С интез-Аудит-Фінанс Аудиторська фірма


Скачати 215.86 Kb.
Назва С интез-Аудит-Фінанс Аудиторська фірма
Дата 08.05.2013
Розмір 215.86 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фінанси > Документи

Синтез-Аудит-Фінанс

Аудиторська фірма


69091, м. Запоріжжя, вул. Немировича-Данченко 60/4 , тел./ факс: 212-00-97

Свідоцтво № 1372 про внесення в Реєстр суб’єктів аудиторської

діяльності видане рішенням АПУ від 26.01.2001 р. № 98

e-mail: [email protected]

сайт: saf –audit.com.ua



АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК (ЗВІТ незалежного аудитора)

щодо фінансової звітності

Товариства з обмеженою відповідальністю «Гарант Інвест»

за 2012 рік
Учасникам та керівництву ТОВ «Гарант Інвест»

для надання до Національної Комісії з цінних паперів та фондового ринку

Приватним підприємством «Аудиторська фірма «Синтез-Аудит-Фінанс», що діє на підставі Свідоцтва про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів № 1372, виданого рішенням Аудиторської палати України № 98 від 26.01.2001р., подовженого рішенням Аудиторської палати України № 224/3 від 23.12.2010 року, дійсне до 23.12.2015 року, проведено аудит фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю «Гарант Інвест» (далі по тексту ТОВ «Гарант Інвест») за 2012 рік.

Мета аудиту - виказування незалежної професійної думки відносно достовірності фінансової звітності в усіх суттєвих аспектах та відповідності даним бухгалтерського обліку, прийнятій обліковій політиці, адекватності відображення результатів господарювання станом на 31.12.2012 р.
Основні відомості про ТОВ «Гарант Інвест»


Повна назва

Товариство з обмеженою відповідальністю «Гарант Інвест»

Код ЄДРПОУ

32013602

Дата реєстрації

№ виписки з Єдиного державного Реєстру

Дата первинної реєстрації 20.05.2002 року

Номер запису: №1 103 107 0007 001314

Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців - серія АБ № 516709

Орган, який видав свідоцтво

Виконавчий комітет Запорізької міської ради

Місцезнаходження

69068, м. Запоріжжя, вул.. Вересаєва, 3

Ліцензія: серія АЕ № 185390 від 28.12.2012р., строк діяльності з 12.10.2010 р. по 12.10.2015 р.

Депозитарна діяльність зберігача цінних паперів.

Ліцензія: серія АЕ № 185397 від 03.01.2013 р., строк діяльності з 12.10.2010 по 12.10.2015 р.

Дилерська діяльність

Ліцензія: серія АЕ № 185396 від 03.01.2013 р., строк діяльності з 12.10.2010 по 12.10.2015 р.

Брокерська діяльність

Ліцензія: серія АЕ № 185398 від 03.01.2013 р., строк діяльності з 12.10.2010 по 12.10.2015 р.

Андеррайтинг

Дата початку проведення аудиту

07.03.2013

Дата закінчення проведення аудиту

22.03.2013


Опис аудиторської перевірки
Ми провели аудиторську перевірку у відповідності з вимогами та положеннями Закону України «Про аудиторську діяльність», інших законодавчих актів України та у відповідності з вимогами Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг (далі - МСА) Міжнародної федерації бухгалтерів, в тому числі у відповідності із МСА № 700 «Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності», МСА 705 «Модифікація думки у звіті незалежного аудитора», МСА 706 «Пояснювальні параграфи та параграфи з інших питань у звіті незалежного аудитора».

Міжнародні стандарти аудиту вимагають від нас дотримання відповідних етичних вимог, а також планування й виконання аудиту для отримання достатньої впевненості, що фінансова звітність не містить суттєвих викривлень. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур для отримання аудиторських доказів щодо сум та розкриттів у фінансовій звітності. Вибір процедур залежить від судження аудитора, включаючи оцінку ризиків суттєвих викривлень фінансової звітності внаслідок шахрайства або помилки. Виконуючи оцінку цих ризиків, аудитор розглядає заходи внутрішнього контролю, що стосуються складання та достовірного подання суб`єктом господарювання фінансової звітності, з метою розробки аудиторських процедур, які відповідають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективності внутрішнього контролю суб`єкта господарювання. Аудит також включає оцінку відповідності використаних облікових політик, прийнятність облікових оцінок, використаних управлінським персоналом та оцінку загального подання фінансової звітності.
Аудиторський висновок складено у відповідності до вимог Законодавства України в сфері господарської діяльності і оподаткування: Законів України "Про господарські товариства"; "Про цінні папери та фондовий ринок"; "Про аудиторську діяльність"; "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні"; Податкового кодексу України; Положень (стандартам) бухгалтерського обліку, а також установленого порядку ведення бухгалтерського обліку і формування фінансової звітності, міжнародними стандартами аудиту № 700 «Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності», № 705 «Модифікація думки у звіті незалежного аудитора», "Положення щодо підготовки аудиторських висновків, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку", затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 19.12.2006 р. № 1528.

Аудит здійснений на підставі наступних документів:
Статут товариства;

Протоколи загальних зборів учасників

Свідоцтво про державну реєстрацію товариства;

Банківські та інші розрахункові документи за 2012 рік;

Оборотно-сальдові відомості по бухгалтерських рахунках за 2012 рік;

Первинні документи по рахунках товариства за 2012 рік;

Договори з фінансово-господарської діяльності товариства та інші документи, що відображають та підтверджують здійснення фінансово-господарських операцій товариства станом на 31.12.2012 рік.

Інші документи, що відображають та підтверджують здійснення фінансово-господарських операцій товариства за 2012 рік.

Фінансова звітність у складі:

  • Баланс станом на 31.12.2012р.;

  • Звіт про фінансові результати за 2012р.;

  • Звіт про рух грошових коштів за 2012 рік;

  • Звіт про власний капітал за 2012р.;

  • Примітки до річної фінансової звітності за 2012 рік.


Товариство з врахуванням особливостей своєї діяльності на підставі вимог П(С)БО визначило облікову політику ведення бухгалтерського обліку та подання фінансової звітності. У звітному періоді істотних змін в обліковій політиці не відбулося. Облікова політика, в основному, за виключенням нестворення забезпечення (резерву) відпусток робітників, забезпечує можливість надання користувачам фінансової звітності правдивої та неупередженої інформації про фінансовий та майновий стан товариства, доходи, витрати та його фінансовий результат.

Бухгалтерський облік та показники фінансової звітності в ТОВ «Гарант Інвест» достовірно відображають фінансовий стан товариства і відповідають встановленим нормативам бухгалтерського обліку, згідно концептуальної основи фінансової звітності, яка визначається Національними стандартами бухгалтерського обліку та фінансової звітності України та прийнятої облікової політики товариства. Бухгалтерський облік товариства автоматизований із застосуванням програми „1С:Підприємство”.

Фінансова звітність підготовлена на підставі дійсних даних бухгалтерського обліку і достовірно та повно подає фінансову інформацію про товариство. Дані окремих форм фінансової звітності відповідають одна одній, показники статей бухгалтерського балансу товариства станом на 31.12.2012 р. відповідають даним синтетичного обліку. Фінансова звітність складається своєчасно.

Показники фінансового стану ТОВ «Гарант Інвест» відображені в синтетичному обліку адекватно, що дає підстави для підтвердження достовірності та повноти показників фінансової звітності станом на 31.12.2012 р.
Відповідальність управлінського персоналу за фінансову звітність
Управлінський персонал бере на себе відповідальність за складання фінансової звітності відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Положень (стандартів) бухгалтерського обліку та її достовірне подання. Управлінський персонал також бере на себе відповідальність за такий внутрішній контроль, який він вважає потрібним для складання фінансової звітності, що не містить суттєвих викривлень унаслідок шахрайства або помилки.
Відповідальність аудитора
Нашою відповідальністю є висловлення думки щодо цієї фінансової звітності на основі результатів проведеного нами аудиту.

Ми вважаємо, що отримали достатні та прийнятні аудиторські докази для висловлення нашої умовно-позитивної думки.

Підстава для висловлення умовно-позитивної думки
Ми не мали змоги підтвердити кількість та вартість основних засобів ТОВ "Гарант Інвест" на 31.12.2012 року за допомогою наших аудиторських процедур, оскільки не спостерігали за річною інвентаризацією необоротних активів.

В ході аудиту ми не в повному обсязі отримали зовнішні підтвердження сум дебіторської заборгованості та зобов`язань, відображених на балансі товариства станом на 31.12.2012 року.

Товариство не проводило перегляд справедливої вартості основних засобів.

Товариство також не створює забезпечення для майбутніх операційних витрат на оплату відпусток співробітникам, всупереч вимогам Положення (стандарту) бухгалтерського обліку №11 «Зобов`язання», що може мати несуттєвий вплив на показники фінансової звітності.
Умовно-позитивна думка
Аудитор вважає за можливе підтвердити, що за винятком вказаних вище обмежень, прийнята система бухгалтерського обліку в цілому задовольняє законодавчим і нормативним вимогам, діючим в Україні.

Отримані нами результати перевірки в цілому достатні та відповідні аудиторським доказам для висловлення нашої умовно-позитивної думки, за винятком питань, про які йдеться у параграфі «Підстава для висловлення умовно-позитивної думки». Таким чином, за виключенням обмежень, зазначених в попередньому параграфі, аудитор вважає, що фінансова звітність ТОВ "Гарант Інвест" справедливо і достовірно в усіх суттєвих аспектах відображає фінансовий стан товариства на 31 грудня 2012 р. та її фінансові результати за 2012 рік відповідно до установлених вимог чинного Законодавства України і прийнятої облікової політики.

Розкриття інформації за видами активів
На нашу думку ТОВ «Гарант Інвест» у фінансовій звітності достовірно і у повній мірі розкрито інформацію за видами активів.

Надана інформація по необоротним та оборотним активам в усіх суттєвих аспектах розкрита у відповідності до встановлених нормативів, зокрема П(С)БО.

Вартість активів підприємства, що відображена у фінансових звітах станом на 31.12.2012 року, складає 30399 тис. грн.
Стосовно розкриття інформації про необоротні активи
ТОВ "Гарант Інвест" станом на 31.12.2012 р. має власні основні засоби первісною вартістю 42 тис. грн., знос – 38 тис. грн., залишковою вартістю – 4 тис. грн.:


№ субрахунку

Назва

Первісна вартість (тис. грн.)

Знос

(тис. грн.)

Залишкова вартість (тис. грн.)

104

Машини та обладнання

10

9

1

106

Інструменти, прилади та інвентар

30

27

3

109

Інші основні засоби

2

2

0

Разом

42

38

4



За 2012 рік нараховано амортизації на суму 2 тис. грн. Станом на 31.12.2012 року загальна сума нарахованого зносу основних засобів складає 38 тис. грн.

По основним засобам застосовується прямолінійний метод нарахування амортизації.

При передачі малоцінних необоротних активів в експлуатацію нараховується знос у розмірі 100% їх вартості у першому місяці користування.

За 2012 рік надійшло основних засобів первісною вартістю 2 тис. грн.

Облік основних засобів, необоротних активів (вартістю до 1000 грн) ведеться по первісній вартості згідно П(С)БО 7 "Основні засоби". Аналітичний облік відповідає синтетичному.

Станом на 31.12.2012р. в розпорядженні товариства є нематеріальні активи, первісна вартість яких дорівнює 10 тис. грн.(програмне забезпечення), накопичена амортизація 6 тис. грн., залишкова вартість - 4 тис.грн.

Бухгалтерський облік нематеріальних активів здійснюється у відповідності до П(С)БО № 8 „Нематеріальні активи”.

Придбані нематеріальні активи товариство визнає у обліку за первісною вартістю.

Амортизація нематеріальних активів розрахована за методом прямолінійного списання.

Переоцінка основних засобів та нематеріальних активів у періоді, що перевірявся, не проводилась.

Інші довгострокові фінансові інвестиції на 31.12.2012р складають – 9453 тис. грн.

(у т. ч.: частки в статутному капіталі інших товариств ), обліковуються в балансі товариства за собівартістю згідно з нормами П(С)БУ № 12 " Фінансові інвестиції".

Довгострокова дебіторська заборгованість складає - 11140 тис. грн. (довгострокові векселі отримані) та врахована за первісною вартістю .
Розкриття інформації про оборотні активи
Дебіторська заборгованість станом на 31.12.2012 р. становить по чистій реалізаційній вартості - 562 тис.грн.:

- 559 тис.грн. – заборгованість за товари, роботи , послуги (у т.ч.: 75 тис. грн. - послуги зберігача цінних паперів; 484 тис. грн. - за реалізовані цінні папери);

- 3 тис.грн. – інша поточна дебіторська заборгованість за послуги .

Створення резерву сумнівних боргів обліковою політикою передбачено виходячи із платоспроможності окремих дебіторів згідно П(С)БО № 10 "Дебіторська заборгованість".

Сумнівна та безнадійна дебіторська заборгованість відсутня.

Облік дебіторської заборгованості ведеться згідно П(С)БО № 10 "Дебіторська заборгованість".

Поточні фінансові інвестиції на суму 8404 тис. грн. (у т.ч.: 7902 тис. грн. – придбані акції, 502 тис. грн. - векселя) обліковуються в балансі за собівартістю та відповідають П(С)БО 12 "Фінансові інвестиції".

Грошові кошти в національній валюті станом на 31.12.2012 р. складають 739 тис.грн.

Витрати майбутніх періодів (передоплата за періодичні видання) станом на 31.12.2012р. складають – 3 тис. грн.

Розкриття інформації про зобов’язання
На наш погляд аудиторами було отримано достатньо свідоцтв, які дозволяють зробити висновок про достатню належність правильності відображення та розкриття інформації щодо зобов’язань, згідно вимог П(С)БО № 11 «Зобов’язання».

Товариство відображає зобов’язання у балансі, якщо його оцінка може бути достовірно визначена та існує ймовірність зменшення економічних вигод у майбутньому внаслідок його погашення.

Станом на 31.12.2012 року інші довгострокові зобов`язання складають – 15019 тис.грн. (довгострокові векселі видані).

Поточні зобов’язання станом на 31.12.2012 г. складають – 2703 тис.грн.:

  • 4 тис.грн. – заборгованість за послуги;

  • 43 тис.грн – поточні зобов`язання за розрахунками з одержаних авансів;

  • 1 тис.грн. – поточні зобов`язання за розрахунками з бюджетом ;

  • 3 тис.грн. – поточні зобов`язання за розрахунками зі страхування;

  • 4 тис.грн – поточні зобов`язання за розрахунками з оплати праці;

  • 2648 тис.грн. - інші поточні зобов`язання (заборгованість за цінні папери).




Прострочена заборгованість відсутня. Заборгованості перед банками немає.

Облік зобов’язань відповідає вимогам П(С)БО 11 "Зобов’язання".


Розкриття інформації про власний капітал
В процесі аудиторської перевірки, на наш погляд, було отримано достатньо свідоцтв, які дозволяють зробити висновок про правильність відображення та розкриття інформації щодо власного капіталу згідно з П(С)БО № 1 „Загальні вимоги до фінансової звітності ”, затвердженим Наказом МФУ від 31.03.1999р. № 87 та П(С)БО № 2 „Баланс ”, затвердженим Наказом МФУ від 31.03.1999р. № 87. На нашу думку, товариство в усіх суттєвих аспектах виконало необхідні вимоги щодо дотримання принципів бухгалтерського обліку і фінансової звітності станом на 31.12.2012р. та вірно відобразило розмір власного капіталу у фінансовій звітності.

Власний капітал ТОВ "Гарант Інвест" складається із:

  • статутного капіталу – 10 000 тис. грн.

  • резервного капіталу – 246 тис. грн.

  • нерозподіленого прибутку – 2431 тис. грн.

Статутний капітал сформований згідно Закону України "Про господарські товариства" , обліковується на рахунку 40 "Статутний капітал" у сумі 10 000 тис.грн. та відповідає установчим документам.
Розмір статутного капіталу станом на 31 грудня 2012 року:
Заявлений - 10 000,0 тис. грн.;

Сплачений – 10 000,0 тис. грн.

Учасники , які мають частку у статутному капіталі товариства :


Назва

Частка учасника

(тис.грн.).

Частка учасника

(%)

ТОВ "Гарант-Альфа"

9 999 000,0

99,99

ЗАТ "Торговий дім "Олена"

1 000,0

0,01



Резервний капітал станом на 31.12.2012 р. склав 246 тис.грн. і відображений в обліку згідно "Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов`язань і господарських операцій підприємств та організацій", затвердженому Наказом Міністерства фінансів України № 291 від 30.11.99р.

Нерозподілений прибуток станом на 31.12.2012 р. склав 2431 тис.грн. і відображений в обліку згідно "Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов`язань і господарських операцій підприємств та організацій", затвердженому Наказом Міністерства фінансів України № 291 від 30.11.99р.

За 2012 р. було розподілено прибуток на суму 128 тис.грн. та збільшено суму резервного фонду.

Таким чином, власний капітал станом на 31.12.2012 р. складає 12677 тис. грн.
Розкриття інформації щодо обсягу чистого прибутку(збитку)
Визнання доходів в бухгалтерському обліку товариством здійснюється з використанням методу нарахування всіх факторів, які можуть бути достовірно оцінені, що відповідає вимогам П(С)БО 15 "Дохід".

Товариство достовірно розподіляє за елементами та ознаками доходи на рахунках бухгалтерського обліку згідно з діючими вимогами Інструкції "Про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань та господарських операцій підприємств і організацій", затвердженим Наказом МФУ від 30.11.1999р. №291.

Протягом 2012 року було отримано дохід у сумі 337710 тис. грн., у тому числі :

- доход (виручка ) від реалізації цінних паперів та послуг - 336022 тис.грн. ( у т.ч.: послуги зберігача – 259 тис.грн.; комісійна винагорода – 86 тис.грн.; реалізація фінансових інвестицій – 335677 тис.грн.);

- інші операційні доходи – 13 тис.грн. (дохід від реалізації валюти);

- інші фінансові доходи – 1675 тис.грн. (у т.ч.: 69 тис.грн. - відсотки по депозиту в банку; 1606 тис.грн. - дивіденди).



ТОВ "Гарант Інвест" достовірно розподіляє за елементами та ознаками витрати на рахунках бухгалтерського обліку згідно з діючими вимогами Інструкції "Про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань та господарських операцій підприємств і організацій", затвердженим Наказом МФУ від 30.11.1999р. №291.

Загальна сума витрат за 2012 рік склала 336403 тис. грн., у тому числі:

- собівартість реалізованих фінансових інвестицій – 334050 тис.грн.

- адміністративні витрати – 334 тис.грн.;

- інші операційні витрати – 24 тис.грн. (у т.ч.: 14 тис.грн. – собівартість реалізованої іноземної валюти, 5 тис.грн. – безнадійні борги та ін.);

- інші витрати – 1987 тис.грн.( анульовані акції зг. розпоряджень НКЦПФР )

- податок на прибуток від звичайної діяльності – 8 тис.грн.

Таким чином, за наслідками 2012 року товариство отримало чистий прибуток у сумі 1307 тис. грн., який визначено у відповідності до вимог норм діючого законодавства України.
Відповідність вартості чистих активів вимогам законодавства
Розмір чистих активів або власного капіталу товариства, що відображений у фінансовій звітності станом на 31.12.2012р., складає 12677 тис. грн.

Перевіркою встановлено, що фінансові звіти об’єктивно та достовірно розкривають інформацію про вартість чистих активів товариства за 2012 рік, тобто про розмір його статутного капіталу, резервного капіталу, нерозподіленого прибутку.

Чисті активи ТОВ "Гарант Інвест" більші за суму статутного капіталу на 2677 (12677 – 10000) тис. грн. , що відповідає вимогам ст. 144 Цивільного кодексу України.

Станом на 31.12.2012 року розмір статутного капіталу ТОВ "Гарант Інвест"

на 3000000 (10000000 -7000000,00) грн. перевищує мінімальний розмір статутного капіталу зберігачів цінних паперів, встановленого ст. 11 Закон України «Про Націоальну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні».

Станом на 31.12.2012 року розмір статутного капіталу ТОВ "Гарант Інвест"на 3000000 (10000000-7000000) грн. перевищує мінімальний розмір статутного капіталу торговців цінними паперами, які мають ліцензії на здійснення дилерської, брокерської діяльностей та андерайтинг встановленого п. 1 ст. 17 Законом України «Про цінні папери та фондовий ринок».

Станом на 31.12.2012 року розмір власних коштів ТОВ "Гарант Інвест", розрахований у відповідності з вимогами гл.2 Розділом 3 «Положення про розрахунок показників ліквідності, що обмежують ризики професійної діяльності на фондовому ринку», затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27.12.2007 року № 2381, складає 7616259,76 (-13558704,87+26476603,43- 5301638,8)грн.
Дотримання вимог ліквідності професійних учасників фондового ринку
Розрахунок показників ліквідності ТОВ "Гарант Інвест" здійснений у відповідності з вимогами «Положення про розрахунок показників ліквідності, що обмежують ризики професійної діяльності на фондовому ринку», затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27.12.2007 року № 2381.
Розрахунок показників ліквідності ТОВ "Гарант Інвест" станом на 31.12.2012 року:


Показники ліквідності торговця цінними паперами

Значення

Нормативне значення

Примітки

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами з іншими торговцями цінними паперами

0

Не більше 10

Показник не перевищує нормативне значення

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами з юридичними та фізичними особами

2,91

Не більше 20

Показник не перевищує нормативне значення

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні дилерської діяльності

0,48

Не більше 15

Показник не перевищує нормативне значення

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні брокерської та дилерської діяльності

3,4

Не більше 30

Показник не перевищує нормативне значення

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні андеррайтингу

0

Не більше 20

Показник не перевищує нормативне значення

Загальна сума договорів, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні брокерської, дилерської діяльності та андеррайтингу

3,4

Не більше 35

Показник не перевищує нормативне значення

В ході аудиту встановлено, що показники ліквідності ТОВ "Гарант Інвест" знаходяться в межах нормативних значень, визначених Положенням № 2381, та відповідають вимогам Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні» та Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок».
Довідка

про фінансовий стан ТОВ "Гарант Інвест" за 2012рік:

Показники


На 31.12.2011

На 31.12.2012

Примітки


  1. Коефіцієнт ліквідності:

  1. загальний (коефіцієнт покриття )

К 1.1 = 2 ра

4рп

7,27

3,6

Теоретичне значення 1,0 – 2,0. Коефіцієнт вказує, що товариство незалежне від позикових коштів при фінансуванні реальних активів.

  1. поточної ліквідності

К 1.2 = 2ра – р. (100 - 140)

4рп


7,27

3,6

Теоретичне значення коефіцієнта 0,6 - 0,8. Даний коефіцієнт свідчить про достатній рівень ліквідності товариства.

1.3. абсолютної ліквідності

К 1.3 = р.(220+ 230+240)

4рп

7,14

3,4

Оптимальне значення коефіцієнта 0,2 - 0,3 . Коефіцієнт свідчить про достатню наявність коштів у разі необхідності миттєвої сплати поточних боргів.

1.4. Чистий оборотний капітал (тис. грн.)

К 1.4 = 2 ра – 4 рп

26470

7002

Теоретичне значення більше 0.

Зменшення на 19468 тис.грн.

2. Коефіцієнт платоспроможності (автономії)

К 2 = 1рп .

Підсумок пасиву

0,22

0,42

Теоретичне значення коефіцієнта не менше 0,5.

3. Коефіцієнт фінансування

К 3= 2 рп +3рп + 4рп + 5рп

1рп

3,45

1,4

Характеризує залежність підприємства від зовнішніх займів. Теоретичне значення коефіцієнта не більше 1.

  1. Коефіцієнт ефективності використання активів

К 4 = Чистий прибуток

1ра + 2ра +3ра

0,01

0,04

Показує строк окупності прибутком вкладених коштів у майно.

  1. Коефіцієнт ефективності використання власних коштів ( капіталу )

К 5 = Чистий прибуток

1рп

0,03

0,1

Теоретичне значення не менш 0,4.

6. Коефіцієнт рентабельності

6.1. Коефіцієнт рентабельності активів

К6.1 = Чистий прибуток


(Підсумок акт.(гр.3)+Підсумок акт.(гр. 4))/2

0,01

0,03

Теоретичне значення більше 0.

6.2. Коефіцієнт рентабельності власного капіталу

К 6.2 = Чистий прибуток (1 рп (гр. 3) + 1 рп (гр. 4)) / 2

0,03

0,1

Теоретичне значення більше 0.

7. Частка фінансових вкладень в цінні папери в загальній сумі активів

К 7 = р . 040 + 045 + 220

Всього по активу балансу



0,75


0,59

Частка фінансових вкладень в цінні папери 0,6. Зменшення на 0,16 %.


ТОВ "Гарант Інвест" на 31 грудня 2012 р. ліквідне але не досить платоспроможне, має досить стійкий фінансовий стан.
Основні відомості про аудиторську фірму


Назва аудиторської фірми

Приватне підприємство "Аудиторська фірма "Синтез-Аудит-Фiнанс"

Ідентифікаційний код юридичної особи

23877071

Юридична адреса

Місцезнаходження юридичної особи

69091, м. Запоріжжя, вул. Немировича-Данченка буд. 60, кв. 4

Номер, дата видачі свідоцтва про державну реєстрацію.

Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців серії ААБ № 474088, номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців № 1 103 145 0000 030872 вiд 31.01.1996 р., видана Виконавчим комітетом Запорізької міської ради.

Номер, дата видачі свідоцтва про внесення до Реєстру суб’єктів, які можуть здійснювати Аудиторську діяльність

№ 1372, видане рішенням Аудиторської палати України № 98 від 26.01.2001 р., подовженого рішенням Аудиторської палати України 23 грудня 2010 року № 224/3, дійсне до 23.12.2015 року.

Номер, дата видачі свідоцтва про внесення до Реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що надають послуги на ринку цінних паперів


Серія АВ № 000084 від 03.04.2012 р., дійсне до 23.12.2015 р.

Номер, дата видачі сертифіката аудитора

Серія А № 000051, виданий рішенням АПУ від 23.12.1993 р., дійсний до 23.12.2017 року

Телефон

(061) 212-00-97; 212-05-81

Дата і номер договору на проведення аудиту

№ 48/2013 від 07.03.2013 р.

Дата початку і дата закінчення проведення аудиту

07.03.2013 р. – 22.03.2013 р.


Генеральний директор

ПП "Аудиторська фірма "Синтез-Аудит-Фінанс" В.Г. Гончарова

Свідоцтво про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів № 1372, видане рішенням Аудиторської палати України № 98 від 26 січня 2001 року, подовжене рішенням Аудиторської палати України № 224/3 від 23 грудня 2011 року,

дійсне до 23.12.2015 р

Свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів серія АВ № 000084, виданого Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку від 03 квітня 2012 р., дійсне до 23.12.2015р.

сертифікат серії А № 000051, виданий рішенням АПУ від 23.12.1993 р., дійсний до 23.12.2017р.



22 березня 2013р.

м. Запоріжжя, вул. Немировича – Данченко 60, кв.4.



Схожі:

С интез-Аудит-Фінанс Аудиторська фірма
Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Інвестиції Запоріжжя"
С интез-Аудит-Фінанс Аудиторська фірма
Форма №5 з метою виказування незалежної професійної думки відносно її достовірності в усіх суттєвих аспектах та відповідності даним...
ТОВ «Аудиторська фірма «НІКО-АУДИТ» щодо фінансової звітності товариства...
Незалежна аудиторська фірма Товариство з обмеженою відповідальністю «Аудиторська фірма «НІКО-АУДИТ», за дорученням Товариства з обмеженою...
АУДИТОРСЬКА ФІРМА «АУДИТ К» 20300 м. Умань Черкаська обл вул. Енгельса...
Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма "Аудит К" м. Умань Черкаської області на підставі договору від 22. 03....
Приватним підприємством «Аудиторська фірма «Синтез-Аудит-Фінанс»,...
Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «УСПІХ»
«Компанія «Термінал-Реєстр» ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА
Найменування аудиторської фірма: Товариство з обмеженою відповідальністю “Аудиторська фірма “Міла – аудит”
"Аудиторська фірма "Аудит-сервіс"
Сімферополь, пров. М. Підпільників, б. 7 95050, м
Висновок незалежного аудитора про річну фінансову звітність та річні...
Аудиторською Палатою України (Свідоцтво чинне до 24. 12. 2014 р.), та Товариством з обмеженою відповідальністю «Авто Фінанс» (далі...
КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ
Назва : Товариство з обмеженою відповідальністю “Аудиторська фірма “Паритет аудит”
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
Повна назва: товариство з обмеженою відповідальністю “Аудиторська фірма “Донбас Аудит Сервіс”
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка