«Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік» Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2011 рік, виконавчий комітет міської ради


Скачати 151.43 Kb.
Назва «Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік» Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2011 рік, виконавчий комітет міської ради
Дата 03.04.2013
Розмір 151.43 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
1 5 січня

«Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік»

Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про бюджет м. Тернополя на 2011 рік, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Схвалити проект рішення міської ради «Про бюджет м. Тернополя на 2011 рік» ( проект додається).

2.Управлінню фінансів та бюджету міської ради ( Кучер Н.П.) внести даний проект рішення на розгляд постійних комісій міської ради та на затвердження сесії міської ради.
2 12 січня

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.12.2010р. №208 «Про затвердження регламенту виконавчого комітету міської ради»

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради Вирішив:

Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.12.2010р. №208 «Про затвердження регламенту виконавчого комітету міської ради» та: 1. в п.4.7 замість слів «2 дні» читати «1день (до 11-ї години)»; 2. в п. 5.17 вилучити слово «профільними»; 3. в п. 5.19 замість слів «керівника відповідного структурного підрозділу» читати «управління організаційно-виконавчої роботи».
3 12 січня

Про створення спостережної комісії

Керуючись статтею 25 Кримінально-виконавчого кодексу, статтею 38 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи Положення про спостережну комісію, затверджене Постановою Кабінету Міністрів України від 1.04.2004р. №429 в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 10.11.2010р. №1042, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Створити спостережну комісію при виконавчому комітеті міської ради у складі згідно з додатком (додається).

2.Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 21.03.2007р. №346 "Про створення спостережної комісії".
4 12 січня

Про визначення кандидатури опікуна

5 12 січня

Про реєстрацію новонародженої дитини

6 12 січня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

7 12 січня

Про надання дозволів на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир від імені малолітньої дитини

8 12 січня

Про надання дозволу на реєстрацію автомобіля,співвласником якого є неповнолітня дитина

9 12 січня

Про надання дозволів неповнолітній та малолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартири, домоволодіння

10 12 січня

Про надання дозволу на укладання договору дарування частини квартири, де малолітня дитина є співвласником житла
11 12 січня

Про розгляд клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Острозького, 23» щодо передачі будинку на баланс

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Острозького, 23», подані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Господарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Острозького, 23» прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування житловий будинок за адресою вул. Князя Острозького, 23 та оформити прийняття-передачу відповідними документами, згідно чинного законодавства.

2.Затвердити розподільчий баланс між господарським товариством з обмеженою відповідальністю «Мрія» та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Острозького, 23» на будинок, вказаний в п.1 рішення.

3.Внести зміни в додаток до договору, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 30.03.2001р. №419 «Про реалізацію реформи житлового господарства» та виключити з переліку житлових будинків, переданих на утримання і обслуговування господарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» та виключити з нього пункт 13.

4.Внести зміни в додаток №1 до рішення виконавчого комітету від 22.08.2007р. №1187 «Про надання дозволу на укладання договорів» та виключити з нього пункт 19.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ландяка П.Д.
12 12 січня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста

13 12 січня

Про розгляд звернення
14 12 січня

Про нарахування плати за послугу з централізованого опалення

Враховуючи багаточисельні заяви мешканців житлових будинків, обладнаних засобами обліку теплової енергії та законодавчу неврегульованість питання щодо оплати теплової енергії, яка виділяється стояками в квартирах, відключених від системи централізованого опалення, керуючись Законом України від 21 травня 1997 року № 28/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зобов’язати комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради нараховувати плату за послугу з централізованого опалення споживачам, які проживають в багатоквартирних житлових будинках, обладнаних засобами обліку теплової енергії за нормативами (нормами) споживання.

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології спільно з комунальним підприємством теплових мереж "Тернопільміськтеплокомуненерго" Тернопільської міської ради в термін до 01.03.2011р. розробити та подати на затвердження виконавчого комітету порядок нарахування плати за опалення місць загального користування та теплову енергію, яка витрачається транзитними стояками споживачам, квартири (нежитлові приміщення) яких відключені від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання.

3.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління житлово-комунального господарства та екології міської ради О.І. Соколовського.
15 12 січня

Про оголошення конкурсу на право оренди об’єктів комунальної власності

Враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оголосити конкурс на право оренди об’єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки В.В. Камінського
16 12 січня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Проектна, 14

17 12 січня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Південна, 21

18 12 січня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. І.Богуна, 27

19 12 січня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. М.Глінки, 39
20 12 січня

Про заборону погодження самочинних добудов та надбудов до індивідуальних гаражів в гаражних кооперативах міста

З метою врегулювання питань самочинного будівництва в гаражних кооперативах міста та дотримання містобудівного законодавства, керуючись законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Заборонити погодження добудов та надбудов до індивідуальних гаражів в гаражних кооперативах міста.

2.Оприлюднити дане рішення шляхом публікації в газеті «Тернопіль вечірній».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування Б.Я.Бойка.
21 12 січня

Про погодження варіантів поділу будинковолодіння по вул. Новий Світ,48

22 12 січня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Підгородня, 20

23 12 січня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресами вул. С.Крушельницької, 35,37
24 12 січня

Про затвердження складу комісії щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання

З метою продовження роботи з координації дій для погашення заборгованості з виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків та внесення обов’язкових платежів, а також комплексного аналізу фінансово – економічного стану суб’єктів господарювання, вивчення причин їх безприбуткової діяльності, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити склад комісії щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання, згідно з додатком (додається).

2.Пункти 2, 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 11.11.2008 року № 2519 «Про затвердження складу комісії щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання»» вважати такими, що втратили чинність.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Камінського Володимира Володимировича.
25 12 січня

Про надання дозволу на укладання договору дарування частин квартири на ім’я малолітньої дитини
26 12 січня

Про розгляд звернення ТОВ «Темп ТМ» з питань будівництва за адресою вул. Гетьмана П.Орлика, 5

Розглянувши звернення ТОВ «Темп ТМ» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Темп ТМ» (ід.код 36721049) містобудівні умови і обмеження на реконструкцію з добудовою існуючих приміщень за адресою вул. Гетьмана П.Орлика, 5 під спортивно-оздоровчий комплекс.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Темп ТМ» проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування Б.Я.Бойка.
27 12 січня

Про виділення коштів

Відповідно до розпорядження міського голови від 13.12.2010 р. № 33 «Про проведення міського конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виплатити грошову винагороду трьом переможцям міського конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво» в сумі 1177 грн. кожному.

2.Для виплати грошової винагороди переможцям конкурсу виділити 3531 гривню, за рахунок коштів передбачених бюджетом на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404): КЕКВ 1343-3531 грн.

3.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасну виплату згідно даного рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Л.О.Бицюру.
28 12 січня

Про створення ліквідаційної комісії по реорганізації Комунального закладу "Тернопільська міська поліклініка" Враховуючи рішення сесії міської ради від 05.01.2011р. № 6/4-49 та у зв’язку з припинення договору оренди №01/10 від 01.01.2010р. укладеного між Тернопільською міською радою та ТОВ "Оранта ЛТД", керуючись ст. 106 Цивільного Кодексу України, п.п.1,п.а,ст.32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Створити ліквідаційну комісію по припиненню юридичної особи - Комунального закладу "Тернопільська міська поліклініка", згідно з додатком (додається).

2.Комісії по припиненню юридичної особи провести заходи по реорганізації діяльності юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства та підготувати відповідні документи для передачі майна Тернопільській комунальній міській лікарні № 2.

3.Голові ліквідаційної комісії по припиненню юридичної особи - Комунального закладу "Тернопільська міська поліклініка" забезпечити у встановленому порядку: 3.1. Повідомлення працівників закладу про можливе звільнення у зв’язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України. 3.2. Повідомлення профспілкового комітету та державної служби зайнятості про реорганізацію та можливе вивільнення працівників Комунального закладу "Тернопільська міська поліклініка".

4.Доручити відділу кадрів Тернопільської міської ради повідомити головного лікаря Комунального закладу "Тернопільська міська поліклініка" про можливе звільнення в зв’язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України.

5.Головному лікарю Тернопільської комунальної міської лікарні № 2 Кміті В.В.: 5.1. Подати на затвердження до управління охорони здоров’я Тернопільської міської ради в термін до 17.01.2011р. штатний розпис Тернопільської комунальної міської лікарні № 2 з врахуванням введених штатних посад відповідно до закріпленого за дільничо-територіальним принципом населення.

6.Управлінню охорони здоров’я в місячний термін розробити та подати на затвердження Тернопільській міській раді статут Тернопільської комунальної міської лікарні № 2 в новій редакції.

7.Голові ліквідаційної комісії провести вивільнення працівників відповідно до чинного законодавства та затвердженого штатного розпису.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Бицюру Л.О.
29 12 січня

Про створення ліквідаційної комісії по реорганізації Тернопільської міської комунальної медико-санітарної частини "Ватра"

Враховуючи рішення сесії міської ради від 05.01.2011р. № 6/4-50 та у зв’язку з відсутністю власного приміщення, керуючись ст. 106 Цивільного Кодексу України, п.п.1,п.а,ст.32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Створити ліквідаційну комісію по припиненню юридичної особи - Тернопільської міської комунальної медико-санітарної частини "Ватра", згідно з додатком (додається).

2.Комісії по припиненню юридичної особи провести заходи по реорганізації діяльності юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства та підготувати відповідні документи для передачі майна Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги.

3.Голові ліквідаційної комісії по припиненню юридичної особи - Тернопільської міської комунальної медико-санітарної частини "Ватра" забезпечити у встановленому порядку: 3.1. Повідомлення працівників закладу про можливе звільнення у зв’язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України. 3.2. Повідомлення профспілкового комітету та державної служби зайнятості про реорганізацію та можливе вивільнення працівників Тернопільської міської комунальної медико-санітарної частини "Ватра".

4.Доручити відділу кадрів Тернопільської міської ради повідомити головного лікаря Тернопільської міської комунальної медико-санітарної частини "Ватра" про можливе звільнення в зв’язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України.

5.Головному лікарю Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Чайківському Я.Ф.: 5.1. Подати на затвердження до управління охорони здоров’я Тернопільської міської ради в термін до 17.01.2011р. штатний розпис Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги з врахуванням введених штатних посад відповідно до закріпленого за дільничо-територіальним принципом населення.

6.Управлінню охорони здоров’я Тернопільської міської ради в місячний термін розробити та подати на затвердження Тернопільській міській раді статут Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги в новій редакції.

7.Голові ліквідаційної комісії провести вивільнення працівників відповідно до чинного законодавства та затвердженого штатного розпису.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Бицюру Л.О.
30 12 січня

Про зміни в складі міської надзвичайної протиепізоотичної комісії

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 р. №1350 «Про затвердження Положення про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Кабінеті Міністрів України та типових положень про місцеві державні надзвичайні протиепізоотичні комісії, у зв’язку з проведеними кадровими змінами, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити склад міської надзвичайної протиепізоотичної комісії, згідно з додатком (додається).

2.Вважати таким, що втратив чинність п. 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 07.05.2009 року №676 «Про надзвичайну протиепізоотичну комісію».

3.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ландяка П.Д.
31 12 січня

Про визначення кандидатури опікуна
32 12 січня

Про виділення коштів

Відповідно до розпоряджень міського голови від 30.11.2010 р. № 2 «Про проведення міського конкурсу «Феєрія новорічного міста», від 20.12.2010 р. № 54 «Про внесення змін в розпорядження міського голови від 30.11.2010 р. № 2 «Про проведення міського конкурсу «Феєрія новорічного міста», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виплатити грошову винагороду трьом переможцям міського конкурсу «Феєрія новорічного міста» у номінаціях «Зелена модниця», «Настрій дарований серцем», «Карнавал прикрас» по 1177 гривень кожному.

2.Для виплати грошової винагороди переможцям конкурсу виділити 3531 гривню, за рахунок коштів передбачених бюджетом на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404): КЕКВ 1343-3531 грн.

3.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасну виплату згідно із пунктом 1,2 даного рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Л.О. Бицюру.
33 12 січня

Про реєстрацію договорів
34 12 січня

Про підготовку і проведення загальноміської акції «20 реальних справ для рідного міста» з нагоди 20-ї річниці Незалежності України та Дня міста Тернополя

Враховуючи пропозицію управління культури та туризму Тернопільської міської ради про підтримку ініціативи щодо проведення Всеукраїнської акції «20 реальних справ для реальної країни» з нагоди 20-ї річниці Незалежності України, а також з метою впровадження в життя ідей демократичного суспільства, збереження матеріальних цінностей, пропаганди національних цінностей, збереження об’єктів культурної спадщини, упорядкування території відпочинку та розваг, прибудинкових територій та активізації творчих та ділових здібностей жителів міста Тернополя, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Провести у 2011 році в м. Тернополі загальноміську акцію «20 реальних справ для рідного міста» з нагоди 20-ї річниці Незалежності України та Дня міста Тернополя.

2.Звернутися до Президента України та до Кабінету Міністрів України з пропозицією щодо проведення з нагоди 20-ї річниці Незалежності України Всеукраїнської акції «20 реальних справ для рідної країни».

3.Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення загальноміської акції «20 реальних справ для рідного міста» згідно з додатком (додається).

4.Організаційному комітету на основі поданих пропозицій до 01 березня 2011 року розробити та затвердити план заходів з підготовки та проведення загальноміської акції «20 реальних справ для рідного міста».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Л.О.Бицюру.
35 12 січня

Про роботу комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція»

Заслухавши звіт начальника комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Визнати недостатньою підготовку начальника комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» до звіту про роботу підприємства.

2.Визнати роботу комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» неефективною.

3.Комунальному підприємству «Адміністративно - технічна інспекція» передати майно, надане йому згідно рішень виконавчого комітету від 18.06.2009р. №893 «Про передачу на баланс будівлі комунальної власності за адресою вул. Родини Барвінських, 4» та від 22.07.2009р. №1310 «Про передачу на баланс спеціальних конструкцій для розміщення соціальної реклами», розпорядження міського голови №230 від 22.07.2009р. «Про передачу на баланс майна комунальної власності» на баланс управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна. Передачу оформити документами згідно вимог законодавства.

4.Відділу внутрішнього аудиту провести перевірку діяльності комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція».

5.Заступнику міського голови-керуючому справами О.І.Степанюку: 5.1. Звернутися до прокуратури м. Тернополя та контрольно-ревізійного управління щодо перевірки діяльності комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція». 5.2. Підготувати проект рішення міської ради про ліквідацію комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція». 5.3. Вжити заходів для передачі функцій комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» відповідному структурному підрозділу міської ради.

6.Заступнику міського голови з фінансових питань В.О.Остапчук підготувати пропозиції щодо здійснення видатків на утримання газети «Тернопіль вечірній».

Схожі:

Про бюджет м. Тернополя на 2007рік Розглянувши пропозиції управління...
...
Р І ШЕНН Ясічня 2012 року №
Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Закону України „Про Державний бюджет України на 2011 рік”, рішення...
Про виділення коштів на придбання трактора
На підставі рішення міської ради від 05. 07. 2007 року №5/11/4 „Про внесення змін до рішення міської ради від 23. 01. 2007 р. №5/6/2...
Про затвердження плану загальноміських культурно масових заходів на 2011 рік
Тернопільської міської ради від 21. 08. 2008 р. №5/20/12 «Про Програму розвитку галузі культури міста Тернополя на 2008 – 2011 роки»,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Викласти приведений у відповідність до наказу Міністерства фінансів України від 14. 01. 2011р №11 (зі змінами, внесеними наказом...
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Синельникового на 2011-2015 роки, рішення міської ради від...
Н. П. Кучер Про виконання бюджету міста Тернополя за 9 місяців 2011 року
Розглянувши підсумки виконання бюджету міста за 9 місяців 2011 року, виконавчий комітет міської ради відмічає, що до бюджету мобілізовано...
Про внесення змін до рішення міської ради від 13. 05. 2010 року №5/35/2...

ПОЯСНЕННЯ до основних положень рішення про міський бюджет м. Синельникове на 2011 рік
Основні принципи і підходи, закладені в основу формування міського бюджету на 2011 рік
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя на 2013 рік, керуючись пунктом 10 рішення міської ради від 28 грудня 2012 року №12-36/VІ “Про бюджет міста на 2013 рік”,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка