Підготовка тез доповіді для збірки матеріалів Міжнародної конференції CSE-2009 (стиль Main Title)


Скачати 27.85 Kb.
Назва Підготовка тез доповіді для збірки матеріалів Міжнародної конференції CSE-2009 (стиль Main Title)
Дата 16.07.2013
Розмір 27.85 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи




Підготовка тез доповіді для збірки матеріалів Міжнародної конференції CSE-2009 (стиль Main Title)

Олександр Березко (стиль Author)

Кафедра інформаційних систем та мереж, Національний університет “Львівська політехніка”, УКРАЇНА, м.Львів, вул.С.Бандери, 12, E-mail: [email protected] (стиль Affilation)

Abstract – Place here short abstract in English (please do not exceed 100 words) (стиль Abstract).

Ключові слова – computer science, computer engineering, conference proceedings (стиль Index Terms).

I.Вступ (стиль Heading 1)


Для забезпечення високої якості матеріалів конференції CSE-2009 від авторів вимагається дотримання правил оформлення статей, наведених у цьому шаблоні.

Організаційний комітет рекомендує авторам готувати до друку статті, використовуючи цей шаблон (набирати текст статті просто в ньому), у середовищі MS Word 2000.

II. Оформлення сторінки


Застосовуйте шрифт Times New Roman 10pt з інтервалом 1 (стиль Normal).

Текст повинен бути розділеним у дві колонки з проміжком у 5мм. Будь-ласка, подбайте про те, щоб довжини колонок на останній сторінці були однаковими. Відступ нового параграфу повинен бути 3 мм. Границі і розміри сторінки наведені у Таблиці 1.
ТАБЛИЦЯ 1

Опис розмітки сторінки

Розмір листа

А4 (210x297)

Внутрішня границя

15мм

Зовнішня границя

25мм

Верхня границя

20мм

Нижня границя

30мм

Між колонками

5мм

III. Оформлення сторінки


Назва статті повинна бути оформлена наступним чином: 16pt, bold, сenter. Проміжок між назвою і рядком з іменами авторів повинен бути 6pt. Імена авторів (без інформації про них) повинні бути оформлені так: 12pt, по центру. Інформація про авторів (організація, адреса, e-mail) повинна бути прозміщена під рядком з іменами авторів і оформлена так: 9pt, сenter. Відстань між іменами авторів та інформацією про них повинна бути 6pt.

На початку статті необхідно навести короткий огляд (abstract) статті та ключові слова (англійською мовою). Розмір короткого огляду не повинен перевищувати 100 слів. Ці розділи слід оформити наступним чином: 9pt bold italic (короткий огляд), 9pt (ключові слова).

Текст статті може бути розділений на декілька розділів. Назви розділів повинні бути оформлені так: 12pt, шрифт Arial. Нумерувати розділи треба римськими цифрами. Проміжок між розділами повинен бути 12pt, між розділом і його назвою – 3pt.

Формули повинні бути розміщені по центру і мати порядковий номер. Наприклад:

(1)

Великі формули повинні бути розбиті на декілька рядків.

Таблиці повинні бути розміщені в одній колонці. Як виключення можна розмістити таблицю у двох колонках на початку сторінки. Таблиці повинні мати заголовок, розміщений над таблицею. Заголовок повинен бути оформлений так: 9pt, шрифт Small Caps.

Рисунки також повинні бути розміщені в межах однієї колонки. Якщо це неможливо, можна вставити рисунок завширшки у дві колонки на початку сторінки. Всі зображення повинні бути растровими, збереженими у форматі *.tiff або *.jpeg з роздільною здатністю не менше 300 dpi. Кожний рисунок повинен бути підписаний знизу. Підпис рисунку треба оформляти так: 9pt.



Рис.1 Системна функція.

При посиланні та формулу, рисунок, таблицю або літературне джерело, використовуйте наступні позначення відповідно: (1), (1,2); Рис.1, Рис.1,2; Табл.1., Табл.1,2; [1], [1,2].

Висновок


У цьому шаблоні наведено приклад оформлення статті для друку у збірнику матеріалів конференції “Комп’ютерні науки та інженерія - 2009” (CSE-2009).

References


[1] P. B. Johns, "A symmetrical condensed node for the TLM method," IEEE Trans. Microwave Theory Tech., vol. MTT-35, pp.370-377, Apr. 1997.


COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING 2009” (CSE-2009), 14-16 MAY 2009, LVIV, UKRAINE

Схожі:

Франка Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції...
Підкарпатська Вища Школа ім бл кс. Владислава Фіндиша в Ясло (Республіка Польща)
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної...
Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації...
ГОЛОВА ПРОГРАМНОГО КОМІТЕТУ
Запрошуємо науковців, яким на момент 14 травня 2009 року ще не виповнилось 35 років, взяти участь у конференції (принаймні один із...
Оргкомітет конференції залишає за собою право повернути документи,...
Ційний внесок учасника конференції складає 60 грн та включає видання збірника тез та його розсилку учасникам поштою протягом місяця,...
Застосування методу телекомунікаційних проектів в загальноосвітніх...
Застосування методу телекомунікаційних проектів в загальноосвітніх навчальних закладах України // Комп’ютерно-інформаційні і комунікаційні...
України ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2013 Тези доповідей міжнародної...
Матеріали тез містять короткий зміст доповідей науково-дослідних робіт студентів та аспірантів
САМОСТІЙНА РОБОТА №4
Задайте стиль Заголовок до заголовка тексту. Для чого встановите точку введення в межах заголовка і виберіть стиль Заголовок із списку...
Звернення учасників V Міжнародної науково-практичної конференції НАЕК «Енергоатом»
Сумки п'ятої Міжнародної науково-практичної конференції «КУЛЬТУРА БЕЗПЕКИ НА АЕС УКРАЇНИ», відзначаємо, що розуміння культури безпеки,...
«Сучасні проблеми математичного моделювання та обчислювальних методів»
Передбачаються: пленарні доповіді (до 30 хв.), секційні доповіді (до 15 хв.), стендові повідомлення (заочна участь); вибрані доповіді...
Оргкомітет конференції залишає за собою право повернути документи,...
Дає 85 грн та включає видання збірника тез, видачу сертифікату про участь у конференції. (розсилка учасникам поштою протягом місяця,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка