Звіт про проведену роботу


Скачати 57.72 Kb.
Назва Звіт про проведену роботу
Дата 12.04.2013
Розмір 57.72 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Історія > Документи
Звіт про проведену роботу

по загальноосвітньому навчальному закладу І-ІІІ ступенів «Середня загальноосвітня школа № 242» Подільського району м. Києва

за період з 21.01. по 25.01.2013 р.


  1. В 2013 році розпочато роботу постійно діючої виставки творчих робіт учнів школи. З 21.01.2013 року відбулася персональна виставка творчих робіт учениці 9-А класу Федоришиної Анни:










  1. Н



    а виконання Указу Президента України № 756/2012 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості» в вестибюлі школи почала діяти виставка творчих робіт учнів «Умілі ручки».






  1. 21 січня 2013 року команда СЗШ № 242 Подільського району м. Києва під керівництвом вчителя фізичної культури Трохименко О.А. прийняла участь в районних спортивних змаганнях «Олімпійське лелеченя». Наша команда здобула переможне ІІІ місце серед шкіл Подільського району м. Києва.









  1. 22 січня 2013 року – День Соборності та Свободи України.

Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

В більшості класів (1-А – класовод Покровська О.Ю., 2-Б – класовод Михайленко Л.М., 3-А – класовод Пуш О.Г., 3-Б – класовод Іскрук С.Л., 5-А – класний керівник Тищенко Т.М., 6-Б – класний керівник Чорна Є.П., 7-А – класний керівник Журавель О.В. , 8-Б – класний керівник – Романенко І.В., 10-А – класний керівник – Толочко О.А.) класними керівниками, класоводами та вчителями історії (Чорною Є.П. в 6-Б класі та Апихтіною Г.В. в 5-А класі) були підготовлені та проведені виховні заходи до Дня Соборності та Свободи України.

Учнями старших класів були підготовлені повідомлення про історію свята, початок ідеї соборності, підготовку Акту злуки, проголошення Злуки, міжвоєнний період, «живий ланцюг» 1990 року, про значення Дня Соборності України й прийшли до висновку, що День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, в формуванні якісної і вольової політичної еліти, здатної гідно відповідати на геополітичні виклики, які стоять перед сучасною Україною.



























Учні молодших класів декламували вірші, розповідали про символи України:



















  • Учнями 1-А, 3-А, 3-Б класів (відповідно класоводи Покровська О.Ю., Пуш О.Г. та Іскрук С.Л.) в рекреації школи був створений «Живий ланцюжок» з нагоди Дня Соборності та Свободи України та виконано таночки «Дружба», «Струмочок»:











  1. 22 січня 2013 року в рамках програми «Енергоефективні школи» класним керівником 10-А класу Толочко О.А. було проведено диктант «Економити та берегти електроенергію – справа кожного»:









  1. Протягом тижня в усіх класах школи пройшли батьківські збори з порядком денним:

  1. Про підсумки навчально-виховної роботи у І семестрі 2012-2013 н. р. та завдання на ІІ семестр.

  2. Про посилення контролю з боку батьків за навчанням, поведінкою, зовнішнім виглядом учнів та відвідуванням школярами навчальних занять.

  3. Про Закон України № 4844 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів)».

  4. Про участь школи у пілотному проекті «Енергоефективні школи».

  5. Про підготовку до підсумкових контрольних робіт, ДПА (4 кл.), екзаменів на одержання свідоцтв про неповну середню освіту (9 кл.) та екзаменів на одержання атестатів про загальну середню освіту (11 кл.), ЗНО (11 кл.).

  6. Про відповідальність батьків за створення у сім’ї мікроклімату, сприятливого для розвитку, навчання та виховання дітей.

  7. Про проголошення Президентом України 2013 року роком дитячої творчості (на Всеукраїнській нараді з питань захисту прав дітей 04.12.2012року).

  8. Про посилення уваги батьків до організації дозвілля дітей у позаурочний час, вихідні і святкові дні та про збереження життя і здоров’я школярів.

  9. Про повагу до правил суспільного життя, правової поведінки, толерантність і взаєморозуміння та особистий приклад батьків у прищепленні дітям норм поведінки.

  10. Про профілактику захворювання школярів на застудні захворювання, ГРЗ і грип.

  11. Різне.




Схожі:

За фінансовий рік, що закінчився 31 грудня 2014 року
Звіт про фінансовий стан) станом на 31. 12. 2014 р., Звіт про фінансові результати (Звіт про сукупний дохід), Звіт про власний капітал,...
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА)
Повного товариства «ТОВ «СК-Будінвест», Сафронов Д. С. «Ломбард Довіра», що включають баланс станом на 31 грудня 2012р., звіт про...
Аудиторський висновок (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА)
«Страхова Компанія Оранта Життя» (далі – Товариство), що додається та включає баланс станом на 31 грудня 2011 року, звіт про фінансові...
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА)
ТОВ «Цінні папери КБІ», що додається, яка включає Баланс станом на 31. 12. 2011р., Звіт про фінансові результати за 2011 рік, Звіт...
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
Товариство, що включають баланс станом на 31 грудня 2011 року, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, звіт...
Звіт Ради молодих вчених Інституту фізики математики та інформатики...
Лешко Р. Я. — к ф м н., викладач кафедри теоретичної фізики та МВФ (голова осередку)
Звіт ради молодих вчених біологічного факультету про науково-дослідну роботу за 2012 р
Назви і статус конференцій, проведених на базі факультету (всеукраїнські, міжнародні) за участю членів РМВ
Звіт Ради молодих вчених історичного факультету про науково-дослідну роботу за 2011 р
Назви і статус конференцій, проведених на базі факультету (всеукраїнські, міжнародні) за участю членів РМВ
Про роботу КП "Палац кіно" у І кварталі 2011року
Заслухавши звіт директора комунального підприємства «Палац кіно» Мосули Василя Володимировича, відповідно до Закону України "Про...
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
«Факторингова компанія «Елегант Інвест», яка включає баланс станом на 31. 12. 2012 р. і складені за результатами діяльності у 2012...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка