ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у вересні 2009 року


Скачати 74.55 Kb.
Назва ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у вересні 2009 року
Дата 17.04.2013
Розмір 74.55 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ПЕРЕЛІК

нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у вересні 2009 року

п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №7-2009

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ДСТУ 6030:2008

М'ясо. Яловичина та телятина в тушках, півтушках і четвертинах. Технічні умови.

3.

ДСТУ ISO 9001:2009

Системи управління якістю. Вимоги.

4.

ДСТУ 4872:2007

Цукор білий. Метод визначення золи.

5.

ДСТУ 4864:2007

Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологості.

6.

ДСТУ 4897:2007

Риба та рибні продукти. Ваговий метод визначення жиру в умовах промислу.

7.

ДСТУ 4981:2008

Цикорій коренеплідний. Збирання. Показники якості та методи їх визначання.

8.

ДСТУ 4978:2008

Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації

9.

ДСТУ 5017:2008

Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання параметрів шорсткості Ra, Rmax i Rz в діапазоні від 0,025 мкм до 1600 мкм

10.

ДСТУ 5064:2008

Олії. Метод визначання золи

11.

ДСТУ ISO 6092:2007

Молоко сухе. Визначення титровної кислотності (рутинний метод).

12.

ДСТУ ISO 8851-3/IDF 191-3:2007

Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 3. Обчислення масової частки жиру.

13.

ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007

Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 2. Визначення масової частки знежиреного залишку.

14.

ДСТУ ISO 8851-1/IDF 191-1:2007

Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 1. Визначення масової частки вологи.

15.

ДСТУ ISO 13559/IDF 153:2007

Масло вершкове, кмсломолочні продукти та свіжий сир. Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом підрахування колоній, що виросли за температури 30ºС

16.

ДСТУ ISO 13681:2007

М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів.

17.

ДСТУ ISO 13965:2007

М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом.

18.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-03:2007

АРТИШОК. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

19.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-04:2007

СПАРЖА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

20.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-09:2007

КАПУСТА ГОЛОВЧАСТА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

21.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-10:2007

МОРКВА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

22.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-11:2007

КАПУСТА ЦВІТНА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

23.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-18:2007

ЧАСНИК. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

24.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-21:2007

ЦИБУЛЯ-ПОРЕЙ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

25.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007

ГРИБИ КУЛЬТИВОВАНІ (AGARICUS). Настанови щодо постачання і контролювання якості.

26.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-25:2007

ЦИБУЛЯ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

27.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-30:2007

КАРТОПЛЯ РАННЯ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

28.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007

КАРТОПЛЯ ПРОДОВОЛЬЧА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

29.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-53:2007

ТРЮФЕЛІ СВІЖІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

30.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007

ГРИБИ БІЛІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

31.

ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/AGRI/135:2007

СВИНИНА. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

32.

ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/308:2007

БАРАНИНА. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

33.

ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/326:2007

ЯЛОВИЧИНИ. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

34.

ДСТУ ISO/TR 10652:2006

ОДЯГ. Стандартна система визначення розмірів.

35.

ДСТУ ISO 6489-1:2006

Сільськогосподарські транспортні засоби. МЕХАНІЧНІ З'ЄДНАННЯ ПРИЧЕПІВ З ТЯГАЧАМИ. Частина 1. Розміри зчепних гаків.

36.

ДСТУ IEC 60335-2-101:2006

ПРИЛАДИ ПОБУТОВІ ТА АНАЛОГІЧНІ ЕЛЕКТРИЧНІ. БЕЗПЕКА. Частина 2-101. Додаткові вимоги до випарників.

37.

ДСТУ 7013:2009

АВТОБУСИ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ШКОЛЯРІВ. Технічні вимоги.

38.

ДСТУ 6011:2008

ЦИБУЛЯ ЗЕЛЕНА СВІЖА. Технічні умови.

39.

ДСТУ 4993:2008

КАРТОПЛЯ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Технічні умови.

40.

ДСТУ 4900:2007

ДЖЕМИ. Загальні технічні умови.

41.

ДСТУ 4899:2007

ВАРЕННЯ. Загальні технічні умови.

42.

ДСТУ 4898:2007

Консерви. ФРУКТИ ПРОТЕРТІ АБО ПОДРІБНЕНІ. Технічні умови.

43.

ДСТУ 4873:2007

ЦУКОР МОЛОЧНИЙ. Технічні умови.

44.

ДСТУ 2567:2007

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. Терміни та визначення понять.

45.

ДСТУ EN 10025-1:2007

ВИРОБИ ГАРЯЧЕКАТНІ З КОНСТРУКЦІЙНОЇ СТАЛІ. Частина 1. Загальні технічні умови постачання.

46.

ДСТУ EN 10025-2:2007

ВИРОБИ ГАРЯЧЕКАТНІ З КОНСТРУКЦІЙНОЇ СТАЛІ. Частина 2. Технічні умови постачання нелегованих конструкційних сталей.

47.

ДСТУ 5015:2008

ВОЛОКНО ЛЛЯНЕ КОРОТКЕ. Технічні умови.

48.

ДСТУ ISO 10666:2007

ГВИНТИ САМОСВЕРДЛУВАЛЬНІ САМОНАРІЗУВАЛЬНІ. Механічні та функційні властивості.

49.

ДСТУ-Н 5018:2008

Метрологія. СИСТЕМИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ВИТРАТИ, ОБЄМУ ТА МАСИ ВОДИ АВТОМАТИЗОВАНІ. Типова програма державної метрологічної атестації методики виконання вимірювання.

50.

ДСТУ OIML D 27:2008

Метрологія. ПОВІРКА ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ПЕРВИННА ЗА НАЯВНОСТІ У ВИРОБНИКА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.

51.

ДК 004:2008

УКРАЇНСЬКИЙ КЛАСИФІКАТОР НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у...
ВИМИКАЧІ ДЛЯ ПОБУТОВИХ Й АНАЛОГІЧНИХ СТАЦІОНАРНИХ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК. Частина Загальні технічні вимоги
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”,...
Будівельні матеріали. Плити з природного каменю для мостіння вулиць. Вимоги і методи випробуваня
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЛІЧИЛЬНИКИ АКТИВНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ЗМІННОГО СТРУМУ СТАТИЧНІ. Методика повірки
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Концентрати харчові. СОЛОДКІ СТРАВИ. ЖЕЛЕ, МУСИ, ПУДИНГИ, КОНЦЕНТРАТИ МОЛОЧНІ. Загальні технічні умови
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЕТАЛОНИ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАНЬ ДЕРЖАВНІ, ПЕРВИННІ ТА ВТОРИННІ. Основні положення, порядок розроблення, затвердження, реєстрації,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка