Білети для підсумкової атестації з предмету “Організація обслуговування відвідувачів”


НазваБілети для підсумкової атестації з предмету “Організація обслуговування відвідувачів”
Дата08.04.2013
Розмір36.4 Kb.
ТипДокументи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Білети

для підсумкової атестації

з предмету “Організація обслуговування відвідувачів”

для професії «Кухар. Офіціант»

3 курс на базі 9 класу

Гр. 9

Білет №1

  1. Класифікація підприємств громадського харчування.

  2. Підготовка залу до обслуговування

  3. Лаб. робота №7 «Зустріч відвідувачів. Подавання різних видів продукції», завдання №3.

Білет №2

  1. Призначення і зміст прейскуранта.

  2. Характеристика теплового обладнання.

  3. Лаб. робота №1 «Ознайомлення з торговими приміщеннями та обладнанням залу», завдання №4

Білет №3

  1. Охорона праці на підприємствах громадського харчування.

  2. Характеристика порцелянового посуду.

  3. Лаб. робота № 8 « Вивчення спеціальних форм обслуговування», завд. №3.


Білет №4

  1. Інтер’єр, його комплексне вирішення.

  2. Виробничі цехи.

  3. Лаб. робота №7 «Зустріч відвідувачів. Подавання різних видів продукції», завдання №4.

Білет №5

  1. Особиста підготовка офіціанта.

  2. Механічне обладнання у роботі офіціанта.

  3. Лаб. робота №5 «Складання заяв на необхідну кількість напоїв і продуктів», завдання №2.

Білет №6

  1. Бенкет – коктейль.

  2. Джерела постачання товарів.

  3. Лаб. робота №6 «Оформлення вітрини, інтер’єру залу», завд. №3.

Білет №7

  1. Характеристика підприємств харчування другої категорії.

  2. Столові прибори.

  3. Лаб. робота №8 «Вивчення спеціальних форм обслуговування», завд. №4


Білет №8

  1. Характеристика торгових приміщень.

  2. Порядок запису страв у меню.

  3. Лаб. робота №3 «Вивчення асортименту столового посуду, приборів, інвентарю», завдання № 3.


Білет №9

  1. Особливості харчування західноєвропейських туристів.

  2. Підготовка робочого місця офіціанта.

  3. Лаб. робота №7 «Зустріч відвідувачів. Подавання різних видів продукції», завдання №2

Білет №10

  1. Характеристика підприємств третьої категорії.

  2. Організація музичного обслуговування.

  3. Лаб. робота №4 «Вивчення основних видів сервірування столу», завд. №3


Білет №11

  1. Методи обслуговування відвідувачів.

  2. Прийом і обслуговування іноземних туристів.

  3. Лаб. робота №1 «Ознайомлення з торговими приміщеннями та обладнанням залу», завдання №3

Білет №12

  1. Методи постачання товарів на підприємства харчування.

  2. Реклама підприємств харчування.

  3. Лаб. робота №3 «Вивчення асортименту столового посуду, приборів, інвентарю», завдання №2

Білет №13

  1. Меню, особливості його розробки.

  2. Ваговимірювальне обладнання.

  3. Лаб. робота №5 «Складання заяв на необхідну кількість напоїв і продуктів», завдання №3

Білет №14

  1. Характеристика металевого посуду.

  2. Приймання продуктів харчування на ПГХ.

  3. Лаб. робота №6 «Оформлення вітрини, інтер’єру залу», завдання №4


Білет №15

  1. Бенкет із повним обслуговуванням офіціантами.

  2. Електро- і пожежна безпека на підприємствах громадського харчування.

  3. Лаб. робота №9 «Визначення особливостей обслуговування іноземних туристів та ділових людей», завдання №3


Білет №16

  1. Особливості харчування американців.

  2. Попереднє сервірування столу.

  3. Скласти меню денного раціону


Білет №17

  1. Споживчий попит.

  2. Бенкет із частковим обслуговуванням офіціантами.

  3. Лаб. робота №2 «Складання меню і прейскурантів», завдання №3


Білет №18

  1. Види меню.

  2. Функції громадського харчування.

  3. Лаб. робота №4 «Вивчення основних видів сервірування столу», завд. №4


Білет №19

  1. Бенкет – фуршет.

  2. Зустріч відвідувачів, прийом замовлень.

  3. Зробити сервірування столу до обіду.


Білет №20

  1. Контрольно – касове обладнання.

  2. Вимоги до складських приміщень.

  3. Лаб. робота №9 «Визначення особливостей обслуговування іноземних туристів та ділових людей», завдання №4


Білет №21

  1. Особливості організації шведського столу.

  2. Правила подавання винно–горілчаних виробів.

  3. Зробити сервірування столу до десерту.


Білет №22

  1. Класифікація столового посуду.

  2. Подавання других страв.

  3. Способи складання серветок.


Білет №23

  1. Столова білизна.

  2. Бенкет – чай.

  3. Лаб. робота №2 «Складання меню і прейскурантів», завдання №4


Білет №24

  1. Особливості харчування туристів із країн Азії.

  2. Столові прибори.

  3. Лаб. робота №1 «Ознайомлення з торговими приміщеннями та обладнанням залу», завдання №2

Білет №25

  1. Характеристика підприємств першої категорії.

  2. Складання меню для іноземних туристів та ділових людей.

  3. Лаб. робота №4 «Вивчення основних видів сервірування столу», завд. №2

Схожі:

Білети для підсумкової атестації з предмету “Технологія приготування...
Скласти технологічну карту на 10 порцій м’яса смаженого великим куском (рец. 579/2)
Білети для державної підсумкової атестації
Електронні таблиці та їх призначення. Середовище табличного процесора та основні його елементи. Подання даних в електронних таблицях....
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
Щодо результатів проведення державної підсумкової атестації з математики у 9-х класах
Результати державної підсумкової атестації з математики за рівнями навчальних досягнень
Методичні рекомендації щодо проведення державної підсумкової атестації...
Матеріали для державної підсумкової атестації з іноземної мови у 9 класі загальноосвітніх навчальних закладів складені відповідно...
Методичний супровід проведення державної підсумкової атестації з...
«Збірником диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас» (укл. Мацько Л.І.,Христенюк В. Ф.,Сидоренко...
Методичні рекомендації щодо підготовки і проведення державної підсумкової...
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від    08. 02. 13  №  1/9-92 «Про порядок закінчення навчального року та...
Частина І. ІІ. ІІІ” Автори упорядники: Шестаківський Л. П. та ін. К
...
Особливості проведення державної підсумкової атестації з екології...
Д 27. 01. 2012 р. №1/9-61 "Про особливості проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2011/2012...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка