Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі «Довіритель», з однієї сторони, та


Скачати 78.19 Kb.
Назва Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі «Довіритель», з однієї сторони, та
Дата 30.11.2013
Розмір 78.19 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи


ДОГОВІР ДОРУЧЕННЯ
м. Київ «__» __________ 2013 року
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОБ’ЄДНАНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», в особі генерального директора Каншіна В’ячеслава Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі – «Довіритель», з однієї сторони, та

Громадянин України _____________________, паспорт ________________, виданий _____________, який мешкає за адресою: _______________________, що іменується надалі – «Повірений», з іншої сторони, разом надалі іменуються «Сторони», а кожна окремо «Сторона», уклали цей Договір доручення (надалі – «Договір») про наступне:
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. В порядку та на умовах визначених у цьому Договорі, Повірений зобов’язується за винагороду вчинити від імені та за рахунок Довірителя юридичні дії.

1.2. Під юридичними діями у розумінні цього Договору мається на увазі:

- здійснення пошуку Клієнтів на придбання послуг Довірителя;

- проведення переговорів з Клієнтами щодо умов придбання послуг Довірителя;

- контроль укладення з боку Клієнта договору надання послуг (колокейшн).

1.3. Типовий договір надання послуг (колокейшн) Довірителя наведений у Додатку №1 до цього Договору.

1.4. Конкретні умови договору надання послуг (колокейшн), зокрема, вартість (ціна) послуг та строк дії договору визначаються Довірителем і можуть бути змінені лише за письмовим погодженням Довірителя. Довіритель може надати Повіреному тарифні плани з зазначенням вартості (ціни) своїх послуг, які будуть для Повіреного обов’язковими в частині визначення у договорі надання послуг (колокейшн) умови вартості (ціни) послуг.

1.5. Договір надання послуг (колокейшн), укладений Повіреним, створює, змінює, припиняє права та обов’язки Довірителя.
2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Повірений зобов’язаний:

2.1.1. діяти виключно в інтересах Довірителя та виконувати дане йому доручення особисто;

2.1.2. повідомляти Довірителеві на його вимогу всі відомості про хід виконання його доручення;

2.1.3. узгоджувати із Довірителем істотні умови договору надання послуг (колокейшн), що планується укладати із Клієнтом;

2.1.4. негайно повідомляти Довірителя про кожну досягнуту домовленість щодо укладення договору надання послуг (колокейшн) із Клієнтом;

2.1.5. протягом 2 (двох) календарних днів передати Довірителю оригінали договорів, підписаних з боку Клієнта;

2.1.6. не передавати конфіденційну інформацію, одержану від Довірителя без його згоди, використовувати її у власних інтересах чи в інтересах інших осіб всупереч інтересам Довірителя, як при виконанні Повіреним своїх обов’язків, передбачених цим Договором, так і після припинення Договору.

2.2. Повірений має право на:

2.2.1. отримання плати за виконання свого обов’язку за цим Договором;

2.2.2. своєчасне отримання інформації від Довірителя щодо умов, на яких може бути укладений договір надання послуг (колокейшн).

2.3. Довіритель зобов’язаний:

2.3.1. виплатити Повіреному плату, в разі успішного виконання ним своїх обов’язків за цим Договором, у розмірі і на умовах, передбачених цим Договором;

2.3.2. негайно прийняти від Повіреного результати виконання останнім доручення.

2.4. Довіритель має право:

2.4.1. вимагати у Повіреного інформацію про хід виконання доручення;

2.4.2. вимагати у Повіреного передачу оригіналів укладених з Клієнтами договорів надання послуг (колокейшн).
3. ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

3.1. Повірений від імені Довірителя шукає потенційних Клієнтів на придбання послуг Довірителя, проводить з ними переговори та, в разі досягнення згоди на укладання відповідного договору, контролює підписання з боку Клієнта договору надання послуг (колокейшн).

3.2. Повірений зобов’язаний негайно повідомляти Довірителя про можливість укладення договору надання послуг (колокейшн) засобами телефонного або електронного зв’язку, а після підписання договору з боку Клієнта направити оригінал такого договору Довірителю протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту його укладення.

3.3. Щомісячно у останній робочий день звітного місяця Повірений зобов'язаний подати Довірителю письмовий звіт про виконання доручення із додаванням відповідних підтверджуючих документів, зокрема, копій укладених договорів надання послуг (колокейшн). Якщо протягом звітного місяця Повірений не вчинив жодної юридичної дії, передбаченої цим Договором, звіт не складається.

3.4. Довіритель протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання від Повіреного розглядає звіт Повіреного та додані документи. За результатами розгляду Довіритель складає Акт прийому-передачі наданих послуг (надалі – «Акт»), який з моменту підписання Сторонами стає невід’ємною частиною цього Договору. Акт складається в двох екземплярах, по одному для кожної Сторони, які мають однакову юридичну силу. У Акті зазначається перелік укладених договорів наданих послуг (колокейшн), що були укладені із Клієнтом завдяки виконанню Повіреним юридичних дій згідно умов цього Договору, а також розмір винагороди Повіреного (за кожен укладений договір та сумарний розмір винагороди Повіреного).

3.5. Довіритель направляє складені та підписані ним Акти Повіреному. Повірений протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту отримання від Довірителя підписує Акти та направляє один підписаний екземпляр Довірителю.
4. ВИНАГОРОДА ПОВІРЕНОГО ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

4.1. Сторони погодили, що Повірений за виконання зобов’язань, передбачених розділом 1 цього Договору, отримує протягом 6-ти календарних місяців (кожен місяць) винагороду у розмірі ___ % від щомісячного платежу від Клієнта, передбаченого договором про надання послуг (колокейшн), який був укладений із Клієнтом завдяки виконанню Повіреним юридичних дій згідно умов цього Договору. В разі розірвання на протязі цих 6-ти місяців з дати підписання Договору про надання послуг (колокейшн), який був укладений із Клієнтом завдяки виконанню Повіреним юридичних дій згідно умов цього Договору, виплата винагороди зупиняється.

4.2. Довіритель виплачує винагороду Повіреному протягом 10 (десяти) банківських днів з моменту отримання підписаного Повіреним Акту, зазначеного у п. 3.4 цього Договору.

4.3. Розрахунок із Повіреним здійснюється у безготівковій формі, шляхом перерахування коштів з рахунку Довірителя на банківський (картковий) рахунок Повіреного.
5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

5.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов Договору у відповідності до даного Договору та чинного законодавства України.

5.2. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов’язання.

5.3. У випадку виникнення суперечностей між Сторонами, що пов’язані із Договором, Сторони вживають усіх необхідних заходів для вирішення їх шляхом переговорів.

5.4. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.
6. ФОРС-МАЖОР

6.1. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання будь-якого з положень даного Договору у випадку, якщо це невиконання стало наслідком дії непереборної сили. Непереборна сила – це такі надзвичайні обставини, які не залежать від волі особи та які не можна перебороти зусиллями самої людини та інших людей (далі – форс-мажор). Такими обставинами вважаються стихійні лиха (пожежі, повені, землетруси тощо), військові дії або рішення влади, тобто обставини, які роблять неможливим виконання обов’язків, передбачених даним Договором. Форс-мажор автоматично продовжує термін виконання зобов’язань на весь період його дії та ліквідації наслідків.

6.2. Сторона, в якої виникли форс-мажорні обставини, повинна надіслати повідомлення іншій Стороні протягом 5 (п’яти) календарних днів з того моменту, коли такі обставини виникли, або з моменту неможливості виконання своїх обов’язків у результаті дії форс-мажорних обставин.

6.3. Якщо дія форс-мажорних обставин продовжуватиметься більше 2 (двох) місяців, то кожна зі Сторін матиме право відмовитися від подальшого виконання зобов’язань за даним Договором. В цьому разі, жодна зі Сторін не матиме права на відшкодування іншою стороною можливих збитків, окрім права вимагати виконання зобов’язань, що виникли до настання форс-мажору.
7. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

7.1. Договір укладений строком на 1 (один) рік з моменту його підписання Сторонами та діє до «__» _____ 201_ року. Договір вступає в силу після підписання його обома Сторін та скріплення його печатками Сторін.

7.2. Кожна із Сторін має право достроково розірвати цей Договір, повідомивши про це іншу Сторону в письмовому вигляді. В даному випадку Договір втрачає юридичну силу по закінченню 20 (двадцяти) календарних днів з дня отримання однією із Сторін Договору письмового повідомлення про дострокове розірвання цього Договору. Сторона, яка має заборгованість за цим Договором перед іншою Стороною, має виконати свої зобов’язання згідно умов цього Договору у строк не пізніше закінчення вищезазначеного 20-ти денного строку.

7.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.
8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Всі зміни та доповнення до цього Договору дійсні лише в тому випадку, якщо вони укладені в письмовій формі і підписані уповноваженими представниками Сторін.

8.2. Усі повідомлення у відповідності з цим Договором можуть бути направлені Сторонами одна одній за допомогою засобів факсимільного зв’язку, електронною поштою, рекомендованим листом з повідомленням про вручення, шляхом особистого вручення повноважному представнику Сторони.

8.3. Цей договір складений у двох примірниках, що мають рівну юридичну силу, по одному примірнику для кожної з Сторін.

8.4. Додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені їх печатками.

8.5. Сторони зобов’язані повідомляти одна одну у разі зміни реквізитів. У випадку якщо Сторона своєчасно не повідомила іншу Сторону про зміну своїх реквізитів або не правильно зазначила свої реквізити у цьому Договорі, така Сторона несе всі ризики, пов’язані із таким неповідомленням чи неправильним зазначенням.

8.6. Повірений є платником ________________________________________________.

8.7. Довіритель є платником податку на прибуток на загальних підставах.
9. РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

ДОВІРИТЕЛЬ

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ОБ’ЄДНАНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»

ЄДРПОУ: 31745086

Місцезнаходження: 03127, м. Київ, просп. 40-річчя Жовтня, буд. 120, корп. 1

Поштова адреса: 03040, місто Київ, а/с 44

Тел. 254-22-33. Факс. 235-45-77

E-mail: [email protected]

П/р 26004184863500

у АТ «Укрсиббанк» м. Харків

МФО 351005

ІПН 317450826095

Номер свідоцтва ПДВ 37022261
Генеральний директор
______________________/Каншін В.Ю./

ПОВІРЕНИЙ

_______________________

___________________
Паспорт:

Адреса реєстрації:

Тел.

E-mail:

П/р

ІПН

____________________ /________________/



Схожі:

Юрійовича, який діє на підставі Статуту, що іменується надалі «Довіритель», з однієї сторони, та
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОБ’ЄДНАНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», в особі генерального директора Каншіна В’ячеслава Юрійовича,...
2. 1 Замовник бере на себе обов'язки
Шилова І. П., який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та Аграрний фонд, що іменується в подальшому "Замовник", в особі генерального...
ДОГОВІР № про надання послуг щодо передвиборної агітації
Товариство з обмеженою відповідальністю «РАДІО ШАРМАНКА», (далі Виконавець), в особі директора Эвтухова Анатолія Людвіговича, який...
Публічний договір про надання послуг із вивезення твердих побутових відходів
Товариство з обмеженою відповідальністю «ПЕРША СМІТТЄВА КОМПАНІЯ», що іменується надалі «Виконавець», в особі Директора Мусієнка...
ТОВ “СІТКО М”, що в подальшому іменується Виконавець, в особі Директора...

2. Порядок та умови надання послуг
Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ФГ «Органік Сістемс» в особі виконавчого Директора...
2. Порядок та умови надання послуг
Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ТОВ МП «Термінал Укрхарчозбутсировина» в особі Генерального...
2. Порядок та умови надання послуг
Грицаєнко Максима Георгійовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ТОВ МП «Термінал Укрхарчозбутсировина» в особі...
ПРО НАДАННЯ МАРКЕТИНГОВИХ ПОСЛУГ
А01 №129288, видане Шевченківською районною у м. Києві державною адміністрацією 05. 04. 2007 р.,- надалі по тексту даного Договору...
Про надання платних послуг
Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ФГ «Органік Сістемс» в особі виконавчого Директора...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка