|
Скачати 50.82 Kb.
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у квітні 2009 року
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... НОРМИ БЕЗПЕКИ ДО КОНСТРУКЦІЇ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЛІФТІВ. Частина 28. Дистанційне керування сигналізацією на пасажирських і вантажопасажирських... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ПЕРЕДАЧІ ЦИЛІНДРИЧНІ ЗУБЧАСТІ. Правила приймання. Честина Рекомендації стосовно заготовок зубчастих коліс, міжосьової відстані та... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Метрологія. ЛІЧИЛЬНИКИ АКТИВНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ЗМІННОГО СТРУМУ СТАТИЧНІ. Методика повірки |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Метрологія. ЕТАЛОНИ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАНЬ ДЕРЖАВНІ, ПЕРВИННІ ТА ВТОРИННІ. Основні положення, порядок розроблення, затвердження, реєстрації,... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів.... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Машини сільськогосподарські. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПРИСТОСОВАНОСТІ ДО ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ |