Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів


Скачати 73.71 Kb.
Назва Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів
Дата 24.04.2013
Розмір 73.71 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОГОВІР №_______________
про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів
1.ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. СПД Падiенко А.М.в особі Падієнко А.М ( надалі Виконавець) та ________________________________________________

_______________________________( налалі Абонент) уклали цей Договір про наступне: Абонент замовляє, а Виконавець

Забезпечує доступ до мережі «ХМАРА-net» виключно за адресою:___________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________

Виконавець забезпечує організацію підключення персонального комп’ютера (надалі – ПК) Абонента до Ethernet порту комутатора Дарницької комп’ютерної мережі “ XMAPA-net ” СПД Падiенко А.М. (надалі – мережа “ XMAPA-net ”) та одноразово проводить налагодження комп’ютера для роботи в мережі, за умов працездатності облад­нання. Всі необхідні дані для налагодження роботи комп’ютера в мережі Виконавець на­дає Абоненту в Додатку №1 до даного Договору, що є його невід’ємною частиною.
1.2.Виконавець надає доступ до Інформаційних ресурсів в межах вказаної мережі згідно з діючими тарифами.

1.3.Всі матеріали (кабель, роз’єми, розетки), що використані при підключенні Абонента є власністю Виконавця.

1.4.Виконавець надає Абоненту можливість виклику технічного спеціаліста для усунення несправностей обладнання Абонента та консультацій в робочі дні з оплатою згідно діючих тарифів

1.5.Надання інших послуг, які не передбачені пунктами 1.1, 1.2, 1.3, даного Договору, а також будь-яка діяльність яку можливо віднести до стосунків Абонент-Або­нент здійснюється за умов складання окремих договорів.
2.ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1.Виконавець зобов’язується:

2.1.1.Після внесення Абонентом передплати, згідно тарифів, підключити ПК Абонента до мережі ” Інтернет ” у відповідності до пункту 1.1. даного Договору.

2.1.2.Надавати Абоненту доступ до мережі ”Інтернет” цілодобово у відповідності до пункту 1.2. даного Договору.

2.1.3.Усувати пошкодження ліній зв’язку, які не пов’язані з магістральними аваріями, в термін до п’яти робочих днів з моменту отримання письмової заявки Абонента про непрацездатність мережі.

2.1.4.Усувати магістральні пошкодження мережі Виконавця не пізніше семи робочих днів з моменту, коли про пошкодження стало відомо Виконавцю.

2.1.5.При зміні порядку надання послуг або зміні тарифів попередити Абонента не пізніше ніж за десять днів до їх вступу у дію.

2.1.6.Надавати Абоненту інформацію про залишок авансових платежів і про заборгованість по оплаті послуг Виконавця протягом двох робочих днів з моменту одержання письмової заявки Абонента.

2.2.Виконавець має право:

2.2.1.Призупиняти надання послуг Абоненту з метою проведення профілактичних та

технічних робіт в межах вказаної мережі.

2.2.2.Вимагати від Абонента своєчасної та повної оплати своїх послуг.

2.2.3.Змінювати тарифи, повідомивши про це Абонента відповідно до пункту 2.1.6.

даного Договору.

2.2.4.Призупинити надання Абоненту послуг, відключивши його від мережі, в разі несвоєчасної оплати Абонентом отриманих послуг. Повторне підключення до мережі відбувається після повної оплати заборгованості та оплати робіт по повторному підключенню, згідно з діючими тарифами.

2.3.Абонент зобов’язується:

2.3.1.За власні кошти придбати кінцеве обладнання та програмне забезпечення, необхідне для реалізації послуг Виконавця.

2.3.2.Повністю і своєчасно вносити плату за надані Виконавцем послуги згідно із діючими на момент отримання послуг тарифами.

2.3.3.Своїми діями не завдавати шкоди іміджу та діловій репутації Виконавця.

2.3.4.Вживати всіх необхідних заходів щодо безпеки інформації, яка передається через мережу.

2.3.5.Не використовувати послуги Виконавця для розповсюдження забороненої чи конфіденційної інформації, а також інформації, що порушує чинне законодавство і право інтелектуальної власності.

2.3.6.Не перешкоджати Виконавцю і допускати його до обстеження технологічного обладнання та технічної площадки за місцем проживання Абонента.

2.3.7.Не розголошувати надану Виконавцем конфіденційну інформацію (логін, пароль та ін.) з метою запобігання її несанкціонованого використання.

2.3.8.Не надавати послуг Виконавця третім особам, якщо на те немає письмового дозволу з боку Виконавця, оскільки абонент є кінцевим користувачем послуг Виконавця.

2.3.9.Не використовувати послуги Виконавця для несанкціонованого доступу і пошкодження програмно-апаратних засобів та майна Виконавця, інших Абонентів мережі ” XMAPA-net ” та інших мереж, в які можливий доступ.

2.3.10.Не фальсифікувати облікові дані.

2.3.11.Не використовувати наданий доступ до мережі ” XMAPA-net ” у протиправних цілях та цілях, які порушують чинне законодавство України і засади моральності.

2.4.Абонент має право:

2.4.1.Вимагати цілодобове надання послуг по передачі інформації в мережі.

2.4.2.Відмовитись від подальшого використання послуг Виконавця, якщо він не згідний з новими тарифами, повідомивши про це Виконавця за 5 днів до вступу нових тарифів в дію.
3.УМОВИ І ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

3.1.Абонент повинен здійснювати авансовий розрахунок за надані послуги по передачі інформації в мережі ” XMAPA-net ”.

3.2.Вартість послуг визначається відповідно до діючих тарифів.

3.3.Виконавець не зобов’язаний відшкодовувати простої в роботі мережі, якщо вони усунені протягом контрольних термінів, що вказані в пунктах 2.1.3, 2.1.4 даного Договору.
4.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

4.1.Виконавець не відповідає за зміст інформації, яку отримує і передає Абонент через мережу ” XMAPA-net”.

4.2.Виконавець не несе відповідальності перед Абонентом за затримки або перебої в роботі, які виникають з причин, які знаходяться поза сферою контролю Виконавця: пошкодження систем передач на території, яка не підконтрольна Виконавцю, недоступність серверів, що знаходяться не під адмініструванням Виконавця, ушкодження комп’ютерними вірусами та інше.

4.3.Виконавець не несе відповідальності за технічне обслуговування, сумісність і роботу будь-якого обладнання і програмного забезпечення, яке не надано Виконавцем.

4.4.Виконавець не несе відповідальності перед третіми особами за дії Абонента.

4.5.При зверненні до Виконавця третіх осіб щодо порушень з боку Абонента, Виконавець попереджає Абонента про необхідність припинити порушення.

4.6.Виконавець не несе відповідальності за шкоду, яка виникла внаслідок розголошення Абонентом наданої Виконавцем конфіденційної інформації (логін, пароль та ін.).

4.7. Виконавець не несе відповідальність за будь-які збитки,що можуть бути завдані Абоненту внаслідок споживання Абонентом наданих послуг за цим Договором.

4.8.Абонент не несе відповідальності за дії Виконавця.

4.9.Абонент самостійно відповідає за зміст, достовірність та правомірність розповсюдження інформації, яку він передає через мережу ” XMAPA-net ” та за претензіями третіх осіб.

4.10.Абонент несе майнову відповідальність за пошкодження програмно-апаратних засобів та майна Виконавця.

4.11. Абонент самостійно відповідає за шкоду, заподіяну в процесі використання послуг Виконавця третіми особами.
5.СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

5.1.Даний Договір вступає в силу з моменту підписання і діє протягом одного року.

5.2.Якщо одна із Сторін не заявить в письмовій формі про розірвання Договору за десять днів до закінчення строку його дії, то Договір вважається продовженим на наступний рік на тих самих умовах.
6.ПОРЯДОК РОЗІРВАННЯ УГОДИ

6.1.Договір може бути розірваний за згодою Сторін в будь-який час до закінчення строку його дії.

6.2.Договір автоматично розривається через три місяці після призупинення надання послуг на основі заборгованості Абонента перед Виконавцем.

6.3.При розірванні даного Договору Виконавцем за невиконання або неналежне виконання Абонентом своїх обов’язків. Виконавець має право відмовити Абоненту в укладанні нового Договору.
7.ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

7.1.Сторони звільняються повністю або частково від зобов’язань за Договором у разі виникнення обставин, які неможливо передбачити або можна передбачити, але не можна попередити (введення військового або надзвичайного стану, стихійні лиха, наприклад: пожежа, повінь, землетрус, або виведення з ладу обладнання внаслідок удару блискавки або статичного розряду під час грози) та при настанні обставин юридичного форс-мажору (розпоряджень, рішень та постанов Верховної Ради, Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування) та інших незалежних від Сторін обставин. Ці обставини носять об’єктивний та абсолютний характер. Дія форс-мажору повинна бути підтверджена компетентним органом, за винятком випадків коли ці обставини загальновідомі або відповідно до цього прийняті нормативно-правові акти органів державної влади та органів місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень.

7.2.Сторона, для якої стало неможливим виконання обов’язків за даним договором через дію обставин форс-мажору, повинна в п’ятиденний строк повідомити іншу Сторону про початок, а потім про закінчення дії цих обставив.
8.ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1.Всі спірні питання і розбіжності, що виникають між Сторонами щодо даного Договору або у зв’язку з ним, вирішуються шляхом переговорів.

8.2.В разі недосягнення компромісу, справа підлягає передачі на розгляд та вирішення суду за підвідомчістю спорів згідно чинного законодавства України.
9.ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

9.1.Договір складено у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної Сторони.

9.2.Додатки, всі зміни та доповнення щодо даного Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, і після письмового оформлення і підписання Сторонами стають невід’ємною частиною даного Договору.

9.3.Сторони мають право передати свої права та обов’язки за даним Договором своєму правонаступнику або філії, про що зобов’язані повідомити іншу Сторону рекомендованим листом за 30 днів до дати передання своїх прав та обов’язків правонаступнику.

9.4.Договір не втрачає чинності у разі зміни реквізитів Сторін, їх установчих документів, а також зміни форми власності, організаційно-правової форми тощо. Про зазначені зміни Сторони зобов’язані протягом п’ятнадцяти днів повідомити одна одну.


Виконавець:


СПД Падiенко А.М.

ЄДРПОУ 2324403858,

Р/р 26008011074801 в ПАТ"Альфа-Банк" м.Київ

МФО 300346

ІПН 2324403858, номер свідоцтва 258087

Не є платником ПДВ

тел. 331-90-03

Адреса м.Київ, вул.Російська, 45-б.

Падієнко А.М.

М.П.

Абонент:
ПIП : __________________________________________________

Адреса : _______________________________________________

Паспорт серія : _________________ № ______________________

Виданий : ______________________________________________

_______________________________________________________

Iдент.код : _________________________________________________

Тел.дом. : ______________________________________________

Тел.моб. : ______________________________________________

E-mail : ________________________________________________

Підпис : _______________________________________________



«____» ______________, _________р.


Схожі:

Про надання послуг доступу до мережі Інтернет та мережі внутрішніх ресурсів
Суб’єкт підприємницької діяльності Мейнарович Віталій Володимирович названий далі Виконавець, в особі Мейнаровича Віталія Володимировича,...
ДОГОВІР № КРІСНЕТ-ДОМО-01 про надання телекомунікаційних послуг доступу...
ТОВ «КРІСНЕТ», іменоване надалі «Провайдер», в особі директора Нiколаєва Андрiя Миколайовича, що діє на підставі Статуту, пропонує...
ДОГОВІР № СОКОМ-ДОМО-01 про надання телекомунікаційних послуг доступу...
ЗАТ «СОКОМ», іменоване надалі «Провайдер», в особі, генерального директора Буглак Олени Костянтинівни, що діє на підставі Статуту,...
Навігація локальною мережею. Поняття про права доступу до ресурсів....
Віддалений робочий стіл, права доступу до ресурсів, адміністрування локальної мережі. Сформувати вміння використовувати ресурси локальної...
Правила користування послугою доступу до мережі Inter-DS ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Сторін, порядок та умови укладення Публічного договору про надання Інтернет послуг (далі Договір), порядок та умови підключення,...
На надання послуг з доступу до мережі Інтернет
Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, в особі директора Безкровного В. Ю., що діє на підставі Статуту, і містить...
Про надання послуг підключення та доступу до мережі Internet/Batyevka. Net
Абонент), разом іменуються «Сторони», а кожна окремо «Сторона» уклали цей Договір про надання послуг підключення та доступу до мережі...
ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг доступу до Інтернет мережі
Мережа wifiline net, іменований надалі "Виконавець", керуючись ст. 633 Цивільного кодексу України, пропонує Інтернет послуги необмеженому...
Глобальна мережа Інтернет. Ідентифікація комп’ютерів у мережі. Протоколи...
Сторії розвитку Інтернет, принципи ідентифікації комп’ютерів в мережі та основні протоколи мережі, розглянути основні послуги глобальної...
Глобальна мережа Інтернет. Ідентифікація комп’ютерів у мережі. Протоколи...
Сторії розвитку Інтернет, принципи ідентифікації комп’ютерів в мережі та основні протоколи мережі, розглянути основні послуги глобальної...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка