Про затвердження мережі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м. Тернополя на 2007-2008 навчальний рік Відповідно до Законів України „Про


Скачати 103.07 Kb.
Назва Про затвердження мережі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м. Тернополя на 2007-2008 навчальний рік Відповідно до Законів України „Про
Дата 31.03.2013
Розмір 103.07 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Право > Закон
Про затвердження мережі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м. Тернополя на 2007-2008 навчальний рік
Відповідно до Законів України „Про загальну середню освіту” від 13.05.1999 року № 651/XIV, „Про позашкільну освіту” від 22.06.2002 року №1841 – III, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити мережу загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м. Тернополя на 2007-2008 навчальний рік : 1.1. Загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади комунальної форми власності згідно з додатками № 1, 4 (додаються). 1.2. Мережу класів згідно з додатком № 5 (додається). 1.3. Тридцять сім закладів з продовженим днем, в яких 94 груп, 2921учень, крім того, у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі 11 груп, 104 учні. 1.4. Одну школу з українсько-російською мовами навчання : Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів № 4: - з українською мовою навчання – 24 класи, 615 учнів; - з російською мовою навчання - 11 класів, 186 учнів. 1.5. Профільні класи і класи з поглибленим вивченням окремих предметів згідно з додатком № 2 (додається). 1.6. Спеціалізовані спортивні класи з різних видів спорту згідно з додатком №3 (додається). 2. Фінансування витрат проводити в межах асигнувань, виділених у міському бюджеті на освіту. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління освіти О. Остапчука.
Про оголошення конкурсу на право оренди об”єктів комунальної власності
Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про Державний бюджет України на 2007 рік”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

Оголосити конкурс на право оренди об”єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).
Про внесення змін в додаток 3 до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 22 серпня 2007р. №1161
Про надання одноразової грошової допомоги учасникам боротьби ОУН-УПА з нагоди 65-ої річниці Української Повстанської Армії
Розглянувши рішення комісії з питань поновлення прав реабілітованих та встановлення статусу учасників ОУН-УПА від 20.09.2007 р. № 12 та протокол засідання комісії про надання грошової допомоги громадянам міста від 26.09.2007 р. № 18, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати одноразову грошову допомогу 151 учаснику боротьби ОУН-УПА в розмірі 200гривень кожному на загальну суму 30200 (тридцять тисяч двісті) грн. згідно з додатком (додається).

2.Управлінню фінансів та бюджету профінансувати управління праці та соціальної політики на суму 30200 (тридцять тисяч двісті) грн.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр. стосовно дитини

Про надання соціального статусу неповнолітній дитині

Про надання соціального статусу неповнолітній дитині

Про надання соціального статусу малолітній дитині

Про встановлення нічного режиму роботи закладам торгівлі та ресторанного господарства
Керуючись Законами України “ Про місцеве самоврядування в Україні “, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму” та враховуючи рішення міської ради від 28.02.2003 р. № 4/6/104 “Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях”, рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.2006 р. № 258 „Про впорядкування режимів роботи підприємств торгівлі, побуту і закладів дозвілля та скасування рішень”, згідно протоколу засідання комісії по розгляду звернень щодо встановлення режимів роботи закладам торгівлі, побуту, ресторанного господарства та закладам дозвілля в нічний час та здійсненню контролю за його дотриманням від 24.09.2007 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити погоджений з власником режим роботи бару “Прага”, який знаходиться за адресою вул.М.Шептицького,11 (приватний підприємець Герман Тарас Олегович) – щоденно з 10.00 год. до 02.00 год. терміном на три роки. 2.Встановити погоджений з власником режим роботи магазину “Сусід”, який знаходиться за адресою вул. Весела, 34 (приватний підприємець Фалендиш Віталій Львович)- щоденно з 7.00 год. до 02.00 год. терміном на три роки. 3.Встановити погоджений з власником режим роботи магазину “Продукти”, який знаходиться за адресою Весела, 34 (приватний підприємець Фалендиш Вікторія Сергіївна) - щоденно з 7.00 год. до 02.00 год. терміном на три роки. 4.Встановити погоджений з власником режим роботи магазину “Альянс” (ТОВ “Тер-Пінгвін”), який знаходиться за адресою вул. М.Кривоноса (зупинка громадського транспорту) - цілодобово терміном на три роки. 5.Встановити погоджений з власником режим роботи ресторану “Тропік” (ТОВ “Тер-Пінгвін”), який знаходиться за адресою майдан Привокзальний щоденно - з 13.00 год. до 06.00 год. терміном на три роки. 6. Зобов’язати суб’єктів господарювання забезпечити в нічний час громадський порядок. 7. Управлінню регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів внести зміни у дозволи на розміщення об’єктів торгівлі згідно п. 1- 5 даного рішення 8. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів Б.В. Ясеновського, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І.Амбрика.
Про зняття з контролю рішень та протокольних доручень виконавчого комітету
Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю: 1.1.Рішення виконавчого комітету від 24.01.2007 р. №34 "Про проведення державного технічного огляду тракторів, самохідних шасі, самохідних меліоративних і дорожньо-будівних машин, тракторних причепів"; 1.2.Пункт 2.2 протокольних доручень виконавчого комітету від 07.02.2007 р.: "Провести інвентаризацію гуртожитків"; 1.3. Пункт 5 протокольних доручень виконавчого комітету від 15.03.2007 р.: "Зустрітися з власником самовільно збудованої будівлі на території регіонального ландшафтного парку «Загребелля» в районі вул.Львівської"; 1.4. Пункт 3 протокольних доручень виконавчого комітету від 04.04.2007 р.: "Підготувати на чергове засідання виконкому довідку (динаміка, співвідношення) про сплату податків в місті; надати інформацію про сплату всіх надходжень до міського бюджету ринками міста”; 1.5.Пункт 2.1 протокольних доручень виконавчого комітету від 18.04.2007 р.: "Доповідати про стан справ щодо перевезення пасажирів малогабаритними маршрутними автобусами (збиткові маршрути)"; 1.6.Пункт 5 протокольних доручень виконавчого комітету від 18.04.2007 р.: "Надати інформацію про кількість приватизованих гуртожитків в 2000-2006 р.р."; 1.7. Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 16.05.2007 р. : "Надати пропозиції щодо створення єдиного соціального центру на базі «Громада»"; 1.8. Пункт 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 06.06.2007 р.: "Запросити на наступне засідання виконавчого комітету жителів будинку за адресою вул. Броварна,8, які відмовилися ввійти до товариства співвласників багатоквартирного будинку"; 1.9. Пункт 6.1. протокольних доручень виконавчого комітету від 15.08.2007 р.: "Провести повну інвентаризацію майна, що перебуває на балансі підприємств, що здійснюють обслуговування житлового фонду з вказанням ефективної площі для надання послуг". Міський голова Р. Й. Заставний Заступник міського голови – керуючий справами Л. О. Бицюра
Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви грщодо погодження проведеного перепланування квартири

Про розгляд заяви гр. щодо присвоєння адресного номера

Про розгляд заяв громадян щодо надання дозволу на надбудову мансардного поверху
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Б. Лепкого
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007 р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл приватному підприємцю Денисюк Мирославі Василівні на видалення зелених насаджень на вул. Б. Лепкого, в зв’язку з будівництвом салону весільної атрибутики, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово- комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста та оформлення права власності

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста та оформлення права власності
Про реконструкцію гаражів за адресою вул. Руська,50 та погодження договору
З метою проведення реконструкції гаражів по вул. Руській, 50 та враховуючи рішення виконавчого комітету № 1086 від 8.08.2007 р.”Про розгляд звернення управління житлово-комунального господарства та екології з питань будівництва за адресою вул. Руська, 50”, виконавчий комітет міської ради. ВИРІШИВ:

1.Доручити виконати роботи по реконструкції гаражів за адресою вул. Руська,50 міському шляхово ремонтно-будівельному підприємству „Міськшляхрембуд”. 2.Погодити договір на виконання ремонтно- будівельних робіт по реконструкції гаражів по вул. Руській, 50 між управлінням житлово-комунального господарства та екології та міським шляховим ремонтно-будівельним підприємством „Міськшляхрембуд”, згідно з додатком (додається). 3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М.Муца).
Про розгляд звернення суб'єкта підприємницької діяльності з питань реконструкції

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань пристосування приміщення

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва

Про розгляд звернення гр. щодо будівництва житлового будинку
Про розгляд звернення ТНЕУ з питань будівництва за адресою вул. Львівська, 11
Розглянувши звернення ТНЕУ, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити Тернопільському національному економічному університету (ід.код 33680120) влаштувати дахову модульну котельну над власними приміщеннями навчального корпусу за адресою вул. Львівська, 11. 2. Зобов’язати Тернопільський національний економічний університет: 2.1. Проектну документацію на будівництво погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення ТОВ “Тернопіль Вечірній” з питань реконструкції за адресою вул. Ю.Словацького, 2
Розглянувши звернення ТОВ “Тернопіль Вечірній”, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Тернопіль Вечірній” (ід.код 21139914) реконструкцію орендованих нежитлових приміщень біологічного корпусу Тернопільського державного медичного університету ім. І.Горбачевського за адресою вул. Ю.Словацького, 2 під буфет. 2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “Тернопіль Вечірній”: 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення ТОВ «Герда-ЛТД» з питань будівництва
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Герда-ЛТД», керуючись Законом України «Про основи містобудування», «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі статті 2.4 Закону України «Про планування і забудову територій», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Продовжити дію рішення виконавчого комітету міської ради від 24.03.2004 р.№ 256 «Про розгляд звернення ТОВ «Герда-ЛТД» 2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії суб’єкта підприємницької діяльності

Про затвердження акта державної приймальної комісії ДП “УДЦЗРП “Укррефтранс”
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію паливної, влаштованої в приміщеннях адміністративного будинку за адресою вул. Бродівська, 61 загальною площею 12,8 кв.м, проведене державним підприємством “Український державний центр залізничних рефрижераторних перевезень “Укррефтранс” (ід.код 24210297) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 03.07.2006 р. №843 “Про розгляд звернення Українського державного центру залізничних рефрижераторних перевезень “Укррефтранс” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії ТзОВ "Житло"
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з "Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів" затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію 76-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та стоянками автомашин за адресою вул. Галицька загальною площею 7075,2 кв.м, житловою площею 3133,5 кв.м, збудованого товариством з обмеженою відповідальністю "Житло" (ід.код 30249887) на підставі рішення міської ради від 25.03.2004 р. №4/10/114 "Про затвердження проекту відведення земельної ділянки під розташування 50-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та стоянками для автомашин за адресою вул. Галицька товариству з обмеженою відповідальністю "Житло" та рішення виконавчого комітету міської ради від 08.05.2007 р. №570 "Про розгляд звернення ТОВ "Житло" з питань будівництва" (акт додається). 2.Присвоїти об'єкту, вказаному в п.1 даного рішення, адресний номер вул. Галицька, 45.
Про затвердження акта державної приймальної комісії суб'єктам підприємницької діяльності

Про оформлення права власності на квартири та приміщення магазину в 17–квартирному житловому будинку з вбудованими приміщеннями магазину за адресою вул.Назарія Яремчука,39А

Про оформлення права власності

Про оформлення права власності

Про оформлення права власності за СПД

Про оформлення права власності на гаражі

Про оформлення права власності на кооперативні квартири

Про оформлення права власності на кооперативні квартири

Про реєстрацію договорів

Схожі:

Нормативна база хімічної освіти у 11-річних загальноосвітніх навчальних закладах
Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2006/2007 навчальний рік
Типовий навчальний план загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням...
Про затвердження Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів 12-річної школи
Навчальна програма поглибленого вивчення інформатики для учнів 8-9...
«Про загальну середню освіту», з урахуванням запровадження 11-річного терміну здобуття повної загальної середньої освіти та відповідно...
Навчальна програма поглибленого вивчення інформатики для учнів 10-11...
«Про загальну середню освіту», з урахуванням запровадження 11-річного терміну здобуття повної загальної середньої освіти та відповідно...
Навчальна програма поглибленого вивчення інформатики для учнів 8-9...
«Про загальну середню освіту», з урахуванням запровадження 11-річного терміну здобуття повної загальної середньої освіти та відповідно...
Навчальна програма поглибленого вивчення інформатики для учнів 10-11...
«Про загальну середню освіту», з урахуванням запровадження 11-річного терміну здобуття повної загальної середньої освіти та відповідно...
НАКАЗ
На виконання статті 40 Закону України "Про загальну середню освіту", наказу Міністерства освіти і науки України від 24. 07. 2001р....
Запрошуємо до обговорення проекту наказу «Про затвердження Положення...
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України повідомляє про оприлюднення на офіційному сайті (рубрика «Громадське обговорення»)...
Поява навчальних закладiв нового типу та перехід загальноосвітніх...
«Про перехід загальноосвітніх навчальних закладів на новий зміст, структуру і 12-річний термін навчання» [4], Наказу Міністерства...
В. О. Огнев'юк Організація навчально-виховного процесу у початкових...
України надсилає для використання у практичній роботі інструктивно-методичний лист "Організація навчально-виховного процесу у початкових...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка