Доповідь начальника Ленінського РВ «Про підсумки роботи РВ»


Скачати 65.39 Kb.
Назва Доповідь начальника Ленінського РВ «Про підсумки роботи РВ»
Дата 17.06.2013
Розмір 65.39 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Доповідь

начальника Ленінського РВ «Про підсумки роботи РВ»

Робота підрозділу організована згідно нормативних документів, які регламентують їх діяльність МНС України. В районі встановлено моніторинг та проводяться заходи реагування на оперативну обстановку. Робота ведеться згідно планів робіт підрозділу та індивідуальні місячні плани робіт, які розробляються щомісячно. З боку керівників підрозділу встановлений контроль за виконанням планів робіт, про що в них робляться відмітки, але в графі “відмітка про виконання” не ставиться номер документа та в якій справі він знаходиться.

РЕАГУВАННЯ

План роботи підрозділу за січень 2010 року виконаний на 98,3 %. Не виконано п. 5 в розділі взаємодії з органами влади по виконанню постанови КМ України від 19.08.2002 №1200 «Про порядок забезпечення населення та особового складу невоєнізованих формувань засобами хімічного захисту ….», у зв’язку з відсутністю повної інформації по об’єктам району по придбанню засобів хімічного захисту. На даний час таблиця закупівель не була готова. Згідно запитів до підприємств та об’єктів, які попадають в зону можливого ураження ХНО вразі виникнення НС. Звіти про закупівлю засобів захисту надійдуть у 1-му кварталі поточного року.

СЛУЖБА

В розділі організації служби згідно план-графіку складення ОП і К не виконано п. № 9, а саме не складено в січні місяці оперативну картку пожежегасіння на АЗС «Еріка» ТОВ «Влад», яка розташована по вул. 12 Повздовжня, 49 «Б».

- у зв’язку з тим, що на протязі тривалого часу керівництво об’єкту не надавало дані по ньому, тому був зроблений перенос на лютий місяць. На даний час цей недолік усунено.

На балансі Ленінського району знаходяться 445 пожежних гідрантів, з них 27 знаходяться в несправному стані, на обєктах розташовано 194 пожежні гідранти, з них 18 знаходяться в несправному стані, крім цього з 101 водоймищ на обєктах 9 несправних. На даний час з початку року прийнято в експлуатацію 5 пожежних гідранта.

КАДРИ

Загальна штатна чисельність Ленінського РВ – 9 одиниць, з яких осіб середнього та старшого начальницького складу – 8 од., осіб молодшого начальницького та рядового складу – 1 од., вільнонайманий склад – 1од.

Укомплектовані всі посади.

Загальна штатна чисельність СДПЧ-2 – 58 одиниць, з яких осіб середнього та старшого начальницького складу – 6 од., осіб молодшого начальницького та рядового складу – 51 од., вільнонайманий склад – 1 од.

Не укомплектовані 3 посади молодшого і рядового складу (водій-2, командир відділення – 1). На даний час знайдено 2 особи на посаду водія, один з них проходе стажування в підрозділі. Усі вони чекають набору до навчального пункту.

У 2009 році в підрозділи Ленінського районного відділу були прийняті на службу 7 осіб рядового і начальницького складу (з них 3 - випускники вищих навчальних закладів, 4 – на посади водіїв та пожежних).

Разом з тим звільнені у минулому році були 5 осіб рядового та начальницького складу, з них з правом на пенсію – 4 співробітники. 1 співробітник (начальник караулу лейтенант служби цив. захисту Ластовецький Є.М. звільнений зі служби за негативними мотивами за вживання спиртних напоїв під час несення служби).

Проблемні питання:

  1. Недостатній контроль керівництва підрозділу під час несення служби підлеглим особовим складом.

  2. Вивіска на будівлі адмінприміщення та покажчики на дверях службових кабінетів не відповідають вимогам Тимчасового порядку організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служб МНС України;

  3. Актова зала засобами наглядної агітації відповідним чином не оформлена, чим порушуються вимоги наказу МНС України № 177-08р.

  4. Довідки по дисципліні, що підтверджують розгляд цих питань на оперативних нарадах при начальнику районного відділу, недостатньо конкретні (в них не вказуються недоліки в роботі по зміцненню дисципліни та не плануються шляхи їх усунення);

  5. Не в повній мірі виконуються вимоги наказу МНС України № 541 від 09.08.07р. щодо забезпечення високого рівня дисципліни (вдвічі збільшено кількість дисциплінарних проступків серед особового складу).


ГПН

В розділі наглядово-профілактична діяльність, згідно плану ПТО об’єктів в січні місяці не перевірено бібліотека №11, за адресою пр. Миру, 17.

- об'єкт перевірений 02.02.2010р. в зв’язку з відсутністю на момент перевірки відповідальної особи за протипожежний стан об’єкту (знаходився в плановій відпустці), про що є відповідний рапорт інспектора з проханням на перенос термінів проведення перевірки, а також в зв’язку з проведенням протягом січня 2010 року двох позапланових перевірок протипожежного стану виборчих дільниць (загальна кількість перевірок – 118), що не могло не сказатися на загальній картині виконання службових обов’язків загалом відділенням.
Створено 27 з 50 необхідних ДПД(ДПК) – 54%, застраховано 24% членів існуючих ДПД(ДПК)

ДПД (50)

ПТК (55)

Створено

Необхідно

Створено

Необхідно

36 (72%)

14 (28%)

18

37

10 (ПНО)

12 (ПНО)

3 (ПНО)

29 (ПНО)

26 (інші)

2(інші)

15 (інші)

8 (інші)

Застраховано







16 ДПД (32%)







3 (ПНО)

19 (ПНО)







13 (інші)

15 (інші)







Не всі новобудови включені в річний графік перевірки новобудов

  • по всім документам що надходили з головного управління (починаючи з технічних умов) заведені наглядові справи на новобудови. В наглядових справах в наявності матеріали перевірок та контрольні листи. У разі, якщо технічні умови (або експертні висновки) зберігаються понад три роки і будівництво не розпочато, об'єкт будівництва знімається з контролю;

Неякісний нагляд за новобудовами та об’єктами реконструкції

  • як вже вказано вище, на всі новобудови заведені справи та контрольні листи, протягом кінця 2009 початку 2010 років ми зіткнулися з проблемою, що починають надходити документи (або суб’єкти підприємницької діяльності приходять для отримання документів на проектування) на об’єкти, які вже побудовані, або на яких вже кілька років тому проведена реконструкція, як здійснювати контроль за такими так званими «новобудовами»? І добре ще, якщо це з самого початку був нежитловий об'єкт і вівся нагляду з боку інспекторів ДПН, писались приписи, заборонялись роботи, тощо, а коли першим в отриманні дозвільного документу є погодження переводу з житлового фонду в нежилий? Ці випадки є найбільш турбуючими та потребують особливого контролю як з боку інспекторів так і з боку керівництва. Дані питання з кожним днем гостріше постають перед нашою службою, а відповідно, знаходяться на постійному контролю з мого боку та мого заступника, зараз ми шукаємо шляхи вирішення даного питання на рівні місцевих рад, а якщо проблема буде поглиблюватись обов’язково проінформуємо головне управління, щоб спільними діями досягти виконання всіх протипожежних норм та правил при будівництві, реконструкції та спробах узаконити вже побудовані об’єкти.

Не проведено страхування об’єктів будівництва

  • 2009 рік видався в цілому складним для нашої держави, економічна криза не могла не позначитися і на будівництві об’єктів, так на початку 2009 року в районі проводилось будівництво 29 об’єктів (з 78 новобудов), на кінець 2009 року ця цифра скоротилася в тричі (10 новобудов), та й цю цифру складають об’єкти, які вели в кращому разі оздоблювальні роботи. В січні 2010 року перевірено 8 новобудов за планом, проте на жодній з них роботи не ведуться. Питанню страхування новобудов приділяється увага, але, мушу признати, не на тому рівні, якому має бути, так протягом минулого року проведено страхування лише 3 об’єктів будівництва, в той час як по діючим об’єктам – 285, тобто працювати є над чим.


Не направлені матеріали на іспити до ДВЛ

  • відповідь на дане питання випливає з вищевказаного, при перевірці діючих новобудов на дане питання в подальшому обов’язково буде звертатися увага.



ДІ ЦЗ та ТБ
Страхование ПНО:

  • АЗС УТН «Восток» - йде процес перейменування об’єкту на «Формула»

  • АЗС ТОВ «ВДК» - займаються пролонгацією договору СК «Мегаполіс» (від 20.01.09 р)

  • АЗС «Світлана-Ласурія»» - проведена бесіда з керівником об’єкту; заключення договору з СК «Мегаполіс» у найкоротші терміни



ЗАГАЛЬНЕ

План-заходів по підготовці до семінар-наради виконується згідно термінів, але залишається не виконаними наступні заходи:

  • встановлення дзеркал заднього виду в резервних боксах;

  • оновлення службової документації.

Проблемним питанням на сьогоднішній день залишається ремонт генератора на АПД-2(33023)01 ВЕ81-45АЕ, ремонт зчеплення на АЦ-40(43253)247 н.з. 37-84 Ч2 та стартера на АП-5(53212)196 н.з. 35-74Ч2.

Начальник Ленінського РВ

ГУ МНС України в Миколаївській області

майор служби цив. захисту В.В. Мокренко

Схожі:

Доповідь начальника Ленінського РВ Мокренка В. В. «Про підсумки роботи...
...
Доповідь начальника Ленінського РВ Мокренко В. В. «Про підсумки роботи...
...
Доповідь начальника СДПЧ-2 Ленінського району про стан роботи щодо...

Про підсумки роботи агропромислового
Заслухавши та обговоривши інформацію в о начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Хименко...
Доповідь начальника Заводського РВ Мазур В. А. «Про підсумки роботи...
Заводського РВ Мазур В. А. «Про підсумки роботи РВ щодо забезпечення державної політики у сфері цивільного захисту в 2008 році»
ДОПОВІДЬ про проблемні питання в діяльності Ленінського районного...
З початку 2008 року в Ленінському районі надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру не виникло
Про підсумки роботи із зверненнями громадян у першому півріччі 2008 року
Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу звернень та контролю документообігу П. В. Тимочка про підсумки роботи із...
Про підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в м. Тернополіза...
Розглянувши інформацію начальника управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі Михалюка Володимира Ярославовича "Про підсумки...
Про підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі...
Розглянувши інформацію начальника управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі Михалюка Володимира Ярославовича „Про підсумки...
Доповідь ректора М. В. Полякова на зборах трудового колективу серпень 2013 р. Дніпропетровськ
На серпневій нараді ми, як завжди, підводимо підсумки роботи за минулий навчальний рік і накреслюємо завдання, першочергові заходи...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка