Інформаційний лист


Скачати 29.89 Kb.
Назва Інформаційний лист
Дата 04.06.2013
Розмір 29.89 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Культура > Документи


Інформаційний лист

Folk Dance Ensemble (Ансамбль народного танцю)

червень 2007 р. Brigham Young University (Університет Брігама Янга)




Загальна інформація

Контакти: Performing Arts Management (Керівництво факультету виконавчих видів мистецтва)

(801) 422-3576

ДЛЯ НЕГАЙНОГО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ [email protected]

International Folk Dance Ensemble (Міжнародний ансамбль народного танцю) шанує багаті традиції незліченної кількості культур усього світу. Одночасне знайомство з музикою та танцями цих культур на сцені є незвичайною можливістю для глядачів. Ця вистава складається с танців безлічі культур, включаючи Східну та Західну Європу, Близький Схід, Азію та Північну Америку. Найостаннішу постанову трупи, «The Gathering» (Зібрання), можна побачити у (місце) (дата) у (час) .

«Глядачам будуть дуже знайомі з деякими з танцювальних стилів, представлених у програмі», говорить Едвін Г. Остін, художні керівник ансамблю. «Ірландський стиль танцю в жорсткому взутті «Riverdance», наш власний американський клоггінг (народна чечітка), та козацькі танці України і всі інші довічні улюблені танці».

47 музикантів, технічних фахівців, членів команди підтримки та танцюристів, вдягнених у яскраві костюми, автентичні для представлених культур, складають одну з найурізноманітнених груп виконавців в країні. Їх репертуар включає багато унікальних елементів, таких як екзотичні Індіанські танці, гармонійні хорватські пісні та угорські чоловічі танці з оплесками. Виконавці обох ансамблів є студентами з усіх штатів Сполучених Штатів та інших країн світу. Ансамбль народної музики трупи, Mountain Strings, супроводжує виступ трупи живою музикою.

«Постанова такого рівня вимагає надзвичайної кількості часу, таланту та інших ресурсів», - говорить пан Остін. «Проте програма є не лише звичайним розважальним заходом. Постанова передбачає занурення у традицію – барвисте поєднання найвитонченіших засобів самореалізації людства – намагання зберегти фрагменти наших відмінностей, які інакше можуть бути втрачені».

Нещодавно, у лютому 2007 року, IFDE відвідав штати Південна Юта, Невада та Каліфорнія. В липні та серпні трупа представлятиме Сполучені Штати на декількох Міжнародних фестивалях народної творчості у Італії і Франції.

В червні 2006 року межах тривалого літнього туру IFDE відвідав Литву, Латвію та Естонію, та мав безліч можливостей виступати та представляти своє мистецтво публіці. Головною подією туру став виступ трупи на Четвертому VIP-зібранні у липні, організованому Послом США пані Уоз у її резиденції в Таллінні, Естонія. Перелік гостей цієї вечірки налічував більш ніж 800 VIP-гостей, включаючи премєр-міністра Естонії. Завершенням туру став фестиваль народної творчості у Драммондвілі, Mondial des Cultures, де трупа представляла Сполучені Штати більш ніж 100000 глядачів протягом 10 днів.

Світова глядацька аудиторія також мала змогу насолодитися виступом IFDE на Зимових Олімпійських Іграх 2002 року у Солт Лейк Сіті. Ансамбль, разом з іншими виконавчими трупами BYU, продемонстрував динамічну виставу, вдосконалену годинами тренувань.

3 1964 року IFDE виступає за кордоном. Протягом кількох останніх років трупа подорожувала Польщею, Україною, Чеською Республікою, Словаччиною, Німеччиною, Швейцарією, Францією, Вєтнамом, Індонезією, Таїландом, Китаєм, Австралією, Тасманією, Новою Зеландією, Великою Британією та країнами Північної Америки. Представляючи Сполучені Штати та американські традиції, група стала міжнародно відомою на найвидатніших зарубіжних фестивалях народного танцю, де вона виступала разом з найкращими в світі танцювальними колективами.

International Folk Dance Ensemble бере свій початок на Факультеті танцю College of Health and Human Performance (Коледж здоровя та людських можливостей) університету Брігама Янга (Brigham Young University) у Прово, штат Юта. BYU є одним з найбільших національних приватних університетів, що нараховує біля 30000 студентів зі всіх кутків Сполучених Штатів та 120 інших країн світу.

(див. наступну сторінку)




Performing Arts Management (Керівництво факультету виконавчих видів мистецтва)




PO Box 28500 • Provo, UT 84602-8500 • 801-422-3576 • Номер для безкоштовних дзвінків: 800-432-3576 • Факс: 801-422-0546

E-mail: [email protected] • Вебсайт: http://pam.byu.edu




Схожі:

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського (м. Одеса)
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Запрошуємо взяти участь у ІХ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Взяти участь у Третій Міжнародній науковій студентській конференції – "Студентські історичні студії"
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
«Від локального добросусідства до міжнародного партнерства. Європейські дні добросусідства 2010»
Інформаційний лист
Національний університет «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить IX Всеукраїнський фестиваль-конкурс...
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ Наукове видання «ЕКОНОМІКА І ФІНАНСИ» Кафедра...
Конференція зареєстрована в Українському інституті науково-технічної та економічної інформації (УкрІНТЕІ), свідоцтво №704
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ Наукове видання «ЕКОНОМІКА І ФІНАНСИ» Кафедра...
ДВНЗ «Українського державного хіміко-технологічного університету» (м. Дніпропетровськ)
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Подати УДК, ключові слова, анотацію українською та англійською мовами. Анотація входить до загального обсягу. Список літератури –...
Інформаційний лист Вельмишановні колеги, запрошуємо Вас до участі...
Для участі у конференції необхідно до 1 вересня 2011 р подати до оргкомітету такі матеріали
Тема: Інформаційні системи та їх роль в управлінні економікою Мета
Логічний підхід до структуризації дає змогу встанови­ти структурні елементи залежно від функціонального призначення інформації та...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка