ДОПОВІДЬ НА ПІДСУМКОВУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИЦЬКИМ СКЛАДОМ ЦЕНТРАЛЬНОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ ПО ІТОГАХ РОБОТИ ЗА 2007 РІК


Скачати 70.65 Kb.
Назва ДОПОВІДЬ НА ПІДСУМКОВУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИЦЬКИМ СКЛАДОМ ЦЕНТРАЛЬНОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ ПО ІТОГАХ РОБОТИ ЗА 2007 РІК
Дата 08.05.2013
Розмір 70.65 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОПОВІДЬ

НА ПІДСУМКОВУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИЦЬКИМ СКЛАДОМ ЦЕНТРАЛЬНОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ ПО ІТОГАХ РОБОТИ ЗА 2007 РІК

"Про основні проблемні питання в організаційно-управлінській діяльності підрозділу, приоритетні завдання підрозділу на 2008 рік»

Товариш полковник, товариші офіцери !

Стан виконавської дисципліни, планування роботи та організаційно-управлінська діяльність.

Аналіз стану виконавської дисципліни показує, що з питань організації роботи по дотриманню виконавської дисципліни, організаційно-управлінської діяльності е ще суттєві недоліки, які негативно впливають на організацію роботи та на кінцевий результат діяльності підрозділу.

З метою покращення стану виконавської дисципліни та управлінської діяльності на місцях, було розроблено наказ по підрозділу з визначенням відповідальних, питання виконавської дисципліни заслуховувалось на оперативних нарадах протягом рок>^ 16 разш. Протягом року позбавлено або знижено преміальну надбавку 4^шзк інспекторам

начальникам караулів 6 раз. командирам відділення 4 рази, приймалися й інші заходи направлені на покращення^оботи з даного напрямку.

РГажаль~~необхідно констатувати той факт, що практично з місяця в місяць відповідальними за виконавську дисципліну, виконання планів робіт підлеглими практично не контролюються, відсутні відмітки та підтверджуючи матеріали по виконанню, це стосується в першу чергу відділення з наглядово-профілактичної діяльності. Незрозуміла і позиція пов'язана з неякісним складанням планів роботи, як підрозділу, так І особистих, Роман Михайлович це знов в основному стосується Вашого блоку. З місяця в місяць ми вигадуємо віртуальні заходи, які в ітозі не можемо виконати, а в кінці місяця починаємо створювати якісь документи аби закрити паперами питання. Кожен місяць до підрозділу надходить велика кількість телефонограм, які необхідно виконувати, але чомусь до планів роботи ми ці питання не вносимо, а коли до підрозділу приїздить перевіряючий з питань виконавської дисципліни ми навіть не можемо пояснити, що ми робили на протязі місяця бо в планах робот щось віртуальне, а займалися ми зовсім іншим, я не кажу що били байдики, але треба вміти правильно планувати свою діяльність та діяльність своїх підлеглих, а в ітозі показати свою роботу.

Що ж стосується виконавської дисципліни, то тут теж є недоліки. Тільки головним управлінням протягом 2007 року до нашого підрозділу направлено 1318 документів, 727 документів мали контрольні терміни та вимагали надання звітів про виконану роботу. Проведений аналіз виконавчої дисципліни показує що з початку року підрозділом не виконано 6 документів що складає 0,8 відсотків від кількості контрольних документів. Якщо брати в розрізі підрозділів області то наш коефіцієнт виконавчої дисципліни складає відповідно 99,2 проценти і це позволило зайняти нам так би мовити 14 місце з ЗО можливих. Вважаю, що основною причиною не своєчасного виконання документів, є неякісне вивчення документу,

відсутність належного контролю з боку відповідальних за виконавську дисципліну та лояльність до порушників виконавської дисципліни. І хочу ще сказати, якщо проводити порівняня то серед підрозділів міста ми маємо самий поганий результат. Чомусь Жовтневий районний відділ, ДПЧ-7, загін технічної служби та інші можуть звітувати, а в нас це не виходить. Тому більше я зупинятися на цьому не буду, а в 2008 році якщо будуть мати місце факти не виконання контрольних документів, чи не своєчасне звітування, мною це буде розцінюватися, як надзвичайна пригода з всіма витікаючими з цього наслідками (службовими розслідуваннями та інше).

Товаришу полковник по ітогах роботи за рік ми зробили на мій погляд всебічний та максимально повний аналіз. 1 я вважаю, що і в подальшому аналізи, які будуть робитися в підрозділі, будуть розкривати причини та умови погіршення ситуації, буде аналізуватися робота кожного співробітника, будуть підійматися проблемні питання, розроблятися дієві заходи.

Враховуючи вищевикладене вважаю за необхідне:

1.1. Розібратися в причинах невиконання контрольних та планових документів,
розробити конкретні заходи щодо покращення стану справ в підрозділі.

Термін: січень 2008 року, постійно.

1.2. Додатково вивчити з начальницьким складом та забезпечити без ухильне
виконання наказу ГУМНС № 421, рекомендацій ГУМНС № 69/4494 від 12.07.2007
року та наказу ГУМНС № 38 від 17.02.2005 р. взяти на жорсткий контроль
відповідальних за цій напрямок роботи.

1.3 Під час планування роботи підрозділу враховувати документи, які надходять до підрозділу та оперативну обстановку, плани роботи на місяць готувати більш розгорнутими та конкретними.

Термін: щомісячно, щоквартально.

1.4. При проведенні аналітичної роботи аналізувати роботу працівників,
причини недоліків, розробляти заходи, які включати до планів робіт.

Термін: щоквартально, щомісячно.

1.5. При проведенні оперативних нарад забезпечити якісну розробку довідок,
рішень.

Термін: постійно.

Стан роботи з листами, заявами та скаргами громадян

Постійно діючою комісією Центрального РВ ГУ МНС з роботи зі зверненнями громадян проаналізовано роботу, що проводилась у цьому напрямку протягом 2007 року, стан виконання вимог Закону України "Про звернення громадян", Указів Президента України від 13 серпня 2002 року № 700 "Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення", від 14 квітня 2004 року № 434 "Про невідкладні заходи з удосконалення організації прийому громадян органами державної влади, органами місцевого самоврядування та посадовими і службовими особами цих органів".

Питання організації розгляду звернень громадян та їх особистого прийому займають пріоритетне місце в роботі Центрального РВ та перебувають на постійному контролі у керівництва.

На контролі також перебувають звернення, що надійшли під час особистого пітйому громадян начальником ЦРВ.

Від громадян та посадових осіб протягом 2007 року надійшло поштою та прийнято на особистому прийомі 20 звернень (за аналогічний період минулого року 35 звернень). Кількість зменшилася на 15 або на 43%. Керівництвом ЦРВ на особистому прийомі прийнято 19 звернень, 1 звернення надійшло поштою. Депутатських звернень не надходило.

Найчастішими за кількістю е звернення про самовільне будівництво, перепланування та інші - 11 або 55 відсотків від загальної кількості.

Особлива увага приділяється виявленню та усуненню причин, що породжують колективні та повторні скарги громадян. За звітний період надійшло З колективних звернення, повторних не надходило.

Щоквартально аналізується робота з листами та скаргами громадян, підводяться підсумки. Стан роботи зі зверненнями громадян щоквартально розглядається на оперативних нарадах при керівництві ГУ МНС.

З метою вдосконалення роботи зі зверненнями, листами та скаргами громадян вважаю за необхідне:

1. Організувати діловодство по зверненням громадян згідно наказу МНС
України від 06.05.2004р. № 199.

Термін: постійно.

2. Підвищити якість розгляду звернень громадян, усунути причини, що
породжують повторні скарги.

Термін: постійно.

3. Створити необхідні умови для реалізації конституційних прав громадян на
письмові звернення або під час особистого прийому та обов'язкове надання
обгрунтованої відповіді на них.

Термін: постійно.

4.Встановити жорсткий особистий контроль за своєчасним розглядом звернень та скарг громадян в терміни, встановлені законом.

Термін: постійно.

5. Аналізувати стан роботи зі зверненнями громадян та щоквартально розглядати це питання на оперативних нарадах підрозділів. До 25 числа (березень, червень, вересень, грудень). Термін: щоквартально.

Стан взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування

Центральним районним відділом ГУ МНС України в Миколаївській області в 2007 році проведена відповідна робота по взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Одним із основних напрямків роботи з метою вирішення питань компетенції підрозділу с засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації. Прийняті протокольні рішення координували діяльність пов'язану з безпекою та захистом населення і території, реагуванням на надзвичайні ситуації природного і техногенного походження.

З метою своєчасного прийняття рішень керівництвом підрозділу та вжиття превентивних заходів щодо покращення стану техногенно-екологічної безпеки протягом поточного року підготовлено і проведено 11 засідань комісії, на які районним відділом було винесено на розгляд 8 питань. Протягом року нами підготовлено і спрямовано до адміністрації району 18 інформацій про протипожежний та техногенний стан району, об'єктів.

Прийняті комісією рішення забезпечили:

• готовності сил та засобів до реагування, на несприятливі погодні умови;
забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, льодоходу та дощових
п а вод к і в;

  • вжиття запобіжних заходів щодо запобігання та реагування на надзвичайні
    ситуації техногенного та природного характеру;

  • достатній рівень пожежної та техногенної безпеки, аварійно-рятувального
    обслуговування основних об'єктів господарської діяльності, житлово-
    комунального господарства та потенційно небезпечних об'єктів, тощо.

На території Центрального району надзвичайних ситуацій не виникло.

Основними недоліками в роботі комісії є:

• відсутність належного контролю за виконанням рішень комісії;
Напрямок роботи з органами влади вважаємо приоригетним на 2008 рік. І вже в
ньому році плануємо в корні передивиться наші взаємовідносини та перевести їх в
більш дієве русло, щоб дійсно впливало на ситуацію в районі.

Враховуючи вищевказане, для поліпшення стану роботи з органами державної влади необхідно:

1. взяти на особистий контроль підготовку та виконання рішень КТЕБ та НС,
координаційних комітетів ЬЖД з питань компетенції РВ ГУ МНС;

Термін: щомісячно.

2. брати участь, у межах своїх повноважень, у встановленому порядку в
засіданнях комісії ТЕБ та НС, координаційного комітету з питань БЖД, семінарах,
нарадах що здійснюються місцевими органами влади, їх структурними
підрозділами та посадовими особами;

Термін: постійно, протягом 2008 року.

3.проводити серед керівного складу райдержадміністрації, керівників служб, об'єктів району роз'яснювальну роботу, спрямовану на підтримку рішень сфери компетенції РВ ГУ МНС.

Начальник ЦРВ ГУ МНС України

у Миколаївській області

майор вн. сл. І.М. Мясоедов

Схожі:

ДОПОВІДЬ про проблемні питання в діяльності Ленінського районного...
З початку 2008 року в Ленінському районі надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру не виникло
ПЛАН-КОНСПЕКТ на проведення занять з технічної підготовки з начальницьким складом СДПЧ-3
НАВЧАЛЬНА МЕТА: вивчити з начальницьким складом частини порядок розрахунок часу роботи в протигазі АСП-2
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Новоушицького районного відділу ГУ МНС України, Новоушицького районного відділу внутрішніх справ, приписів Новоушицької районної...
ПЛАН КОНСПЕК Т для проведення занять з гуманітарної підготовки з...
Тема: Культура спілкування в професійній діяльності персоналу МНС України. Шляхи розв’язання між особистих конфліктів
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН (типовий) проведення занять зі службової підготовки...
Конституція України. Положення про Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків...
ПЛАН-КОНСПЕКТ на проведення пожежно-тактичних занять з начальницьким складом СДПЧ-3
НАВЧАЛЬНА МЕТА: вивчити з начальницьким складом частини особливості організації гасіння пожеж на складах і резервуарних парках нафти,...
ПЛАН-КОНСПЕКТ для проведення заняття з функціональної підготовки з начальницьким складом частини
МЕТА: вивчити з начальницьким складом частини основні вимоги Закону України “ Про державну службу “
ПЛАН-КОНСПЕКТ для проведення заняття з гуманітарної підготовки з...
Чорнобильської катастрофи – головний інструмент надійного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного...
ІНСТРУКЦІЯ
Жовтневого районного відділу ГУ МНС України в Миколаївській області та Жовтневого районного відділу УМВС України в Миколаївській...
План роботи відділу організаційно-методичної та інформаційно-бібліографічної...
Переглянути і відібрати документи для занесення до СКС. Розписувати періодику, збірники, анотувати для поповнення СКС
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка