Світ наших захоплень


Скачати 45.17 Kb.
Назва Світ наших захоплень
Дата 17.03.2013
Розмір 45.17 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


Долинська центральна районна бібліотека

Відділ комп’ютерних технологій



Світ наших захоплень
Вебліографічний список


м. Долина

2012

Залежно від рівня культури населення, а зокрема молоді, формуються і стилі її життя. У зв’язку з великим впливом сучасних технологій: телефонів, комп’ютерів, телевізорів, Інтернету, високих темпів росту автоматизації суспільного життя кардинально змінилися і погляди на саме життя, його сенс та сутність. Життя людини сучасного світу стало більш пасивним, інертним, у деяких випадках навіть бездіяльним.

Молодь України – майбутнє нової незалежної держави. Що ж формує смак, поведінку та внутрішній світ школярів та студентів? Яким захопленням надають перевагу сучасні молоді люди? Відповіді на ці запитання Ви можете знайти в запропонованому до Вашої уваги вебліографічному списку.
Фотографія

У сучасному житті камери переслідують нас майже всюди – в магазинах, кафе, у навчальних закладах, іноді навіть удома! У більшості мобільних телефонів наявна фотокамера. Також поширився Інтернет, а з ним і соціальні мережі. За статистикою, кожен третій мешканець України зареєстрований в соціальній мережі ВКонтакте. І, звісно, переважна більшість користувачів "контактом" – молодь. Навіть прикро, що саме такому хобі надає перевагу сучасна молодь. Звісно, фотографія – справжнє мистецтво, але у нашому випадку – це лише модна забаганка, яка коштує багато грошей та приносить нуль користі. Адже серед усіх цих "фотографів" дуже малий відсоток таких, хто дійсно має намір займатися фотографією серйозно.

http://www.cyfrovychok.ua

Інтернет-магазин "Цифровичок" пропонує найнижчі ціни на цифрові фотоапарати, дзеркальні фотоапарати, об'єктиви, відеокамери, спалахи, штативи, фільтри, сумки, чохли, фоторамки, карти пам'яті, а також іншу фото- і відеотехніку та аксесуари до них. Також тут наявна оргтехніка, автомобільна електроніка, комп’ютерна техніка. Для людей, які хочуть придбати цифровий фотоапарат надається детальна інформація про товар, а також наявні відеоогляди продуктів магазину.
Сучасні танці

Серед різноманіття танцювальних напрямів, молодь зазвичай обирає більш сучасні танці, такі, як hip-hop, electro dance, c-walk, jumpstyle, jazz-funk... Кількість таких напрямів – дуже велика. Багато з них тільки з'явилися в Україні, тому молодь сприяє їхньому швидкому розвитку, аби підкорювати нові творчі "вершини". Складно не погодитись з тим, що танці – дуже корисна річ і для тіла, і для душі. Вони є способом самовираження багатьох молодих людей. Але через швидку популяризацію танців серед населення стрімко зросла і кількість танцювальних шкіл. Проте, метою дуже великої кількості таких шкіл та гуртків є відмивання грошей, а не якісне навчання. Про це свідчать високі ціни, короткі тренування, некваліфіковані тренери. Звісно, існують дійсно професійні танцювальні школи, проте треба зануритись у культуру та історію обраного танцю, аби знати, хто може забезпечити ефективне навчання певному танцю в Україні.

http://franuk.com/dovidnuk?catid=341

Завітавши на сайт Franuk.com, можна знайти перелік танцювальних шкіл Івано-Франківська та коротку інформацію про них.
Гра на музичному інструменті

Музика – те, до чого тисячоліттями прагнула і прагне людська душа. Не зважаючи на те, що на дворі вже XXI сторіччя, таке захоплення як музика ані на крок не відсувається на задній план. Молоді люди, наділені музичними здібностями, навчаються грі на певних музичних інструментах і прагнуть вдосконалюватись та творити. Певних змін зазнала мода на музичні напрями, але це цілком природно, все ж таки ХХI сторіччя дає про себе знати. І, між іншим, найпопулярніший інструмент – це гітара. Багато молодих людей знають, як вдарити по струнах, щоб пролунали кілька акордів улюбленої пісні.

http://list.if.ua/filter_by/15/413-muzichni-shkoli?c=rating&d=down

Завітавши на цей сайт, Ви знайдете список музичних шкіл Івано-Франківська.
Комп'ютерні ігри

Розвиток цивілізації у нашому столітті неодмінно йде разом з розвитком різноманітних технологій, зокрема комп'ютерних. Комп'ютерний ринок постійно наповнюється новими, досконалішими програмами, збільшується швидкість процесорів, об'єм носіїв інформації. У цій технологічній боротьбі не останнє місце займає явище, яке виникло разом з комп'ютерами, а саме, комп'ютерні ігри.

http://gamau.net

На Українському Ігровому Порталі Ви можете знайти багато цікавої інформації про комп’ютерні ігри, переглянути скріншоти, новини, список прев'ю ігор, огляди, інтерв’ю, галерею, форум, відгуки інших людей стосовно програмних продуктів. Цей портал – універсальний сайт для українських ігроманів.

Вивчення іноземних мов

Комп'ютер взагалі і Інтернет зокрема належать до тих технічних засобів навчання іноземним мовам, які не були розроблені саме для цієї мети і звичайно виконують інші функції. Але через свої великі можливості Інтернет незабаром після свого виникнення привернув увагу викладачів-практиків та методистів. Інтернет використовується сьогодні для навчання різним предметам. Особливого значення він набув у викладанні іноземних мов.

http://www.italki.com

Використовуючи он-лайн сервіс italki.com, Ви маєте можливість вивчити будь яку іноземну мову, не виходячи зі свого дому. Можливість спілкування з викладачами різних країн світу робить сервіс інтерактивним.
Паркур

Серед молоді найбільш розповсюдженим екстремальним видом спорту є паркур, який був заснований у Франції Давідом Беллем і Себастьяном Фука. Це дисципліна, що є сукупністю навичок володіння своїм тілом, які в потрібну мить можуть знайти застосування в будь-якій життєвій ситуації. Сила і правильне її застосування — необхідна умова збереження свого життя і життя людини, якій, можливо, потрібна твоя допомога. Уміння швидше за інших опинятися там, де ти потрібний, є показником твоїх здібностей і рівня майстерності.

http://fpku.net.ua

На сайті Федерації паркуру України перед Вами відкривається великий інформаційний світ цього екстремального виду спорту. Ви можете переглянути проекти федерації, завітати в школу паркуру, читати новини, а також зв’язатися з майстрами паркуру чи вступити в цей клуб для здобуття нових навиків.

Підготував Данилишин Р. Я.,

інженер-програміст І категорії


Схожі:

Де підстерігає небезпека нас і наших дітей?
Коли дитина тільки пізнає, світ, її увагу притягують і такі предмети, як розетка, штепсель, проводка
Клаус Міхаель Маєр-Абіх «Повстання на захист природи. Від довкілля до спільно світу» (Уривки)
Ростір є тільки частиною природнього Універсуму. Індустріальне суспільство хибно розуміє це так, начебто весь світ є тільки людським...
ЯК НОВОМИРГОРОД ВІДСВЯТКУВАВ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
Адже, якщо з дитячих років дитина буде знати, що це за свято і що воно існує, то будемо ми ще довгі роки гідно вшановувати пам'ять...
Найважливіша проблема філософії людина-світ. Ф наука світоглядна....
Ф. це не просто особлива наукова дисципліна, а ще і специфічний тип мислення і навіть емоційний настрій, система світоглядних почуттів...
Тема: Світ мого «Я» Мета
Мета: познайомитись з учнями, надати їм можливість поринути у власний внутрішній світ, вчити бачити в оточуючих людях позитив, формувати...
Є. А. Подольська Кредитно-модульний курс з філософії
Світ земний тим самим зобра­жається не як пристановище «зла», «гріха», що протистоїть ідеальному першоиочатку, а як співпричетний...
067-9603101 (Галина Гузьо). К витки на концерти Павла Табакова «Мій...
Перед стартом туру «Мій світ» Павло Табаков представив ексклюзивне відео з репетиції (+ ВІДЕО)
Сонячний, радісно-бешкетливий світ
Тема. Сонячний, радісно-бешкетливий світ дитинства в повісті Марка Твена “Пригоди Тома Сойєра”
RETRO 2010 02 — 06. 07. Crimea, Ukraine
Холл 2004, 37]; світ, який лежить в інших просторово–часових рамках [Смущинська 2006, 99; Saka 2007, 22; Widdowson 2007, 26]. Дж....
Н. З. Софій Замислимося про освіту як про спосіб розвитку наших величезних...
Замислимося про освіту як про спосіб розвитку наших величезних можливостей, адже в кожному з нас є мрія, що, коли буде здійснена,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка