Товариство з обмеженою відповідальністю “Колокол”, (надалі Виконавець), в особі директора Борисова Бориса Борисовича, що діє на підставі Статуту, з однієї


Скачати 111.75 Kb.
Назва Товариство з обмеженою відповідальністю “Колокол”, (надалі Виконавець), в особі директора Борисова Бориса Борисовича, що діє на підставі Статуту, з однієї
Дата 22.03.2013
Розмір 111.75 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Договір про надання послуг № ___-Х

м. Київ „__”_____ 2009р.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Колокол”, (надалі – Виконавець), в особі директора Борисова Бориса Борисовича, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та ___________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________, (надалі – Замовник), в особі ______________________________________________________________________________________________________, що діє на підставі ______________ з іншої сторони, надалі Сторони, уклали даний договір, надалі Договір, про наступне:
1. Предмет Договору
1.1. Виконавець надає, а Замовник сплачує послуги віртуального хоcтингу, (надалі – Послуги):

- надання Замовнику на сервері Виконавця дисковий простір, розмір якого вказано у чинному Додатку до Договору;

- забезпечення доступу до серверу Виконавця по протоколам FTP, SSH;

- забезпечення HTTP доступу до інформації Замовника;

- надання Замовнику доступу до серверів баз данних в межах наданого дискового простору;

- забезпечення можливості використання CGI додатків;

- забезпечення можливості використання систем програмування PERL, PHP, SHELL, C;

- надання двадцяти п’яти поштових скриньок з доступом по протоколу pop3 на кожні 1000 Мб дискового простору;

- переадресація електронної пошти домену користувача (Замовника);

- повна технічна підтримка віртуального хостингу Замовника.
2. Ціни та порядок сплати послуг. Взаєморозрахунки
2.1. Щомісячна сума оплати Послуг, вказується у рахунках і розраховується згідно Додатка №1 Договору.

2.2. Не пізніше 5 числа кожного місяця Виконавець виставляє Замовнику рахунок на оплату Послуг за поточний місяць (та спожитий трафік за минулий період, якщо діючим додатком до Договору передбачена така сплата). У випадку неотримання рахунку у вказаний термін, Замовник вживає заходів для отримання рахунку. Неотримання Замовником рахунку, за умови не вжиття заходів для його отримання, не може служити причиною несплати або затримки сплати Послуг. За згодою сторін рахунки можуть пересилатись факсом або електронною поштою.

2.3. До десятого числа поточного місяця Замовник сплачує отриманий рахунок або направляє мотивовану відмову (рекомендованим листом або кур`єром). Якщо протягом цього строку рахунок не опротестовано він вважається прийнятим до оплати.

2 .4. В разі повної або часткової несплати рахунку у вказаний термін Виконавець має право призупинити, повністю, або частково, надання Послуг до виконання Замовником зобов’язань по їх сплаті, або розірвати Договір в односторонньому порядку.

2.5. Виконавець має право змінювати вартість Послуг. В разі підвищення вартості послуг Виконавець повідомляє про це Замовника не менш ніж за 15 діб. Після закінчення даного терміну Виконавець має право призупинити надання Послуг до отримання письмової згоди Замовника щодо зміни вартості. Замовник має право не погодитись з підвищенням вартості та розірвати Договір, про що він має повідомити Виконавця протягом 10 діб з моменту отримання повідомлення. Зниження вартості Послуг проводиться Виконавцем без попереднього повідомлення.

2.6. Факт надання Виконавцем Послуг оформлюється відповідними Актами здачі-прийняття робіт (надання послуг, передбачених пунктом 1.1.), які складаються щомісяця, підписуються повноважними представниками Сторін, засвідчуються їх печатками та висилаються Замовнику (рекомендованим листом або кур`єром) до 10 числа місяця, наступного за розрахунковим.2.7. Факт надання Виконавцем Послуг оформлюється відповідними Актами здачі-прийняття робіт (надання послуг), які підписуються повноважними представниками Сторін і засвідчуються їх печатками.

2.7. У разі незгоди Замовника прийняти та відповідним чином оформити Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг), Замовник до 15 числа місяця, наступного за розрахунковим, направляє Виконавцю мотивовану відмову (опротестування ) офіційним листом або кур`єром.

Сторони домовились, що відсутність Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг), відповідним чином завіреного Замовником, у разі відсутності мотивованої відмови, прирівнюється до такого, що є прийнятим Замовником та не є підставою для припинення надання послуг.
3. Права та обов`язки сторін
3.1. Замовник має право:

3.1.1. Отримувати весь обсяг послуг, перелічених в п. 1.1. Договору.

3.1.2. Протягом 5 (п`яти) днів з дня виставлення рахунку опротестувати його, направивши мотивовану відмову цінним листом або кур`єром.

3.1.3. До 15 числа місяця, наступного за розрахунковим, направити Виконавцю мотивовану відмову (опротестування) Акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) офіційним листом або кур`єром.

3.1.4. Отримувати від Виконавця інформацію та консультації, в обсязі, необхідному для користування Послугами.

3.2. Замовник зобов`язаний:

3.2.1.Своєчасно сплачувати рахунки, що виставляє Виконавець. Дотримуватись правил щодо користування Послугами та мережею Інтернет, що вказані у Додатковій угоді № 1 до Договору.

3.2.2. Виконувати рекомендації фахівців Виконавця по користуванню Послугами та глобальною мережею Інтернет.

3.2.3. Надавати Виконавцю замовлення на зміну тарифного плану не пізніше ніж за 10 днів до початку наступного розрахункового періоду. Замовлення має бути надане офіційним листом на номер факсу Виконавця. Переведення на новий тарифний план відбувається лише за умови наявності у Виконавця підписаного Замовником Додатку з описом умов нового тарифного плану.

3.3.Виконавець має право:

3.3.1. Припинити або призупинити надання Послуг, повністю або частково до отримання письмових пояснень та/або до моменту усуння дій та їх наслідків, в наступних випадках:

- у випадку невиконання Замовником умов Додаткової угоди № 1 до Договору;

- у випадку невиконання Замовником рекомендацій фахівців Виконавця;

- якщо дії Замовника та/або дії через Послуги надані Замовнику є такими, що шкодять або можуть заподіяти шкоду Виконавцю та/або іншим замовникам або нормальному функціонуванню мережі.

3.4. Виконавець зобов`язаний:

3.4.1. Забезпечити якісне надання Послуг;

3.4.2. Інформувати Замовника про зміни вартості послуг, згідно Прейскуранту Виконавця не менш ніж за 15 календарних днів до дати впровадження цих змін. Інформація щодо зміни вартості Послуг може передаватися Виконавцем Замовнику електронним листом або факсом.
4. Відповідальність сторін
4.1. Виконавець не несе відповідальності :

- за зміст та достовірність інформації, що передається або отримується через Послуги;

- за працездатність обладнання та програмного забезпечення, що належить Замовнику, якщо інше не було визначено додатково;

- за будь-яку шкоду, заподіяну Замовнику, в тому числі через надані Послуги;

- за технічний стан мережі, до якої підключений Замовник;

- за зміст інформації, що належить Замовнику.

4.2. Відповідальність сторін:

4.2.1. Замовник несе відповідальність:

- за порушення діючого законодавства, здійснене Замовником через використання Послуг, наданих Замовнику Виконавцем;

- за невиконання умов Додаткової угоди № 1 до Договору;

- за невиконання термінів та порядку сплати Послуг.

4.2.2. Виконавець несе відповідальність:

- за неналежне надання послуг перелічених у п.1.1. Договору.

4.3. У випадку призупинення надання Послуг на підставі п. 2.3. та п. 3.3.1. Договору, розмір місячної оплати Послуг не змінюється незалежно від строків призупинення.

4.4. Інформація Замовника зберігається на сервері Виконавця протягом 3 (трьох) місяців з моменту призупинення надання Послуг, незалежно від причин такого призупинення. Потім інформація видаляється автоматично та без збереження будь яких копій. Інформація може бути знищена достроково за наявності письмового запиту Замовника.

4.5. Виконавець ніяким чином не використовує інформацію, що належить Замовнику, та не відповідає за її зміст.

4.6. Розірвання Договору не звільняє Замовника від сплати заборгованості Виконавцю. За порушення зобов`язань згідно Договору Сторона сплачує іншій Стороні штрафні санкції у розмірі 0,2% суми вартості Послуг, але не нижче облікової ставки НБУ.

4.7. У випадку невиконання або неналежного виконання умов Договору, Сторони несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
5. Передача прав та обов`язків
5.1. Права та обов`язки по Договору можуть бути передані лише з письмової згоди іншої Сторони.

5.2. Сторона, яка має намір передати свої права та обов`язки по Договору повністю або частково своїм правонаступникам, філіям, дочірнім підприємствам або іншим особам, зобов`язана сповістити іншу Сторону письмово не менш ніж за 30 днів до передачі.
6. Вирішення суперечок
6.1. Усі суперечки та розбіжності, що виникли в результаті виконання умов Договору, Сторони вирішують шляхом переговорів.

6.2. У випадку неможливості досягнення згоди між Сторонами суперечка розглядається в господарському суді за місцезнаходженням відповідача.
7. Форс-мажор
7.1. Жодна Сторона не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання Договору, якщо це викликано обставинами непереборної сили, про які Сторони не могли знати раніше, або не могли їх передбачити.

7.2. До таких обставин належать: пожежі, повені, землетруси, смерчі, урагани, зсуви, та інші природні катаклізми, війни, революції, державні перевороти, страйки, диверсійні та терористичні акти, аварії на транспорті, в системах енергозабезпечення та зв’язку, зміни законодавства, дії державних органів.

7.3. Сторона, якій стало відомо про настання або наближення таких обставин негайно сповіщає про це іншу Сторону.

7.4. Виконання Договору, в повному обсязі або частково, припиняється на час дії таких обставин. Якщо дія обставин нездоланної сили триває більш ніж три місяці, то Договір вважається розірваним.
8. Строк дії та умови розірвання Договору
8.1. Договір набуває чинності з моменту підписання обома Сторонами і діє до «__» ______ 2010р.

Після настання цієї дати термін дії Договору автоматично продовжується на рік, якщо жодна зі Сторін за 10 робочих днів до цієї дати не проінформувала іншу Сторону письмово (цінним листом або кур’єром) про своє бажання припинити дію Договору. Договір так само пролонгується і на всі наступні періоди.

8.2. Договір може бути розірвано:

- на підставі пунктів 2.4., 2.5., 3.3. та 7.4;

- за згодою Сторін, про що інша Сторона має бути сповіщена не менш ніж за 15 діб.

8.3. В разі несплати Замовником рахунку до 1 (першого) числа наступного за розрахунковим місяця Договір вважається розірваним.
9. Заключні положення
9.1. З моменту підписання Договору всі попередні угоди, домовленості, переписка, що відносяться до предмету Договору втрачають силу.

9.2. Всі додатки, доповнення, додаткові угоди, виправлення до Договору, підписані повноважними представниками обох Сторін є його невід’ємною частиною.
10. Адреси, реквізити та підписи сторін


Виконавець

Замовник

ТОВ “Колокол” - резидент, який на загальних підставах сплачує податок на прибуток за ставкою, визначеною статтею 10 Закону України «Про оподаткування прибутку підприємств»




Юридична адреса:

02125, м.Київ, вул. Алішера Навої, 76

Місцезнаходження:

04053, м.Київ, вул. Тургенєвська, 52-58, оф.ТОВ”Колокол”

Юридична адреса:
Адреса для листування:


Телефон: (044) 461-7988

Факс: (044) 461-7988

Телефон:

Факс:

e-mail: [email protected]

www.colocall.net

e-mail:

ident:

Найменування банку:

АБ "Старокиївський Банк" у м. Києві

Найменування банку:

Розрахунковий рахунок: 260073011494

МФО 321477

Розрахунковий рахунок:

МФО

ІПН: 308664926537

Свід № 35619155

ІПН:

Свід №

ЄДРПОУ: 30866495

ЄДРПОУ:

Директор
_______________________ Борисов Б. Б.

М.П.

Директор
______________________ _______________

М.П.


Додаткова угода № 1
До Договору № ___-Х від __ _____ 2009р.
1. Використання Послуги і мережі Інтернет
1.1. Через Послуги, які надає Виконавець, Замовник може користуватися як безпосередньо Послугами та їх складовими, так і глобальною мережею Інтернет. Крім інформації, продуктів та послуг, чітко вказаних як ті, що надаються Послугами, Виконавець не поставляє і не контролює інформацію, Послуги та продукти в мережі Інтернет.

1.2. Всі товари, інформація та Послуги, що пропонуються або доступні в мережі Інтернет, надаються третіми сторонами, які ніяк не пов’язані з Виконавцем (за виключенням явно вказаних як ті, що надаються безпосередньо Послугами). Замовник бере на себе повну відповідальність і ризики за використання Послуг і Інтернет.

1.3. Виконавець не надає ніяких гарантій, явних або неявних (враховуючи, без обмеження, гарантії виконання прав або придатності для конкретної мети) на будь-які товари, інформацію та Послуги, що надаються через Послугу або через Інтернет взагалі. Виконавець не несе відповідальності за будь-які витрати або збитки, що прямо або опосередковано виникли в результаті подібних поставок.

1.4. Замовник несе всю відповідальність за оцінку точності, повноти та придатності усіх думок, оцінок, послуг та іншої інформації, якості та функцій товарів, що надаються через Послугу або Інтернет взагалі.

1.5. Замовник визнає, що Інтернет містить невідредаговані матеріали, деякі з яких носять відверто насильницький або сексуальний характер або можуть містити образливу для будь-кого інформацію. Виконавець не контролює ці матеріали та не несе за них ніякої відповідальності.

2. Правила роботи з Послугою
2.1. При використанні Послуги забороняється:

2.1.1. Обмежувати доступ або перешкоджати доступу інших користувачів до мережі Інтернет.

2.1.2. Відсилати рекламну інформацію без прохання зі сторони адресатів, а також в електронні видання та конференції, не призначені для реклами (СПАМ).

2.1.3. Відсилати, публікувати і розповсюджувати, за допомогою Послуги, по Інтернет будь-яку інформацію, розповсюдження якої, так чи інакше, суперечить українському або міжнародному праву.

2.1.4. Публікувати чи передавати через Послугу будь-яку інформацію чи програмне забезпечення, яке містить в собі віруси або інші шкідливі компоненти.

2.1.5. Використовувати Послугу для злому, створення перешкод в роботі, сканування та інших деструктивних дій як по відношенню до мереж і систем Виконавця, так і до інших мереж і систем Інтернет.

2.1.6. Використовувати Послугу для незаконного, не авторизованого доступу до комп’ютерних систем як Виконавця, так і доступних по Інтернет комп’ютерних систем третіх осіб.

2.1.7. Висилати, публікувати, передавати, відтворювати або поширювати через Послугу, будь-яким способом отримані, програмне забезпечення, або інші матеріали, повністю або частково захищені авторськими або іншими правами, без дозволу власника (автора).

2.1.8. Використовувати особисті або ті, що надаються, інформаційні ресурси (поштові скриньки, адреси електронної пошти, сторінки WWW і т. д.) у якості контактних координат при здійсненні будь-яких із наведених вище (п.2.1.1. –2.1.7.) дій незалежно від того, з якої точки Мережі були здійснені ці дії.

2.2. Виконавець залишає за собою право відмовити у пересилці або видаляти будь-яку інформацію або матеріали, які повністю або частково є неприйнятними, небажаними чи порушують дану Угоду, згідно з діючого законодавства України і загальноприйнятих міжнародних норм мережевого етикету.


Від ВИКОНАВЦЯ:





Від ЗАМОВНИКА:

Директор ТОВ “Колокол”
___________________ Борисов Б. Б.

М.П.




________________________
___________________ ____________

М.П.




- -

Схожі:

ДОГОВІР № про надання послуг щодо передвиборної агітації
Товариство з обмеженою відповідальністю «РАДІО ШАРМАНКА», (далі Виконавець), в особі директора Эвтухова Анатолія Людвіговича, який...
Публічний договір про надання послуг із вивезення твердих побутових відходів
Товариство з обмеженою відповідальністю «ПЕРША СМІТТЄВА КОМПАНІЯ», що іменується надалі «Виконавець», в особі Директора Мусієнка...
Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі «Довіритель», з однієї сторони, та
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОБ’ЄДНАНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», в особі генерального директора Каншіна В’ячеслава Юрійовича,...
Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі «Довіритель», з однієї сторони, та
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОБ’ЄДНАНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», в особі генерального директора Каншіна В’ячеслава Юрійовича,...
Шафа телекомунікаційна шафа Виконавця, шириною 60 см (внутрішній...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Датасфера», надалі «Виконавець», в особі директора Духа Павла Вікторовича, що діє на підставі...
ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ
Виконавець: Товариство з обмеженою відповідальністю «БігМір-Інтернет», в особі Директора Тісменецького Олександра Миколайовича, що...
ДОГОВІР ПРО ЗАМІНУ СТОРОНИ в договорі про надання телекомунікаційних...
Товариство з обмеженою відповідальністю «БАТИЇВКА», в особі директора Радецького Святослава Олександровича, який діє на підставі...
ТРАНСПОРТНОГО ЕКСПЕДИРУВАННЯ
«АПЕКС ТРАНС», надалі "Експедитор", що є юридичною особою за законодавством України і має статус платника податку на загальних умовах,...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Золотий Екватор»
Товариство з обмеженою відповідальністю”Оті Груп”, назване в подальшому “Продавець”, в особі директора Мірошніченко М. В., що діє...
Товариство з обмеженою відповідальністю “ТУРМЕНЮ”
Державної служби туризму і курортів України від 05. 11. 2010 р., серія AВ №566261, платник податку на прибуток підприємств на загальних...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка