Стипендіальна програма «Завтра. UA»


Скачати 38.2 Kb.
Назва Стипендіальна програма «Завтра. UA»
Дата 18.05.2013
Розмір 38.2 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Журналістика > Конкурс
Стипендіальна програма «Завтра.UA»

Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі можуть взяти всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Стипендіати «Завтра.UA» отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію протягом року та залучаються до участі у спільних соціальних проектах з фінансовою та організаційною підтримкою Фонду. Заяву можна подати онлайн.

Стипендія: 942 грн
Дедлайн: 25 жовтня 2012

Конкурс на кращий журналістський матеріал, Польща

Якщо ти журналіст та пишеш про події і питання, пов’язані з демократією, правами людини чи зловживанням владою, якщо віриш, що журналістика є не тільки професією, але також і свого роду місією – присилай свій матеріал на участь у конкурсі.

Фонд репортерів у Варшаві та Міністерство закордонних справ Республіки Польща запрошують всіх охочих взяти участь у конкурсі на кращий журналістський матеріал, опублікований в 2012 р. Матеріали слід надсилати в перекладі на російську або англійську мову за електронною адресою [email protected] до 10 жовтня 2012 року.

Перевага буде віддаватися темам: журналістське розслідування, права людини і боротьба проти дискримінації, демократія і громадянське суспільство, співпраця країн Східного партнерства з Європейським союзом.

Дедлайн: 10 жовтня 2012


Стипендії DAAD для випускників ВНЗ, Німеччина

Стипендії пропонують можливість іноземним випускникам ВНЗ навчатися у німецькому державному ВНЗ на післядипломному курсі або у магістратурі (Aufbaustudium чи Masterprogramm) та отримати ступінь “Diplom“ або “Master”. Подавати заяву на стипендію DAAD на навчання для випускників ВНЗ з усіх спеціальностей можуть висококваліфіковані випускники ВНЗ, які найпізніше на момент початку стипендії будуть мати диплом бакалавра або спеціаліста.

Для випускників з моменту закінчення навчання до моменту подання заяви повинно минути, як правило, не більше шести років. Документи для заяви на стипендію: формуляр-заява, CV, список публікацій, опис фахових та особистих мотивів щодо запланованого навчання в Німеччині, рекомендаційний лист.

Стипендія: € 750
Дедлайн: 10 листопада 2012
Стипендії Міжнародного грецького університету


IHU – перший грецький державний університет, де програми викладаються виключно англійською мовою. За підтримки грецької держави і регіональної бізнес-спільноти, IHU націлений на розвиток в якості однієї з провідних дослідницьких і наукових установ Європи. Всі ступені, що присуджуються цим державним університетом, акредитовані урядом Греції та визнаються в Європейському Союзі та за кордоном.

Подати заявку на навчання, а також одержати більш докладну інформацію про навчання ви можете на сайті університету або ж завантаживши брошуру.

Стипендія: покриває навчання
Дедлайн: залежить від спеціальності


Програма стажування в органах законодавчої влади, США

Американські Ради з міжнародної освіти оголошують новий набір на професійну обмінну Програму стажування працівників законодавчої влади (Legislative Fellows Program – LFP), що фінансується Держдепартаментом США та координується організацією Американськими Радами з міжнародної освіти.

Програма надає можливість 55 перспективним професіоналам ознайомитись із законодавчою системою США, основами федералізму, організацією державного устрою США, системою стримувань і противаг, роллю громадянського суспільства у розбудові держави.

Професійна програма 4-тижневого стажування розрахована на фахівців у галузі міжнародного права, юриспруденції, міжнародних відносин, політології та державного управління.

Основні вимоги до аплікантів програми: громадянство Вірменії, Азербайджану, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини чи України; вік від 25 до 35 років; вища освіта (ступінь бакалавра, магістра, кандидата наук); вільне володіння англійської мовою (TOEFL over 500, IELTS band 6 або навчання на англомовній університетській програмі). Якщо ви не маєте жодного сертифікату і пройдете у півфінал програми, ви матимете можливість пройти тест у нашій організації; мати відповідний досвід роботи у державному секторі (законодавча, виконавча влада, неурядові організації тощо); володіти лідерськими та комунікативними навичками. Подати онлайн-заяву.

Дедлайн: 31 жовтня 2012


Програма імені Фулбрайта для науковців, США

Програма передбачає проведення досліджень в університетах США тривалістю від чотирьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років.

Найважливіші критерії при відборі кандидатів на участь у Програмі: попередні наукові досягнення; переконливий та добре розроблений науковий план стажування з чітким обґрунтуванням необхідності та важливості його реалізації для Українських інституцій; потенціал до співпраці з американськими та українськими колегами над проектами, які матимуть суттєвий вплив на освіту в Україні; готовність до ініціювання та запровадження нових курсів з гуманітарних та суспільних дисциплін, розповсюдження передових методів навчання та викладання.

Дедлайн: 15 жовтня 2012


Конкурс серед молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форум

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» оголошує конкурс есе для молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 23-24 листопада 2012 року. Темою цьогорічного Форуму стане «Людський вимір безпеки у міжнародних відносинах». «Людська безпека».

Умови участі: до участі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки та суміжних гуманітарних дисциплін. Для участі у конкурсі необхідно написати коротке дослідження у формі есе.

Дедлайн: 15 жовтня 2012

Схожі:

Список студентів, які пройшли до третього етапу Стипендіальної програми...
Список студентів, які пройшли до третього етапу Стипендіальної програми «Завтра. UA»
Стипендіати-2011 програми БО "Фонд Віктора Пінчука" ЗАВТРА. UA

В. По/українськи, до/низу, після/завтра, не/слід, з/верху. Г. На/пам'ять,...
Яку зі стилістичних фігур використано в поданому складному синтаксичному цілому (ССЦ)?
ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ
«…Завтра завжди настає. Воно завжди різне, і навіть найсильніша компанія опиниться в скрутному становищі, якщо до цього вона не працювала...
«Гірка пам'ять: Афганістан болить у наших душах»
...
«Процвітаюча бібліотека сьогодні процвітаюча держава завтра…»
Такі реалії життя сучасного цивілізованого суспільства. Стиль та імідж сучасного бібліотекаря, в цьому контексті, відіграє одну з...
Завтра 20 жовтня о 12. 00 в прес-центрі «Альтернатива» (вул. М. Говорова,...
Територіальної виборчої комісії та інших проявів нечесної виборчої кампанії з боку представників окремих політичних сил. Учасники...
Використання формул в електронних таблицях для обчислення податків
Обладнання: комп’ютери, під’єднані до локальної мережі, програма Teacher, програма Microsoft PowerPoint, програма Microsoft Excel,...
В конкурсі можуть брати участь студенти 3 6 курсів денної форми навчання, які навчаються у
Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива” (надалі за текстом – Фонд Віктора Пінчука) в рамках реалізації Стипендіальної програми...
Проект Обласна програма "Купуй Кіровоградське"
Обласна програма "Купуй Кіровоградське" (далі – Програма) розроблена на виконання завдань обласної програми "Центральний регіон –...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка