Шановні брати і сестри в Ісусі Христі,поскільки є багато сучасних провидців пророків,візіонерів я з Божою допомогою намагатимуся перекладати та надавати вам


Скачати 0.74 Mb.
Назва Шановні брати і сестри в Ісусі Христі,поскільки є багато сучасних провидців пророків,візіонерів я з Божою допомогою намагатимуся перекладати та надавати вам
Сторінка 1/8
Дата 05.04.2013
Розмір 0.74 Mb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Військова справа > Документи
  1   2   3   4   5   6   7   8
Слава Ісусу Христу!

Шановні брати і сестри в Ісусі Христі,поскільки є багато сучасних провидців пророків,візіонерів я з Божою допомогою намагатимуся перекладати та надавати вам послання які походять від Бога Отця Вседержителя,Господа нашого Ісуса Христа,та Пресвятої Діви Марії....
Звісно є і лжепророки,проте я буду надавати вам ті послання які не суперечать вченню Ісуса Христа,Біблії та Його Церкви Христової...
Як ви знаєте що вже десь півроку перекладаю послання які надходять від Бога Отця,Господа нашого Ісуса Христа,та Пресвятої Діви Марії жінці Марія,вона з Ірландії.Тим не менше перекладаю й інші повідомлення інших пророків,але не буду викладати їх там де є послання Марії,бо в одному з послань Марії Господь застеріг що одні послання не мають змішуватися з іншими...
Тому змушений створити тему де можу викладати решту послань від різних пророків та візіонерів....Ці послання є дуже терміновими і мають попереджувальний характер....звісно їх дуже багато,тому буду вибирати найтерміновіші...
Хочу також нагадати що не несу відповідальність за зміст інших повідомлень які, можливо, публікуватимуться не мною... давайте будемо дуже обережні,бо вовків в овечих шкурах багато.Потрібно молитися щодня щоб не впасти у спокусу.
ось перелік ссилок де можна знайти деякі з послань в оригіналі....

http://www.afterthewarning.com/
http://www.thewarningsecondcoming.com/latest-messages/
http://wingsofprophecy.blogspot.com/
http://www.afterthewarning.com/WebPa...InChicago.aspx
http://www.afterthewarning.com/WebPa...aspx#01-16-12b
http://www.locutions.org/
http://www.heavenlygrace.org/
http://www.afterthewarning.com/WebPa....aspx#01-19-12
http://www.afterthewarning.com/WebPa...umination.aspx
http://miraculousrosary.blogspot.com/
http://www.divinemercyillumination.blogspot.com/
http://www.courlisius.org/en/warning-jan1997

Мир вам і Божої любові!

Середа,Грудень 21, 2011

Posted by Glynda Lomax at 4:00 PM

Час потрясінь над вами
(Glynda Lomax)

Багато хто з Моїх дітей мав відчуття почуття потрясіння всередині. Багато хто бачив бачення чи сни про потрясіння та інші приголомшені події.Потрясіння тепер вже тут, і ще наближається, Мої діти,бо час потрясіння над вами.

Все всередині людини буде вражене дощенту. Якщо вона невіруюча, то вона буде тремтіти від страху. Ті, хто ходить по Моїй дорозі буде переносити це з помазанням Моєї могутньої сили на їхнє життя і виходитиме в цей час і зробить могутні подвиги в ім'я Моє. Світ же у цей час у потрясінні - уряди тремтять, тремтять економіки, країни стоять на межі трепету, невизначеності того, що готує вам майбутнє.

Майбутнє кожної людини і кожної нації є в Мене в руці, і я винесу рішення у відповідності з вашими справами. Ті, хто думає,що Я не бачу ваші гріхи--- помиляєтеся. Ті з вас, хто думає, мені все одно--- помиляються. Я і турбуюся і спостерігаю, - як на вас і на ваші справи.

Багато в світі не бачать відлік часу на духовному годиннику. Багато хто не хоче відволікатися від своїх мирських задоволень і занять. У них немає часу для Бога, Який створив їх, хто присвячує своє благословення і дає їм наступний подих життя. Вони не бачать, що це Моя могутня рука, яка дозволяє їм насолоджуватися задоволеннями які вони роблять.О людино, яка не маєш часу для Мене, світ став вашим богом і служить вам, хоча ви будете шукати Мене в часи що попереду! Ви будете волати до Мене в біді та бажати, щоб знати Мене, але обставини зроблять це важким для вас, щоб дізнатися про Мене в той час.

Навіщо турбувати вам богів з дерева і каменю, які не можуть врятувати ані захистити вас від того, що йде? Чому ви поклоняєтеся тому що ви бачите,що швидко перетворюється в пил, і що ви не можете взяти з собою в цей час?


http://wingsofprophecy.blogspot.com/


опубліковано Glynda Lomax at 9:00 PM
Четвер,Грудень 22, 2011
Princeton, Texas, United States


Час настав щоб допомогти Моєму народу

Я була у свій час на вечірній молитві перед сном, і я почала відчувати очікування в моєму дусі, коли Господь почав говорити це слово до мене.


Час підтримки прийшов. Настав час, щоб допомогти Моїм людям, які пішли Моїми шляхами. Ті, хто по-справжньому були присвячені служити Мені будуть ясно бачити тепер, Мою руку яка благословлятиме їхнє життя. Ті, хто навколо вас будуть також бачити це і знати, що це Моя рука.

Багато труднощів чекає попереду, в майбутньому році, Мої діти. Труднощі багато видів наближаються, час, який ви не бачили раніше. Час великих труднощів, коли багато хто не знатиме, куди звернутися за допомогою або надією.

Ви є Мій голос на землі, Мої маленькі, і я бажаю щоб ви говорили про Мою любов і Милосердя і надію тим, хто засмутиться через те що скоро настане.

Озбройтесь. Озброюйтесь з Моїм Словом і Моєю мудрістю. Знайте це добре,бо це принесе користь не тільки вам, але всім навколо вас також. Не бійтеся, що гряде, але будьте готові зробити все, що Я попросив вас зробити. Знайте ви є Мої вибрані для цього часу і радійте, Мої діти. Будьте дуже раді, бо велика ваша шана в Небі і велика буде ваша нагорода.

Деякі з вас відчули зміни, що відбуваються в невидимому світі. Багато що було приготоване в рамках підготовки до битви яка скоро прийде. Ангельські істоти оточують Мій народ на землі і готовий виконувати мої команди. Противник також має сили, готові в спробі зупинити роботу Царства Мого, але він не доб'ється успіху. Підготуйтеся до бою, Мої діти. Добре підготуйтеся до бою який скоро прийде.

Я підніму деяких з вас які мають бути великими лідерами в цей час. Вони, здається, приходять з нізвідки, тому що я тримав їх прихованими для такого часу, як цей. Я підготував їх добре, і зробив їх сильними у бою. Вони не повинні бути зворушені, що вони побачать або, що вони відчуватимуть, але тільки відкликатимуться по голосу свого Вчителя який кличе їх.

Рік, що чекає нас попереду буде важким для багатьох, але він повинен бути радісним для багатьох Моїх дітей, які йшли у послуху до Мене, бо тепер вони починають бачити плоди своєї багатої слухняності.

Слідкуйте за Ізраїлем

Ісус


Як довго це буде?
Слідкуйте за Ізраїлем. Це центр. Тримаючи очі на Ізраїлі, ви дізнаєтеся про час. Не зовсім точно, але ви побачите, що наближається. Чим більше небезпека, що загрожує Ізраїлю, тим ближче час буде.

Я люблю Ізраїль, і я люблю Єрусалим. У Єрусалимі я пролив Мою Кров, викупив світ і Воскрес з мертвих. Це закрите місто, запечатане в Моїй Крові, і в Моєму Святому Дусі. Навіть більше, ніж розташування, Я люблю єврейський народ. Це Мої люди. Але єврейські губи не кричать: "Ісус є наш Месія". Я люблю чути ці слова з вуст будь-кого. Але у мене є Моя найбільша радість, коли Я чую ці слова з вуст єврея і з вуст Ізраїлю. Це найглибша надія Мого Серця.

Коментар: У ці обороти Ізраїль займає центральне місце, як у період часу подій і в серці Ісуса.

Марія

Я дочка Ізраїлю, і я мріяла щоб Ізраїль зібрався навколо Месії, для якого вони чекали так довго.

Але тоді, що ж я свідчу? Я бачила,як Ізраїль відкидає Мого Сина, називає його хибним Месією, відхиляє Його прагнення,і прибиває на смерть Його на хресті. Але це було тільки моє перше горе, як дочка Ізраїля. Після Його воскресіння із мертвих, апостоли почали проповідувати, я виростила нові надії. Звичайно сподіваючись, тепер, Ізраїль прийме Сина Мого, як Месію. Замість цього я переживаю другу відмову. Мій власний народ не прийняв Його як свого Месію. Два рази я була порушена в Серце. Двічі, вони відкинули Ісуса як Месію. Але це не відбудеться втретє. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли весь Ізраїль буде проголошувати Сина Мого, як Месію.

Момент найбільшої темряви є часом перед найбільшим світлом. У останню хвилину, коли буде здаватися, що Ізраїль буде знищений у той момент, я врятую Ізраїль і всі будуть проголошувати, що Ісус є Месія. Я відкрила глибоку скорботу в Моєму Серці.

Коментар: два рази скорботу Марії народжує обіцянку, що цього разу результат буде іншим. Момент Ізраїлю найбільшої темряви буде часом, коли Марія врятує Ізраїль.


http://www.locutions.org/


11 грудня 2010

Monsignor John Esseff

Монсеньйор Джон Esseff і Мати Тереза

Дозвольте представитися, я
монсиньйор Джон Esseff, єпархіальний священик Скрентон, штат Пенсільванія, висвячений в 1953 році. У 1959 році отець Піо став моїм духовним наставником. Протягом багатьох років, я був духовним наставником для Матері Терези з Калькутти. На користь їй, я подорожував по всьому світу, даючи притулок, її сестрам. Перш за все, я маю честь бути духовним наставником для сотень душ, на всіх етапах духовного життя. Деякі з них новачки, інші досконалі душі і деякі містики.

Протягом багатьох років я був духовним керівником щодо особливих душ. П'ять років тому, Ісус і Марія стала говорити через цю душу через дар отримання послань. Цих послань в даний час в цілому більше 800 . Я розгледів обгрунтованість цих висловів. До цих пір ці послання були особистими вченням наведеним для невеликої громади, які зібралися в молитві. Початок 10 грудня 2010 року, новий етап розпочався, а саме, деякі послання повинні були бути сказано усьому світі.

Початок послань є дуже особливим; базується на баченні
Фатіми (випущений Ватиканом (червень 2000).


http://www.locutions.org/


Надійшло до Glynda Lomax,
Princeton-Texas, USA

Субота, 5 листопада 2011

Дні все ще темнішають


Я молилася про повідомлення для блогу ток-шоу радіо в четвер увечері, коли Господь почав говорити зі мною.

"Скажи Моїм дітям вони повинні підготуватися на майбутній рік по-особливому,у спосіб що незнайомий багатьом із них. Наступний рік принесе виклики,з якими багато хто не стикалися раніше ,виклики з якими ви не будете знайомі. Проблеми у кожній країні будуть відмінними.

Багато хто з вас буде рухатися в новому духовному рівні, це наступного року, на новий рівень в Мені. Це має бути новий рівень Мого чудового становища,до якого деякі з вас вже звикли.

Вкрай важливо,щоб ви залишалися спокійними,оскільки зміни відбудуться у вашому житті, які перемістять вас на цей новий рівень. Ворог зробить все можливе, щоб змусити вас боятися, але Я бажаю щоб ви не боялися. Я хочу вашу повну довіру і слухняність. Ті, хто не буде коритися Мені, і тих, хто відмовляється вірити Мені, знайдуть свій шлях важчим в найближчі місяці.

Оскільки Я рухаюся в напрямку часу ваших мрій і бажань, Я сам вклав це у ваші серця для такого часу, як цей. Ви були доопрацьовані і готові, що ви можете встати і сяяти в цю годину.

Багато з вас, хто звернув з шляху, що є правильним, пропустили Мій початковий план, але в Мене є інший план, який ви будете виконувати. Так, є ще багато роботи, діти Мої, перед прибиранням і у всіх є завдання для виконання.

Скільки ви дозволили Мені уточнити ви визначаєте, наскільки сильно ви можете використовуватися в цей час. Якщо ви відкинули знання, якщо ви відкинули мудрість, якщо ви відмовилися ще ходити Моєю дорогою,яку ви будете участь мати в урожаї душ?

Новий наступний рік принесе шокуючі події, події, які ви раніше не бачили. Він повинен стати роком перших у багатьох відношеннях. Мої справжні діти повинні залишатися безстрашними, незалежно від того, що вони бачать що відбувається у світі.

Світ що навколо вас, сповнений хвилювань, Мої діти, і він стогне про повернення Мого Сина. Все більше і більше, збільшення хвилювання йде. Це час, коли ви будете все більше покладатися на Мій Мир, щоб підтримати вас, бо нічого вам не повинно здатися напевно, і справді багато чого не так, як здається.

Тримайтеся ближче до Мене до цих пір, ніж раніше, і Я буду вести вас у дорозі, щоб ви йшли. Існує спосіб, який, здається існує прямо в серці людини, але ви потребуєте Моєї мудрості щоб пережити це.

Шляхи повинні бути темні перед вами, оскільки дні стають темнішими. Існує трохи світла на землі зараз, і лише є деякі, хто ходить Моїми шляхами . Я буду вести і захищу Мої власні творіння, Я освітлю ваш шлях.

Тримайтеся близько Мене кожен день. Я зроблю вам шлях, щоб світитив перед вами.

http://wingsofprophecy.blogspot.com/


Надійшло до Glynda Lomax,
Princeton-Texas, USA

П'ятниця, 21 жовтня 2011

Тільки один


Дні що попереду зажадають від вас, щоб визначити і вирішити, хто і що є насправді,ваш Бог . Багато хто з вас, думають, ви вже знаєте, але ви ніколи по-справжньому не були свідомі вибрати тільки єдиного. Ви думаєте, що вибираєте Мене вище всіх інших, але ви бачите, інші боги ховаються у вашому розумі й серці. Боги яких противник використав, щоб спокусити вас відійти від Мене.

(В цей момент я почула несамовитий смуток в голосі Господа, як ви чуєте в голосі людини, яка тільки що дізналася про свого чоловіка який змінив своїй дружині).

Деякі з вас, дозволили цим богам, щоб вторгнутися у ваше життя. Ви вітали їх. Деякі з вас, знаєте про їх присутність, але ви нічого не робите, щоб очистити ваші серця від них, думаючи, що Я розумію і виправдовую гріх ідолопоклонства.

Хіба Я не говорив у Моєму Слові "Не буде в тебе інших богів перед лицем Моїм? (В цей момент я почула серйозний гнів у голосі Господа) І так, ви не повинні. Якщо ви є Моїми, поводьтеся як такі.

Настають дні що принесуть жорсткі обставини, які зажадають від вас вибрати, якому богові ви будете служити. Тільки одному. Подумайте і вирішіть, добре, діти Мої,бо цей вибір не може бути скасовано.

Деякі Мої діти вже обрали. Вони пішли за Мною, де б Я повів їх, відкладаючи вбік свої мрії і бажання, і, взявши мій хрест. Для них цей вибір вже зроблений, і прийдешні дні будуть набагато простішими, ніж для інших.

Для тих, хто залишився наодинці, заплуталася в світі і всіма його спокусами,бо часи що надходять будуть дуже важкими справді, тому що ви прожили життя м'яким, поклавши вашу віру в те, що ви можете бачити, а не в Мене. Ваша віра надумана. Це як очерет, що поворотах з кожним новим вітром вчення. Вас легко обдурити, тому що ви не побудували свій будинок віри на скелі Мого Сина.

Ви повинні вибрати, якому богові ви будете служити для іншої частини вашого земного життя, тобто бога якому ви будете служити у вічності, а також.

Мої діти, багато з вас недооцінюють важливість останніх часів в яких ви живете Ви не бачите що повернення Мого Сина наближається. Хіба Я не говорив, як злодій в ночі? Проте багато хто з вас нічого не роблять для підготовки себе до Його скорого повернення.

Чи буде його наречена не готова вийти за її нареченого? Чи будете ви знайдені не одягнені, коли весілля приїжджає? Чи будете ви залишені позаду?

Ви повинні думати про ці речі зараз, поки ще є час і вибирайте добре. У дні,що швидко настануть, хаос буде рясніти в багатьох країнах. Там буде дуже мало часу, щоб думати для деяких з вас, хто читає це слово. Ваше життя буде перерване через це стихійне лихо,або повстання.

Не робіть помилку, думаючи, у вас є більше часу. Деякі рішення не повинні бути відкладені до іншого разу. Не будьте, як багач у слові Моїм який зберіг в його коморах багатство і поставив перед собою, щоб насолодитися його мирськими задоволеннями, душа якої від нього вимагалася в ту ніч, бо не знаєте, серйозності всього того, що ось-ось з'ясується.

Не чекайте. Виберіть зараз. Якому богу вам служити?

Я дав вам усе, що вам потрібно, щоб вижити і процвітати в цей час. Вам потрібно лише попросити отримати те, що Я маю для вас.

Біда повстає проти вас знову і знову. Багато хто з вас молилися і запитав, чому це так. Біда ваш учитель, Мої діти. Біди приносять труднощі, які готують вас до того, що ще важче, що ще попереду.

Довіртеся Мені. Я можу бачити далі вниз по дорозі ваше майбутнє,що ви не можете. Ось чому ви повинні дозволити Мені керувати вашим шляхом, а не намагатися зрозуміти найдрібніші нюанси того, що відбувається. Це не є завжди для вас, щоб зрозуміти, але є для вас, щоб просто бути слухняними Мені у вірі, надії, що Я люблю вас. Я знаю, що краще для всіх зацікавлених сторін.

Наступний рік принесе багато змін,що ви не можете бачити де ви знаходитесь. Я намагаюся позиціювати кожного з вас, щоб бути готовими до цих змін, але деякі з вас протистоять Моєму шляхові. Це викличе додаткові труднощі щоб увійти у ваше життя. Часто те, що Мої діти страждають в результаті того що не підкоряються Мені в якийсь більш ранній час.

Частина того, що ви повинні пройти набагато гірше, ніж Мої діти чекають. Я намагаюся, щоб захистити вас, направляючи ваші дороги в більш безпечне місце. Слухайтеся Мене і все буде добре.Опираючись, ви залишетеся з вашим результатом.

Приходьте всі вище зі Мною. Давайте разом спілкуватися, як ви поклоняєтеся Мені в дусі та в істині. Дозвольте мені підготувати вас перед тим, що має статися.


  1   2   3   4   5   6   7   8

Схожі:

ОРГАНІЗАЦІЯ МОНІТОРИНГУ ПРОФЕСІЙНИХ ЗНАНЬ УЧНІВ ЗА ДОПОМОГОЮ СУЧАСНИХ...
ОРГАНІЗАЦІЯ МОНІТОРИНГУ ПРОФЕСІЙНИХ ЗНАНЬ УЧНІВ ЗА ДОПОМОГОЮ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ПЛАН-КОНСПЕКТ на проведення занять з гуманітарної підготовки з особовим...
Новий уряд „з Божою допомогою, спираючись на інтелект, розум і працю народу, багатство української землі зможе побудувати Україну,...
«Наша Батьківщина Україна» Ведучий І Моя Батьківщина це вишеньки...
Кожна людина завжди з великою любов'ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство. То вогнище, маленька...
Екзаменаційні нормативи першого семестру
Протягом семестру студент повинен прочитати книжку англійського або американського автору (до 200 сторінок). На екзамені студент...
Шановні іменинники!
Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку, життєвих гараздів,  фінансового благополуччя, гарного настрою та...
«Суд над дифузією» Тип уроку
Суддя. Шановні громадяни суверенної країни фізики! Сьогодні в нас дуже відповідальне завдання – винести вирок особі, на яку поступило...
Кулінарні секрети сестри Ольги

Як навчити машини перекладати
Скорочений варіант опубліковано у журналі “Друкарство” №6 (59) листопад-грудень 2004, стор. 19-23
Дані як основа, з якою працює програмне забезпечення. Модифікація...
Ого інформацію кодують за допомогою знаків (алфавіт) відповідно до правил певного синтаксису. У сучасних машинах використовується...
ТЕМА. Різноманітність ракоподібних МЕТА
Коли ви закінчите школу, я сподіваюся, що ці знання вам знадобляться в житті. Я бажаю вам, щоб ваш багаж був великим і різноманітним,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка