Рішення, прийняті на Загальних зборах акціонерів Відкритого акціонерного товариства


Скачати 82.51 Kb.
Назва Рішення, прийняті на Загальних зборах акціонерів Відкритого акціонерного товариства
Дата 06.04.2013
Розмір 82.51 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Банк > Документи
Рішення, прийняті на Загальних зборах акціонерів

Відкритого акціонерного товариства

«Луківський комбінат будівельних матеріалів» 23.07.2012р.




п/п

Питання порядку денного зборів

Прийняте рішення


1

Про обрання лічильної комісії Загальних зборів акціонерів Товариства, затвердження умов договору на виконання функцій лічильної комісії.

.


1. Обрано лічильну комісію Загальних зборів акціонерів Товариства в складі 5 (пяти) осіб (представників ТзОВ "Росан-Довіра-Реєстратор"), персонально:

1) голова лічильної комісії – Трофименко Катерина Василівна;

2) секретар лічильної комісії– Паксєєва Марина Володимирівна;

3) член лічильної комісії – Бернацький Орест Володимирович;

4) член лічильної комісії – Бохонко Стефан Юрійович; 5) член лічильної комісії – Ганусин Микола Атанасович.

2. Затверджено умови договору на виконання функцій лічильної комісії з ТзОВ "Росан-Довіра-Реєстратор" – договір на інформаційно-реєстраторські послуги від 11.06.2012р.

2

Про обрання Голови та секретаря Загальних зборів акціонерів Товариства.

.

2. Обрано головою зборів – Cтасюка Олега Миколайовича, секретарем зборів – Байбулу Сергія Миколайовича.

3

Про затвердження регламенту роботи Загальних зборів акціонерів Товариства.

.

  1. Затверджено порядок проведення роботи загальних зборів акціонерів:

- доповіді за порядком денним – до 15 хвилин.

- обговорення питань – до 20 хвилин.

- виступи під час дебатів – до 5 хвилин.

- відповіді на запитання – до 10 хвилин.

- зауваження, довідки, пропозиції – до 3 хвилин.

- рішення по всіх питаннях порядку денного (окрім п.14, 16) приймаються за результатами голосування бюлетенями, рішення по питаннях порядку денного 14, 16 приймаються за результатами голосування бюлетенями для кумулятивного голосування.

- право виступу на зборах мають акціонери або їх представники.

Запитання можуть стосуватися лише питань порядку денного загальних зборів.

4

Про затвердження звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2010, 2011 роки.


4. Затверджено звіт Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2010, 2011 роки.

5

Про затвердження звіту Спостережної Ради Товариства за 2010 і 2011 роки.

5. Затверджено звіт Спостережної Ради Товариства за 2010 і 2011 роки.

6

Про затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії Товариства за 2010 і 2011 роки.


6. Затверджено висновки Ревізійної комісії щодо підтвердження балансу та річної звітності Товариства за 2010 і 2011 роки.

7

Затвердження річного звіту товариства за 2010, 2011 роки.


7. Затверджено річний звіт та баланс товариства за 2010, 2011 роки.

8

Розподіл прибутку і збитків товариства за 2010, 2011 роки.


8. Фінансовий результат діяльності товариства за 2010, 2011 роки визначений згідно з вимогами П(с)БО 3 "Фінансові результати", що затверджене наказом Міністерства фінансів України від 31.03.99р. № 290 зі змінами, внесеними наказами Міністерства фінансів України від 24.02.2000 №37, від 14.06.2000р. №131 та від 30.11.2000р. № 304. - чистий збиток за 2010р. в розмірі 83,9 тис.грн. і чистий збиток за 2011р. в розмірі 117,7 тис.грн. - затверджено.

9

Про підтвердження рішень Спостережної ради Товариства.


9. Підтверджено рішення Спостережної ради Товариства від 26 жовтня 2011р.


10

Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту у зв’язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність з вимогами Закону України ”Про акціонерні товариства”.


10. Затверджено нову редакцію Статуту Товариства і названо товариство Публічне акціонерне товариство «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

11

Здійснення дій з реєстрації нової редакції Статуту Товариства.


11.1. Доручено голові загальних зборів Стасюку О.М. підписати нову редакцію Статуту ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

11.2. Доручено голові загальних зборів Стасюку О.М. здійснити заходи щодо державної реєстрації нової редакції Статуту ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

12

Затвердження нової редакції положень про загальні збори, наглядову раду, правління, ревізійну комісію Товариства.


12.1. Затверджено положення про загальні збори акціонерів ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

12.2. Затверджено положення про Наглядову раду ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

12.3. Затверджено положення про Виконавчий орган ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

12.4. Затверджено положення про Ревізійну комісію ПАТ «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

13

Відкликання (дострокове припинення повноважень) Голови та членів правління, голови та членів Спостережної ради, голови та членів ревізійної комісії.


1. Відкликано (достроково припинено повноваження) т.в.о. голови правління Бернатовича Віталія Броніславовича та інших членів правління в повному складі.

2. Відкликано (достроково припинено повноваження) голови Спостережної ради Зінчука Івана Івановича та інших членів Спостережної ради в повному складі.

3. Відкликано (достроково припинено повноваження) голови Ревізійної комісії Хомич Марію Андріївну та інших членів ревізійної комісії в повному складі.

14

Про утворення наглядової ради, визначення її кількісного складу та обрання членів наглядової ради. Про затвердження умов договорів з членами наглядової ради та обрання особи, уповноваженої на підписання цих договорів.


14.1. Утворено Наглядову раду Товариства у складі 3 осіб.

14.2. Обрано до Наглядової ради Товариства: Cтасюка Олега Миколайовича, Мальцева Ігора Миколайовича, Гунько Сергія Станіславовича.

14.3. Затверджено умови договорів з головою та членами Наглядової ради.

14.4. Доручено голові виконавчого органу підписати договір з Головою Наглядової ради та Голові Наглядової ради підписати договори з членами Наглядової ради.

15

Про утворення та обрання виконавчого органу Товариства. Про затвердження умов договорів з членами виконавчого органу Товариства та обрання особи, уповноваженої на підписання цих договорів.


15. Про утворення та обрання виконавчого органу Товариства. Про затвердження умов договорів з членами виконавчого органу Товариства та обрання особи, уповноваженої на підписання цих договорів - віднесено до компетенції Наглядової ради Товариства.

16

Про утворення та обрання ревізійної комісії Товариства. Про затвердження умов договору з головою та членами ревізійної комісії Товариства та обрання особи, уповноваженої на підписання цих договорів.


16.1. Утворено Ревізійну комісію Товариства у складі 3 осіб.

16.2. Обрано до Ревізійної комісії Байбулу Сергія Миколайовича, Гунько Олену Вікторівну, Побережного Ігора Анатолійовича.

16.3. Затверджено умови договорів з головою та членами Ревізійної комісії.

16.4. Доручено Голові загальних зборів підписати договори з Головою та членами Ревізійної комісії Товариства.

17

Про переведення випуску іменних акцій з документарної у бездокументарну форму існування. Прийняття рішення про дематеріалізацію випуску акцій.


17.1. Прийнято рішення про переведення у бездокументарну форму існування прості іменні акції ВАТ " Луківський комбінат будівельних матеріалів", випущені в документарній формі.

17.2. Обрано депозитарієм Приватне акціонерне товариство "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 35917889, Ліцензія на провадження професійної діяльності на фондовому ринку депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарію цінних паперів: ліцензія видана ДКЦПФР, номер ліцензії - АВ №498004, видана 19.11.2009р., строк дії: 27.05.2009р. – 27.05.2019р.) для обслуговування випуску акцій, форма існування яких змінюється з документарної в бездокументарну, та затвердити умови договору з депозитарієм.

17.3. Обрано Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Хрещатик» (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 19364259, Ліцензія на право здійснення професійної депозитарної діяльності зберігача цінних паперів серія АГ №580077, видана Державною Комісією з цінних паперів та фондового ринку України 23/12/2011р., строк дії: з 31.12.2011р.) - зберігачем, в якого товариство буде відкривати рахунки в цінних паперах власникам акцій та затвердити умови договору зі зберігачем.

17.4. Встановлено дату припинення ведення реєстру: не пізніше 10 робочих днів з дати публікації рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про видачу свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у бездокументарній формі існування, яка буде визначена головою виконавчого органу Товариства.


18

Затвердження тексту повідомлення про дематеріалізацію для розміщення в друкованому виданні та персонального повідомлення акціонерів.


18. Затверджено текст повідомлення про дематеріалізацію для розміщення в друкованому виданні та для персонального повідомлення акціонерів шляхом надіслання простих поштових повідомлень.

19

Затвердження протоколу рішення про дематеріалізацію.


19. Затверджено Протокол рішення про переведення випуску іменних акцій документарної форми існування у бездокументарну форму існування (рішення про дематеріалізацію) Відкритого акціонерного товариства «Луківський комбінат будівельних матеріалів».

Схожі:

До уваги акціонерів відкритого акціонерного товариства «Бродирембуд»!
Право участі у загальних зборах, мають акціонери (їх представники), які обліковуються в реєстрі (переліку) акціонерів, складеного...
Протокол засідання Лічильної комісії за підсумками голосування на...
Надалі за текстом – «Товариство» з питань Порядку денного річних Загальних зборів акціонерів
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
Датою складання переліку акціонерів Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд...
До відома акціонерів відкритого акціонерного товариства
Україна, 79024, м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176, повідомляє про проведення загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться...
Протокол засідання Лічильної комісії за підсумками голосування на...
«ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ОФЕРЕНТ»
Протокол про підсумки голосування на чергових (річних) Загальних...
Місце проведення: Україна, м. Черкаси, вул. Першотравнева, 72, будівля заводоуправління
До відома акціонерів приватного акціонерного товариства
Малий Любiнь, повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 04 липня 2013 року,...
РОЗДІЛ РЕЄЕСТРАЦІЯ І ОТРИМАННЯ ЛІЦЕНЗІЇ
ВАТ. Відкрите акціонерне товариство – форма організації публічної компанії; акціонерне товариство. Основною відмінністю від закритого...
Звітний період Попередній період Усього активів
Борислав, вул. Потік,5, адміністративний корпус конференцзал. Реєстрація акціонерів для участі у загальних зборах з 10 год. 00 хв...
Перелік питань, рішення з яких прийняті Зборами Товариства
Товариства, які відбулися 10 квітня 2013 року (далі Збори Товариства), зареєструвалось 13 (тринадцять) акціонерів та представників...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка