Правила прийому до вищого навчального закладу у 2011 році «Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України»


Скачати 180.41 Kb.
Назва Правила прийому до вищого навчального закладу у 2011 році «Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України»
Дата 24.03.2013
Розмір 180.41 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи







Затверджено

___ _______________201_р.
Директор Рівненського ВПУ

ДДСО при МВС України
__________________ Л.Л.Грисюк

(підпис)



Правила прийому до вищого навчального закладу у 2011 році
«Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО

при МВС України»
Провадження освітньої діяльності у Державному вищому навчальному закладі «Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України» здійснюється відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки (серія АВ № 506852 від 03.03.2010 р.; термін дії ліцензії до 01 липня 2014 року.)

Правила прийому розроблено Приймальною комісією Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України (надалі – Приймальна комісія) відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів України, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України № 961 від 19 жовтня 2010 року та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 28 жовтня 2010 року за № 999/18294.
І. Загальні положення

  1. Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України оголошує набір на підготовку фахівців за освітнім рівнем кваліфікованого робітника та освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, за спеціальностями відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу (див. додаток №1).

  2. До Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України приймаються громадяни України, а також особи без громадянства, які проживають на території України на законних підставах, мають відповідний освітній рівень та виявили бажання здобути вищу освіту.

  3. Прийом до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України на освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста та освітній рівень кваліфікованого робітника здійснюється за конкурсом незалежно від джерел фінансування.

1.4. Для вступників, які потребують поселення у гуртожиток під час вступу, надається 600 місць.

Для вступників училищем надається два гуртожитки по 300 місць у кожному. Гуртожитки обладнані кімнатами по 4 місця у кожній кімнаті, а також кухнями, приміщеннями для особистої гігієни, народознавчими світлицями.

Проживання у гуртожитку здійснюється на договірній основі за оплату, а також здійснюється прописка за місцем проживання. Оплата за проживання у гуртожитку становить 150 гривень на місяць.

2. Вимоги до рівня освіти вступників

  1. На навчання для здобуття освітнього рівня кваліфікований робітник та освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст, приймаються особи з повною загальною середньою освітою.

  2. Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України приймає на другий курс (за скороченим терміном навчання на вакантні місця) осіб, які здобули освітній рівень кваліфікованого робітника, на визначену кількість місць для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за умови вступу на споріднену спеціальність (див. додаток 2).



3. Фінансування підготовки фахівців

3.1. Фінансування підготовки фахівців у Рівненському вищому професійному училищі Департаменту ДСО при МВС України здійснюється за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб.

4. Строки прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання

4.1. Прийом заяв і документів, вступні екзамени, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі повної загальної середньої освіти на освітній рівень кваліфікованого робітника проводиться в такі строки:


Етапи вступної компанії

Денна форма навчання

вступники на основі повної

загальної середньої освіти

Початок прийому заяв та документів

1 липня 2011 року

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають складати вступні випробування, що проводить вищий навчальний заклад

17 липня 2011 року

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які не складають вступних випробувань і не проходять творчі конкурси

31 липня 2011 року

Строки проведення вищим навчальним закладом вступних екзаменів

23 – 31 липня 2011 року

Термін оприлюднення рейтингового списку вступників

не пізніше 1 серпня 2011 року

Терміни зарахування вступників

за кошти фізичних та юридичних осіб—25 серпня



4.2. Прийом заяв і документів, вступні екзамени випробування, що проводить Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі освітнього рівня кваліфікованого робітника проводиться в такі строки:


Етапи вступної компанії

Денна

форма

навчання

Навчання

без відриву

від виробництва

Початок прийому заяв та документів

1 липня

2011 року

1 липня

2011 року

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають складати вступні випробування, що проводить вищий навчальний заклад


17 липня

2011 року


23 липня

2011 року


Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які не складають вступних випробувань і не проходять творчі конкурси

31 липня

2011 року

10 серпня

2011 року

Строки проведення вищим навчальним закладом вступних екзаменів


23 – 31 липня 2011 року


23 – 31 липня 2011 року



Термін оприлюднення рейтингового списку вступників

не пізніше

25 серпня

2011 року

не пізніше

25 серпня

2011 року

Терміни зарахування вступників

за кошти фізичних та юридичних осіб—25 серпня

за кошти фізичних та юридичних осіб—25 серпня



5. Порядок прийому заяв і документів для вступу до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України

5.1. Вступники особисто подають заяву про вступ до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України, в якій вказують спеціальність (у разі вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста) та форму навчання.

5.2. До заяви вступник додає:

- документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або завірені копії;

- медичну довідку за формою 086-о або її копію;

- шість кольорових фотокарток розміром 3 х 4 см.

5.3. Вступники, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, додатково подають сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти (або його копію), виданий у поточному році, з оцінками з предметів, що визначені правилами прийому до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України, для конкурсного відбору щодо вступу на обрану спеціальність. Вступники, які подають сертифікат з кількістю балів з визначених предметів нижче встановленої цими Правилами мінімальної кількості балів, до участі у конкурсному відборі не допускаються.

5.4. Особи, які не брали участь у зовнішньому незалежному оцінюванні подають документи, що засвідчують їхнє право на складання вступних екзаменів у Рівненському вищому професійному училищі Департаменту ДСО при МВС України:

- військовослужбовці Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення та Державної спеціальної служби транспорту, звільнені з військової служби в рік вступу до вищого навчального закладу;

- особи, які мають захворювання, вказані в переліку захворювань, що можуть бути перешкодою для проходження громадянами зовнішнього незалежного оцінювання, встановленому Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров’я України, для яких Український центр оцінювання якості освіти не може забезпечити проходження незалежного зовнішнього оцінювання навчальних досягнень.

5.5. Приймальна комісія здійснює перевірку відповідності сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти базі даних цього центру та участі вступників у зовнішньому незалежному оцінюванні. Письмове підтвердження Українським центром оцінювання якості освіти невідповідності сертифіката є підставою для відмови абітурієнтам щодо їх участі у конкурсі та зарахуванні на навчання. У разі зарахування таких абітурієнтів наказ про зарахування анулюється.

5.6. Приймальна комісія розглядає документи вступників та приймає рішення про допуск до участі в конкурсному відборі для вступу на навчання до училища.

5.7. Факт ознайомлення вступника з правилами прийому, наявною ліцензією і сертифікатом про акредитацію відповідного напряму підготовки (спеціальності), а також надання ним згоди на оприлюднення результатів зовнішнього незалежного оцінювання (вступних випробувань) та наявності підстав для вступу поза конкурсом фіксується у заяві вступника і підтверджується його особистим підписом.

5.8. Паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон або інший документ, який засвідчує особу і громадянство (свідоцтво про народження для осіб, які за віком не мають паспорта), та військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці) і документи, що підтверджують його право на вступ, вступник пред’являє особисто.

5.9. Усі копії документів завіряються за оригіналами Рівненським вищим професійним училищем Департаменту ДСО при МВС України, або в установленому законодавством порядку.

6. Вступні випробування та конкурсний відбір

6.1. Для конкурсного відбору осіб, які на основі повної загальної середньої освіти вступають до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, зараховуються бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти, виданого у поточному році, з предметів, визначених Переліком конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів) (див. додаток 3), яким також визначаються профільні та непрофільні предмети (див.додаток4), мінімальна кількість балів сертифіката з профільних загальноосвітніх предметів, з якими вступник допускається до участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання. Вступник допускається до участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання, якщо кількість балів із загальноосвітніх предметів складає не менше 124.

6.2. Для конкурсного відбору осіб, які на основі повної загальної середньої освіти вступають до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України для здобуття освітнього рівня кваліфікованого робітника, зараховуються бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти, виданого у поточному році, з предметів, визначених Переліком конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів), яким також визначаються профільні та непрофільні предмети, мінімальна кількість балів сертифіката з профільних загальноосвітніх предметів, з якими вступник допускається до участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання. Вступник допускається до участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання, якщо кількість балів із загальноосвітніх предметів складає не менше 124 або проводиться шляхом конкурсного відбору за результатами вступних випробувань з української мови (диктант) та історія України (тести).

6.3. Для конкурсного відбору осіб, які на основі повної загальної середньої освіти вступають до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, конкурсний бал обчислюється шляхом додавання балів сертифіката з конкурсних предметів, середнього бала документа (додатка до документа) про повну загальну середню освіту та додаткових балів, передбачених цими правилами. При цьому середній бал документа про повну загальну середню освіту обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала і переводиться у 200-бальну шкалу за таблицею відповідності, наведеною у додатку 5, та вступних екзаменів у передбачених цими правилами випадках, що оцінюються за шкалою від 100 до 200 балів. Оцінки з документа про повну загальну середню освіту, які виставлені за 5-бальною шкалою, враховуються таким чином: "3" відповідає "6", "4" відповідає "9", "5" відповідає "12".

6.4. Особи, які без поважних причин не з’явилися на вступні екзамени у визначений розкладом час, особи, знання яких було оцінено балами нижче встановленого цими Правилами мінімального рівня, а також особи, які забрали документи після дати закінчення прийому документів, до участі в наступних вступних екзаменах та у конкурсному відборі не допускаються.

6.5. Апеляції на результати вступних екзаменів, що проведені вищим навчальним закладом, розглядає апеляційна комісія Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України.

Порядок подання і розгляду апеляцій на результати вступних випробувань, що проведені училищем, проводитиметься згідно Положення про апеляційну комісію. Апеляція подається особисто вступником тільки в письмовій формі за зразком, який затверджується головою приймальної комісії училища до початку вступних випробувань (іспитів) та розглядається на засіданні апеляційної комісії не пізніше наступного робочого дня після її подання в присутності вступника. Відсутність вступника на засіданні апеляційної комісії не може явитися причиною оскарження рішення апеляційної комісії з боку вступника. Додаткове опитування абітурієнтів при розгляді апеляції не допускається.

6.6. Для осіб, які не атестовані з української мови та літератури, приймальна комісія за умови наявності педагогічних і науково-педагогічних  кадрів може встановлювати вступний екзамен з мови, оцінки з якої виставлені в документі про освітній рівень.

Результат екзамену оцінюється за шкалою від 100 до 200 балів і зараховується замість бала сертифіката з української мови та літератури.

7. Зарахування за співбесідою

7.1. За результатами співбесіди зараховуються до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України особи, яким Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» надане таке право.

7.2. Програми співбесід із зазначеними категоріями осіб затверджує голова приймальної комісії.

7.3. Особи, які за наслідками співбесіди не рекомендовані до зарахування на навчання, мають право брати участь у конкурсі на загальних засадах, якщо вони подали приймальній комісії сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти з кількістю балів, не менше встановлених приймальною комісією з конкурсних предметів.
8. Зарахування вступників на основі повної загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів

8.1. Зараховуються до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України відповідно до розділу XІІ цих Умов за умови подання сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти з кількістю балів не нижче мінімального рівня для допуску до участі в конкурсному відборі учасники міжнародних олімпіад за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони брали участь у міжнародній олімпіаді.

8.2. Призерам (особам, нагородженим дипломами I - III ступенів) IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів та призерам (особам, нагородженим дипломами I - III ступенів) III етапу Всеукраїнських конкурсів - захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук  України до конкурсного бала при вступі на основі повної загальної середньої освіти зараховується додатковий бал за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони є призерами, у тому числі:

  • основи правознавства – при вступі на напрями (спеціальності) галузі знань "право";

8.3. Величина додаткового бала встановлюється:

  • особам, нагородженим дипломами I ступеня, – 50 балів;

  • особам, нагородженим дипломами IІ ступеня, – 40 балів;

  • особам, нагородженим дипломами IІІ ступеня, – 30 балів.

Додатковий бал зараховується лише за одною з перелічених вище підстав.

9. Зарахування поза конкурсом

9.1. Зараховуються поза конкурсом:

- особи, яким відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надане таке право;

- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також особи з їх числа віком від 18 до 23 років відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.94 № 226 «Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування» (зі змінами);

- особи, яким відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» надане таке право;

- діти військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків, відповідно до Указу Президента України від 21.02.2002 № 157 «Про додаткові заходи щодо посилення турботи про захисників Вітчизни, їх правового і соціального захисту, поліпшення військово-патріотичного виховання молоді»;

- члени сімей шахтарів та гірничорятувальників, які загинули внаслідок аварії на орендному підприємстві «Шахта імені О.Ф. Засядька», згідно з додатком 6 до постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2008 № 6 «Деякі питання соціального захисту членів сімей загиблих шахтарів та гірничорятувальників»;

- особи, яким відповідно до Закону України «Про підвищення престижності шахтарської праці» надане таке право.

9.2. Зазначені особи зараховуються поза конкурсом лише за умови подання оригіналів (при поданні заяви та документів на вступ) сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти (одержанні відповідної кількості балів на вступних випробуваннях, що проводить Рівненське вище професійне училище) не нижче встановленої цими Правилами мінімальної кількості балів та інших документів, що засвідчують право на прийом поза конкурсом.


10. Право на першочергове зарахування

10.1. Право на першочергове зарахування до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України» мають:

- особи, яким відповідно до Указу Президента України від 21.02.2002 № 157 «Про додаткові заходи щодо посилення турботи про захисників Вітчизни, їх правового і соціального захисту, поліпшення військово-патріотичного виховання молоді» надане таке право;

- особи, яким відповідно до Закону України «Про охорону дитинства» надане таке право;

- особи, яким відповідно до Указу Президента України від 12.09.2007 № 849 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 вересня 2007 року «Про основні напрями фінансового забезпечення заходів щодо підвищення життєвого рівня населення у 2008 році» надане таке право;

- випускники старшої школи (повна загальна середня освіта), які нагороджені золотою або срібною медаллю, при вступі на основі повної загальної середньої освіти;

- особи, які проживають на території населеного пункту, якому відповідно до Закону України «Про статус гірських населених пунктів в Україні» надано статус гірського.

10.2. Зазначене право надається за інших рівних умов за черговістю, визначеною пунктом 10.1 цих Правил.
11. Формування та оприлюднення рейтингового списку вступників

11.1. Рейтинговий список вступників формується за категоріями у такій послідовності:

- особи, які мають право на зарахування поза конкурсом;

- особи, які рекомендовані до зарахування за результатами співбесіди;

- особи, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів;

- особи, які зараховуються за конкурсом.

До рейтингового списку не включаються особи, рекомендовані до зарахування на місця цільового прийому.

11.2. У межах кожної зазначеної в пункті 11.1 категорії рейтинговий список впорядковується:

- за конкурсним балом від більшого до меншого;

- з урахуванням права на першочергове зарахування при однаковому конкурсному балі у порядку додержання підстав для його набуття.

11.3. У рейтинговому списку зазначаються:

- прізвище, ім’я, по батькові вступника;

- бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань, що проводить Рівненське вище професійне училище) з конкурсних предметів, середній бал документа про повну загальну середню освіту;

- наявність підстав для вступу поза конкурсом;

- наявність підстав для вступу за результатами співбесіди з відміткою про результати співбесіди;

- наявність визначних успіхів у вивченні профільних предметів із зазначенням предмета та олімпіади;

- наявність права на першочергове зарахування.

11.4. Рейтингові списки вступників оприлюднюються шляхом розміщення на інформаційних стендах приймальної комісії та веб-сайті Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України із зазначенням категорій списку та конкурсного бала кожного вступника. Зазначені списки оновлюються приймальною комісією щодня протягом строку проведення конкурсного відбору.

12. Надання рекомендацій для зарахування


12.1. Приймальна комісія на підставі рейтингового списку вступників приймає рішення щодо рекомендування до зарахування на навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб.

12.2. Офіційним повідомленням про надання рекомендацій до зарахування вважається оприлюднення відповідного рішення на офіційних стендах приймальної комісії.

12.3. Одночасно ця інформація оприлюднюється на веб-сайті Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВ України рекомендованим до зарахування вступникам будуть надсилатись повідомлення засобами електронного та мобільного зв’язку.
13. Реалізація права вступників на вибір місця навчання

13.1. Особи, які беруть участь у конкурсному відборі для зарахування до інших вищих навчальних закладів або на декілька напрямів підготовки (спеціальностей) чи на різні форми навчання, впродовж п’яти календарних днів після оголошення списку осіб, рекомендованих до зарахування, мають подати оригінали документа про освітній рівень та додатка до нього, медичної довідки та сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти до приймальної комісії де вирішили навчатися.

13.2. Особи, які в установлений строк (п’ять календарних днів) не подали до приймальної комісії оригінали документів про освітній рівень, додатка до нього державного зразка, медичної довідки та сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти (не виконали вимог для зарахування), утрачають право зарахування.

14. Коригування списку рекомендованих до зарахування


14.1. Після завершення встановленого строку вибору вступниками місця навчання (п’ять календарних днів) приймальна комісія здійснює коригування списку рекомендованих для зарахування осіб:

оголошує списки рекомендованих раніше вступників, які виконали вимоги для зарахування;

відкликає надані раніше рекомендації вступникам, які не виконали вимог для зарахування;

формує нові списки рекомендованих осіб з числа вступників, які не отримували рекомендацію раніше, з урахуванням рейтингового списку вступників на наявні місця.

14.2. Коригування рекомендацій до зарахування може здійснюватися приймальною комісією протягом встановленого строку зарахування відповідних категорій вступників.

14.3. Оголошення списків рекомендованих для зарахування здійснюється відповідно до розділу 12 цих Правил.

15. Наказ про зарахування


15.1. Накази про зарахування на навчання видаються директором училища після виконання вступниками вимог для зарахування за формою, встановленою Міністерством освіти і науки України, та оприлюднюються на інформаційному стенді приймальної комісії і веб-сайті Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України.

15.2. Накази про зарахування на навчання надсилаються до Міністерства освіти і науки України.

16. Додаткове зарахування до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України та зберігання робіт вступників


16.1. Особи, які без поважних причин не приступили до занять протягом 10 днів від дня їх початку та не заключили договір на навчання, відраховуються з Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України. На звільнені при цьому місця може проводитися додаткове зарахування за конкурсом осіб, які подали сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти (успішно склали вступні випробування, що проводило Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України, і не пройшли за конкурсом на навчання.
16.2. Роботи вступників (у т.ч. аркуші підготовки до усної відповіді, листки співбесіди), виконані ними на вступних екзаменах, фахових випробуваннях, співбесідах, яких не зараховано на навчання, зберігаються протягом одного року, потім знищуються, про що складається акт. Якщо такий вступник рекомендований до зарахування до іншого навчального закладу за результатами поточних вступних екзаменів, то його вступні роботи надсилаються до цього вищого навчального закладу за відповідним запитом.

17. Забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України


17.1. На засіданні приймальної комісії відповідно до Положення проходження служби рядовим та начальницьким складом органів внутрішніх справ України мають право бути присутніми представники засобів масової інформації не більше двох осіб від одного засобу.

17.2. Громадські організації, яким Міністерством освіти і науки України надано право вести спостереження за роботою приймальної комісії, можуть направляти своїх спостерігачів на її засідання. Приймальна комісія створює належні умови для присутності громадських спостерігачів на своїх засіданнях, а також надає їм можливість ознайомлення з документами, які надаються членам комісії до засідання.

17.3. Голова приймальної комісії, як правило, оголошує про засідання комісії не пізніше дня, що передує дню засідання. В особливих випадках — не пізніше ніж за три години до початку засідання. Оголошення разом із проектом порядку денного засідання оприлюднюється.

17.4. Подання вступником недостовірних персональних даних, недостовірних відомостей про наявність права на зарахування поза конкурсом, права на першочергове зарахування, права на зарахування за співбесідою, про здобуту раніше освіту, про проходження зовнішнього незалежного оцінювання є підставою для відрахування його з числа студентів.


Відповідальний секретар

приймальної комісії Г.В. Чорна

Схожі:

«Макіївський політехнічний коледж»
Тва України, Умов прийому до вищих навчальних закладів України, затверджених у МОНмолодьспорту і зареєстрованих у Міністерстві юстиції...
Правила прийому до Державного вищого навчального закладу
Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет» у 2013 році
Список рекомендованих до зарахування в Рівненське ВПУ ДДСО при МВС України у 2011 році

Далі – Умов прийому, затверджених наказом Міністерства освіти і науки,...
Правила прийому до Державного вищого навчального закладу «Макіївський політехнічний коледж» в 2013 році
Підпис Затверджено
Правила прийому до Державного вищого навчального закладу «Краснолуцький гірничо-промисловий коледж»
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ : «МЕТОДИКА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИХОВНОЇ РОБОТИ В ГУРТОЖИТКУ»
Методичні рекомендації з досвіду роботи вихователя гуртожитку Державного навчального закладу «Запорізьке машинобудівне вище професійне...
ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного вищого навчального закладу «Нововолинський...
Провадження освітньої діяльності у Державному вищому навчальному закладі “Нововолинський електромеханічний коледж” здійснюється відповідно...
СПІВПРАЦЯ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ З РОБОТОДАВЦЯМИ:...
Адже сучасний ринок праці диктує свої умови: якість професійно-практичної підготовки кваліфікованого робітника повинна відповідати...
ВОГОНЬ: ДРУГ чи ВОРОГ?
ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту»
«Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного...
Наслідком травневих 1917р переговорів української делегації з Тимчасовим Урядом було проголошення
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка