«Інноваційні технології у професії кухар, кондитер». На семінарі майстер виробничого навчання Войтович С. Ю. ознайомила присутніх із досвідом роботи у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму


Скачати 10.05 Kb.
Назва «Інноваційні технології у професії кухар, кондитер». На семінарі майстер виробничого навчання Войтович С. Ю. ознайомила присутніх із досвідом роботи у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму
Дата 19.05.2013
Розмір 10.05 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи






У березні 2010 року відбувся семінар метод комісії «Кухар, кондитер» на тему: «Інноваційні технології у професії кухар, кондитер». На семінарі майстер виробничого навчання Войтович С. Ю. ознайомила присутніх із досвідом роботи у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму.

До уваги присутніх представлено матеріали по організації роботи виробничого навчання і практики кухарів, кондитерів; продемонстроване новітнє обладнання, на якому працюють учні та оформлення страв за європейськими стандартами. Майстри виробничого навчання отримали можливість ознайомитись із стилем роботи фахівців з Франції.

Були внесені пропозиції щодо вдосконалення матеріальної бази лабораторії кухарів, кондитерів та використовування новітніх технологій в кухарські справі.

Схожі:

План роботи методичної комісії «Кухар; кондитер» на 2011-2012 н р
Викладачі, майстри виробничого навчання забезпечуювали не тільки виконання навчальних планів і програм, а й застосовували активні...
План уроку виробничого навчання з професії «Оператор комп’терного...
Навчити учнів використовувати інструменти та команди головного меню для створення, форматування та розміщення графічних примітивів...
План уроку виробничого навчання з професії «Оператор комп’терного...
Навчити учнів виконувати макетування та верстку газети на основі створених раніше шаблонів окремих сторінок у програмі Page Maker...
Сьогоднішнього уроку „Професійна лексика в куховарстві” оскільки...
Я вам задавала до дому завдання підготувати рекламу нашого навчального закладу і своєї професії – кухар кондитер. Будь ласка, прочитайте,...
ДНЗ «Димитровський професійний гірничий ліцей» Підготувала і провела...
Клімова Т. В. – майстер виробничого навчання І категорії, керівник ансамблю «Червона калина» Фестиваль народної пісні „Пісня моя,...
КОМПЛЕКСНЕ КВАЛІФІКАЦІЙНЕ ЗАВДАННЯ №1
Поняття інформаційних технологій. Інформаційні технології в управлінні соціально-культурного сервісу і туризму
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПРОЕКТІВ В УЧБОВОМУ ПРОЦЕСІ ПО ПРОФЕСІЇ «КУХАР, КОНДИТЕР»
Вирішення цієї проблеми передбачає психолого – педагогічне обґрунтування змісту й методів навчально – виховного процесу. Сьогодні...
РОБОТА ТОРЕЗЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ З ПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС
Особливість сьогодення полягає в тому, що кожен викладач, майстер виробничого навчання повинен виконувати функції інноватора, фахівця,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка