Визначення термінів


Скачати 163.91 Kb.
Назва Визначення термінів
Дата 19.04.2013
Розмір 163.91 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


ДОГОВІР

про реалізацію рішення «Веб-сайт під ключ»
м. Луганськ «___» ________________ 2010 р.

Фізична особа — підприємець Бантиш Вячеслав Анатолійович, іменований надалі «Виконавець», з одного боку, і ____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________, іменований надалі «Замовник», в особі _______________________________________________________________ _____________________________________________________________________, з іншого боку, уклали даний Договір про нижченаведене:




Визначення термінів.


Терміни, які використаються в даному Договорі, мають наступні значення:

Сайт – інформаційний ресурс у мережі Інтернет, що містить текстову, графічну й іншу інформацію, що має унікальну адресу в системі доменних імен і підтримуваний комплексом системних програмних засобів.

Контент – інформаційний зміст сайту.

Технічне завдання на створення сайту (ТЗ) – у ТЗ повинні бути описані: призначення, структура сайту й сторінок, способи навігації по сайті й сторінкам, вимоги до дизайну сайту.

Акт про приймання робіт зі створення сайту – документ, що завіряє підписами Сторін, що свідчить про завершення всього комплексу робіт, передбачених у пункті 1 даного договору. Будь-які доробки й зміни сайту після підписання Акта про приймання робіт можливі лише в рамках додаткових угод до даного договору.
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

  1. Виконавець зобов'язується виконати роботи по створенню сайту Замовника (далі по тексту – «Сайт») і розміщенню Сайту на сервері виконавця, а Замовник прийняти й оплатити виконану роботу відповідно до дійсного Договору.



2. ОБОВ'ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

Виконавець зобов'язаний:

  1. Належним чином виконати роботи по створенню Сайту відповідно до вимог, зазначеними в Технічному завданні, що є невід'ємною частиною даного Договору.

  2. Виконати роботи зі створення Сайту в строк, зазначений у Календарному плані (Додаток №3), що є невід'ємною частиною даного Договору.

  3. При розміщенні інформації на Сайті використати тільки матеріали, затверджені Замовником у письмовому виді.

  4. Розмістити готовий Сайт на сервері Виконавця.

  5. Надати Замовникові доступ до сторінки Файлового Менеджера (логін та пароль). Провести інструктаж із правил роботи із системою адміністрування.

  6. У випадку збоїв у роботі Сайту, викликаних виявленими помилками, пов'язаними з його програмним забезпеченням, Виконавець зобов'язується за свій рахунок відновити нормальну роботу Сайту протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту повідомлення йому про помилку у випадку, якщо зазначені збої не зв'язані з наступними обставинами:

  • неправильною роботою із Сайтом співробітників Замовника;

  • самостійною зміною Замовником програмного коду;

  • відключенням сайту за несплату Замовником послуг по хостингу;

  • форс-мажорними обставинами в роботі провайдера послуг по хостингу Сайту;

  • форс-мажорними обставинами в роботі провайдера Інтернет-послуг Замовника.

У випадку якщо збої в роботі Сайту пов'язані з вищевказаними обставинами, відновлення нормальної роботи Сайту проводиться Виконавцем за додаткову плату й у строк, окремо погоджений із Замовником.

3. ОБОВ'ЯЗКИ ЗАМОВНИКА

Замовник зобов'язаний:

  1. Призначити відповідальну особу для здійснення контролю за ходом робіт, виконуваних Виконавцем у рамках даного Договору. Дана особа є відповідальним за прийняття рішень по поточних питаннях, що виникає в ході роботи над Сайтом.

  2. Надати необхідні матеріали (текстові й графічні) для створення дизайну й наповнення сторінок Сайту в строки, передбачені в Календарному плані (Додаток №3). У випадку неможливості надання Замовником необхідних матеріалів, умови виготовлення даних матеріалів Виконавцем повинні бути обговорені в додатковій угоді.

  3. Вчасно оплатити роботу Виконавця відповідно до п. 5 даного Договору.

  4. В випадку розміщення сайту на сервері Замовника, забезпечити відповідність сервера технічним вимогам для розміщення Сайту.

  5. Надати Виконавцеві доступ до сервера для розміщення Сайту й для виконання робіт, передбачених даним Договором.

  6. Самостійно відповідати за зміст інформації, переданої їм для розміщення на Сайті.

4. ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ Й ЗДАВАННЯ-ПРИЙНЯТТЯ РОБІТ

  1. Порядок виконання робіт і звітність по них визначається Календарним планом (Додаток №3). Роботи починаються після внесення Замовником авансового платежу відповідно до п. 5.5 даного Договору.

  2. Виконавець гарантує, що роботи будуть виконані в зазначений строк, за умови, що в ході робіт не було простоїв, що відбулися не з вини Виконавця, або Виконавець і Замовник не погодилися письмово в ході робіт змінити строки їхнього виконання. Допускається дострокове здавання-прийняття робіт.

  3. Протягом усього періоду створення Сайту поточна версія Сайту буде доступна для перегляду Замовником за адресою: http://www.______________________________________________________

  4. Твердження дизайну головної й робочої сторінок фіксується актом, в однобічному порядку підписаним Замовником, після підписання акту ніякі редакції дизайну не допускаються.

  5. У випадку прийняття Замовником рішення про замовлення Виконавцеві розробки додаткових ескізів дизайну Сайту, ця робота розглядається як додаткова до складу Робіт за Договором. Вартість, склад і строки вищевказаної додаткової роботи затверджуються Сторонами в Додатковій Угоді до Договору, що стає його невід'ємною частиною.

  6. Замовник може доручити внесення додаткового обсягу інформації Виконавцеві. У цьому випадку вищевказана робота розглядається як додаткова до складу робіт за Договором. Вартість, склад і строки виконання вищевказаної додаткової роботи затверджуються Сторонами в додатковій угоді до Договору, що стає його невід'ємною частиною.

  7. Виконавець гарантує безперебійну роботу функціональних модулів проекту протягом трьох років після запуску Сайту в експлуатацію.

  8. Після виконання робіт зі створення Сайту відповідно до п. 1 даного Договору Сторони підписують Акт про приймання робіт. Замовник протягом 3 (трьох) робочих днів з дати одержання підписаного Виконавцем Акта про приймання робіт зобов'язаний підписати його або направити Виконавцеві мотивована відмова від приймання в письмовому виді.

  9. Мотивованою відмовою зізнається письмовий документ, складений і підписаний Замовником, що повинен містити вказівки на невідповідності виконаних робіт.

  10. У випадку напрямку мотивованої відмови Сторонами складається двосторонній акт із переліком необхідних доробок і строків їхнього виконання. За узгодженням Сторін, може полягати додаткова угода, у якому обмовляються перелік, вартість і строк виконання додаткових робіт.

    1. У випадку, якщо Замовник не представив Виконавцеві мотивована відмова від приймання робіт протягом 3 (трьох) робочих днів з дати подання Виконавцем Акта про приймання робіт, вони вважаються зданими, а Акт, підписаний Виконавцем в однобічному порядку, має силу двостороннього і є юридичною підставою для проведення розрахунків Замовника з Виконавцем за виконані їм роботи.

  1. По завершенні всіх робіт над проектом, підписанні Акта про приймання робіт й остаточного розрахунку, Сайт Замовника переноситься з локального сервера Виконавця на хостинг й стає доступним у мережі Інтернет за адресою http://www.________________________________________

5. ВАРТІСТЬ РОБІТ І ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

  1. Вартість робіт зазначена в Додатку №2, що є невід'ємною частиною даного Договору.

  2. Розрахунки за даним договором здійснюються в гривнях.

  3. Оплата робіт за створення сайту за договором здійснюється авансовим платежем протягом 3 робочих днів з моменту підписання договору в розмірі 50 (П'ятдесяти) відсотків від вартості всіх робіт. Ціна може мінятися, залежно від проробленої роботи и остаточний розрахунок за договором здійснюється на підставі підписаного Сторонами Акта про приймання робіт, у строк не пізніше 3 робочих днів від дня підписання Акту.

  4. У вартість робіт з даного договору не включені роботи зі складання контенту сайту.

  5. У випадку мотивованої відмови від приймання робіт, сторонами складається двосторонній акт із переліком необхідних доробок і строків їхнього виконання. За узгодженням Сторін, може полягати додаткова угода, у якому обмовляються перелік, вартість і строк виконання додаткових робіт.

6. АВТОРСЬКІ ПРАВА

  1. Виняткові авторські права на використання в будь-якій формі й будь-якому способі, передбаченим чинним законодавством, розробленого за даним Договором Сайту розподіляються між Сторонами в такий спосіб:

  1. Вищезгадані права на програмний код програмного забезпечення Сайту належать Виконавцеві;

  1. Вищезгадані права на дизайн Сайту належать Виконавцеві, але можуть бути передані Замовникові після оплати вартості дизайну в еквіваленті 200 у.о. після завершення Виконавцем відповідних робіт, з обов'язковим складанням Акту прийому-передачі авторських прав.

  1. Виняткові авторські права на використання в будь-якій формі й будь-якому способі, передбаченим чинним законодавством, на ескізи дизайну, від прийому яких Замовник відмовився, належать Виконавцеві.

  1. Виконавець гарантує Замовникові, що виняткові авторські права на використання в будь-якій формі й будь-якому способі, передбаченим чинним законодавством, програмного коду, а також ескізи дизайну, згодом передані Замовникові, належать Виконавцеві й вільні від прав і претензій третіх осіб.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

  1. Сторони несуть відповідальність за даним Договором відповідно до діючого Українського законодавства.

  1. За несвоєчасну оплату робіт виконавця Замовник виплачує Виконавцеві пені в розмірі 0,1% від суми заборгованості за кожний день прострочення.

  1. За несвоєчасне надання необхідних матеріалів (текстових і графічних) для створення дизайну й наповнення сторінок Сайту, а також продовження строків робіт, зазначених у Додатку №3 Договори з вини Замовника, Замовник виплачує Виконавцеві пені в розмірі 0,1% від загальної вартості робіт за Договором відповідно до Додатка №2 за кожний прострочений день.

  1. При порушенні Виконавцем строків виконання робіт, зазначених у Додатку № 3 Договори, Виконавець зобов'язаний виплатити Замовникові пені в розмірі 0,1% від вартості даного виду робіт, за кожний день прострочення.

  1. Штрафні санкції, зазначені в п. 7.2 даного Договору, нараховуються на підставі й з моменту одержання замовником письмової претензії від Виконавця.

  1. Штрафні санкції, зазначені в п. 7.4 даного Договору, нараховуються на підставі й з моменту одержання виконавцем письмової претензії від Замовника.

8. ОБСТАВИНИ НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ (ФОРС-МАЖОР)

  1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов'язань за цим Договором, якщо це невиконання з'явилося наслідком обставин непереборної сили, а саме: пожежа, повінь, землетрус, воєнні дії, за умови, що дані обставини безпосередньо вплинули на виконання умов за даним Договором. У цьому випадку строк виконання договірних зобов'язань буде продовжений на час дій зазначених обставин.

Під форс-мажорними обставинами в роботі провайдера послуг по хостингу сайту або форс-мажорних обставин у роботі провайдера Інтернет-послуг розуміються наступні обставини:

  • вихід по незалежним від дій Замовника й/або Виконавця причинам з ладу й/або тимчасова часткова або повна непрацездатність сервера на території провайдера послуг по хостингу (якщо хостинг здійснюється не на сервері Виконавця), що містить файли або програмне забезпечення для роботи сайту, будь-яких його апаратних і програмних компонентів й/або периферійного встаткування, що забезпечують нормальну працездатність сайту;

  • вихід по незалежним від дій Замовника й/або Виконавця причинам з ладу й/або тимчасова часткова або повна непрацездатність комунікаційних каналів, що забезпечують зв'язок між сервером на території провайдера послуг по хостингу й будь-яких інших комп'ютерів у мережі Інтернет;

  • вихід по незалежним від дій Замовника й/або Виконавця причинам з ладу й/або тимчасова часткова або повна непрацездатність комунікаційних каналів, що забезпечують доступ Замовника в Інтернет (зв'язок між будь-яким комп'ютером Замовника в мережі Інтернет, з якого здійснюється процес обслуговування й користування сайтом, і сервером на території провайдера послуг по хостингу).

  1. Сторона, що не в змозі виконати свої договірні зобов'язання, негайно інформує іншу Сторону про початок і припинення зазначених вище обставин, але в кожному разі не пізніше 3 (трьох) робочих днів після початку або закінчення їхньої дії з підтвердженням компетентних державних органів.. Несвоєчасне повідомлення про обставини непереборної сили позбавляє відповідну Сторону права на звільнення від відповідальності за невиконання або неналежне виконання договірних зобов'язань через зазначені обставини.

  1. Якщо зазначені в п. 8.1 обставини тривають більше 3 (трьох) місяців, кожна зі Сторін вправі відмовитися від подальшого виконання зобов'язань за цим Договором, причому жодна йз сторін не вправі вимагати компенсації понесених нею витрат.

9. ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО Й ПОРЯДОК ДОЗВОЛУ СУПЕРЕЧКИ

  1. Даний Договір, порядок його виконання, а також усе суперечки, що випливають із даного Договору, регулюються Українським законодавством.

  1. Суперечки й розбіжності, які можуть виникнути з даного Договору, Сторони будуть дозволяти шляхом переговорів.

  1. У випадку, якщо Сторони не дійдуть згоди, то суперечка передається на розгляд в Арбітражний суд м. Луганська.

10. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ Й ПОРЯДОК ЙОГО РОЗІРВАННЯ

  1. Договір набуває чинності з дати його висновку й діє до виконання Сторонами своїх зобов'язань.

  1. Даний Договір, може бути, розірвуть по обопільній згоді Сторін у писемній формі під час ідписання відповідної угоди вповноваженими представниками Сторін.

  1. Письмове повідомлення про розірвання Договору направляється на адресу іншої Сторони за 10 (десять) днів до зазначеної в повідомленні дати розірвання.

11. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. У всьому, що не передбачено даним Договором, Сторони керуються діючим Українським законодавством.

  1. Зміни й/або доповнення змісту Договору можуть бути внесені в нього тільки за узгодженням Сторін, оформляються в письмовому виді, підписуються сторонами і є його невід'ємними частинами.

  1. Даний Договір складений у двох екземплярах, що мають однакову юридичну чинність, по одному для кожної йз Сторін і містить додатка: Додаток №1 «Технічне завдання»; Додаток №2 «Кошторис на виконання робіт»; Додаток №3 «Календарний план». Ці додатки є невід'ємної, складовій частиною Договору.

12. АДРЕСИ, РЕКВІЗИТИ Й ПІДПИСИ СТОРІН


Виконавець

Фізична особа - підприємець
Бантиш Вячеслав Анатолійович
КОД 2619619396, Р/р 26009060026499 в

ЛФ «Приватбанк» м. Луганська, МФО 304795

91011, м. ЛУГАНСЬК, вул. ОБОРОННА, 67A

ТЕЛ: +38 095 1667070, +38 067 3781170


Замовник

______________________________________
______________________________________
______________________________________

______________________________________

______________________________________

______________________________________



ПІДПИСИ СТОРІН:


Виконавець:

Замовник:







Бантиш Вячеслав Анатолійович

______________________________________



_________________ /________________/


_________________ /________________/


М. П.

М. П.


Додаток № 2



До Договору № _____ від «___» ________________ 2010 р.
Кошторис на виконання робіт.


Найменування робіт, виконуваних Виконавцем:

Ціна, у.о.

Ціна, грн.

1. Розробка технічного завдання на створення веб-сайта ТЗ (Додаток № 1).
Створення ТЗ, що описує всі індивідуальні особливості інтернет-сайту: функціональну й адміністративні частини.







2. Розробка дизайну сайту.
Створення дизайну сайту відповідно до вимог до оформлення сайту наведеними в ТЗ - створення основної ідеї й базового дизайну сайту з використанням наданих логотипів й інших текстових і графічних матеріалів, а також з наданням консультацій по визначенню концепції дизайну.








3. Верстка шаблонів HTML-сторінок сайту.

- нарізка й оптимізація графіки, що повторюється на всіх сторінках;

- верстка шаблона початкової сторінки сайту;

- верстка шаблонів ключових сторінок сайту.







4. Розробка програмної частини проекту

Створення сайту відповідно до технічного завдання.







5. Заповнення контенту

Обробка фотографій і заповнення каталогу







6. Покупка доменого імені

Покупка імені сайту (ціна за 1 рік)







7. Покупка хоста

Покупка місця на сервері для розміщення сайті (ціна за 1 рік)







8. Тестування

Перевірка працездатності інтерактивних сервисів сайту.








9. Реєстрація сайту

Реєстрація сайту в 5 розвідувачах або каталогах.








Разом:







Передплата

Попередня оплата ____% ( за ____ сторінок сайту).









ПІДПИСИ СТОРІН:


Виконавець:

Замовник:







Бантиш Вячеслав Анатолійович

______________________________________



_________________ /________________/


_________________ /________________/


М. П.

М. П.



Додаток № 3
До Договору № _____ від «___» ________________ 2010 р.
Календарний план.


Найменування робіт

Початок

Закінчення

Звітність

  1. Розробка технічного завдання на створення веб-сайта ТЗ.









Підписане обома сторонами ТЗ.

  1. Розробка дизайну сайту.












  1. Верстка шаблонів HTML-сторінок сайту.













  1. Розробка програмної частини проекту










Акт про приймання робіт, підписаний обома сторонами, виставляння рахунків*

  1. Верстка (Заповнення контенту)













  1. Тестування










  1. Реєстрація сайту в розвідувачах або каталогах










Акт про завершення робіт зі створення сайту, підписаний обома сторонами.



Дата одержання виконавцем текстових матеріалів від замовника








Перелік графічних елементів, надаваних замовником

Дата одержання виконавцем матеріалів









* Акт підписується у випадку, якщо замовник не надав матеріали для заповнення контенту в строк.

ПІДПИСИ СТОРІН:


Виконавець:

Замовник:







Бантиш Вячеслав Анатолійович

______________________________________



_________________ /________________/


_________________ /________________/


М. П.

М. П.


Акт прийому-здачі до договору № _____ від "___" ________________ 2010 р.

м. Луганськ "___" ________________ 2010 р.
Виконавець фізична особа - підприємець Бантиш Вячеслав Анатолійович здає, а Замовник в особі повноважного представника ________________________________________________________

приймає наступні роботи (послуги, продукцію): ___________________________________________

_______________________________________________________________________________________
1. Сайт перевірений повноважним представником Замовника в присутності Виконавця й відповідає вимогам.

2. Сайт належним чином оформлений і прийнятий (зданий).


Оплата за пророблену роботу:

Ціна, у.о.

Ціна, грн.

1. Раніше сплачено.
Попередня оплата ____% ( за ____ сторінок сайту).







2. Остаточний розрахунок.

Доплата ____% ( за ____ сторінок сайту).










ЗДАВ: ПРИЙНЯВ:


Виконавець:

Замовник:







Бантиш Вячеслав Анатолійович

______________________________________



_________________ /________________/


_________________ /________________/


М. П.

М. П.



Схожі:

Тема Тіла і речовини, що оточують людину
У лівій колонці терміни, а у правій визначення цих термінів, але вони повинні бути розміщенні в іншій послідовності. У разі командної...
І. Визначення термінів
Установчою Конференцією громадської організації «Тетіївська районна федерація футболу»
ЗАКОНУКРА Ї Н И
Стаття Визначення понять і термінів Охорона праці це система правових, соціально-економічних
Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ Стаття Визначення термінів
Законом передбачаються заходи державної підтримки і стимулювання розвитку виробництва та споживання мінеральних добрив
ПЛАН Термін та його ознаки. Термінологія як система. Способи творення термінів
Кодифікація і стандартизація термінів. Алгоритм укладання термінологічного стандарту
2. Визначення термінів
Порядок взаємодії представників місцевих дозвільних органів, які здійснюють прийом суб'єктів господарювання в одному приміщенні,...
ЗАКОНУКРА Ї Н И
Стаття Визначення основних термінів У цьому Законі наведені нижче основні терміни вживаються в такому значенні: відходи будь-які...
Тема дисципліни
Тема заняття: Вирішення ситуацій із обчислення строків, термінів, початку перебігу позовної давності. Зупинення перебігу позовної...
Інформація, для проведення бесіди з особовим складом караулу щодо...
У законі України «Про засади запобігання і протидії корупції» терміни вживаються в такому значенні
Інформація, для проведення бесіди з особовим складом караулу щодо...
У законі України «Про засади запобігання і протидії корупції» терміни вживаються в такому значенні
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка