Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів


Скачати 134.75 Kb.
Назва Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів
Дата 23.03.2013
Розмір 134.75 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОГОВІР №_______

про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів

«___»_____________2010 р. м.Овруч

Суб’єкт підприємницької діяльності Мейнарович Віталій Володимирович названий далі Виконавець, в особі Мейнаровича Віталія Володимировича, що діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію (серія В01 №253198 від 03 квітня 2000 року) та є платником єдиного податку, з одного боку та

_____________________________________________________________________________

в особі _____________________________________________________________________

що діє на підставі ______________________________________________________________

з іншого боку, разом названі далі Сторони, уклали даний Договір про нижченаведене:
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. У відповідності до умов даного Договору Абонент замовляє, а Виконавець забезпечує доступ до послуг мережі “КОМ-СЕРВІС” . Виконавець забезпечує організацію підключення персонального комп’ютера (надалі – ПК) або іншого абонентського пристрою Абонента до Ethernet порту комутатора Овруцької комп’ютерної мережі “КОМ-СЕРВІС” (надалі – мережа “КОМ-СЕРВІС”) та одноразово проводить налагодження комп’ютера для роботи в мережі, за умов працездатності абонентського обладнання. Всі необхідні дані для налагодження роботи комп’ютера в мережі Виконавець надає Абоненту в Додатку №1 до даного Договору, що є його невід’ємною частиною.
1.2. Виконавець надає доступ до інформаційних ресурсів в межах вказаної мережі згідно з діючими тарифами.
1.3. Всі матеріали (кабель, трос, роз’єми, розетки та ін.), від порту комутатора мережі “КОМ-СЕРВІС” до ПК, що використані для організації при підключенні Абонента є власністю Абонента.
1.4. Виконавець надає Абоненту можливість виклику технічного спеціаліста для усунення несправностей обладнання Абонента та консультацій в робочі дні з оплатою згідно діючих тарифів.
1.5. Надання інших послуг, які не передбачені пунктами 1.1, 1.2, 1.3, даного Договору, а також будь-яка діяльність яку можливо віднести до стосунків Абонент-Абонент здійснюється за умов складання окремих договорів.

2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Виконавець зобов’язується:
2.1.1. Після отримання заяви згідно діючих тарифів підключити ПК Абонента до мережі ”КОМ-СЕРВІС” у відповідності до пункту 1.1. даного Договору у термін 14 днів.
2.1.2. Надавати Абоненту доступ до мережі ”КОМ-СЕРВІС” цілодобово у відповідності до пункту 1.2. даного Договору.
2.1.3. Попередити Абонента про проведення профілактичних робіт в межах вказаної мережі за три робочі дні до початку робіт.
2.1.4. Усувати пошкодження ліній зв’язку, які не пов’язані з магістральними аваріями, в термін до п’яти робочих днів з моменту отримання заявки Абонента про непрацездатність мережі.
2.1.5. Усувати магістральні пошкодження мережі Виконавця не пізніше семи робочих днів з моменту, коли про пошкодження стало відомо Виконавцю.
2.1.6. При зміні порядку надання послуг або зміні тарифів попередити Абонента не пізніше ніж за десять днів до їх вступу у дію.
2.1.7. Надавати Абоненту інформацію про залишок авансових платежів і про заборгованість по оплаті послуг Виконавця протягом двох робочих днів з моменту одержання письмової заявки Абонента.
2.2. Виконавець має право:
2.2.1. Призупиняти надання послуг Абоненту з метою проведення профілактичних та технічних робіт в межах вказаної мережі, попередивши про це Абонента відповідно до пункту 2.1.3.
2.2.2. Вимагати від Абонента своєчасної та повної оплати своїх послуг.
2.2.3. Змінювати тарифи, повідомивши про це Абонента відповідно до пункту 2.1.6. даного Договору.
2.2.4. Призупинити надання Абоненту послуг, шляхом відключення його від мережі, в разі несвоєчасної оплати Абонентом отримуваних послуг. Повторне підключення до мережі відбувається після повної оплати заборгованості та оплати робіт по повторному підключенню, згідно з діючими тарифами.
2.3. Абонент зобов’язується:
2.3.1. За власні кошти придбати кінцеве обладнання або програмне забезпечення, необхідне для реалізації послуг Виконавця.
2.3.2. Повністю і своєчасно вносити плату за надані Виконавцем послуги згідно із діючими на момент отримання послуг тарифами.
2.3.3. Своїми діями не завдавати шкоди іміджу та діловій репутації Виконавця.
2.3.4. Самостійно не змінювати конфігурацію свого мережевого адаптеру, яка була надана Виконавцем та подана в Додатку №1 до даного Договору, що є його невід’ємною частиною.
2.3.5. Вживати всіх необхідних заходів щодо безпеки інформації, яка передається через мережу.
2.3.6. Не використовувати послуги Виконавця для відкритого розповсюдження забороненої чи конфіденційної інформації, а також інформації, що порушує чинне законодавство і право інтелектуальної власності.
2.3.7. Не перешкоджати Виконавцю і допускати його до обстеження технологічного обладнання та технічної площадки за місцем проживання Абонента.
2.3.8. Не розголошувати надану Виконавцем конфіденційну інформацію (логін, пароль та ін.) з метою запобігання її несанкціонованого використання.
2.3.9. Не надавати послуг Виконавця третім особам, якщо на те немає письмового дозволу з боку Виконавця, оскільки абонент є кінцевим користувачем послуг Виконавця.
2.3.10. Не використовувати послуги Виконавця для несанкціонованого доступу і пошкодження програмно-апаратних засобів та майна Виконавця, інших Абонентів мережі ”КОМ-СЕРВІС” та інших мереж, в які можливий доступ.
2.3.11. Не фальсифікувати облікові дані.
2.3.12. Не використовувати наданий доступ до мережі ”КОМ-СЕРВІС” у протиправних цілях та цілях, які порушують чинне законодавство України і засади моральності.
2.4. Абонент має право:
2.4.1. Вимагати цілодобове надання послуг по передачі інформації в мережі.
2.4.2. Відмовитись від подальшого використання послуг Виконавця, якщо він не згідний з тарифами, умовами, або правилами роботи у мережі “КОМ-СЕРВІС” повідомивши про це Виконавця за 5 днів до моменту розірвання Договору, або вступу нових тарифів в дію.

3. УМОВИ І ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

3.1. Абонент повинен здійснювати розрахунок за надані послуги по передачі інформації в мережі ”КОМ-СЕРВІС” за поточний місяць до 20 числа кожного місяця.
3.2. Вартість послуг визначається відповідно до діючих тарифів.
3.3. Виконавець не зобов’язаний відшкодовувати простої в роботі мережі, якщо вони усунені протягом контрольних термінів, що вказані в пунктах 2.1.5., 2.1.6. даного Договору.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

  1. Виконавець не відповідає за зміст інформації, яку отримує і передає Абонент через мережу ”КОМ-СЕРВІС”.
    4.2. Виконавець не несе відповідальності перед Абонентом за затримки або перебої в роботі, які виникають з причин, які знаходяться поза сферою контролю Виконавця, наприклад: пошкодження кабельної системи на території, яка не підконтрольна Виконавцю, недоступність серверів, що знаходяться не під адмініструванням Виконавця.
    4.3. Виконавець не несе відповідальності за технічне обслуговування, сумісність і роботу будь-якого обладнання і програмного забезпечення, яке не надано Виконавцем.
    4.4. Виконавець не несе відповідальності перед третіми особами за дії Абонента.
    4.5. При зверненні до Виконавця третіх осіб щодо порушень з боку Абонента, Виконавець попереджає Абонента про необхідність припинити порушення.
    4.6. Виконавець не несе відповідальності за шкоду, яка виникла внаслідок розголошення Абонентом наданої Виконавцем конфіденційної інформації (логін, пароль та ін.).
    4.7. Абонент не несе відповідальності за дії Виконавця.
    4.8. Абонент самостійно відповідає за зміст, достовірність та правомірність розповсюдження інформації, яку він передає через мережу ”КОМ-СЕРВІС” та за претензіями третіх осіб.
    4.9. Абонент несе майнову відповідальність за навмисне пошкодження програмно-апаратних засобів та майна Виконавця, або інших Абонентів.
    4.10. Абонент самостійно відповідає за шкоду, заподіяну в процесі використання послуг Виконавця третіми особами.

5. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

5.1. Даний Договір вступає в силу з моменту підписання і діє протягом одного року.
5.2. Якщо одна із Сторін не заявить в письмовій формі про розірвання Договору за десять днів до закінчення строку його дії, то Договір вважається продовженим на наступний рік на тих самих умовах.

6. ПОРЯДОК РОЗІРВАННЯ УГОДИ

6.1. Договір може бути розірваний за згодою Сторін в будь-який час до закінчення строку його дії.
6.2. Договір автоматично розривається через три місяці після призупинення надання послуг на основі заборгованості Абонента перед Виконавцем.
6.3. При розірванні даного Договору Виконавцем за невиконання або неналежне виконання Абонентом своїх обов’язків Виконавець має право відмовити Абоненту в укладанні нового Договору.

7. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

7.1. Сторони звільняються повністю або частково від зобов’язань за Договором у разі виникнення обставин, які неможливо передбачити або можна передбачити, але не можна попередити (введення військового або надзвичайного стану, стихійні лиха, наприклад: пожежа, повінь, землетрус, або виведення з ладу обладнання внаслідок удару блискавки або статичного розряду під час грози) та при настанні обставин юридичного форс-мажору (розпоряджень, рішень та постанов Верховної Ради, Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування) та інших незалежних від Сторін обставин. Ці обставини носять об’єктивний та абсолютний характер. Дія форс-мажору повинна бути підтверджена компетентним органом, за винятком випадків коли ці обставини загальновідомі або відповідно до цього прийняті нормативно-правові акти органів державної влади та органів місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень.
7.2. Сторона, для якої стало неможливим виконання обов’язків за даним договором через дію обставин форс-мажору, повинна в п’ятиденний строк повідомити іншу Сторону про початок, а потім про закінчення дії цих обставин.

8. ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1. Всі спірні питання і розбіжності, що виникають між Сторонами щодо даного Договору або у зв’язку з ним, вирішуються шляхом переговорів.
8.2. В разі недосягнення компромісу, справа підлягає передачі на розгляд та вирішення суду за підвідомчістю спорів згідно чинного законодавства України.

9. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

9.1. Договір складено у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної Сторони.
9.2. Додатки, всі зміни та доповнення щодо даного Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, і після письмового оформлення і підписання Сторонами стають невід’ємною частиною даного Договору.
9.3. Договір не втрачає чинності у разі зміни реквізитів Сторін, їх установчих документів, а також зміни форми власності, організаційно-правової форми тощо. Про зазначені зміни Сторони зобов’язані протягом п’ятнадцяти днів повідомити одна одну.

10. ДОДАТКИ

10.1. Додаток №1: Облікові дані Абонента, інформація по налагодженню комп’ютера для роботи у мережі “КОМ-СЕРВІС”.

10.2. Додаток №2: Інформація по чинним тарифам на момент складання Договору.

11. АДРЕСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

СПД Мейнарович В.В.
Ідентифікаційний код: 2794216213
Юридична адреса:

м. Овруч, вул. Новогачищанська 3.
Фізична адреса:

м.Овруч, вул. Горького б. 23

тел. 45-300
р/р 26009060135969 МФО 311744

Філія Житомирського

РУ ЗАТ КБ «Приватбанк»





Підпис _______________________ Підпис __________________________

М.П. М.П.

Додаток №1
До Договору №________

про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів

  1. Облікові дані Абонента

Логін




Пароль




Сторінка статистики

http://10.10.1.1/cgi-bin/stat.pl

Інформаційна сторінка (доступна без авторизації)

http://10.10.1.1/

Офіційний веб-ресурс мережі

www.komservice.net



2. Налаштування мережевого підключення для роботи у мережі “КОМ-СЕРВІС”

Для того, щоб отримати доступ до ресурсів мережі Internet, потрібно підключитись за допомогою високошвидкісного підключення(PPPOE).

Ілюстрована версія налаштувань для операційної системи Windows XP знаходиться за адресою: http://10.10.1.1/winxp/ (доступна без авторизації)

  1. Натисніть: «Пуск» > «Панель управления»

  2. У вікні "Панель управления" відкрийте апплет «Сетевые подключения»

  3. У вікні «Сетевые подключения» оберіть меню "Файл" > "Новое подключение"

  4. У першому вікні майстра нових підключень натисніть кнопку "Далее"

  5. Оберіть пункт "Подлключить к интернету", та натисніть кнопку "Далее >"

  6. Оберіть пункт "Установить подключение вручную" та натисніть кнопку "Далее >"

  7. Оберіть пункт "Через высокоскоростное подключение, запрашивающее имя пользователя и пароль" та натисніть кнопку "Далее >"

  8. Введідь ім'я для з'єднання. Наприклад "КОМ-СЕРВІС" та натисніть кнопку "Далее >"

  9. У цьому вікні впишіть свій логін та пароль для підключення до Інтернету, виданий при обробці Вашої заявки.

  10. Поставте галочку "Добавить ярлык подключения на рабочий стол" та натисніть кнопку "Готово"

  11. Налаштування pppoe-з'єднання завершено. Натисніть кнопку "Подключение".

  12. Якщо все зроблено правильно то у правому нижньому куті ви побачите повідомлення системи про підключення.

  13. При цьому у апплеті "Сетевые подключения" та на робочому столі з'явиться нове WAN(PPPoe) з'єднання.

  14. Тепер підключитись до мережі Інтернет можна натиснувши ярлик Вашого WAN(PPPoe) з'єднання на робочому столі.

Ілюстрована версія налаштувань для операційної системи Windows 7 знаходиться за адресою: http://10.10.1.1/win7/ (доступна без авторизації)

За довідками звертайтесь за тел. 45-300, 063-618-12-38, 067-275-10-71
Додаток №2

До Договору про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів

1. Тарифи

1.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ДОСТУПУ ДО МЕРЕЖІ

Вартість підключення комп'ютерного пристрою

до комп’ютерної мережі “KOM-CEPBIC”*

100 грн.

* - до вартості підключення не входить вартість матеріалів (кабелю, конекторів тощо), які витрачаються на облаштування абонентської лінії від найближчого комутатора до комп'ютерного пристрою абонента.






1.2. ПОСЛУГИ ІНТЕРНЕТ

  1. Тарифні пакети "АНЛІМ"

    Абонплата

    Швидкість локальної мережі

    Швидкість Internet з 1:00 до 10:00

    Швидкість Internet з 10:00 до 1:00

    Анлім 30

    30 грн./міс.

    100Мbit/s

    84Kbit/s

    42Kbit/s

    Анлім 40

    40 грн./міс.

    100Мbit/s

    256Kbit/s

    128Kbit/s

    Анлім 50

    50 грн./міс.

    100Мbit/s

    384Kbit/s

    192Kbit/s

    Анлім 60

    60 грн./міс.

    100Мbit/s

    512Kbit/s

    256Kbit/s

    Анлім 80

    80 грн./міс.

    100Мbit/s

    640Kbit/s

    320Kbit/s

    Анлім 90

    90 грн./міс.

    100Мbit/s

    2Mbit/s

    1Mbit/s

    Анлім 120

    120 грн./міс.

    100Мbit/s

    4Mbit/s

    2Mbit/s

    Анлім 150

    150 грн./міс.

    100Мbit/s

    6Mbit/s

    3Mbit/s

    Анлім 200

    200 грн./міс.

    100Мbit/s

    8Mbit/s

    4Mbit/s



  2. Тарифні пакети «Динамічна доба»

Абонплата

Швидкість локальної мережі

Швидкість Internet/

Об’єм сумарного трафіку на добу


Швидкість Internet/ Об’єм сумарного трафіку на добу


Швидкість Internet/ Об’єм сумарного трафіку на добу

Динамічна доба 60

60 грн./міс.

100Мbit/s

5Mbit/s -  до 0,5Гб


512kbit/s – з 0,5Гб до 1Гб

256kbit/s- після 1 Гб

Динамічна доба 100

100 грн./міс.

100Мbit/s

10Mbit/s – до  1Гб


2Mbit/s – з 1Гб до 2Гб

1Mbit/s - після 2 Гб

Динамічна доба 150

150 грн./міс.

100Мbit/s

20Mbit/s -  до 2Гб


4Mbit/s – з 2Гб до 4Гб

2Mbit/s - після 4 Гб

1.3. ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ


«Замороження» рахунку Абонента

(“заморозити” рахунок можна не менше ніж на один календарний місяць, починаючи з 1-го числа)

15 грн.

Поновлення підключення Абонента **

30 грн.

Виїзд технічного спеціаліста до Абонента

20 грн.

** - Плата за поновлення підключення стягується з абонента, якого було відключено за порушення умов Договору. Плата за поновлення підключення не розповсюджується на абонентів у яких за різних обставин змінюється адреса проживання, або фізична адреса підприємства споживача послуг. У такому разі сплачується тільки вартість матеріалів за організацію підключення.

Схожі:

Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів

ДОГОВІР № КРІСНЕТ-ДОМО-01 про надання телекомунікаційних послуг доступу...
ТОВ «КРІСНЕТ», іменоване надалі «Провайдер», в особі директора Нiколаєва Андрiя Миколайовича, що діє на підставі Статуту, пропонує...
ДОГОВІР № СОКОМ-ДОМО-01 про надання телекомунікаційних послуг доступу...
ЗАТ «СОКОМ», іменоване надалі «Провайдер», в особі, генерального директора Буглак Олени Костянтинівни, що діє на підставі Статуту,...
Навігація локальною мережею. Поняття про права доступу до ресурсів....
Віддалений робочий стіл, права доступу до ресурсів, адміністрування локальної мережі. Сформувати вміння використовувати ресурси локальної...
Правила користування послугою доступу до мережі Inter-DS ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Сторін, порядок та умови укладення Публічного договору про надання Інтернет послуг (далі Договір), порядок та умови підключення,...
На надання послуг з доступу до мережі Інтернет
Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, в особі директора Безкровного В. Ю., що діє на підставі Статуту, і містить...
Про надання послуг підключення та доступу до мережі Internet/Batyevka. Net
Абонент), разом іменуються «Сторони», а кожна окремо «Сторона» уклали цей Договір про надання послуг підключення та доступу до мережі...
ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг доступу до Інтернет мережі
Мережа wifiline net, іменований надалі "Виконавець", керуючись ст. 633 Цивільного кодексу України, пропонує Інтернет послуги необмеженому...
Глобальна мережа Інтернет. Ідентифікація комп’ютерів у мережі. Протоколи...
Сторії розвитку Інтернет, принципи ідентифікації комп’ютерів в мережі та основні протоколи мережі, розглянути основні послуги глобальної...
Глобальна мережа Інтернет. Ідентифікація комп’ютерів у мережі. Протоколи...
Сторії розвитку Інтернет, принципи ідентифікації комп’ютерів в мережі та основні протоколи мережі, розглянути основні послуги глобальної...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка