|
Скачати 45.56 Kb.
|
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування кондитерських виробів” для професії “Кухар. Кондитер” гр. № 8 Білет №1
Білет №2
Білет №3
Білет №4
Білет №5
3. Скласти технологічну карту на 300г кексу столичного Білет №6
Білет №7
Білет №8
Білет №9
Білет №10
Білет №11
Білет №12
Білет №13
Білет №14
Білет №15
Білет №16
Білет №17
Білет №18
Білет №19
Білет №20
Білет №21
Білет №22
Білет №23
Білет №24
Білет №25
Білет №26
Білет №27
Білет №28
Білет № 29
Білет № 30.
|
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування... Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва |
Білети для підсумкової атестації з предмету “Технологія приготування... Скласти технологічну карту на 10 порцій м’яса смаженого великим куском (рец. 579/2) |
Тем 4: Різноманітність кондитерських виробів та види їх оздоблення. Мета Мета: засвоєння знань про асортимент кондитерських виробів та видів їх оздоблення; формування вмінь при виготовленні різноманітних... |
Білети для підсумкової атестації з предмету “Організація обслуговування відвідувачів” Лаб робота №7 «Зустріч відвідувачів. Подавання різних видів продукції», завдання №3 |
Білети для державної підсумкової атестації Електронні таблиці та їх призначення. Середовище табличного процесора та основні його елементи. Подання даних в електронних таблицях.... |
Програми Приготування бутербродів з інноваційними елементами оформлення”з професії “Кухар” |
Графік проведення відкритих уроків та виховних годин членами метод... Тема: «Приготування страв з каш: запіканок, биточків, бабки пшоняної з яблуками, пудингів» |
Технологія приготування страв із пісочного тіста Обладнання: таблиці «Правила безпечної роботи в шкільних майстернях», ілюстрації із зображенням виробів із пісочного тіста, таблиці... |
Тем 10: Технологія приготування страв із бісквітного тіста. Мета Обладнання: таблиці «Правила безпечної роботи в шкільних майстернях», ілюстрації із зображенням виробів із бісквітного тіста, таблиці... |
Методичні рекомендації щодо проведення державної підсумкової атестації... Матеріали для державної підсумкової атестації з іноземної мови у 9 класі загальноосвітніх навчальних закладів складені відповідно... |