„Джерела іонізуючого випромінювання.” Лекція Види випромінювання. Дози. Системні та позасистемні одиниці виміру доз Лекція 1.37 Mb. 9 стр. |
читати |
Лекція: Геронтологія наука про старіння Геронтологія є комплексною наукою та розвивається на основі міждисциплінарних досліджень Лекція 251.52 Kb. 1 стр. |
читати |
Лекція 6 Санітарно-протиепідемічний режим лікувально-профілактичних закладів. А септик а та антисептик а Санітарно-протиепідемічний режим лікувально-профілактичних закладів. Асептика та антисептика Лекція 393.93 Kb. 3 стр. |
читати |
СЕЛЕКЦІЯ У СВИНАРСТВІ Згідно з трьома загальновідомими законами Менделя від гомозиготних батьків з різними генотипами (в даному випадку АА і аа) отримаємо перше покоління F1 і) помісного потомства, однакове і за генотипом (Аа і аА), і за фенотипом (масть тільки біла) Лекція 1.55 Mb. 10 стр. |
читати |
Лекція №9 Слайд №2 ГОЛОДУВАННЯ – патологічний процес, який настає внаслідок зменшення або повного припинення надходження поживних речовин в організм Лекція 116.32 Kb. 1 стр. |
читати |
Лекція №5 Тема : Цитологія наука про будову і функції клітин Мета: навчальна: розглянути основні методи цитологічних досліджень та загальний план будови клітин, сформувати поняття про основні органели клітини, про їхні функції та їх значення Лекція 158.87 Kb. 1 стр. |
читати |
План. Поняття про генетично модифіковані (трансгенні) ГМО) – це організм, що утворюється в результаті застосування технологій генної інженерії, які дозволяють вбудовувати гени одного організму в інший. Завдяки внесенню нових генів організм (рослина, мікроорганізм, тварина або навіть людина) отримує нові бажані ознаки, які раніше в нього були відсутні Лекція 301.63 Kb. 2 стр. |
читати |
ЛЕКЦІЯ Селекція Селекція – наука про створення нових та поліпшення вже існуючих сортів рослин, порід тварин, штамів мікроорганізмів Лекція 73.07 Kb. 1 стр. |
читати |
ТЕРМОДИНАМІКА ВІДКРИТИХ МЕДИКО-БІОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ Другий закон термодинаміки. Термодинамічні потенціали. Швидкість зростання ентропії та дисипативна функція Лекція 133.19 Kb. 1 стр. |
читати |
Лекція Тема : Сучасні технології харчування Матеріально – технічне забезпечення та дидактичні засоби, ТЗН: мультимедійна дошка, слайди, презентації Лекція 274 Kb. 2 стр. |
читати |