Про базове відстеження дії регуляторного акту рішення Кременчуцької міської ради від 30. 03. 2010 року «Про затвердження Порядку відселення юридичними та фізичними особами громадян із ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука»


Скачати 34.57 Kb.
Назва Про базове відстеження дії регуляторного акту рішення Кременчуцької міської ради від 30. 03. 2010 року «Про затвердження Порядку відселення юридичними та фізичними особами громадян із ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука»
Дата 12.07.2013
Розмір 34.57 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

З В І Т


про базове відстеження дії регуляторного акту - рішення Кременчуцької міської ради від 30.03.2010 року «Про затвердження Порядку відселення юридичними та фізичними особами громадян із ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука»
27 квітня 2010 року м. Кременчук
Вид документа: Рішення
Рівень прийняття: Кременчуцька міська рада

Паспорт документа:

Номер документа, дата реєстрації

від 30.03.2010 року

Суб’єкт законодавчої ініціативи

Кременчуцька міська рада

Контроль за виконанням

Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови І.І.Крикливця, постійну депутатську комісію з питань промисловості, будівництва, транспорту та зв’язку (голова комісії - Маматов О.Д.), постійну депутатську комісію з питань екології та регулювання земельними відносинами (голова комісії - Погрібний А.М.) та постійну депутатську комісію з питань підприємницької діяльності, побутового та торговельного обслуговування та регуляторної політики (голова комісії – Шаповалов Ю.А.).




Сфера впливу: громадяни, суб’єкти господарювання, органи місцевого самоврядування.
Стислий опис документа: регулює процедуру відселення громадян із ветхих будинків (їх частин) та передачу цих будинків у власність юридичних і фізичних осіб, за рахунок яких проведене відселення, визначає загальні економічні, правові й організаційні принципи відселення громадян із ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб із наступною передачею відселених будинків їм у власність.
Ціль прийняття рішення: Створення умов для набуття права власності на об’єкти ветхого житлового фонду, їх реконструкції або виведення з житлового фонду (будівництва на їх місці об’єктів соціально-культурного, комерційного призначення) суб’єктами підприємницької діяльності, впровадження прозорих правил інвестування у відселення мешканців ветхих житлових будинків, покращення архітектурного вигляду міста.

Основною метою державного регулювання є забезпечення конституційного права громадян на житло, впровадження заходів, спрямованих на покращення житлових умов мешканців міста, які тривалий час проживають у будинках, що не відповідають встановленим сучасним санітарним і технічним вимогам.
Вид відстеження: базове

Термін проведення: березень 2010 року.
1.Показниками результативності для даного регуляторного акту є:


№ п/п

Показники

На момент впровадження регуляторного акта

1.

Кількість проведених конкурсів з відселення ветхих будинків.


-

2.

2. Кількість громадян, які були відселені за рахунок коштів інвесторів.


-

3.

Кількість ветхих будинків, які перейшли у власність юридичних та фізичних осіб.


-


4.

Ступінь інформованості суб’єктів господарювання щодо існування даного регуляторного акту.


Проект оприлюднено в офіційному виданні міської ради "Вісник Кременчука" та на сайті Фонду підтримки підприємництва



Відстеження здійснював : юридичний відділ виконкому міської ради.
Висновки.

Реалізація рішення міської ради "Про затвердження Порядку відселення юридичними та фізичними особами громадян із ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука " дасть можливість забезпечити дотримання єдиного чіткого та прозорого механізму щодо порядку вирішення даних питань.

В разі внесення значних змін до норм чинного законодавства України, що регулюють питання відселення мешканців ветхих будинків, прийнятий регуляторний акт буде переглянуто і у встановленому порядку будуть внесені зміни.

На момент настання необхідності здійснення повторного відстеження (квітень 2011р.), на виконання вимог ст.10 Закону України «Про засади державної політики у сфері господарської діяльності» відповідні заходи будуть здійснюватися юридичним відділом виконкому міської ради за статистичними даними управління житлово-комунального господарства.

Заступник міського голови І.І.Крикливець

Звіт складено:
юрист-головний спеціаліст

юридичного відділу О.А.Мірошниченко


Схожі:

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення міської ради Про затвердження...
Визначення та аналіз проблеми, яку пропонується розв’язати шляхом державного регулювання господарських відносин
ПОРЯДОК відселення громадян юридичними та фізичними особами із ветхих...
Кременчука за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб (далі Інвестор) із наступною передачею відселених будинків їм у власність
З В І Т Про періодичне відстеження результативності дії регуляторного акту
Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста...
Про базове відстеження регуляторного акта
«Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, яке належить до комунальної власності територіальної...
З В І Т про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому...
Рівень прийняття: рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області
ЗВІТ про базове відстеження дії регуляторного акту – рішення Кременчуцької...
Кременчуцької міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Кременчука Полтавської...
ЗВІТ про базове відстеження результативності дії регуляторного акта...
Постанови Кабінету Міністрів України від 11. 03. 2004 №308 “Про затвердження методики проведення аналізу впливу та відстеження результативності...
Про базове відстеження дії регуляторного акту рішення Кременчуцької...
...
Про базове відстеження дії регуляторного акту рішення Кременчуцької...
...
Про повторне відстеження результативності регуляторного акта
«Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, яке належить до комунальної власності територіальної...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка