборів.

Дніпропетровська МДПІ
При складанні звітності потрібно вказувати нові назви податкових органів

Шляхом реорганізації територіальних органів Державної податкової та Державної митної служб утворилися відповідні органи Міністерства доходів і зборів України. А це, в свою чергу, призвело до зміни їх назви.

Тому, звертаємо увагу, що при складані податкової або митної звітності необхідно правильно вказувати назву органу, до якого звітуєте.

Перелік територіальних органів Міндоходів, які утворилися затверджено Постановою КМ України від 20 березня 2013 р. № 229.

Дніпропетровська МДПІ
Про постанову НБУ

Міністерство доходів і зборів України звертає вашу увагу на те, що відповідно до пункту 1 постанови Правління Національного банку України від 14.05.2013 № 163 „Про зміну строків за операціями з експорту та імпорту товарів і запровадження обов’язкового продажу надходжень в іноземній валюті”, розрахунки за операціями з експорту та імпорту товарів, передбачені в статтях 1 та 2 Закону України “Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті”, здійснюються у строк, що не перевищує 90 календарних днів.

Зазначена постанова набрала чинності з 20.05.2013 та діє до 19.11.2013.

Дніпропетровська МДПІ
Кампанія декларування 2013 року фінішувала

78177,8 тис. грн. – ось загальна сума доходів, що задекларували мешканці Дніпропетровського району у ході кампанії. Аналізуючи результати цьогорічної кампанії декларування можна впевнено говорити про позитивну динаміку надходжень податку на доходи фізичних осіб до бюджетів та росту громадянської свідомості та податкової культури у платників податків Дніпропетровської МДПІ. Про це повідомив під час брифінгу із журналістами та редакторами місцевих ЗМІ начальник управління оподаткування фізичних осіб Сергій Скрипник.

«Станом на 1 травня 2013 року декларації про майновий стан та доходи надали 3090 громадян. За підсумками 2012 року кількість таких декларацій складала 4482. Задекларовані доходи дадуть змогу поповнити місцеві бюджети на 2245,1 тис. гривень. У минулому році сума надходжень податку на доходи фізичних осіб від декларантів складала 1802,18 тис. грн.

Не дивлячись на те, що громадяни мають можливість подати декларацію за для отримання податкового кредиту протягом усього року, у ході кампанії декларування своїм правом вже скористалися 186 осіб. Сума до повернення склала 151,2 тис. грн.», - відмітив податківець.

Які ж доходи найчастіше декларують громадяни? «Цього року 172 громадянина задекларували доходи отримані у вигляді спадщини на суму 40115,5 тис. грн. ( у 2012 році 74 громадянина задекларували 5652,2 тис. грн доходів)., 2611 мешканців Дніпропетровського, Синельниківського та Солонянського районів вказали в деклараціях отримані доходи від реалізації сільськогосподарської продукції у сумі 4036,2 тис. грн. (у 2012 сума складала 9748,3 тис. грн) .

Крім того у 2013 році до Дніпропетровської МДПІ було надано 13 декларацій від громадян, які отримали дохід більше 1 млн. грн. Ними задекларовано 44042 тисячі грн. доходів. Це дало змогу поповнити бюджет додатковими 131,5 тисячами грн», - зазначив начальник управління оподаткування фізичних осіб.

Також він зауважив, що своєрідним цьогорічним досягненням інспекції є той факт, що в наслідок активізації роз’яснювальної роботи щодо зручності надання декларації про майновий стан по «електронці», отримали електронні ключі та задекларували доходи Інтернетом 265 декларантів.

Між тим, імовірно, ще є громадяни які не надали своєчасно декларацію. Дніпропетровська МДПІ попереджає, відповідно до ст. 1641 Кодексу України про адміністративні правопорушення неподання або несвоєчасне подання громадянами декларацій про доходи чи включення до декларацій перекручених даних, неведення обліку або неналежне ведення обліку доходів і витрат, тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 51 до 136 грн. Повторні порушення протягом року тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від 85 до 136 грн. Тож Дніпропетровська МДПІ запрошує громадян, які отримували доходи податок з яких не утримувався, не чекати до того моменту коли спеціалісти податкової встановлять факт порушення, а терміново прийти до інспекції та задекларувати доходи.

Сергій Юрійович звернув увагу присутніх також на зміни що відбулися з сервісом «Пульс». «Завдяки оновленому «Пульсу» платники податків мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність співробітників Міністерства доходів та зборів та оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю та митного оформлення, оскільки тепер «Пульс» приймає звернення представників бізнесу з податкових та митних питань» - завершив свій виступ податківець та нагадав номер телефону цілодобової телефонної лінії оновленого сервісу «Пульс» - (044) 284-00-07.

Дніпропетровська МДПІ
Погоджено:
Перший заступник начальника ДМДПІ Є.В. Буличов
Передано до друку: 01.06.13

Схожі:

ПОВІДОМЛЕННЯ* про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з...
Найменування органу державної податкової служби за основним місцем обліку платника податків
ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНИХ АГЕНТІВ Богданова Ж. А. Шакирова Е. Г
Питання оподаткування набуло особливої актуальності у зв’язку з прийняттям Податкового Кодексу [1], який спричинив хвилю змін в системі...
Закон України “Про оподаткування прибутку підприємств”
Порівняльна характеристика фінансового обліку основних засобів та обліку з метою оподаткування
ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНИХ ОПЕРАТОРІВ Богданова Ж. А., викладач
Україні має певні особливості відносно оподаткування основними податками і зборами. Це обумовлено особливим характером операцій по...
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ ЛИСТ
Принципи  побудови  системи  оподаткування  в  Україні, податки  і збори (обов'язкові платежі) до бюджетів та до державних цільових ...
Інформація про хід виконання рішення районної ради від 14. 06. 2012...
Х/12 «Про Програму оптимізації процесів оподаткування та приведення у відповідність до затверджених норм Центру з обслуговування...
27. Організація б/о: поняття, завдання, суб’єкти, об’єкти
Питаннями організації б/о займались Ф. Ф. Бутинець, С. В. Івахненков, О. П. Войналович
2. Поняття податку та збору. Система оподаткування в Україні
У вузькому сенсі до платежів системи оподаткування відносяться виключно платежі, визначені чинним податковим законодавством, наділені...
Конституційне право України
Конституційно-правові відносини: поняття, види, суб’єкти, об’єкти, зміст, підстави виникнення, зміни та припинення
Законодавство
Конституційно-правові відносини: поняття, суб’єкти та об’єкти конституційно-правових відносин, підстави виникнення та припинення
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка