Про розгляд заяви щодо виведення надання дозволу на реконструкцію квартир


Скачати 161.9 Kb.
Назва Про розгляд заяви щодо виведення надання дозволу на реконструкцію квартир
Дата 31.03.2013
Розмір 161.9 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
967 4 червня

Про розгляд заяви щодо виведення надання дозволу на реконструкцію квартир
968 4 червня

Про погодження тарифів на послуги автотранспорту комунальному автотранспортному підприємству Тернопільської обласної ради Розглянувши розрахунки комунального автотранспортного підприємства Тернопільської обласної ради щодо тарифів на послуги автотранспорту для обслуговування Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради, враховуючи лист головного управління економіки облдержадміністрації від 28.05.2008р. №05/8-461 та керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Погодити комунальному автотранспортному підприємству Тернопільської обласної ради тарифи на послуги автотранспорту для обслуговування Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради, згідно з додатком (додається).

2.Дане рішення набирає чинності з дня прийняття.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
969 4 червня

Про надання соціального статусу малолітній дитині
970 4 червня

Про надання соціального статусу малолітній дитині
971 4 червня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини
972 4 червня

Про припинення піклування, звільнення піклувальника від виконання його обов’язків
973 4 червня

Про припинення піклування, звільнення піклувальника від виконання його обов’язків
974 4 червня

Про використання коштів з цільового фонду на оплату наданих послуг по розробці та виготовленню паспортів стоянок легкових таксомоторів З метою впорядкування стоянок легкових таксомоторів в місті Тернополі у відповідності до діючого законодавства, керуючись Законами України «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 07.06.07р. № 5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню транспорту та зв’язку Тернопільської міської ради направити з цільового фонду міської ради кошти в розмірі 5069,31 грн для оплати наданих послуг по розробці та виготовленню паспортів стоянок легкових таксомоторів.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління транспорту та зв’язку І.Г.Мединського.
975 4 червня

Про звільнення від оплати пайової участі в розвитку та розширенні мереж (споруд) водопроводу та каналізації управління житлово-комунального господарства та екології Враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 21.05.2008 р. №896 „Про будівництво котельні за адресою вул.Фабрична,5” та керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Дозволити КП “Тернопільводоканал” видати управлінню житлово-комунального господарства та екології технічні умови на будівництво котельні за адресою вул.Фабрична,5 без проведення нарахування пайової участі в розвитку та розширенні міських мереж (споруд) водопроводу та каналізації.

2.Управлінню житлово - комунального господарства та екології п.1 рішення винести на розгляд міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово - комунального господарства М.Я.Марценюка.
976 4 червня

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію приміщень
977 4 червня

Про розгляд заяви гр. щодо погодження проведеного перепланування квартири
978 4 червня

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста
979 4 червня

Про розгляд клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Квартет» щодо передачі будинку на баланс Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Квартет», подані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Комунальному підприємству «Новий Світ» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Квартет» прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування житловий будинок за адресою вул. Новий Світ,53, оформивши прийняття-передачу відповідними документами, згідно чинного законодавства.

2.Затвердити розподільчий баланс між комунальним підприємством «Новий Світ» та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Квартет» по будинку, вказаному в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
980 4 червня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Бр. Бойчуків, 9, вул. В. Стуса, 10, просп. Злуки, 57, бульв. С. Петлюри, 2 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл комунальному житлово-експлуатаційному підприємству «Сонячне» на видалення зелених насаджень на вул. Братів Бойчуків, 9, вул. В. Стуса, 10, просп. Злуки, 57, бульв. С. Петлюри, 2, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (О. Соколовський).
981 4 червня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Вільховій, 17 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «МЖК Ірлага» на видалення зелених насаджень на вул. Вільховій, 17, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (О. Соколовський).
982 4 червня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Живова, 5 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл Тернопільському державному медичному університету ім. І.Я. Горбачевського на видалення зелених насаджень на вул. Живова, 5, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (О. Соколовський).
983 4 червня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Вітовського, 8 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл приватному підприємцю І. Бойко на видалення зелених насаджень на вул. Вітовського, 8, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (О. Соколовський).
984 4 червня

Про виділення коштів з цільового фонду на встановлення кованих лавок по зупинках міста В зв’язку з необхідністю встановлення придбаних згідно рішення МВК від 04.07.2007р. № 880 металевих кованих лавок по зупинках міста, для покращення благоустрою міста , керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 07.06.07р. № 5/10/5 “Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради 21000,00 грн. (Двадцять одну тисячу гривень) для виконання робіт по встановленню металевих кованих лавок на зупинках міста.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
985 4 червня

Про виділення коштів з цільового фонду на капітальний ремонт фонтану по вул. Коперніка В зв’язку з необхідністю завершення капітального ремонту фонтану по вул. Коперніка, для покращення благоустрою міста , керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 07.06.07р. № 5/10/5 “Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради 156000,00 грн. (Сто п”ятдесят шість тисяч гривень) для виконання робіт по капітальному ремонту фонтану по вул. Коперніка.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
986 4 червня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Теркурій-2» Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 15.08.2007 р. № 1117, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 22 жовтня 2007 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Теркурій-2», дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресами згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В. Є.
987 4 червня

Про розгляд звернення гр. щодо внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради
988 4 червня

Про розгляд звернення громадян з питань будівництва за адресою
989 4 червня

Про розгляд звернення гр. щодо встановлення металевого гаража
990 4 червня

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва
991 4 червня

Про розгляд звернення ВАТ «Тернопільбуд» з питань будівництва за адресою бульв. Просвіти Розглянувши звернення ВАТ «Тернопільбуд» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити відкритому акціонерному товариству «Тернопільбуд» (ід.код 01268934) влаштувати творчі майстерні в технічному поверсі та офісні приміщення в цокольному поверсі 90-квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі та побуту за адресою бульв. Просвіти.

2.Зобов'язати відкрите акціонерне товариство «Тернопільбуд» проектну документацію погодити в установленому порядку.
992 4 червня

Про розгляд звернення ТзОВ "Монтажбудсервіс" з питань будівництва за адресою вул. Тролейбусна, 11 а Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю "Монтажбудсервіс", враховуючи представлені погодження Державного пожежного нагляду м. Тернополя, міської санітарно-епідеміологічної станції, керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю "Монтажбудсервіс" (ід.код 31383920) будівництво адміністративної споруди на наданій в користування земельній ділянці рішенням міської ради від 20.10.2006 р. №5/3/23 "Про вилучення та надання земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "Монтажбудсервіс " за адресою вул. Тролейбусна, 11а.

2.Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю "Монтажбудсервіс": 2.1.Проектну документацію на будівництво погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.
993 4 червня

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва
994 4 червня

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва
995 4 червня

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва
996 4 червня

Про погодження варіанту поділу житлового будинку за адресою вул. Татарська,47 Розглянувши звернення Тернопільського міськрайонного суду, висновок експерта будівельно-технічної експертизи № 1960 від 02.11.2007 року по справі за позовом Крупки Б. Є. до Крупки Н. А. про поділ майна, керуючись ст. 152 Житлового Кодексу України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Погодити варіант поділу житлового будинку за адресою вул. Татарська,47, викладений у висновку експерта будівельно-технічної експертизи № 1960 від 02.11.2007 року по справі за позовом Крупки Б.Є. до Крупки Н.А. про поділ майна.
997 4 червня

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва
998 4 червня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва
999 4 червня

Про розгляд звернення ТОВ „ВВС-Буд" з питань будівництва за адресою вул. Полковника УПА Омеляна Польового. Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю „ВВС-Буд", керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю „ВВС-Буд" (ід. код 33271684) влаштування творчих майстерень, офісів, приміщень громадського призначення в багатоквартирному житловому будинку з критими стоянками для автомобілів, будівництво якого проводиться на підставі рішення Тернопільської міської ради від 05.10.2005 р. № 4/16/155 „Про затвердження землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку з критими стоянками для автомобілів товариству з обмеженою відповідальністю „ВВС-Буд" на наданій земельній ділянці за адресою вул. Полковника УПА Омеляна Польового.

2.Зобов'язати ТОВ „ВВС-Буд": 2.1.Проектну документацію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2.Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.
1000 4 червня

Про затвердження акта державної приймальної комісії
1001 4 червня

Про затвердження акта державної приймальної комісії
1002 4 червня

Про затвердження акта державної приймальної комісії
1003 4 червня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 22.11.2006р. №349 Розглянувши звернення гр. Угрин Людмили Ігорівни, гр. Угрин Михайла Михайловича, керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 22.11.2006 р. № 349 „Про розгляд звернення гр. Угрин О.М. з питань будівництва" і замість слів „гр. Угрин О.М...." читати ,,...гр. Угрин М.М., гр. Угрин Л.І....", та замість слів ,,...гр. Угрин Олені Михайлівні..." читати ,,...гр. Угрин Михайлу Михайловичу, гр. Угрин Людмилі Ігорівні...".
1004 4 червня

Про розгляд звернення гр. щодо будівництва житлового будинку
1005 4 червня

Про оформлення права власності за ЗАТ "Тернопільський центральний універмаг" Розглянувши клопотання ЗАТ "Тернопільський центральний універмаг" та керуючись Цивільним кодексом України, "Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за закритим акціонерним товариством "Тернопільський центральний універмаг" на будівлю загальною площею 6153,1кв.м. та будівлю гаража загальною площею 44,8кв.м. за адресою бульв. Тараса Шевченка,12. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю "Міське бюро технічної інвентаризації" зареєструвати право власності згідно п.1.
1006 4 червня

Про оформлення права власності за ВАТ "Тернопільбуд" Розглянувши клопотання ВАТ "Тернопільбуд" та керуючись Цивільним кодексом України, "Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.З пункту 1 рішення виконавчого комітету міськогої ради від 05.03.2008 року №352 "Про оформлення права власності за ВАТ "Тернопільбуд" виключити слова "вул.Н.Яремчука,36".

2.Оформити право власності за відкритим акціонерним товариством „Тернопільбуд” на частину будівлі гуртожитку загальною площею 2667,9кв.м. за адресою вул.Н.Яремчука,36. Видати свідоцтво.

3.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” зареєструвати право власності згідно п.2.
1007 4 червня

Про оформлення права власності
1008 4 червня

Про оформлення права власності
1009 4 червня

Про оформлення права власності за ТОВ "Родина Тарашевських" Розглянувши клопотання ТОВ "Родина Тарашевських" та керуючись Цивільним кодексом України, „Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю "Родина Тарашевських" на приміщення магазину загальною площею 622,0кв.м. за адресою вул.Миру,1Б. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” зареєструвати право власності згідно п.1.
1010 4 червня

Про оформлення права власності
1011 4 червня

Про оформлення права власності за СМП «Партнер» Розглянувши клопотання СМП «Партнер» та керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати п.11 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.07.2001 року №900 «Про оформлення права власності на приміщення, будівлі та споруди».

2.Присвоїти нежитловим приміщенням за адресою вул.Галицька,39 номера: –приміщенню загальною площею 368,1кв.м. – 46; –приміщенню загальною площею 69,0кв.м. – 49.

3.Оформити право власності за спільним малим підприємством «Партнер» на: –приміщення №46 загальною площею 368,1кв.м.; –приміщення №49 загальною площею 69,0кв.м. за адресою вул.Галицька,39. Видати свідоцтво.

4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.3.
1012 4 червня

Про оформлення права власності
1013 4 червня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири
1014 4 червня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири
1015 4 червня

Про оформлення права власності на кооперативну квартиру
1016 4 червня

Про оформлення права власності на гараж
1017 4 червня

Про оформлення права власності на гаражі
1018 4 червня

Про реєстрацію договорів Керуючись статтями 18, 28, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Зареєструвати договори укладені між виконавчим комітетом Тернопільської міської ради та: 1.1. приватним підприємством "Комун-сервіс-серет" (додається). 1.2. товариством з обмеженою відповідальністю "Монтажбудсервіс" (додається). 1.3. суб'єктом підприємницької діяльності Ковальчук Олегом Якимовичем (додається). 1.4. суб'єктом підприємницької діяльності – фізичною особою Юсько Юрієм Михайловичем (додається). 1.5. товариством з обмеженою відповідальністю "КМ-Холдинг" (додається). 1.6. фізичною особою – підприємцем Щербина Юрієм Михайловичем (додається). 1.7. фізичною особою – підприємцем Старостенко Інною Володимирівною (додається). 1.8. фізичною особою – підприємцем Шмирко Галиною Володимирівною (додається). 1.9. фізичною особою – підприємцем Руснак Надією Ігорівною (додається). 1.10. товариством з обмеженою відповідальністю "Інекском" (додається). 1.11. товариством з обмеженою відповідальністю "Видавництвом "Навчальна книга – Богдан" (додається). 1.12. товариством з обмеженою відповідальністю "Взуття" (додається). 1.13. приватним підприємством "Рубін-2007" (додається). 1.14. відкритим акціонерним товариством "Опілля" 2. Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О. Лакому.
1019 4 червня

Про оголошення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2008 рік" виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оголосити конкурс на право оренди об'єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).
1020 4 червня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Лучаківського 7А” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Лучаківського 7А”, за адресою вул. Лучаківського,7А,кв.26, яке діє згідно Статуту (додається).
1021 4 червня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Громницького 7А ” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Громницького 7А”, за адресою вул. Громницького,7А кв.36а яке діє згідно Статуту (додається).
1022 4 червня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Черняховського,4” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Черняховського,4”, за адресою вул. Черняховського,4 кв.18, яке діє згідно Статуту (додається).
1023 4 червня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Смакули,1” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Смакули,1”, за адресою вул. Смакули,1,кв.15, яке діє згідно Статуту (додається).
1024 4 червня

Про виділення коштів Розглянувши звернення громадських організацій міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити на статутну діяльність за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404): 1.1. Тернопільській міській дитячій громадській організації " ТИДИВИ" - 3,0 (три) тис.грн.; 1.2. Тернопільській міській організації Товариства Червоного Хреста - 3,0 (три) тис.грн.;

2.Відділу фінансового забезпечення забезпечити своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.
1025 4 червня

Про розгляд звернення гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири
1026 4 червня

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста
1027 4 червня

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста
1028 4 червня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами
1029 4 червня

Про затвердження акта державної приймальної комісії
1030 4 червня

Про затвердження акта державної приймальної комісії

Схожі:

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на реконструкцію квартири
Про затвердження акта державної приймальної комісії Тернопільській шляхобудівельній пересувній механізованій колоні-1
Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
Про надання дозволу на укладання договорів дарування будинку та земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини
Про розгляд заяви суб’єкта підприємницької діяльності фізичної особи...
Про розгляд заяви суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи щодо виведення квартири з житлового фонду міста
Надання дозволу на зміну прізвища дитини
Заяви батьків (складаються в присутності працівників служби у справах неповнолітніх та дітей або нотаріально посвідчені)
Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення...
Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га для завершення будівництва...
Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення...
Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,30га для завершення будівництва...
Інформаційна картка Адміністративної послуги
Рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПРОТУ І ЗВЯЗКУ УКРАЇНИ
На Ваше звернення від 12. 12. 2008 №9 щодо надання технічних умов на реконструкцію вокзалу, добудову пішохідного переходу та будівництво...
ЗАЯВА про розгляд інвестиційного проекту або проектної (інвестиційної) пропозиції
Про затвердження форми заяви про розгляд інвестиційного проекту або проектної (інвестиційної) пропозиції
Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир
Про затвердження Політики якості та цілей виконавчих органів Тернопільської міської ради
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка