Про затвердження договору на управління житловим фондом м. Тернополя У зв’язку із прийняттям у комунальну власність м. Тернополя гуртожитків та житлового


Скачати 158.08 Kb.
Назва Про затвердження договору на управління житловим фондом м. Тернополя У зв’язку із прийняттям у комунальну власність м. Тернополя гуртожитків та житлового
Дата 23.03.2013
Розмір 158.08 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
2008 1999 10 жовтня

Про затвердження договору на управління житловим фондом м. Тернополя

У зв’язку із прийняттям у комунальну власність м. Тернополя гуртожитків та житлового будинку ВАТ ТО «Текстерно» та створенням і реєстрацією в даному житловому фонді органів самоорганізації населення – будинкових комітетів, розглянувши матеріали роботи комісії по відбору суб’єктів підприємницької діяльності для виконання робіт з утримання житлових будинків і прибудинкових територій, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про житлово-комунальні послуги», з метою забезпечення належного утримання житлового фонду, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити договір на управління житловим фондом м. Тернополя укладений між управлінням житлово-комунального господарства та екології та комунальним підприємством «Житлово - експлуатаційна контора №7» згідно із додатком (додається).

2.Визнати комунальне підприємство «Житлово - експлуатаційна контора №7» управителем та виконавцем послуг з утримання житлових будинків та прибудинкових територій вказаних в договорі, зазначеному в п.1 рішення.

3.Дозволити комунальним підприємствам «Тернопільтеплокомуненерго» та «Тернопільводоканал» і рекомендувати Тернопільському району електричних мереж, відкритому акціонерному товариству «Тернопільміськгаз» та іншим підприємства, які задіяні у сфері надання комунальних послуг укласти договори на надання комунальних послуг з органами самоорганізації населення – будинковими комітетами.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я.
2008 2000 16 жовтня

Про створення прийомної сім’ї і передачу дитини на виховання та спільне проживання

2008 2001 16 жовтня

Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру №36 яка розташована за адресою вул. Київська, 5
2008 2002 16 жовтня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Карпенка, 38”

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Карпенка, 38”, за адресою вул. Карпенка, 38, кв.24, яке діє згідно Статуту (додається).
2008 2003 16 жовтня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Будного, 22б”

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Будного, 22б”, за адресою вул. Будного, 22б кв.1, яке діє згідно Статуту (додається).
2008 2004 16 жовтня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „C. Бандери, 53”

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „С.Бандери, 53”, за адресою проспект Степана Бандери, 53 кв. 36, яке діє згідно Статуту (додається).
2008 2005 16 жовтня

Про надання в оренду нежитлового приміщення

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України” та враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду члену Тернопільської обласної організації Національної спілки архітекторів України Сокульському Олегу Миколайовичу (ідентифікаційний номер 2109402378, юридична адреса м. Тернопіль, вул. Лучаківського, 5/181) нежитлове приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, вул. Руська, 39, (підвал) площею 77, 0/12, 0 кв. м., закріпленою земельною ділянкою 45, 5 кв. м. для використання під творчу майстерню.

2.Управлінню комунальної власності укласти договір оренди на приміщення, вказане в п.1 даного рішення.

3.Зобов’язати орендаря питання перепланування та реконструкції приміщення погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу міської ради у встановленому порядку.

4.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунку місячного розміру плати за землю, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
2008 2006 16 жовтня

Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою та внесення змін в рішення виконавчого комітету від 25.09.2007р.№ 1357

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на приміщення за адресою вул. 15 Квітня, 10 загальною площею 162, 6 кв. м.

2.Внести зміни в п.8 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.09.2007р. № 1357 “ Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою та внесення змін в рішення виконавчого комітету № 1193 від 03.09.2007р.” і замість слів: “загальною площею 297, 5 кв. м” читати: “загальною площею 390, 3 кв. м.”

3.Товариству з обмеженою відповідальністю “ Міське бюро технічної інвентаризації” видати свідоцтво про право власності за Тернопільською міською радою на зазначений в.п.1 об’єкт.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
2008 2007 16 жовтня

Про надання соціального статусу малолітній дитині та закріплення житлової площі

2008 2008 16 жовтня

Про надання соціального статусу малолітній дитині та закріплення житлової площі

2008 2009 16 жовтня

Про надання соціального статусу малолітній дитині та закріплення житлової площі

2008 2010 16 жовтня

Про закріплення житлової площі за малолітньою дитиною

2008 2011 16 жовтня

Про надання соціального статусу малолітній дитині

2008 2012 16 жовтня

Про надання соціального статусу малолітній дитині та встановлення опіки над майном

2008 2013 16 жовтня

Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною та її майном, надання їй соціального статусу
2008 2014 16 жовтня

Про надання в оренду закритому акціонерному товариству комерційного банку "ПриватБанк" нежитлових приміщень в Тернопільській міській комунальній лікарні № 2 та Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні

Розглянувши клопотання закритого акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк", керуючись Законами України "Про оренду державного та комунального майна", "Про місцеве самоврядування в Україні" та згідно рішення конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду закритому акціонерному товариству комерційного банку "ПриватБанк" нежитлові приміщення, згідно з додатком (додається).

2.Тернопільській міській комунальній лікарні №2 та Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні в 15-денний термін укласти договори оренди на вказані в додатку приміщення.

3.Зобов’язати орендаря погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу міської ради питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку.

4.Зобов’язати орендаря в 10-денний термін звернутися в КП "Земельно-кадастрове бюро" для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з соціальних питань Легкого Р.І.
2008 2015 16 жовтня

Про визначення кандидатури піклувальника
2008 2016 16 жовтня

Про звільнення від оплати пайової участі в розвитку та розширенні мереж (споруд) водопроводу та каналізації Тернопільську міську дитячу комунальну лікарню

Розглянувши звернення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Дозволити КП “Тернопільводоканал” видати технічні умови на влаштування дахової паливної центру реабілітації дітей-інвалідів дитячої поліклініки за адресою вул. Федьковича, 16 без проведення нарахування пайової участі в розвитку та розширенні міських мереж (споруд) водопроводу та каналізації.

2.Управлінню житлового-комунального господарства та екології підготувати проект рішення міської ради про звільнення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні від сплати пайової участі в розвитку та розширенні міських мереж (споруд) водопроводу та каналізації.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
2008 2017 16 жовтня

Про погодження програми „Питна вода міста Тернополя на 2008-2020 роки”

Враховуючи лист комунального підприємства „Тернопільводоканал”, розпорядження міського голови від 11.04.2008р. № 248 „Про створення робочої групи щодо підготовки Програми „Питна вода м. Тернополя” та керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Погодити програму „Питна вода міста Тернополя”( додається).

2.Програму „Питна вода міста Тернополя” винести на розгляд міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
2008 2018 16 жовтня

Про виділення коштів з цільового фонду для заміни пластинчатого теплообмінника

Розглянувши клопотання КЖЕП “Залізничник”, в зв’язку з необхідністю заміни пластинчатого теплообмінника в системі гарячого водопостачання в житловому будинку № 1 по вул. Митрополита Шептицького, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 07.06.07р. № 5/10/5 “Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради 10600, 00 грн. (Десять тисяч шістсот гривень, 00 копійок) для заміни пластинчатого теплообмінника.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2008 2019 16 жовтня

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири

2008 2020 16 жовтня

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням мансардних приміщень

2008 2021 16 жовтня

Про розгляд заяви. щодо погодження проведеного перепланування квартири

2008 2022 16 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

2008 2023 16 жовтня

Про розгляд звернення СПД ФО. щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартир

2008 2024 16 жовтня

Про розгляд звернення СПД ФО. щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири
2008 2025 16 жовтня

Про розгляд клопотання ТзОВ «Український промисловий банк» щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк» щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири №147за адресою пр. Злуки, 43 під службові приміщення Тернопільської філії товариства з обмеженою відповідальністю «Укрпромбанк», враховуючи погодження відповідних служб, керуючись ст. 152 Житлового кодексу України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Товариству з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк»: 1.1. Дозволити за власні кошти виконати реконструкцію квартири №147 за адресою пр. Злуки, 43 під службові приміщення Тернопільської філії товариства з обмеженою відповідальністю «Укрпромбанк» з влаштуванням окремого входу. Проектну документацію погодити з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу, управлінням житлово-комунального господарства та екології, відповідними службами. 1.2. До робіт по розміщенню службових приміщень Тернопільської філії товариства з обмеженою відповідальністю «Укрпромбанк» приступити після отримання дозволу на виконання робіт спеціалізованою будівельною організацією. 1.3. Після закінчення робіт здати приміщення в експлуатацію з оформленням відповідних документів.

2.Після здачі приміщення в експлуатацію вивести квартиру, вказану в п.1.1. рішення, з житлового фонду міста.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М. Я. та заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
2008 2026 16 жовтня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Микулинецькій, 20

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл державній інспекції захисту рослин Тернопільської області на видалення зелених насаджень на вул. Микулинецькій, 20, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М. Я. Марценюка.
2008 2027 16 жовтня

Про виділення коштів з цільового фонду на виконання реконструктивно-відновлювальних робіт садово-паркової скульптури «Випадкова зустріч»

В зв’язку з проведенням реконструктивно-відновлювальних робіт садово-паркової скульптури «Випадкова зустріч», яка розташована на бульварі Т.Г.Шевченка, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 07.06.07р. №5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради 15037 грн. ( П’ятнадцять тисяч тридцять сім гривень ) для виконання реконструктивно-відновлювальних робіт садово-паркової скульптури «Випадкова зустріч», яка розташована на бульварі Т.Г.Шевченка.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово - комунального господарства та екології.
2008 2028 16 жовтня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань будівництва за адресами вул. Медова, 20, 22

2008 2029 16 жовтня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності щодо внесення змін в акт державної технічної комісії та в рішення виконавчого комітету міської ради від 14.07.2001 р. №198 «Про затвердження акта державної технічної комісії», присвоєння адресного номера закладу громадського харчування і виведення реконструйованих квартир з житлового фонду міста
2008 2030 16 жовтня

Про розгляд звернення ТОВ “Житло” з питань будівництва за адресою пр. Злуки

Розглянувши звернення ТОВ “Житло” з питань будівництва, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Житло” (ід.код 30249887) перепланування офісних приміщень під стоматологічний кабінет в 121-квартирному житловому будинку з приміщеннями торгівлі, стоматкабінетом, офісами, диспетчерською ліфтів та даховою котельнею за адресою пр. Злуки, будівництво якого дозволено рішенням міської ради від 13.02.2004 р. №4/10/44 “Про затвердження проекту відведення земельної ділянки під розташування двох багатоквартирних житлових будинків з торговими і адміністративними приміщеннями та даховими котельнями за адресою пр. Злуки (поз.1; поз.2)”.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “Житло”: 2.1. Проектну документацію на будівництво погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. До будівельних робіт приступити після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
2008 2031 16 жовтня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. Збаразька, 17

2008 2032 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії., присвоєння адресного номера об’єкту та виведення реконструйованої квартири з житлового фонду міста

2008 2033 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії, присвоєння адресного номера та виведення реконструйованої квартири з житлового фонду міста

2008 2034 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії суб’єкту підприємницької діяльності ФО

2008 2035 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії

2008 2036 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії

2008 2037 16 жовтня

Про оформлення права власності на квартири та гаражі в 90-квартирному житловому будинку групи житлових будинків за адресою вул. Карпенка, 30

2008 2038 16 жовтня

Про оформлення права власності
2008 2039 16 жовтня

Про оформлення права власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку “Злуки, 8“

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Злуки, 8“ та ВАТ “Тернопільбуд“, керуючись Цивільним кодексом України, “Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно“, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку “Злуки, 8“ на 150-квартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі, аптекою, стоматкабінетом, офісами і даховою котельнею за адресою пр. Злуки, 8: – загальною площею – 13606,0 кв. м. – житловою площею – 5695,2 кв. м. – балансовою вартістю – 33525446,97 грн. в тому числі: – житловий будинок, вбудовано - прибудовані приміщення – 33332210,29 грн. – зовнішній водопровід і каналізація – 55000,33 грн. – зовнішні електромережі – 73780,93 грн. – зовнішній газопровід – 2077,00 грн. – слабострумні мережі – 62378,42 грн.

2.ВАТ “Тернопільбуд“ передати безоплатно, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Злуки, 8“ та експлуатуючим організаціям (Тернопільський міський район електромереж, ВАТ „Тернопільміськгаз”, КП „Тернопільводоканал”, Тернопільській дирекції ВАТ „Укртелеком”) прийняти безоплатно на баланс і обслуговування 150-квартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі, аптекою, стоматкабінетом, офісами і даховою котельнею за адресою пр. Злуки, 8 з відповідними інженерними мережами.

3.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” зареєструвати право власності згідно п.1.
2008 2040 16 жовтня

Про оформлення права власності на гаражі

2008 2041 16 жовтня

Про оформлення права власності на квартири в 104–квартирному житловому будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Лучаківського, 14
2008 2042 16 жовтня

Про виділення коштів із цільового фонду для придбання будинковим комітетам архівних шаф

У зв’язку із створенням та реєстрацією будинкових комітетів в житловому фонді, який переданий у комунальну власність від ВАТ «Тернопільський комбайновий завод» та ВАТ ТО «Текстерно», керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 07.06.2007р. №/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Виділити управлінню житлово-комунального господарства та екології з цільового фонду міської ради кошти в сумі 24600, 00 грн. (двадцять чотири тисячі шістсот гривень, 00 копійок) для придбання будинковим комітетам архівних шаф.

2.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології передати в безоплатне користування зареєстрованим будинковим комітетам архівні шафи.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2008 2043 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії, присвоєння адресного номера об’єкта та виведення реконструйованої квартири з житлового фонду міста
2008 2044 16 жовтня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ "Ровекс"

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 15.08.2007 р. № 1117, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 14 травня 2008 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Ровекс», дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресами згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В. Є.
2008 2045 16 жовтня

Про розгляд звернення ГТОВ «Мрія». щодо влаштування заїзду

2008 2046 16 жовтня

Про затвердження акта державної приймальної комісії суб’єкту підприємницької діяльності
2008 2047 16 жовтня

Про створення та реєстрацію органу самоорганізації населення - будинкового комітету Розглянувши звернення мешканців житлового будинку за адресою пр. Злуки, 13, подані матеріали, керуючись Законами України «Про органи самоорганізації населення» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Дозволити мешканцям будинку за адресою пр. Злуки, 13 створити орган самоорганізації населення – будинковий комітет, який буде діяти в межах житлового будинку та прибудинкової території за вказаною адресою.

2.Основними напрямами діяльності органу самоорганізації населення – будинкового комітету, вказаного в п. 1 рішення, визначити: 2.1. Покращення умов проживання мешканців та технічного стану будинку, належне використання прибудинкової території. 2.2. Створення умов для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і законів України. 2.3. Задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг. 2.4. Участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку відповідної території, інших місцевих програм.

3.Зареєструвати орган самоорганізації населення – будинковий комітет «Злуки, 13» вказаний в п.1. рішення, який діє згідно Положення (додається).
2008 2048 16 жовтня

Про оформлення права власності

2008 2049 16 жовтня

Про розгляд звернення щодо присвоєння адресного номера

Схожі:

Про передачу в комунальну власність майна ВАТ ”Текстерно”
Про передачу в комунальну власність міста гуртожитків та котельні ВАТ ”ТО Текстерно” приймаючи до уваги клопотання відкритого акціонерного...
Склад наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках...
України, Житловим Кодексом України, законами України «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про забезпечення реалізації...
Про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та...
Тернополя, регулює правові відносини що виникають у процесі розгляду питання щодо погодження розміщення, прокладання телекомунікаційних...
Про бюджет м. Тернополя на 2007рік Розглянувши пропозиції управління...
...
Про затвердження цільової Програми передачі гуртожитків до комунальної...
«Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на  2012-2015 роки», керуючись пунктом...
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
України, Житловим Кодексом України, законами України «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про забезпечення реалізації...
«Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік» Розглянувши пропозиції управління...
...
«Про порядок погодження розміщення об’єктів літньої торгівлі на території міста Тернополя»
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації роботи об’єктів літньої торгівлі на території...
Про розгляд протесту прокурора м. Тернополя від 17. 11. 2010р. №90-10791
Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07. 06. 2007р. №5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного...
«Про внесення доповнень до рішення міської ради від 19. 05. 2011...

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка