Про бюджет м. Тернополя на 2007рік Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2007 рік, виконавчий комітет міської ради


Скачати 144.92 Kb.
Назва Про бюджет м. Тернополя на 2007рік Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2007 рік, виконавчий комітет міської ради
Дата 29.03.2013
Розмір 144.92 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Про бюджет м. Тернополя на 2007рік
Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2007 рік, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Схвалити проект рішення міської ради "Про бюджет м. Тернополя на 2007рік" (проект рішення додається)

2.Управлінню фінансів та бюджету міської ради (Новосельському З.М.) внести даний проект рішення на розгляд постійних комісій міської ради.
Про легалізацію Тернопільської міської громадської організації “Сяйво Лотоса”
На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об'єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Легалізувати шляхом реєстрації Тернопільську міську громадську організацію “Сяйво Лотоса”, за адресою: м. Тернопіль, вул. Миру, 4а/2, яка діє згідно Статуту (додається).
Про перереєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “пр. Злуки 59” та реєстрацію змін до статуту
На підставі поданих документів та керуючись Законом України „Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Перереєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „пр. Злуки 59” на об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Злуки 59”.

2.Зареєструвати зміни до його статуту, зареєстрованого рішенням виконавчого комітету міської ради № 26 від 13.09.2006р. „Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „пр. Злуки 59”, з викладенням його в новій редакції (додається).
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Тісна 11”
На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Тісна 11” за адресою вул. Тісна, 11, утворене в результаті реорганізації (шляхом перетворення) товариства індивідуальних забудівників „Промінь”, яке діє згідно Статуту (додається).
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Затишок 2006” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Затишок 2006”, за адресою вул. Академіка Сахарова, 3а, яке діє згідно Статуту (додається).
Про надання населенню субсидій
Розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг від 28 грудня 2006 року, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Надати субсидії сім’ям власників житла та квартиронаймачів згідно з додатком (додається).
Про надання соціального статусу неповнолітній дитині Мимці А.І.
При розгляді заяви та відповідних документів щодо неповнолітньої дитини Мимки Анастасії Іванівни,28.01.1991р.н., зареєстрованої відділом ЗАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 18.02.1991р. за №493), встановлено, що мати дитини Заборна Валентина Іванівна померла (свідоцтво про смерть від 31.10.1995р. за №1233), батько Мимка Іван Федорович рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 29.11.2006р. позбавлений батьківських прав. Дитина залишена на вихованні та утриманні в піклувальника Заборної Олександри Степанівни. Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Правилами опіки і піклування, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині Мимці Анастасії Іванівні, 28.01.1991р.н., соціальний статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про передачу малолітньої дитини Соболя М.О. на виховання матері
При розгляді заяви гр.Соболь Лесі Михайлівни, яка проживає за адресою: с.Городниця Гусятинського району Тернопільської області, встановлено, що заявниця просить передати на її виховання сина Соболя Михайла Олеговича,26.10.2006р.н., який відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 29.11.2006р. за №371 був влаштований в обласний комунальний спеціалізований будинок дитини. Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 29.11.2006р. за №371“Про влаштування малолітньої дитини Соболя М.О. та надання їй соціального статусу” – скасувати.

2.Адміністрації обласного спеціалізованого будинку дитини передати дитину Соболя Михайла Олеговича на виховання матері гр.Соболь Лесі Михайлівні.

3.Зобов’язати гр.Соболь Лесю Михайлівну виконувати батьківські обов’язки щодо виховання та утримання дитини згідно вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Леськіва Є.Є.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Леськіва Євгена Євгеновича стосовно дитини Леськів Аліни Євгенівни, 29.09.2003р.н.(висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Паславського А.Т. Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Паславського Анатолія Теодоровича стосовно дитини Паславського Арсена Анатолійовича, 14.07.1997р.н.(висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про розгляд заяви гр. Головатої Т.К. гр. Головатої К.О. гр. Суслової Н.О. щодо погодження проведеного перепланування квартири
Розглянувши заяву гр. Головатої Тетяни Кирилівни, гр. Головатої Катерини Олександрівни, Суслової Наталії Олександрівни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити здійснене гр. Головатою Тетяною Кирилівною, гр. Головатою Катериною Олександрівною, Сусловою Наталією Олександрівною перепланування і вважати квартиру № 32 в будинку за адресою вул. Качали,1 трикімнатною, загальною площею 56,7кв.м., житловою площею 37,7кв.м. (план – схема додається).

2.Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, комунальному житлово-експлуатаційному підприємству „Залізничник” внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаному в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
Про розгляд заяви гр. Шалай А.І.гр. Шалай С.В.гр. Шалая Ю.В.щодо погодження проведеного перепланування квартири
Розглянувши заяву гр. Шалай Анни Іванівни, гр. Шалай Світлани Володимирівни, гр. Шалая Юрія Володимировича, які також діють від імені неповнолітньої гр. Шалай Каріни Іванівни погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити здійснене гр. Шалай Анною Іванівною, гр. Шалай Світланою Володимирівною, гр. Шалаєм Юрієм Володимировичем перепланування і вважати квартиру № 66 в будинку за адресою вул. С.Петлюри,10 двокімнатною, загальною площею 72,8кв.м., житловою площею 30,4кв.м. (план – схема додається).

2.Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, комунальному житлово-експлуатаційному підприємству „Сонячне” внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаному в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
Про розгляд заяви гр. Ковальчука Ю.П.щодо погодження проведеного перепланування квартири
Розглянувши заяву гр. Ковальчука Юрія Петровича, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити здійснене гр. Ковальчуком Юрієм Петровичем перепланування і вважати квартиру №68 в будинку за адресою пр. Злуки,2 чотирикімнатною, загальною площею 75,8кв.м., житловою площею 48,7кв.м. (план – схема додається).

2.Товариству з обмеженою відповідальність ”Міське бюро технічної інвентаризації”, комунальному підприємству „Житлово-експлуатаційна контора №7” внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаному в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
Про розгляд протесту прокуратури Тернопільської області від 21.12.2006р. на рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.08.2006р. №1059
Розглянувши протест прокуратури Тернопільської області на рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.08.2006р. №1059 "Про затвердження акта державної приймальної комісії" від 21.12.2006р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.08.2006р. №1059 "Про затвердження акта державної приймальної комісії" та в акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію 81 - квартирного житлового будинку за адресою вул. Зелена і замість цифр 9129,8 та 3795,5 читати відповідно 9282,6 та 3795,4.
Про розгляд звернення гр. Яківчука В.В. з питань будівництва
Розглянувши звернення гр. Яківчука Володимира Володимировича, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування та забудову територій”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити гр. Яківчуку Володимиру Володимировичу завершити розпочате будівництво індивідуального житлового будинку та господарських будівель на приватній земельній ділянці за адресою вул. Проектна, 6.

2. Зобов’язати гр. Яківчука Володимира. 2.1. Проектну документацію на завершення будівництваВолодимировича: погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. До будівельних робіт приступити після отримання дозволу в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення гр. Тераза Р.І. з питань будівництва

Розглянувши звернення гр. Тераза Р.І., керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування та забудову територій”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити гр. Теразу Ростиславу Ігоровичу (ід.номер 3140201793) виконати капітальний ремонт власного гаража за адресою вул. Миру, 7.

2.Зобов’язати гр. Тераза Р.І.: 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ “РЗКЦ “Галицькі землі”
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції власних приміщень за адресою вул. Руська, 25 загальною площею 92,1 кв.м, проведеної товариством з обмеженою відповідальністю “Регіональний земельно-кадастровий центр “Галицькі землі” (ід.код 30363044) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 27.07.2005 р. №923 “Про розгляд звернення ТОВ “Регіональний земельно-кадастровий центр “Галицькі землі” і рішення виконавчого комітету міської ради від 25.12.2002 р. №1278 “Про розгляд звернення ТОВ “Регіональний земельно-кадастровий центр “Галицькі землі” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії гр. Гап’юку С.Я.
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції квартири №14 за адресою вул. Золотогірська, 9 з влаштуванням мансардного приміщення в межах квартири загальною площею 104,3 кв.м, житловою площею 47,0 кв.м, проведеної гр. Гап’юком Сергієм Ярославовичем на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 22.10.2003 р. №1164 “Про розгляд заяви гр. Гап’юка С.Я.” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ “Простір”
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію приміщень та споруд ТзОВ “Простір” за адресою вул. Микулинецька, 106 загальною площею 383,21 кв.м, погоджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 26.07.2006 р. №960 “Про розгляд звернення ТОВ “Простір” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії гр. Лобаненкову Г.А., гр. Дворському Я.М.
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції двоквартирного житлового будинку за адресою вул. Федьковича, 6 з надбудовою під чотириквартирний житловий будинок загальною площею 429,6 кв.м, житловою площею 174,1 кв.м, проведеної гр. Лобаненковим Геннадієм Анатолійовичем і гр. Дворським Ярославом Маркіяновичем на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 22.03.2006 р. №409 “Про розгляд звернення гр. Лобаненкова Г.А., гр. Дворського Я.М.” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії СМП “Дружба-2”
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію торговельного закладу – промислового магазину загальною площею 140,7 кв.м за адресою вул. М.Кривоноса, збудованого спільним малим підприємством “Дружба-2” (ід.код 21137625) на підставі рішення міської ради від 6.06.2002 р. “Про вилучення та надання земельних ділянок в оренду” і рішення міської ради від 19 липня 2005 р. №4/16/50 “Про надання в оренду земельної ділянки спільному малому підприємству “Дружба-2” (акт додається).

2.Присвоїти об’єкту, вказаному в пункті 1 даного рішення, адресний номер вул. М.Кривоноса, 6а.
Про розгляд звернення ТзОВ фірми “Гілея” ЛТД”
Розглянувши звернення ТзОВ фірми “Гілея” ЛТД, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування та забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю фірма “Гілея” ЛТД (ід.код 14045199) зміну кількості квартир до 32 за рахунок збільшення поверховості 24-квартирного житлового будинку з вбудованими адміністративними приміщеннями та прибудованим магазином по вул. М.Кривоноса на земельній ділянці, наданій розпорядженням міської адміністрації 22.09.1993 р. №811 “Про надання в постійне користування земельних ділянок організаціям міста, дозволів на реконструкцію і добудову”. 2. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю фірму “Гілея” ЛТД: 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про створення постійно діючої державної приймальної комісії
Відповідно до "Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Створити постійно діючу державну приймальну комісію для прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів у складі згідно з додатком(додається).

2.Вважати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету від 22.08.2005 р. №1051 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 21.03.2005 р. №312", п. 1 рішення виконавчого комітету від 21.03.2005 р.№312 "Про створення постійнодіючої державної приймальної комісії",

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови п. В.Є.Дідича.
Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету від 27.12.2006р. №495 «Про врегулювання механізму надання в оренду майна комунальної власності»
Виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Внести доповнення в додаток №2 рішення виконавчого комітету від 27.12.2006р. №495 «Про врегулювання механізму надання в оренду майна комунальної власності» і включити до складу комісії: Гринчишин Петро Семенович – заступник міського голови з питань економіки, заступник голови комісії; Дідич Володимир Євгенович – заступник міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин; Дупай Микола Михайлович - депутат міської ради (за згодою); Левандовський Олег Юрійович – заступник міського голови з питань правового забезпечення.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В.Лакому.
Про надання квартир
Розглянувши звернення громадян та клопотання керівництва і комітетів профспілок підприємств, організацій та установ про надання квартир, керуючись Житловим кодексом, „Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень...” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Погодитись з пропозицією громадської комісії з житлових питань про надання квартир громадянам міста згідно поданих документів та даних про житлові умови сімей. 1.Затвердити протокол громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 11.01.2007 р. №1. 2.Задовільнити клопотання Управління міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області про переоформлення службової квартири №26, яка складається з 4 кімнат площею 73,5кв.м. за адресою вул. Миру,1В в якій проживає сім’я Семенини В.П. складом 6 осіб. Видати ордер. Зняти з обліку. 3.Переоформити ордер на квартиру №70, яка складається з 3 кімнат житловою площею 37,0кв.м. за адресою бул.П.Куліша,10 на Гайду Л.П. на склад сім’ї 3 особи. 4.Переоформити ордер на одну кімнату в чотирикімнатній квартирі №1а, житловою площею 12,1кв.м. за адресою вул.Братів Бойчуків,1а на Трояна С.Б. на склад сім’ї 1 особа. 5.Переоформити ордер на квартиру №4, яка складається з 3 кімнат житловою площею 32,7кв.м. за адресою вул. Довженка,3 на Мудру О.В. на склад сім’ї 3 особи. 6.Переоформити ордер на квартиру №245, яка складається з 3 кімнат житловою площею 37,5кв.м. за адресою вул.В.Великого,7 на Лень М.В. на склад сім’ї 3 особи. 7.Переоформити ордер на квартиру №103, яка складається з 2 кімнат житловою площею 28,7кв.м. за адресою вул. Карпенка,4 на Боднар М.В. на склад сім’ї 3 особи.
Про внесення змін і доповнень в рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07. 2006 р. № 871 „Про впорядкування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення та на виробництво, транспортування та постачання гарячої води ”
У зв’язку із встановленням постановою Кабінету Міністрів України від 08.12.2006р. № 1697 „Про заходи щодо подальшого вдосконалення механізму забезпечення природним газом вітчизняних споживачів” ціни на природний газ для виробництва теплової енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів, промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання в розмірі 991 грн. 68 коп. з ПДВ за 1 тис.куб.м., та введенням її в дію з 1 січня 2007 року (діючі тарифи сформовані при ціні природного газу в розмірі 686,0 грн. з ПДВ за 1 тис.куб.м.), розглянувши подані комунальним підприємством „Тернопільміськтеплокомуненерго” розрахунки, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 р. № 955 „Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Встановити двоставковий тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення для бюджетних організацій та інших споживачів згідно додатку 1 (додається).

2.Встановити тарифи на виробництво, транспортування та постачання гарячої води бюджетним організаціям та іншим споживачам згідно додатку 2 (додається).

3.Додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07.2006 р. № 871 „Про впорядкування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення та на виробництво, транспортування та постачання гарячої води ” в частині двоставкового тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення для бюджетних організацій та інших споживачів вважати таким, що втратив чинність.

4.Додаток 3 до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07. 2006 р. № 871 „Про впорядкування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення та на виробництво, транспортування та постачання гарячої води ” вважати таким, що втратив чинність.

5.Дане рішення набирає чинності з дати опублікування в газеті “Тернопіль вечірній”.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на управління економічного розвитку і житлово-комунального господарства та екології.

Схожі:

«Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік» Розглянувши пропозиції управління...
...
Про виділення коштів на придбання трактора
На підставі рішення міської ради від 05. 07. 2007 року №5/11/4 „Про внесення змін до рішення міської ради від 23. 01. 2007 р. №5/6/2...
Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 2007рік
Розглянувши пропозиції управлінь та відділів міської ради виконавчий комітет міської ради
Про внесення змін до рішення міської ради від 13. 05. 2010 року №5/35/2...

Про затвердження договору на управління житловим фондом м. Тернополя...
Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про житлово-комунальні послуги», з метою забезпечення належного утримання...
Р І ШЕНН Ясічня 2012 року №
Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Закону України „Про Державний бюджет України на 2011 рік”, рішення...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя на 2013 рік, керуючись пунктом 10 рішення міської ради від 28 грудня 2012 року №12-36/VІ “Про бюджет міста на 2013 рік”,...
Про підсумки мобілізаційної підготовки за 2007 рік та завдання на 2008 рік
Керуючись Законами України "Про оренду державного та комунального майна", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про Державний...
Про розгляд протесту прокурора м. Тернополя від 17. 11. 2010р. №90-10791
Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07. 06. 2007р. №5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про бюджет міста на 2012 рік”, керуючись статтями 22, 23 Бюджетного кодексу України та статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка