Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства / В. В.


Скачати 2.29 Mb.
Назва Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства / В. В.
Сторінка 1/17
Дата 08.04.2013
Розмір 2.29 Mb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17
  1. Міністерство освіти і науки, МОЛОДІ ТА СПОРТУ України

  2. ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”


кафедра туризму та готельного господарства


Робочі записи.

Спеціальність: ГРС

Дисципліна : ПП 6. ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Безрученков Ю. В.

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ

  1. ДСТУ 4281: 2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація.

  2. Правила роботи закладів (підприємств) РГ: наказ Міністерства економіки з питань Європейської інтеграції України від 27.07.2002 р., № 219.

  3. Межгосударственный стандарт 20523-97. Услуги общественного питания. Общие требования.

  4. Черевко О.І. Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу / О.І. Черевко, Л.П. Малюк, Г.В. Дейниченко. - X. : Фавор ЛТД, 2003.-440 с.

  5. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства / В.В. Архіпов. - К.:Інкос, 2007-280 с.

  6. Акопій В.В. Організація і технологія надання послуг / В.В. Акопій. - К.:Академія, 2006.-312 с.

  7. Белошапка М.И. Технология ресторанного обслуживания / М.И. Белошапка. - М.: Академия, 2006. - 224 с.

  8. Богушева В.И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров / В.И. Богушева. - Ростов : Феникс, 2002. - 402 с.

  9. Браун Т. Хеппер К. Настольная книга официанта / Т. Браун, К. Хеппер. - Ростов н/Д : Феникс, 2001.-230 с.

  10. Завадинська О.Ю. Организация ресторанного господарства за кордоном : навч. посіб. / О.Ю. Завадинська, Т.Є. Литвиненко. - К. : КНТЕУ, 2003. - 89 с.

  11. Ресторанный сервис. Основы международной практики обслуживания для профессио­налов и начинающих / Л. Зигель, С. Зигель, Р. Летер та ін. - М. : Центр полиграф, 2003. -210 с.

  12. Карл Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания / Карл Уильям Л. - М. : Сирин, 2002. - 115 с.

  1. Ресторанный бизнес в России / Л.С. Кучер, Л.М. Шкуратова, СЛ. Ефимов, Т.П. Голубева. - М. : Росконсульт, 2002. - 465 с.

  2. Курочкин A.C. Организация производства / A.C. Курочкин. - К. : МАУП, 2001. - 216 с.

  3. Курочкин Т.Є. Особливості організації дипломатичних прийомів / Т.Є. Курочкин. - К. : КНТЕУ, 2005.

  4. Лошинский В.М. Сервіровка и етикет стола / В.М. Лошинский. - Мінськ:Діайда, 2000. -240 с.

  5. Малюк Л.П. Організація роботи бармена : навч. посіб. / Л.П. Малюк, Н.В. Полстяна, Т.П. Кононенко. - X. : ХДАТОХ, 2002. -214 с.

  6. П'ятницька И.О. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства / И.О. П'ятницька. - К., КНТУ, 2005 - 632 с.

  7. Рабе Б. Искусство сервировки / Рабе Б. - В.:Внешсигма, 2000. - 111 с.

  8. Усов B.B. Организация производства обслуживания на предприятиях общественного питання / B.B. Усов. - М. : Профобриздат, 2003. - 207 с.

  9. Фатхутдинов P.A. Организация производства / P.A. Фатхутдинов. - М. : Инфра, 2003-672 с.



МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ



Головною метою викладання дисципліни є:

  • формування у студентів навичок виконувати планувальні, організаційні та управлінські функції в процесі діяльності закладів ресторанного господарства;

  • набуття навичок у визначенні завдань діяльності закладів ресторанного господарства з організації виробництва продукції та обслуговування, раціональної організації праці;

  • набуття навичок з розробки технологічного процесу сервісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства;

  • набуття навичок розв'язання проблемних ситуацій у процесі обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства, організації діяльності щодо надання основних видів послуг у сфері ресторанного бізнесу.

Завданням вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка фахівців з таких питань:

  • основи організації закладів ресторанного господарства як ланки з надання послуг;

  • організація постачання закладів ресторанного господарства;

  • організація складського й тарного господарства;

  • особливості організації виробництва кулінарної продукції в ринкових умовах;

  • загальні принципи організації систем обслуговування у сфері ресторанного господарства;

  • характеристика та класифікація видів, методів та форм обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства;

  • організація та моделювання процесу повсякденного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства;

  • організація обслуговування банкетів та прийомів;

  • організація обслуговування споживачів під час проведення спеціальних заходів, у місцях відпочинку, на пасажирському транспорті тощо;

  • організація процесу обслуговування певного контингенту споживачів у закладах ресторанного господарства;

  • організація обслуговування туристів у закладах ресторанного господарства;

  • раціональна організація праці в закладах ресторанного господарства;



  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17

Схожі:

КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ
Устаткування закладів ресторанного господарства" для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 051701 "Харчові...
ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Робота виконана в Київському національному торговельно-економічному університеті Міністерства освіти і науки України на кафедрі готельно-ресторанного...
Додаток 1 до рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради...
Про затвердження інструкції щодо заповнення форм державних статистичних спостережень стосовно торгової мережі та мережі ресторанного...
Додаток 1 до рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради...
України від 26. 02. 2002 №57/188/84/105 «Про затвердження Правил торгівлі на ринках», наказу Державного комітету статистики України...
Про встановлення нічного режиму роботи закладам торгівлі та ресторанного господарства

Надати виробничо-торговельну структуру їдальні, яка працює з неповним виробничим циклом
Загальні принципи організації виробництва на підприємствах готельно-ресторанного господарства
З 14. 01. 2013 по 10. 02. 2013 року
Ознайомитися з роботою по прийманню товарів і сировини для виготовлення продукції ресторанного господарства, вимогами до якості та...
Аналіз регуляторного впливу рішення виконкому Кременчуцької міської ради
Полтавської області від 10. 01. 2012 №5 "Про впорядкування обліку та встановлення режимів роботи закладів торгівлі, ресторанного...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Оборот ресторанного господарства усіх суб’єктів підприєм-ницької діяльності у січні–серпні 2006р проти січня–серпня 2005р зріс на...
Навчальні предмети
Авчально – виховну мету. Розрахований на учнів ПТНЗ та студентів. На основі базових знань з предметів кулінарія, товарознавство,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка