Про визначення кандидатури опікуна


Скачати 117.89 Kb.
Назва Про визначення кандидатури опікуна
Дата 09.05.2013
Розмір 117.89 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
1519 1 жовтня

Про визначення кандидатури опікуна

1520 1 жовтня

Про оголошення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності та продовження терміну дії договору оренди
1521 1 жовтня

Про оголошення конкурсу на право оренди об’єктів комунальної власності

Керуючись Законами України "Про оренду державного та комунального майна", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про Державний бюджет України на 2009р.", виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Оголосити конкурс на право оренди об'єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Марушія О.О.
1522 1 жовтня

Про вдосконалення порядку надання соціальних допомог в м. Тернополі

З метою вдосконалення порядку надання соціальних допомог мешканцям міста Тернополя та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Уповноважити Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог забезпечити порядок нарахування та виплати соціальних допомог малозабезпеченим верствам населення міста Тернополя.

2.Дане рішення винести на затвердження сесії Тернопільської міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти заступника міського голови з соціальних питань Р.І. Легкого.
1523 1 жовтня

Про оформлення права власності на будівлі та приміщення

Відповідно до розпорядження міського голови від 24.02.2009 року № 78 „Про виготовлення інвентарних справ на об’єкти комунальної власності” та листи директора методичного центру по роботі з сім’єю та молоддю за місцем проживання від 02.03.2009 року №11, директора дитячо-юнацького пластового центру від 25.02.2009 року №8-а, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на: - приміщення загальною площею 140,3 кв.м за адресою: вул. Орлика, 1. - будівлю загальною площею 601 кв.м за адресою: вул. Федьковича, 11.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю „Міське бюро технічної інвентаризації” видати свідоцтво на право власності за Тернопільською міською радою згідно п.1.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1524 1 жовтня

Про оформлення права власності

1525 1 жовтня

Про оформлення права власності

1526 1 жовтня

Про оформлення права власності

1527 1 жовтня

Про оформлення права власності

1528 1 жовтня

Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною, закріплення житлової площі та надання йому соціального статусу

1529 1 жовтня

Про надання дозволу на укладання договору дарування частин квартири, де малолітні діти мають право користування житловим приміщенням

1530 1 жовтня

Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир

1531 1 жовтня

Про надання дозволів на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир від імені малолітньої дитини

1532 1 жовтня

Про затвердження висновку про повернення матері малолітньої дитини

1533 1 жовтня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітніх дітей

1534 1 жовтня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

1535 1 жовтня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

1536 1 жовтня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини та погодження кандидатур опікунів

1537 1 жовтня

Про розгляд звернення ТОВ «Агробуд-Є» з питань будівництва за адресою вул. Тролейбусна, 5

1538 1 жовтня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань будівництва за адресою вул. Микулинецька

1539 1 жовтня

Про розгляд звернення підприємця з питань будівництва за адресою вул. Київська
1540 1 жовтня

Про розгляд звернення ПП «Тернопільська фірма «Будівельник» з питань будівництва за адресою вул. Львівська, 22, 24

Розглянувши звернення ПП «Тернопільська фірма «Будівельник» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати приватному підприємству «Тернопільська фірма «Будівельник» (ід.код 30066909) містобудівні умови і обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Львівська, 22, 24.

2.Зобов’язати ПП «Тернопільська фірма «Будівельник»: 2.1. Проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
1541 1 жовтня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. С.Стадникової, 4

1542 1 жовтня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Старий Ринок, 5, прим.3
1543 1 жовтня

Про розгляд звернення ПП «МЖК» з питань будівництва за адресою вул. Тарнавського

Розглянувши звернення ПП «МЖК», керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Погодити приватному підприємству «МЖК» (ід.код 31010684) влаштування житлово-експлуатаційної контори, творчих майстерень та житлової кімнати 2-го рівня в багатоквартирному житловому будинку за адресою вул. Тарнавського, який будується згідно рішення сесії Тернопільської міської ради № 5/6/45 від 01.10.2007р. «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку ПП «МЖК» за адресою вул. Генерала Тарнавського».
1544 1 жовтня

Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради №1567 від 14.12.2005р «Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності
1545 1 жовтня

Про внесення змін в рішення Виконавчого комітету від 27.12.2006 р. №523 «Про розгляд звернення Тернопільської парафії Української Греко-Католицької церкви Храму Святого Петра з питань будівництва»

Розглянувши звернення парафії Української Греко-Католицької церкви Храму Святого Петра та клопотання Тернопільського благодійного фонду «Карітас» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 27.12.2006 р. №523 «Про розгляд звернення Тернопільської парафії Української Греко-Католицької церкви Храму Святого Петра з питань будівництва», в якому в пункті 1 після слів: «Дозволити Тернопільській парафії Української Греко-Католицької церкви Храму Святого Петра (ід.код 14054028)» читати: «та Тернопільському благодійному фонду «Карітас», а також в пункті 2 після слів: «Зобов’язати Тернопільську парафію Української Греко-Католицької церкви Храму Святого Петра» читати: «та Тернопільський благодійний фонд «Карітас».
1546 1 жовтня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. В. Чорновола, 4

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл на видалення зелених насаджень Центру телекомунікаційних послуг Тернопільської філії відкритого акціонерного товариства «Укртелеком» на вул. В.Чорновола, 4, у зв’язку з порушенням будівельних норм, згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженого комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженого державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
1547 1 жовтня

Про припинення піклування

1548 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1549 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1550 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1551 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1552 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1553 1 жовтня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
1554 1 жовтня

Про стан готовності міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2009 - 2010 років

Розглянувши інформацію про готовність міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2009 - 2010 років, враховуючи фінансово-економічний стан підприємств житлово - комунального господарства та виконання заходів, виконавчий комітет відзначає, що основна частина запланованих робіт виконана, завершуються роботи по підготовці до опалювального періоду житлового фонду, об’єктів і мереж водо-, теплопостачання та водовідведення. Враховуючи ситуацію, яка склалась в галузях міського господарства, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Інформацію про виконання заходів по підготовці міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років взяти до відома (додається).

2.Зобов'язати керівників управлінь та відділів міської ради, підприємств, установ та організацій міста, усіх форм власності, вжити невідкладних заходів по завершенню виконання робіт по підготовці об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови по галузях .
1555 1 жовтня

Про затвердження проектної документації З метою затвердження проектно-кошторисної документації, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ

1.Затвердити робочий проект "Капітальний ремонт вул. Гетьмана Сагайдачного в м. Тернополі", кошторисною вартістю 951,529 тис.грн, розроблений комунальним підприємством "Місто".
1556 1 жовтня

Про скасування п.1.6. рішення виконавчого комітету від 10.09.2009р. №1407 та рішення виконавчого комітету від 14.09.2009р. №1423

Враховуючи численні звернення мешканців міста, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати п.1.6. рішення виконавчого комітету від 10.09.2009р. №1407 "Про затвердження Порядку надання дозволу на встановлення індивідуальних (автономних) систем опалення та гарячого водопостачання в житловому фонді міста Тернополя" та рішення виконавчого комітету від 14.09.2009р. №1423"Про призупинення дії рішення".

2.Внести дане рішення на затвердження чергової сесії міської ради.
1557 1 жовтня

Про оформлення права власності за приватним вищим навчальним закладом «Інститут економіки і підприємництва»

Розглянувши клопотання приватного вищого навчального закладу «Інститут економіки і підприємництва», керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за приватним вищим навчальним закладом «Інститут економіки і підприємництва» на будівлю дитячого садка №4 загальною площею 3035,3 кв.м. за адресою проспект Злуки, 3а. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.1.
1558 1 жовтня

Про оплату видатків

З нагоди професійного свята - Дня юриста та в зв’язку з проведенням семінару з питань законодавчого забезпечення депутатської діяльності представницьких органів місцевого самоврядування обласною організацією Союзу юристів України спільно з Тернопільською міською радою, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Відділу фінансового забезпечення провести оплату видатків, пов’язаних з орендою залу за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404) в сумі 5,0 (п’ять) тис.грн.
1559 1 жовтня

Про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини

1560 1 жовтня

Про затвердження висновку про забезпечення повернення малолітньої дитини до Республіки Польща

1561 1 жовтня

Про розгляд заяви суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи щодо виведення квартири з житлового фонду міста

1562 1 жовтня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. М. Шашкевича, 17
1563 1 жовтня

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008р

№ 2520 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009рік”

Керуючись Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 р. №1160-IV, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни до плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2009р. Затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008р. № 2520 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік” згідно з додатком (додається).
1564 1 жовтня

Про реєстрацію договорів
1565 1 жовтня

Про затвердження Положення про молодіжну міську раду при Тернопільській міській раді

Враховуючи міську комплексну програму „Молодь” на 2009 – 2012 роки”, затверджену рішенням сесії Тернопільської міської ради від 18.12.2008 року № 5/23/16, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити Положення про молодіжну міську раду при Тернопільській міській раді згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1566 1 жовтня

Про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м. Тернополя

Відповідно до доручення міського голови від 16.09.2009 року №09/03 „Про розробку молодіжних програм, які належить реалізувати в 2010 році", та виконання міської комплексної програми "Молодь" на 2009-2012 роки, з метою сприяння ініціативі та активності молоді в усіх сферах, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики у місті, підтримки молодіжних та дитячих громадських організацій та їх спілок у реалізації програм, спрямованих на вирішення проблем молоді, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Молодіжній міській раді оголосити про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій.

2.Затвердити Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій згідно з додатком (додається).

3.Молодіжній міській раді інформувати про хід проведення конкурсу до 15 грудня 2009 року та 25 грудня 2010 року.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на Заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.

Схожі:

Про визначення кандидатури опікуна
Про затвердження висновку про усунення перешкод у спілкуванні та встановлення часу побачень з малолітньою дитиною
Про визначення кандидатури опікуна
Кузьми Р. А. про встановлення опіки, керуючись ст ст. 58,60 Цивільного кодексу України, п п. 4 п. "б" ч. 1 ст. 34 Закону України...
Про звільнення від виконання повноважень опікуна
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Глобус”. На підставі поданих документів та керуючись Законом України...
Про створення прийомної сім’ї і передачу дітей на виховання та спільне проживання
Про звільнення опікуна від виконання обов’язків над малолітньою дитиною та внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської...
Про визначення мінімального
Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. №1253 «Про затвердження Методики визначення...
Порядок виборів папи (1059 р.)
Щоб по смерті первосвященика римської вселенської церкви кардинали єпископи насамперед, зібравшись усі разом, добре обміркували кандидатури...
Тема Теоретичні відомості
Засвоєння визначення поняття серйозна, легка музика, естрада, токата; закріплення визначення понять стиль, фуга, поліфонія
ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА, ПОДІЛ ЧИСЕЛ ТА ЇХНІ ОЗНАКИ, ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛЕННЯ...

МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО...
У зв’язку з набранням чинності Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» (далі – Закон) та зверненнями, які надходять...
ТЕМА: Облік господарських процесів
Мета заняття: навчити обліку процесу постачання та визначення фактичної собівартості поставленої продукції, розрахунку розподілу...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка