ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у серпні 2009 року


Скачати 49.96 Kb.
Назва ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у серпні 2009 року
Дата 16.06.2013
Розмір 49.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
ПЕРЕЛІК

нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у серпні 2009 року

п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №6-2009

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ДСТУ 4816:2007

ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Методи визначення вмісту загального йоду.

3.

ДСТУ 4871:2007

Метрологія. АНАЛІЗАТОРИ ІНФРАЧЕРВОНІ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ РЕЧОВИНИ У ЗЕРНІ ТА ПРОДУКТАХ ЙОГО ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методика повірки (калібрування).

4.

ДСТУ 4911:2008

ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЕННЯ ФРУКТІВ І ОВОЧІВ. Методи контролювання кольору томатопродуктів.

5.

ДСТУ 4976:2008

Охорона навколишнього середовища. КОМПЛЕКС СТАНДАРТІВ У СФЕРІ ОХОРОНИ ҐРУНТІВ. Основні положення.

6.

ДСТУ 5008:2008

РІДИНИ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНІ. Методи визначання об’ємної частки етилового спирту.

7.

ДСТУ 5035:2008

ЖУРАВЛИНА СВІЖА. Технічні умови.

8.

ДСТУ 5040:2008

САЛОМАСИ НЕРАФІНОВАНІ ТА РАФІНОВАНІ. Технічні умови.

9.

ДСТУ ГОСТ 8.247:2009

Метрологія. МЕТРШТОКИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ РІВНЯ НАФТОПРОДУКТІВ В ГОРИЗОНТАЛЬНИХ РЕЗЕРВУАРАХ. Методика повірки.

10.

ДСТУ ГОСТ ИСО 8716:2009

Транспорт дорожній. ШКВОРНІ СЕДІЛЬНО-ЗЧІПЛЮВАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ. Випробування на міцність.

11.

ДСТУ ГОСТ ИСО 8718:2009

Транспорт дорожній. ПРИСТРОЇ ТЯГОВО-ЗЧІПЛЮВАЛЬНІ ТА ЗЧІПНІ ПЕТЛІ. Випробування на міцність.

12.

ДСТУ ЕN 10025-3:2007

ВИРОБИ ГАРЯЧЕКАТАНІ З КОНСТРУКЦІЙНОЇ СТАЛІ. Частина 3. Технічні умови постачання зварюваних дрібнозернистих конструкційних сталей, підданих нормалізації або нормалізувальному прокатуванню.

13.

ДСТУ ІЕС 60335-1:2004

ПРИСТРОЇ КЕРУВАННЯ ЛАМПАМИ. Частина 1. Загальні вимоги та вимоги щодо безпеки.

14.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-05:2007

БАКЛАЖАНИ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

15.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007

КВАСОЛЯ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

16.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-23:2007

ДИНІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

17.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-27:2007

ГОРОХ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

18.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007

ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ СТРУЧКОВИЙ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

19.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007

СЛИВИ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

20.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-36:2007

ПОМІДОРИ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

21.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-37:2007

КАВУНИ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

22.

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-41:2007

КАБАЧКИ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

23.

ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/335:2007

М’ЯСО КУРЕЙ. Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

24.

ДСТУ ІSО 2724:2006

ПОСУД ІЗ ЧАВУНУ ЗІ СКЛОПОДІБНИМ ТА ФАРФОРОВИМ ЕМАЛЕВИМ ПОКРИВОМ. Виготовлення зразків для випробування.

25.

ДСТУ ІSО 2746:2006

ПОСУД ЗІ СКЛОПОДІБНИМ ТА ФАРФОРОВИМ ЕМАЛЕВИМ ПОКРИВОМ. Емальовані вироби для роботи в умовах сильної корозії. Випробування високою напругою.

26.

ДСТУ ІSО 3098-5:2007

Документація технічна на вироби. ШРИФТИ. Частина 5. Написання латинської абетки, цифр і знаків засобами автоматизованого проектування.

27.

ДСТУ ІSО 3301:2006

Статистичне опрацювання даних. ПОРІВНЯННЯ ДВОХ СЕРЕДНІХ ЗНАЧЕНЬ, ОТРИМАНИХ У ВИПАДКУ ПАРНИХ СПОСТЕРЕЖЕНЬ.

28.

ДСТУ ІSО 7117:2007

Колісні транспортні засоби. МОТОЦИКЛИ. Вимірювання максимальної швидкості.

29.

ДСТУ ІSО 11292:2007

КАВА РОЗЧИННА. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводнів методом високоефективної аніонн-обмінної хроматографії.

30.

ДСТУ ІSО 15303:2007

ЖИРИ ТВАРИННІ І РОСЛИННІ ТА ОЛІЇ. Метод виявлення та визначення летких органічних домішок з використанням газової хроматографії/мас-спектрометрії.

31.

ДСТУ ІSО 21572:2006

Продукти харчові. МЕТОДИ АНАЛІЗУ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ І ПОХІДНИХ ПРОДУКТІВ. Методи, які ґрунтуються на аналізі білків.

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
Метрологія. ДЕРЖАВНА ПОВІРОЧНА СХЕМА ДЛЯ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ПЛОЩИННОГО КУТА
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
ЕЛЕКТРОМАГНІТНА СУМІСНІСТЬ. Частина 4 Методики випробування та вимірювання. Огляд стандартів серії ІЕС 61000-4
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЛІЧИЛЬНИКИ АКТИВНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ЗМІННОГО СТРУМУ СТАТИЧНІ. Методика повірки
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Концентрати харчові. СОЛОДКІ СТРАВИ. ЖЕЛЕ, МУСИ, ПУДИНГИ, КОНЦЕНТРАТИ МОЛОЧНІ. Загальні технічні умови
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЕТАЛОНИ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАНЬ ДЕРЖАВНІ, ПЕРВИННІ ТА ВТОРИННІ. Основні положення, порядок розроблення, затвердження, реєстрації,...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів....
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка