Товариство з обмеженою відповідальністю «АДАМАНТ-ТЕЛЕКОМ»


Скачати 103.29 Kb.
Назва Товариство з обмеженою відповідальністю «АДАМАНТ-ТЕЛЕКОМ»
Дата 09.07.2013
Розмір 103.29 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОГОВІР № ДМ __________ / ________

про надання послуг

м. Київ «_____» ____________201__ р.
Товариство з обмеженою відповідальністю «АДАМАНТ-ТЕЛЕКОМ», яке є платником податку на прибуток на загальних підставах згідно Закону України «Про оподаткування прибутку підприємств», далі за текстом – «Реєстратор», в особі директора Лагодич Наталії Віталіївни, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

Фізична особа______________________________________________________________________________, далі за текстом – «Реєстрант», з другої сторони, разом іменовані – «Сторони», розуміючи значення, умови та термінологію цього правочину, його правові наслідки, підтверджуючи дійсність намірів при його укладанні, та те, що він не носить характеру мнимого та удаваного, і, діючи добровільно, уклали цей Договір (в подальшому – Договір), про наступне:
1. Предмет Договору

1.1. Реєстратор зобов’язується надавати, а Реєстрант приймати та оплачувати згідно прейскуранту цін на послуги, який розміщений на веб-сайті Реєстратора: http://dc.adamant-tele.com/domain/prices/ (надалі - Прейскурант), послуги делегування: реєстрації та перереєстрації, супроводу та технічної підтримки наступного доменного імені Реєстранта:

_______________________________________________________ строком на 1 рік з дати реєстрації в порядку та на умовах, що визначені цим Договором. Вищевказаний Прейскурант цін на послуги є невід'ємною частиною цього Договору.
2. Права та обов’язки Сторін

2.1. Реєстрант зобов’язується:

2.1.1. Надати Реєстратору повну, правдиву та точну інформацію про себе, зокрема, контактну інформацію, своєчасно повідомляти Реєстратора про всі та будь-які зміни цієї інформації з метою збереження її повноти, правдивості та точності протягом всього терміну дії цього Договору. Також Реєстрант дає згоду на збір, обробку та збереження його персональних даних, які надані Реєстранту у зв'язку з укладанням цього Договору, на весь період дії Договору і  діє за власною волею та у  своїх інтересах.
2.1.2. Ознайомитися та неухильно дотримуватись Правил домену .UA та Правил домену, який бажає зареєструвати Реєстрант, далі за текстом – відповідний домен. Ознайомитися з Правилами домену .UA можна на веб-сайті Реєстратора: http://dc.adamant-tele.com/domain/rules/. Делегування доменів в домені .UA відбувається в порядку, що передбачені Правилами домену .UA та Правилами відповідного домену, та за умови надання Реєстрантом Реєстратору належним чином засвідчених копій документів, що вказані в Правилах відповідного домену.

2.1.3 Читати пошту, що розсилається статистичним сервером Реєстратора на електронну адресу Абонента­­­­­­­___________________________________@__________________________________________.

2.1.4. В повному обсязі та своєчасно оплачувати послуги Реєстратора та виконувати умови цього Договору і Правил, що зазначені в пп.2.1.2. п.2.1. Договору. Реєстрант зобов'язується протягом десяти робочих днів із дня направлення йому відповідного акта здавання-прийняття виконаних робіт (наданих послуг) направити Реєстратору підписаний акт або мотивовану відмову з Актом недоробок. У випадку, коли Реєстратор протягом вказаного терміну не отримує від Реєстранта підписаного акту або мотивованої відмови з Актом недоробок, в день закінчення вказаного строку такий акт вважається прийнятим Реєстрантом, а роботи (послуги) належне виконаними (наданими) та прийнятими без зауважень. В такому випадку Акт без підпису Реєстранта с надписом «Зауважень від Реєстранта в установлений строк не надійшло» є для Сторін підставою вважати роботи (послуги) за Договором прийнятими Реєстрантом.

2.1.5. Дотримуватись вимог конфіденційності та не розголошувати інформацію про Реєстратора і його клієнтів, отриману будь-яким способом в ході користування послугами, що надаються за цим Договором.

2.2. Реєстратор зобов’язується:

2.2.1. Надавати Реєстранту послуги, зазначені в п.1.1. цього Договору.

2.2.2. Надавати Реєстранту необхідну консультаційну інформацію з питань, що пов’язані з послугами, що надаються.

2.3. У випадку порушення Реєстрантом пп.2.1.4. п.2.1. Договору, Реєстратор має право достроково розірвати цей Договір з подальшою відміною делегування Реєстранту доменного імені.
3. Порядок розрахунків

3.1. Оплата послуг Реєстратора здійснюється Реєстрантом шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Реєстратора, протягом 5 (п’яти) банківських днів з моменту виставлення Реєстратором рахунку-фактури (квитанції).

3.2. Сторони домовились, що вартість Послуг за один рік, що надаються Реєстратором згідно п. 1. цього Договору, складає: ________ (_________________________) грн., _____ коп., крім того 20% ПДВ – _______ ( ______________________) грн., _____ коп., разом – _______( _____________________) грн. ______ коп.

3.3. Послуги за Договором надаються Реєстратором лише за умови їх 100 % попередньої оплати Реєстрантом.

3.4. Зміни в Прейскуранті Реєстрант відслідковує самостійно на сайті Реєстратора.
4. Відповідальність Сторін

4.1. За невиконання або неналежне виконання взятих на себе зобов’язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України та цим Договором. Відповідальність Реєстратора обмежується прямими витратами і не може перевищувати вартості послуг за Договором за один календарний рік.

4.2. Реєстратор не несе відповідальності за достовірність поданої Реєстрантом інформації та подальшим її використанням в мережі Інтернет.

4.3. Адміністратор та Реєстратор не можуть бути залучені в якості Сторони у судових спорах щодо доменних імен.

4.4. Адміністратор та Реєстратор не несе відповідальності щодо наслідків використання або не використання, або неправомірного використання доменних імен Реєстрантом, у тому числі перед третіми сторонами, а також щодо порушення Реєстрантом будь-яких прав третьої сторони.
5. Форс-мажор

5.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за цим Договором, якщо вказане невиконання є наслідком дії обставин непереборної сили та їх наслідків (форс-мажор - пожежа, повінь, землетрус чи інші стихійні лиха, міжнародні санкції, воєнні дії, прийняття уповноваженими державними органами України нормативно-правових актів тощо), які безпосередньо впливають на виконання даного Договору і виниклі після його укладення.

5.2. Сторона, яка не в змозі виконати свої зобов'язання за Договором в результаті дії обставин форс-мажору та їх наслідків, зобов’язана протягом 10-ти днів письмово повідомити іншу Сторону про початок або закінчення дії цих обставин, а також надати документальне підтвердження їх наявності. Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про обставини форс-мажору позбавляє відповідну Сторону права посилатися на вказані обставини, як на такі, що звільняють від відповідальності.

5.3. Виникнення обставин форс-мажору в момент прострочення виконання Стороною своїх зобов’язань за Договором позбавляє цю Сторону права посилатись на ці обставини як на підставу, яка звільняє від відповідальності за Договором.

5.4. Підтвердженням дії форс-мажорних обставин є довідка Торгово-промислової палати України або іншого уповноваженого органу.

5.5. Виконання даного Договору, у повному обсязі або частково, припиняється на час дії таких обставин. Якщо дія обставин форс-мажору триває більш трьох місяців, то Сторони приймають рішення щодо його розірвання.
6. Розв’язання спорів

6.1. Спори, що можуть виникнути під час виконання цього Договору або у зв’язку з ним, Сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів. У випадку, якщо спірне питання неможливо вирішити шляхом переговорів, Сторони керуються Правилами домену .UA. Відповідний розділ Правил, стосовно порядку вирішення доменних спорів, Сторони погодились вважати таким, нібито він викладений у цьому Договорі та є його невід’ємною складовою частиною. Ознайомитися з Правилами домену .UA можна на веб-сайті Реєстратора: http://dc.adamant-tele.com/domain/rules/. Сторони погоджуються передати такий спір на розгляд Третейського суду, створеного при «Інтернет-асоціації України». Сторони погоджуються, що спір буде розглядатись відповідно правил та процедур встановлених Регламентом вищевказаного Третейського суду.
7. Інші умови

7.1. Інформація, що надається Реєстрантом Реєстратору відповідно до пп.2.1.1. п.2.1. Договору постійно зберігається в реєстраційній базі домену .UA, а її актуальний стан буде публічно доступним в реальному часі через базу WHOIS або подібний сервіс.

7.2. Укладаючи цей Договір Реєстрант підтверджує те, що йому відома та зрозуміла мета збору, зберігання і публікації інформації, яка надається ним Реєстратору відповідно до пп.2.1.1. п.2.1. Договору, а також про те, що він знає і погоджується з тим, що актуальний стан такої інформації буде публічно доступним в реальному часі через базу WHOIS або подібний сервіс. Реєстрант також підтверджує, що ні делегування йому доменного імені, ні спосіб прямого чи непрямого використання цього доменного імені не порушує прав та законних інтересів третіх осіб, в тому числі прав інтелектуальної власності.

7.3. Реєстратор, без погодження із Реєстрантом, може видалити відповідне доменне ім’я, щодо яких прийняте відповідне законне та що набуло чинності рішення суду шляхом блокування таких доменних імен на строк 30 діб із подальшим видаленням.

7.4. Реєстратор, без погодження із Реєстрантом, може блокувати відповідне доменне ім’я із подальшим видаленням, у випадку надання Реєстрантом недостовірної інформації щодо особи Реєстранта, або явних порушень такою реєстрацією чинного Законодавства України.
8. Термін дії та порядок розірвання Договору

8.1. Даний Договір набирає чинності з дати його підписання Сторонами і діє до кінця строку реєстрації доменного імені. Договір вважається подовженим на кожний наступний рік і на таких самих умовах, якщо до закінчення строку його дії Реєстрантом буде здійснена оплата 100% вартості послуг за Договором за наступний рік згідно Прейскуранту Реєстратора, який діяв на момент оплати.

8.2. Кожна із Сторін зобов'язана забезпечити конфіденційність отриманої у зв’язку з Договором інформації і вжити заходів щодо її нерозголошення. В разі розірвання Договору передача зазначеної інформації третім особам, її опублікування або розголошення будь-яким іншим способом може мати місце лише за письмового погодження обох Сторін незалежно від причин і строку припинення Договору.

8.3. Будь-яка із Сторін може достроково розірвати цей Договір, попередивши іншу сторону рекомендованим листом за 30 днів до бажаної дати розірвання договірних відносин.

8.4. У випадку дострокового розірвання Договору з ініціативи Реєстранта внесена ним плата не повертається.

8.5. При відмові Реєстранта переукласти Договір на новий строк після закінчення терміну його дії або при достроковому розірванні Реєстрантом цього Договору, крім випадку передбаченого п.2.3., доменне ім’я, делеговане Реєстранту, передається на обслуговування іншому Реєстратору без відміни делегування такого доменного імені. Тому одночасно з рішенням про відмову переукласти цей Договір на новий строк або достроковому його розірванні, Реєстрант повинен вказати всю необхідну інформацію про нового Реєстратора, необхідну для передачі йому на обслуговування доменного імені Реєстранта. Рішення Реєстранта про відмову переукласти Договір на новий строк після закінчення терміну його дії надсилається ним Реєстратору рекомендованим листом за 30 днів до закінчення терміну дії цього Договору.

8.6. Передача новому Реєстратору на обслуговування доменного імені Реєстранта здійснюється Реєстратором на протязі 30 робочих днів з дати отримання від Реєстранта інформації зазначеної в п.8.5. цього Договору.

8.7. Передача доменного імені відбувається лише за умови повного комплекту та правильного оформлення документів. Ознайомитись з переліком та правилами оформлення документів можна на веб-сайті Реєстратора: http://dc.adamant-tele.com/domain/transfer/
9. Заключні положення

9.1. Реєстратор є платником податку на прибуток на загальних підставах, згідно ст.10 з-ну України «Про оподаткування прибутку підприємств». Реєстрант______________________________________________________________________________________.

9.2. Будь-які зміни та/або доповнення до цього Договору будуть дійсними лише у випадку, якщо вони виконані у письмовому вигляді та підписані уповноваженими представниками Сторін.

  1. Всі додатки до цього Договору є його невід'ємними частинами.

  2. Сторони обумовили, що при укладенні цього Договору Замовник надає свою згоду відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 р. № 2297-VI (далі Закон № 2297- VI) на обробку Виконавцем його персональних даних. Метою обробки персональних даних Замовника, внесення їх до відповідної бази персональних даних Виконавця (володільця) за цим Договором є забезпечення реалізації відносин сфері телекомунікаційних послуг, адміністративно-правових відносин, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку. Згода надається на здійснення будь-яких дій, відносно до персональних даних, які необхідні для реалізації вищевказаної мети, у тому числі: збирання, накопичення, зберігання, знищення та інші дії у відповідності з діючим законодавством. Замовник згоден з тим, що персональні дані обробляються та використовуються володільцем бази персональних даних Товариством з обмеженою відповідальністю “Адамант-Телеком”, працівниками володільця відповідно до їх професійних та службових або трудових обов’язків та розпорядниками, яким надано таке право володільцем за цивільно-правовими договорами. Ця згода надається на весь строк дії Договору. Виконавець, протягом десяти днів з моменту отримання персональних даних, повідомляє Замовника про включення його персональних даних до бази персональних даних “Абоненти” шляхом надсилання Замовнику на його електронну пошту листа з повідомленням про права, визначені законодавством у сфері захисту персональних даних, мету обробки персональних даних.

9.5. Цей Договір складено українською мовою у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу по одному для кожної із сторін.


  1. Адреси, банківські реквізити та підписи Сторін




Реєстратор




Реєстрант

Товариство з обмеженою відповідальністю

«АДАМАНТ-ТЕЛЕКОМ»




ФО

Юридична адреса: 02096, м. Київ, Харківське шосе, 51-А




року народження,

Поштова адреса: 02096, м. Київ, Харківське шосе, 51-А




Адреса:


Телефон: (044) 232-93-69







e-mail: [email protected]




Домашня адреса:

Розрахунковий рахунок: 26008235170900 в

ПАТ “Укрсиббанк”







МФО 351005




Тел.:

КОД ЄДРПОУ  36506315




Моб:

ІПН: 365063126510




Паспорт серії ____№_____________, виданий

Свід №: 200011449













від р.







Ідентифік.№

Директор

ТОВ «АДАМАНТ-ТЕЛЕКОМ»

_________________________Лагодич Н.В.

М.П.





Фізична особа
_____________________/______________/

б.п.




Договір про надання послуг з реєстрації доменних імен від 01.04.2012 р.
Сторінка з



Схожі:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Адамант-Телеком» Повідомлення...
Руючись статтею 12 Закону України “Про захист персональних даних” (далі- Закон) повідомляємо Вам, що Ваші персональні дані включено...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Золотий Екватор»
Товариство з обмеженою відповідальністю”Оті Груп”, назване в подальшому “Продавець”, в особі директора Мірошніченко М. В., що діє...
Товариство з обмеженою відповідальністю “Атлантіс”
Товариство з обмеженою відповідальністю Україно-Чеське спільне підприємство «Влтава-Дніпро»
31 Підприємство Товариство з обмеженою відповідальністю
Організаційно-правова форма господарювання Товариство з обмеженою відповідальністю
М. Донецьк «01» квітня 2011 р. Товариство з обмеженою відповідальністю «ОТІ ГРУП»
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОТІ ГРУП», назване в подальшому “Продавець”, в особі директора Мірошніченко М. В., що діє...
Аудиторський Висновок (Звіт незалежного аудитора) щодо фінансової...
Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Українське інвестиційне товариство» (надалі Товариство)...
Учасникам Товариства з обмеженою відповідальністю
Повна назва – Товариство з обмеженою відповідальністю «Аудиторська фірма «Капітал Плюс»
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР»
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР» (далі по тексту – «Агент»), в особі директора Крячун Ірини...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР»
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР» (далі по тексту – «Агент»), в особі директора Крячун Ірини...
Керівництво Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтеркеш Україна»
Основні відомості про аудиторську фірму Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма «Консул»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка