№
п/п
|
Предмет, професія
|
Назва презентації
|
1
|
Історія
|
1. «Голодомор в Україні».
2. «Наш край в роки війни».
3. «Розвиток культури в Україні в 30- х роках XX ст.».
4. «І.Г. Боровенський – Почесний громадянин Решетилівщини».
5. «Сучасна Японія».
6. «Трудове законодавство».
7. «Виважена поведінка – запорука успіху».
8.«Голодний рік – голодний вік».
9.«Решетилівщина у вогні».
10.«Бій під Крутами».
11.Основні права і обов’язки громадян».
12.«Решетилівський ПАЛ: становлення і розвиток».
13.«Його ім’я носитиме наш ліцей».
14.ІМН «З досвіду використання комп’ютерних технологій».
15.«Голодомор 1932-1933 рр. в Україні»;
16.«Герої – земляки»;
17.«Досягнення науки і культури в 30-х роках XXст.»;
18.«Трудовий договір»;
19.«Японія – «азіатський тигр»
20.«Культура поведінки»
|
2
|
Фізична культура
|
1. “Здоров’я дитини – майбутнє країни”
2. “За здоровий спосіб життя”
|
3
|
Захист Вітчизни
|
1. «Чи готовий ти до служби у ЗС України»
2. «Фізичні та морально-психологічні якості учнів та їх готовність до служби у ЗС України»
|
4
|
Українська мова і література
|
1. «Андріївські вечорниці».
2. «До 65 річниці визволення України».
3. «Письменники рідного краю».
4. «Мова моя українська».
5. «Небезпека наркоманії».
6. «Панас Мирний-життя і творчість»
7.«Леся Українка – життя і творчість»
8.«Ліна Костенко – феномен людини».
9. «О. Ковінька-найяскравіша усмішка на обличчі Полтавщини».
10. «Ольга Кобилянська».
11. «Ю.Яновський Життя та творчість»
12. «В.Стус. Що міг, я зробив».
13. «Павло Тичина . Збірка «»Сонячні кларнети»».
14. «Григорій Тютюнник».
15. Юрій Мушкетич».
16. «Андрій Малишко».
17. «Олександ Довженко».
18. «М.Коцюбинський «Вічна таїна кохання українських ромео і Джульєти».
19.»Реалізм, як творчий метод інапрям».
20. «Іван Багряний».
21. «Українські письменники початку-середини ХVII- ХVIII ст.»
22.»Пражська школа українських поетів».
|
5
|
Світова література літератур
|
«Філософсько – символічний сенс сюжету повісті Ернеста Хемінгуея «Старий і море».
«Історія створення повісті «Старий і море».
«Визнання повісті «Старий і море».
«Е. М. Хемінгуей».
«А. П. Чехов. Життя і творчий шлях письменника».
«Культура Японії».
«Література США. Рей Бредбері».
«О. Блок.».
«Патрік Зюскінд».
«Майстер розкриття трагізму життя».
«Філософсько – естетичні та моральні проблеми роману Оскара Уайльда «Портрет Доріана Грея».
«Презентація до уроків за романом Ф. М. Достоєвського «Злочин і кара».
«Ф. М. Достоєвський – головна загадка нашого життя і нашої думки ХХ і ХХІ ст. ».
«Музеї Достоєвського».
«Артюр Рембо».
«Волт Вітмен».
«Врубель».
«Оноре де Бальзак».
«Поль Верлен».
«Стендаль».
«Шарль Бодлер».
«Символи епохи ХІХ ст.».
«Інтерактивні ігри».
«Ф. М. Достоєвський. Життєвий і творчий шлях письменника. Творчість Ф. Достоєвського як одна з вершин російської та всесвітньої літератури. Філософські, етичні та естетичні погляди письменника та їх утілення в художніх творах».
|
6
|
Фізика
|
1. «Життя і діяльність Ю.Кондратюка»
2. «Винахідники Полтавщини»
3. «Закони Ома»
4. «Радіоактивність»
5. «Біля джерел ракетобудування»
6. «Погляд, спрямований до зірок»
7. «Початок космічної ери»
8. «Електричне коло».
9. «Електричний струм у напівпровідниках
Коливальні рухи».
10. «Конденсатори.Ємність конденсаторів.
Ними пишається Україна».
11. «Основи термодинаміки».
12. «Світлові явища».
13. «Фізичний брейн – ринг».
14. «Фізичний КВК».
15. «Явища природи».
16. «Електромагнітні хвилі».
17. «Постійний струм».
18.«Георг Ом – видатний німецький фізик».
19. «Коливання і хвилі».
20. «Закони постійного струму».
21. «Механіка».
22. «Основи молекулярно-кінетичної теорії».
23. «Термодинаміка. Теплові двигуни».
24. «Електромагнітна індукція».
|
7
|
Хімія
|
4. Фізіологія харчування
1. «Значення хімії у розв’язанні глобальних проблем сучасності»
2. «Екологічне виховання»
3. «Поділ клітини»
|
1.«Забруднення навколишнього середовища»
2. «Глобальні екологічні проблеми»
3. «Ботанічні сади – осередки незайманої природи»
4. «Визначення нітратів в овочах і фруктах»
5. «Парниковий ефект»
6. «Якість життя – здорова вода»
7. «Хімія і екологія»
8. «Здоров’я і довголіття»
9. «Вміст нітратів упродуктах харчування».
10.»Проблеми фіксації молекулярного азоту».
11. «Якість – життя здорова вода».
12. «Роль хімії в розв’язанні сировинної проблеми»
13. «Здоров’я довкілля».
14. «Глобальні екологічні проблеми».
15. «Поділ клітини».
16. «Профілактика СНІДу».
17. «Хімія і екологія»
|
8
|
Математика
|
1. «Циліндр. Перерізи циліндра площинами».
2. «Паралельність прямих у просторі».
3 . «Призма. Властивості призми».
4. «Піраміда».
5. «Корінь n - го степеня та його властивості».
6. «Тригонометричні функції».
7. «Внесок українських вчених у розвиток математики».
8. «Таємниці пірамід».
9. «Виготовлення стереометричних фігур».
10. «Як люди вимірюють час?»
11. Перпендикулярність прямої іплощини.
12. Життя і діяльність М.В.Остроградського.
|
9
|
Професія «Кухар, кондитер»
|
1. «В чому ключ до здоров’я»
2. «Страви складного приготування з м’яса»
3. «Приготування заправних супів»
4. «Приготування супів з бобовими»
5. «Приготування дрібношматкових страв з м’яса»
6. «Картопля фрі»
7. «Приготування киселів»
8. «Приготування виробів з пісочного десертного тіста»
9. «Приготування страв з риби»
10. «Приготування щуки фаршированої»
11. «Приготування коктейлів»
12. «Приготування грудинки по домашньому»
13. «Свинина запечена»
14. «Завиванець із птиці»
15. «Ковбаса домашня»
16. «Борщ полтавський з галушками»
17. «Стегенця фаршировані»
18. «Короп запечений під майонезом»
19. «Вареники з картоплею»
20. «Вареники з вишнями»
21. «Хлібний квас»
|
22. «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
23. «Холодні страви і закуски»
24. «Страви складного приготування з м'яса»
25. «Приготування виробів з котлетної маси»
26. «Вироби з листкового тіста»
27. «Приготування страв з риби»
28. «Приготування коктейлів»
|
29. Приготування бісквітних тортів
30. Приготування торта «Казка»
31. Приготування виробів з пісочного тіста
32. Приготування дрібношматкових страв з м’яса
33. Приготування коропа фаршированого
34. Правила сервірування столів
35. Приготування курки «Галантин»
36. Приготування стейка з риби
|
10
|
Професія «Зварник, водій»
|
1. «Дугове зварювання»
2. «Газове зварювання»
3. «Характеристика зварювальної дуги»
4. «Джерела живлення дуги»
5. «Електроди для дугового зварювання»
6. «Сталі для зварних конструкцій»
7. «Технологія газового зварювання»
8. «Ацетиленовий генератор»
9. «Газове полум’я»
10. «Зварювальні пальники»
11. «Види джерел живлення»
12. «Історія розвитку зварювання»
13. «Дефекти зварювальних виробів»
14. «Види зварювальних дуг»
15. «Схеми зварювальних виробів»
16. «Види зварювальних трансформаторів»
|
1. «Переїзд перехресть»
2. «Світлофори»
3. «Рух через залізничний переїзд»
4. «Розташування транспортних засобів на дорозі»
5. «Проїзд регульованих перехресть»
6. «Проїзд нерегульованих перехресть»
7. «Проїзд пішохідних переходів і зупинок маршрутних транспортних засобів»
8. «Дорожня розмітка»
9. «Розміщення водія на робочому місці»
10. «Способи іммобілізації та транспортування»
12. «Способи зупинки кровотечі»
13. «Обставини дорожньо-транспортних пригод».
14. «Розміщення водія на робочому місці».
|
11
|
Сільсько-
господарські машини
|
«Сівалки для посіву цукрового буряка та інших просапних культур».
«Сівалки для посіву овочевих культур.
«Робочі органи сівалок. Сівалки для посіву зернових культур».
«Сівалки для посіву кукурудзи та інших просапних культур».
«Цивільні права та обов’язки малолітньої та неповнолітньої особи».
«Методика проведення предметних тижнів»
«Сучасна ґрунтообробна техніка»
|
«Сівалка VN – pneumatic»
«Сівалки DT pneumatic»
«Сівалки Farmet »
«Сівалка Солітер-9»
«Сівалка Excelent»
«Сівалка СУПН – 12А»
«Сівалка Opt.R»
«Сівалка Клён»
«Сівалка УПС – 12»
«Сівалка Optima»
11.«Сівалка СТВТ 12Мультикорн»
«Сівалка Monopill»
«Сівалка MINIAR S»
«Випробовування тракторів»
«Система живлення дизельного двигуна»
«Трансмісія автомобілів»
«Гальмівна система Автомобіля Камаз – 5320»
17. «Ремонт автотракторних двигунів, підготовка МТА до роботи ВВП трактора Т – 150К»
|
12
|
Лаборант, пекар
|
|
|
Основи молочної справи
|
1. «Визначення показників якості молока на Решетилівському молокозаводі».
2. «Визначення показників якості молока та молочних продуктів на Решетилівському молокозаводі».
3. «Органолептична та фізико-хімічна оцінка молока в лабораторії санепідемстанції»
4. «Визначення якості молока та молочних продуктів в лабораторії центрального ринку».
5. «Визначення жирності молока в лабораторії Решетилівського молокозаводу»
6. «Обладнання та робота молокозаводу»
|
13
|
Техніка лабораторних робіт
|
1. «Вагове лабораторне обладнання»
2. «Посуд для лабораторних досліджень»
3. «Лабораторне обладнання для визначення якості зерна в лабораторії елеватора»
4. «Стерилізація»
5. «Види автоклавів та їх використання»
6. «Стерилізація»
7. «Миття і сушіння хімічного посуду»
8. «Нагрівні та електронагрівні лабораторні прилади»
9. «Прилади, інструменти та спорядження для лабораторних робіт»
10. «Лабораторні прилади для подрібнення і змішування»
11. «Розчини в природі та лабораторній практиці»
12. «Титрування»
13. «Екстракція та дистиляція»
14. «Мікроскопи та мікроскопія»
15. «Посів культур мікроорганізмів на поживні середовища»
|
14
|
Основи мікробіології
|
1. «Мікробіологія як наука. Вчені засновники мікробіології»
2. Відкриття антибіотиків Флемінгом
3. Розробки пеніциліну в СССР
4. Епідемія чуми в Росії
5. Технологія виготовлення сирів з благородної плісенню
6. «Морфологія мікроорганізмів»
7. «Плісені»
8. «Мікроорганізми в природі»
9. «Мікроби-збудники інфекційних хвороб»
10. «Мікробіологія сиру»
11. «Використання мікробів для виготовлення ліків – антибіотиків»
12. «Фізіологія мікроорганізмів»
13. «Мікробіологія хлібопекарського та кондитерського виробництва»
14. «Харчові інфекції та отруєння»
15. «Обладнання та прилади для мікробіологічної лабораторії»
16. «Мікроскопи, їх види. Правила користування мікроскопами»
17. «Санітарно-бактеріологічне дослідження повітря»
|
15
|
Сировина і матеріали хлібопекарського виробництва
|
«Основна та додаткова сировина хлібопекарського виробництва»;
«Підготовка основної та додаткової сировини до виробництва»;
«Молочні продукти, що використовуються в хлібопекарському виробництві»;
«Зберігання, підготовка до виробництва основної та додаткової сировини на Решетилівському хлібозаводі»;
«Поліпшувачі якості хлібобулочних виробів».
|
|
Спецтехнологія пекаря
|
«Технологія виробництва пшеничного хліба на Решетилівському хлібозаводі».
«Технологія виробництва короваїв».
«Технологія виробництва закритих та відкритих пирогів».
«Технологія підготовки основної та додаткової сировини для хлібопекарського виробництва»;
«Технологія виробництва сухарних та бубличних виробів».
«Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів».
«Технологія виробництва зернового хліба на Решетилівському хлібозаводі».
«Технологія виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів на Решетилівскому хлібозаводі».
«Технологія виготовлення пасок на Решетилівскому хлібозаводі».
«Технологія виготовлення різних видів печива в кондитерському цеху Решетилівскього хлібозаводу»;
«Технологія виготовлення здоби виборзької фігурної»;
«Технологія виготовлення кренделя виборзького сувенірного».
«Технологія виготовлення батонів нарізних та особливих на Решетилівському хлібозаводі».
«Технологія виготовлення пиріжків печених та кулеб’як».
«Технологія виробництва булок-плетінок на Новосанжарському хлібозаводі»;.
«Технологія виготовлення рулетів з різними начинками із дріжджового тіста».
«Технологія виготовлення короваїв та пирогів на замовлення на Решетилівському хлібозаводі».
«Технологія виготовлення відкритих, напіввідкритих та закритих пирогів».
«Технологія виробництва лавашів та подового хліба на Решетилівському хлібозаводі».
«Нетрадиційні технології приготування дріжджового тіста та виробів з нього».
«Технологія виготовлення булки-витушки на Решетилівському хлібозаводі».
«Технологія виготовлення печених та смажених пиріжків, пончиків, біляшів та чебуреків в умовах виробництва».
«Технологія виготовлення булки «Сюрприз» на Решетилівскьому хлібозаводі».
«Технологія виготовлення пиріжків печених з різними начинками».
«Технологія виготовлення булочного дріб’язку з різними елементами оздоблення».
|