№ п/н
|
Номер НД
|
Назва НД
|
1.
|
ІПС №7-2009
|
Інформаційний покажчик стандартів
|
2.
|
ДСТУ 6030:2008
|
М'ясо. Яловичина та телятина в тушках, півтушках і четвертинах. Технічні умови.
|
3.
|
ДСТУ ISO 9001:2009
|
Системи управління якістю. Вимоги.
|
4.
|
ДСТУ 4872:2007
|
Цукор білий. Метод визначення золи.
|
5.
|
ДСТУ 4864:2007
|
Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологості.
|
6.
|
ДСТУ 4897:2007
|
Риба та рибні продукти. Ваговий метод визначення жиру в умовах промислу.
|
7.
|
ДСТУ 4981:2008
|
Цикорій коренеплідний. Збирання. Показники якості та методи їх визначання.
|
8.
|
ДСТУ 4978:2008
|
Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації
|
9.
|
ДСТУ 5017:2008
|
Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання параметрів шорсткості Ra, Rmax i Rz в діапазоні від 0,025 мкм до 1600 мкм
|
10.
|
ДСТУ 5064:2008
|
Олії. Метод визначання золи
|
11.
|
ДСТУ ISO 6092:2007
|
Молоко сухе. Визначення титровної кислотності (рутинний метод).
|
12.
|
ДСТУ ISO 8851-3/IDF 191-3:2007
|
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 3. Обчислення масової частки жиру.
|
13.
|
ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007
|
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 2. Визначення масової частки знежиреного залишку.
|
14.
|
ДСТУ ISO 8851-1/IDF 191-1:2007
|
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинний методи). Частина 1. Визначення масової частки вологи.
|
15.
|
ДСТУ ISO 13559/IDF 153:2007
|
Масло вершкове, кмсломолочні продукти та свіжий сир. Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом підрахування колоній, що виросли за температури 30ºС
|
16.
|
ДСТУ ISO 13681:2007
|
М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів.
|
17.
|
ДСТУ ISO 13965:2007
|
М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом.
|
18.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-03:2007
|
АРТИШОК. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
19.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-04:2007
|
СПАРЖА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
20.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-09:2007
|
КАПУСТА ГОЛОВЧАСТА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
21.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-10:2007
|
МОРКВА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
22.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-11:2007
|
КАПУСТА ЦВІТНА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
23.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-18:2007
|
ЧАСНИК. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
24.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-21:2007
|
ЦИБУЛЯ-ПОРЕЙ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
25.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007
|
ГРИБИ КУЛЬТИВОВАНІ (AGARICUS). Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
26.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-25:2007
|
ЦИБУЛЯ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
27.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-30:2007
|
КАРТОПЛЯ РАННЯ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
28.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007
|
КАРТОПЛЯ ПРОДОВОЛЬЧА. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
29.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-53:2007
|
ТРЮФЕЛІ СВІЖІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
30.
|
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007
|
ГРИБИ БІЛІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
31.
|
ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/AGRI/135:2007
|
СВИНИНА. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
32.
|
ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/308:2007
|
БАРАНИНА. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
33.
|
ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/326:2007
|
ЯЛОВИЧИНИ. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
34.
|
ДСТУ ISO/TR 10652:2006
|
ОДЯГ. Стандартна система визначення розмірів.
|
35.
|
ДСТУ ISO 6489-1:2006
|
Сільськогосподарські транспортні засоби. МЕХАНІЧНІ З'ЄДНАННЯ ПРИЧЕПІВ З ТЯГАЧАМИ. Частина 1. Розміри зчепних гаків.
|
36.
|
ДСТУ IEC 60335-2-101:2006
|
ПРИЛАДИ ПОБУТОВІ ТА АНАЛОГІЧНІ ЕЛЕКТРИЧНІ. БЕЗПЕКА. Частина 2-101. Додаткові вимоги до випарників.
|
37.
|
ДСТУ 7013:2009
|
АВТОБУСИ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ШКОЛЯРІВ. Технічні вимоги.
|
38.
|
ДСТУ 6011:2008
|
ЦИБУЛЯ ЗЕЛЕНА СВІЖА. Технічні умови.
|
39.
|
ДСТУ 4993:2008
|
КАРТОПЛЯ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Технічні умови.
|
40.
|
ДСТУ 4900:2007
|
ДЖЕМИ. Загальні технічні умови.
|
41.
|
ДСТУ 4899:2007
|
ВАРЕННЯ. Загальні технічні умови.
|
42.
|
ДСТУ 4898:2007
|
Консерви. ФРУКТИ ПРОТЕРТІ АБО ПОДРІБНЕНІ. Технічні умови.
|
43.
|
ДСТУ 4873:2007
|
ЦУКОР МОЛОЧНИЙ. Технічні умови.
|
44.
|
ДСТУ 2567:2007
|
ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. Терміни та визначення понять.
|
45.
|
ДСТУ EN 10025-1:2007
|
ВИРОБИ ГАРЯЧЕКАТНІ З КОНСТРУКЦІЙНОЇ СТАЛІ. Частина 1. Загальні технічні умови постачання.
|
46.
|
ДСТУ EN 10025-2:2007
|
ВИРОБИ ГАРЯЧЕКАТНІ З КОНСТРУКЦІЙНОЇ СТАЛІ. Частина 2. Технічні умови постачання нелегованих конструкційних сталей.
|
47.
|
ДСТУ 5015:2008
|
ВОЛОКНО ЛЛЯНЕ КОРОТКЕ. Технічні умови.
|
48.
|
ДСТУ ISO 10666:2007
|
ГВИНТИ САМОСВЕРДЛУВАЛЬНІ САМОНАРІЗУВАЛЬНІ. Механічні та функційні властивості.
|
49.
|
ДСТУ-Н 5018:2008
|
Метрологія. СИСТЕМИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ВИТРАТИ, ОБЄМУ ТА МАСИ ВОДИ АВТОМАТИЗОВАНІ. Типова програма державної метрологічної атестації методики виконання вимірювання.
|
50.
|
ДСТУ OIML D 27:2008
|
Метрологія. ПОВІРКА ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ПЕРВИННА ЗА НАЯВНОСТІ У ВИРОБНИКА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ.
|
51.
|
ДК 004:2008
|
УКРАЇНСЬКИЙ КЛАСИФІКАТОР НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ
|