Про порядок нарахування батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя На виконання Законів України „Про


Скачати 92.85 Kb.
Назва Про порядок нарахування батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя На виконання Законів України „Про
Дата 24.04.2013
Розмір 92.85 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Право > Закон
244 27 лютого

Про порядок нарахування батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя

На виконання Законів України „Про дошкільну освіту”, „Про державний бюджет України на 2009 рік”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись наказами Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002р. №667 „Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах”, від 25.07.2005р. №431, „Про внесення змін до Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних та комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах”, спільним наказом Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006р. №298/227 „Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах”, з метою забезпечення дітей дошкільного віку повноцінним збалансованим харчуванням, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити розмір батьківської плати за харчування однієї дитини в день в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах: - 4 грн. 60 коп. в І молодших групах з терміном перебування дітей 10 год. 30 хв., 12 годин; - 5 грн. 00 коп. в І молодших групах з цілодобовим перебуванням дітей; - 5 грн. 60 коп. в дошкільних групах з терміном перебування дітей 10 год. 30 хв., 12 годин; - 6 грн. 00 коп. в дошкільних групах з цілодобовим перебуванням дітей.

2.Зменшити на 50 відсотків розмір плати для батьків-інвалідів першої та другої групи, батьків, які мають дітей напівсиріт та батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей, в санаторних дошкільних навчальних закладах (групах) для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції, з малими і згасаючими формами туберкульозу.

3.Звільняти від плати за харчування дітей батьків або осіб, які їх замінюють, у сім’ях, в яких сукупний дохід на кожного члена за попередній квартал з урахуванням індексу зростання цін не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку установлюється законом про Державний бюджет України на підставі довідок про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, виданих за місцем отримання доходів.

4.Забезпечити безкоштовне харчування дітям-інвалідам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях, дітям працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, батькам і дітям, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, дітям, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (ДНЗ №2 – 3 сурдогрупи, 2 групи ЗНМ-ЗПР, ДНЗ №8 – 2 групи, ДНЗ №34 – 1 група для дітей з вадами інтелекту) та в інших випадках, передбачених законодавством України.

5.У літній оздоровчий період (з 01 червня по 31 серпня) витрати на харчування збільшити на 10 відсотків для придбання свіжих овочів і фруктів.

6.Управлінню освіти (О.М. Остапчук): 6.1. Дозволити в окремих випадках неспроможності батьків або осіб, які їх замінюють тимчасово зменшувати розмір батьківської плати чи звільняти їх від оплати за поданням керівників дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів. 6.2. Забезпечити виконання даного рішення в межах коштів, передбачених бюджетом на дошкільні навчальні заклади та навчально-виховні комплекси на 2009 рік.

7.Рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. № 207 „Про порядок нарахування батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя” вважати таким, що втратило чинність.

8.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
245 27 лютого

Про надання в оренду нежитлових приміщень

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2009 рік ” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду нежитлові приміщення комунальної власності підприємствам, суб’єктам підприємницької діяльності згідно з додатком (додається).

2.Департаменту економіки, підприємництва та управління комунальним майном укласти договори оренди на приміщення, вказані в п.1 даного рішення.

3.Зобов’язати орендарів питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу у встановленому порядку.

4.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю підприємствам, суб’єктам підприємницької діяльності, вказаним в додатку даного рішення, а орендарям провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
246 27 лютого

Про легалізацію об’єднання громадян

На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об’єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Легалізувати шляхом реєстрації Тернопільську міську громадську організацію «Спілка голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків і будинкових комітетів «Взаємодія» , за адресою: м. Тернопіль, вул. Симоненка, 5 кв.46 яка діє згідно Статуту (додається).
247 27 лютого

Про реєстрацію змін до статуту Тернопільської міської громадської організації "Громадська дія-Майдан"

На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об’єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати зміни та доповнення до Статуту Тернопільської міської громадської організації «Громадська дія – Майдан» з викладенням його в новій редакції (додається).
248 27 лютого

Про реєстрацію об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Вишневецького-2"

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вишневецького-2», за адресою вул. Вишневецького, 2 кв.82, яке діє згідно Статуту (додається).
249 27 лютого

Про видачу дубліката свідоцтва

250 27 лютого

Про видачу дубліката свідоцтва

251 27 лютого

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору про визначення часток, дарування частини квартири на її ім’я

252 27 лютого

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору дарування домоволодіння

253 27 лютого

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору дарування частини квартири на її ім’я

254 27 лютого

Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири від імені малолітньої дитини

255 27 лютого

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання угоди про поділ спадкового майна

256 27 лютого

Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир

257 27 лютого

Про надання дозволу на зміну прізвища малолітньої дитини

258 27 лютого

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітніх дітей

259 27 лютого

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

260 27 лютого

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

261 27 лютого

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

262 27 лютого

Про встановлення опіки над майном неповнолітньої дитини

263 27 лютого

Про встановлення опіки над майном малолітньої дитини

264 27 лютого

Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною

265 27 лютого

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору дарування частини домоволодіння на її ім’я

266 27 лютого

Про розгляд заяви

267 27 лютого

Про розгляд заяви

268 27 лютого

Про розгляд заяви

269 27 лютого

Про розгляд заяви

270 27 лютого

Про нагородження з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування

271 27 лютого

Про розгляд звернення

272 27 лютого

Про розгляд звернення

273 27 лютого

Про оформлення права власності

274 27 лютого

Про оформлення права власності

275 27 лютого

Про оформлення права власності

276 27 лютого

Про оформлення права власності

277 27 лютого

Про оформлення права власності

278 27 лютого

Про оформлення права власності

279 27 лютого

Про оформлення права власності

280 27 лютого

Про оформлення права власності

281 27 лютого

Про оформлення права власності

282 27 лютого

Про оформлення права власності

283 27 лютого

Про оформлення права власності
284 27 лютого

Про порядок розміщення сезонних літніх майданчиків на території м. Тернополя

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про благоустрій населених пунктів”, Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, вимогами санітарних норм допустимої гучності звучання звуковідтворювальних та звукопідсилювальних приладів у закритих приміщеннях та на відкритих майданчиках, на виконання рішення Тернопільської міської ради від 29.05.2008р. №5/17/131 “Про врегулювання розміщення літніх майданчиків на території міста Тернополя”, для організації роботи літніх майданчиків на території м. Тернополя, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановлення сезонних літніх майданчиків на території м. Тернополя дозволити тільки біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, крім закладів, які розташовані в парках, скверах та відпочинкових зонах, згідно рішення міської ради №5/17/131 від 29.05.2008р.

2.Затвердити перелік документів на одержання дозволу на розміщення об’єкту торгівлі в єдиному дозвільному офісі для здійснення сезонної торгівлі, згідно з додатком (додається).

3.Роботу літніх майданчиків дозволити з 1 квітня до 31 жовтня.

4.Режим роботи літніх майданчиків встановити до 23 години (при використанні музичного супроводу до 22 години).

5.Суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність на літніх майданчиках, укласти сервітутні договори (подаються в дозвільно-реєстраційний центр в двохмісячний термін з дня отримання дозволу на торгівлю).

6.За недотримання вимог чинного законодавства, погіршення умов для проживання населення, порушення порядку на зазначеному об’єкті дозвіл може бути анульований за рішенням органу, який його видав.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика.
285 27 лютого

Про переукладення договорів оренди

286 27 лютого

Про розгляд звернення
287 27 лютого

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

З метою усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування та забудову територій”, Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінням житлово-комунального господарства та екології, містобудівного та архітектурного комплексу, відділу використання земельних ресурсів і КП „Адміністративно-технічна інспекція” організувати проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків, автопричіпів), які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею та розміщені за адресою згідно додатку №1 (додається).

2.Затвердити склад робочої групи для організації проведення робіт, викладених у п.1 даного рішення, у складі згідно з додатком №2 (додається)

3.Комунальним підприємствам „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільводоканал”, „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця”, „Міськшляхрембуд” виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм, що встановлені самовільно, згідно з додатком №1 рішення.

4.Комунальному підприємству „Адміністративно-технічна інспекція” на підставі угод з Тернопільським міським РЕМ забезпечити від’єднання малих архітектурних форм від електропостачання.

5.Управлінню житлово-комунального господарства та екології вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались малі архітектурні форми, до належного стану.

6.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд комунальному підприємству „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” оформити відповідними актами.

7.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників МВ УМВС України у Тернопільській області.

8.Управлінню житлово-комунального господарства та екології забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.

9.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль Вечірній”.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича та заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.

Схожі:

Про встановлення батьківської плати в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах
Лізованих мистецьких навчальних закладів, відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Постанови Кабінету...
Аналіз впливу регуляторного акта : Проекту рішення виконавчого комітету...
Ру, перебування та відрахування дітей в дошкільних навчальних закладах міста є надзвичайно актуальною. Шляхом державного регулювання...
НАКАЗ
На виконання Закону України "Про дошкільну освіту" з метою забезпечення оснащення навчально-виховного процесу в дошкільних навчальних...
ЗАТВЕРДЖЕНО
України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дошкільну освіту», Положенням «Про дошкільний навчальний заклад» затвердженого...
ПЛАН РОБОТИ районного методичного об’єднання вихователів та музичних...
України «Про охорону життя і здоров’я дітей», Положенням про дошкільний навчальний заклад та Положенням про навчально-виховний комплекс,...
Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту
«Про затвердження Положення про порядок прийому та перебування дітей в дошкільних навчальних закладах міста Нікополя»
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ОБСТЕЖЕННЯ СТАНУ ОХОРОНИ ПРАЦІ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
Аці в здійсненні нагляду за додержанням законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці в вищих, професійно-технічних,...
Про затвердження мережі загальноосвітніх та позашкільних навчальних...
Відповідно до Законів України „Про загальну середню освіту” від 13. 05. 1999 року №651/XIV, „Про позашкільну освіту” від 22. 06....
Інститути післядипломної педагогічної освіти
З метою впорядкування виданої навчальної літератури і програм, що рекоменду­ються для використання в навчально-виховному процесі...
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проведення обласного огляду-конкурсу...
У огляді-конкурсі приймають участь працівники психологічних служб, які працюють в дошкільних навчальних закладах області та представляють...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка