1. Заступник міського голови


Скачати 44.84 Kb.
Назва 1. Заступник міського голови
Дата 17.08.2013
Розмір 44.84 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

На сьогоднішній день у виконавчих органах Нікопольської міської ради існують такі вакансії:



1. Заступник міського голови

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра ; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5-ти років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

2. Начальник управління житлово-комунального господарства

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (технічна); стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5-ти років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

3. Начальник відділу житлового господарства управління житлово-комунального господарства

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (технічна); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5-ти років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

4. Начальник відділу з питань приватизації, оренди та майна комунальної власності управління комунального майна

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (економіка або правознавство); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі не менше 3-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5-ти років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

5. Начальник відділу з питань сприяння розвитку малого та середнього бізнесу управління економічної політики

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (економіка); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 2-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

6. Начальник відділу комунального господарства управління житлово-комунального господарства

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (технічна); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 2-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

7. Начальник відділу екології

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (екологічна); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 2-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

8. Головний спеціаліст відділу охорони здоров’я

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (медична); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі не менше 1-го року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.
9. Головний спеціаліст архівного відділу (на час відсутності основного працівника)

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (облік і аудит ); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на посадах спеціалістів не менше 1-го року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

10. Головний спеціаліст відділу з питань спорту та туризму

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (фізичне виховання ); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на посадах спеціалістів не менше 1-го року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

11. Спеціаліст 1 категорії відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (ВЕБ - технології); стаж роботи не менше 1-ого року; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; налагодження систем с ОС Windows, адміністрування мереж.

12. Спеціаліст І категорії служби у справах дітей

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (педагогічна), стаж роботи за фахом не менше 2-х років; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача

13. Спеціаліст 1 категорії відділу економічного аналізу та прогнозування управління економічної політики

Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра (фінанси або економіка), стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі за фахом не менше 1 –го року; знання державної мови; володіння організаційними навичками, діловим етикетом; володіння комп’ютерною технікою на рівні впевненого користувача.

Бажаючі прийняти участь у конкурсі, можуть звертатися до відділу кадрової роботи та документообігу Нікопольської міської ради за адресою: вул. Електрометалургів, буд.3, каб.27 тел.51396.

Відділ кадрової роботи та документообігу

Схожі:

СКЛАД
Валерій Володимирович заступник міського голови, заступник голови конкурсної комісії
Список членів Ради з питань трудової міграції громадян України при Кабінеті Міністрів України
Заступник голови Ради, заступник Міністра праці та соціальної політики України, заступник голови Ради
З В І Т про відстеження результативності регуляторного акту
Перший заступник міського голови Погрібний А. М., постійну депутатську комісію з питань підприємницької діяльності, побутового та...
Комітету міської ради від 22. 06. 2011 №155
Володимир Борисович перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, голова комісії
ПРОТОКОЛ
Відсутній: 1-Касьяненко П. О. З поважних причин (подав звернення про відсутність на зборах за причиною відрядження м. Харків). Запрошені:...
Положення про порядок організації та здійснення контролю за виконанням...
Контролю підлягають розпорядження та доручення міського голови, які містять у тексті документа завдання, щодо здійснення заходів,...
Диплом Лауреата премії міського голови 2008 року Подяка Голови Донецької...
...
Заступник міського Шаркевич голови з питань Григорій Ілліч діяльності виконавчих органів
Дніпропетровської області на відстані 48 км на південний схід від м. Дніпропетровська. Його площа становить 2258 га., населення 31,568...
ЗВІТ про періодичне відстеження результативності дії регуляторного...
Заступник міського голови Биков О.І., постійна депутатська комісія з питань підприємницької діяльності, побутового та торгівельного...
До рішенням міської ради від 05. 01. 2011р. №6/4/51 ПОЛОЖЕННЯ
Тернопільської міської ради (далі – управління) є виконавчим органом Тернопільської міської ради, підконтрольним та підзвітним Тернопільській...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка