№ п/н
|
Номер НД
|
Назва НД
|
1.
|
ІПС №2-2009
|
Інформаційний покажчик стандартів
|
2.
|
ІПС №3-2009
|
Інформаційний покажчик стандартів
|
3.
|
ДСТУ 2435:2007
|
СЛИВИ СУШЕНІ. Технічні умови.
|
4.
|
ДСТУ 2641:2007
|
ПРОДУКТИ РИБНІ. Пакування.
|
5.
|
ДСТУ 4767:2007
|
ОЛІЇ КОСМЕТИЧНІ. Загальні технічні умови.
|
6.
|
ДСТУ 4778:2007
|
БУРЯКИ ЦУКРОВІ. Методи визначення якості коренеплодів.
|
7.
|
ДСТУ 4802:2007
|
НАСІННЯ ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР. Методи відбирання проб.
|
8.
|
ДСТУ 4815:2007
|
ВИРОБІ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення етилового спирту.
|
9.
|
ДСТУ 4843:2007
|
ЯДРО СОНЯШНИКОВОГО НАСІННЯ. Технічні умови.
|
10.
|
ДСТУ 4844:2007
|
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі.
|
11.
|
ДСТУ 4845:2007
|
ПИЛОМАТЕРІАЛИ. Класифікація.
|
12.
|
ДСТУ 4846:2007
|
ЛІСОМАТЕРІАЛИ КРУГЛІ. Класифікація.
|
13.
|
ДСТУ 4849:2007
|
НАПОЇ КАВОВІ РОЗЧИННІ. Загальні технічні умови.
|
14.
|
ДСТУ 4854:2007
|
СИРОВИНА КРОХМАЛЕВМІСНА ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Визначення масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методом.
|
15.
|
ДСТУ 4858:2007
|
НАПІВФАБРИКАТИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення міцності агарових драглів.
|
16.
|
ДСТУ 4862:2007
|
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення в’язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формування.
|
17.
|
ДСТУ 4863:2007
|
СИРОВИНА КРОХМАЛЕВМІСНА ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Правила приймання та методи відбирання проб.
|
18.
|
ДСТУ 4865:2007
|
ЦУКОР. Метод визначання крохмалю.
|
19.
|
ДСТУ 4867:2007
|
ЦУКОР-СИРЕЦЬ ТРОСТИННИЙ. Технічні умови постачання.
|
20.
|
ДСТУ 4870:2007
|
Метрологія. БОРОШНО. Визначення білості фотометричним методом.
|
21.
|
ДСТУ 4912:2008
|
ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення домішок рослинного походження.
|
22.
|
ДСТУ 4913:2008
|
ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення мінеральних домішок.
|
23.
|
ДСТУ 4925:2008
|
Консерви. РОТУНДА ЗАКАРПАТСЬКА. Технічні умови.
|
24.
|
ДСТУ 4972:2008
|
БУРЯКИ КОРМОВІ. Посіви якості елітного та базисного насіння. Технічні умови.
|
25.
|
ДСТУ 5009:2008
|
ВИРОБИ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНІ. Правила приймання , відбирання проб, методи органолептичних випробувань.
|
26.
|
ДСТУ 5010:2008
|
ПРОДУКЦІЯ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНА. Пакування, маркування, транспортування і зберігання.
|
27.
|
ДСТУ 5042:2008
|
СПИРТ ЕТИЛОВИЙ-СИРЕЦЬ. Технічні умови.
|
28.
|
ДСТУ ГОСТ 7.84:2008
|
Системи стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. ВИДАННЯ ОБКЛАДИНКИ ТА ПАЛІТУРКИ. Загальні вимоги та правила оформлення.
|
29.
|
ДСТУ ГОСТ 8.237:2008
|
Метрологія. МІРИ ЕЛЕКТРИЧНОГО ОПОРУ ОДНОЗНАЧНІ. Методика повірки.
|
30.
|
ДСТУ ГОСТ 16519:2008
|
Вібрація. ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВІБРАЦІЙНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ РУЧНИХ МАШИН І МАШИН З РУЧНИМ КЕРУВАННЯМ. Загальні вимоги.
|
31.
|
ДСТУ ГОСТ 27243:2007
|
Шум машин. ВИЗНАЧЕННЯ РІВНІВ ЗВУКОВОЇ ПОТУЖНОСТІ ЗА ЗВУКОВИМ ТИСКОМ. Метод порівнювання на місці установлення.
|
32.
|
ДСТУ ГОСТ 30123.0:2008
|
ВЕНТИЛЯТОРИ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ МАЛОГАБАРИТНІ БЕЗКОНТАКТНІ. Загальні технічні умови.
|
33.
|
ДСТУ ГОСТ 30212:2007
|
СТОЛИ ЖУРНАЛЬНІ І ПИСЬМОВІ. Методи випробувань.
|
34.
|
ДСТУ ГОСТ 31300:2007 (ЕН 12639:2000)
|
Шум машин. ПОМПИ ГІДРАВЛІЧНІ. Випробування на шум.
|
35.
|
ДСТУ ГОСТ ИСО 10817-1:2008
|
Вібрації. СИСТЕМИ ВИМІРЮВАННЯ ВІБРАЦІЇ ОБЕРТОВИХ ВАЛІВ. Частина 1. Пристрої для знімання сигналів відносної та абсолютної вібрації.
|
36.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007
|
ЯДРА ВОЛОСЬКИХ ГОРІХІВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
37.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DF-04:2007
|
ЯДРА ЛІЩИННИХ ГОРІХІВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
38.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-06:2007
|
ЯДРА МИГДАЛЮ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
39.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-07:2007
|
ЧОРНОСЛИВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
40.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DF-09:2007
|
ФІСТАШКИ У ШКАРАЛІПІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
41.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DDР-10:2007
|
ЯДРА ФІСТАШОК В ОБОЛОНЦІ ТА ОЧИЩЕНІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
42.
|
ДСТУ ЕЭК ООН DF-14:2007
|
ІНЖИР СУШЕНИЙ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.
|
43.
|
ДСТУ ЕN 381-10:2006
|
ОДЯГ ЗАХИСНИЙ ДЛЯ ОСІБ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ З РУЧНИМИ ЛАНЦЮГОВИМИ ПИЛКАМИ. Частина 10. Метод випробування захисних пристроїв верхньої частини тіла.
|
44.
|
ДСТУ ІЕС 60898-1:2005
|
УСТАТКУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНЕ ДОПОМІЖНЕ. АВТОМАТИЧНІ ВИМИКАЧІ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВІД НАДСТРУМІВ ПОБУТОВОГО ТА АНАЛОГІЧНОГО УСТАТКУВАННЯ. Частина 1. Вимикачі змінного струму.
|
45.
|
ДСТУ ІЕС 61558-2-19:2005
|
БЕЗПЕЧНІСТЬ СИЛОВИХ ТРАНСФОРМАТОРІВ, СИЛОВИХ БЛОКІВ ЖИВЛЕННЯ Й АНАЛОГІЧНИХ ПРИСТРОЇВ. Частина 2-19. Додаткові вимоги до трансформаторів з функцією зниження завад.
|
46.
|
ДСТУ ІSО 7046-1:2006
|
ГВИНТИ З ПЛАСКОЮ ПОТАЙНОЮ ГОЛОВКОЮ (ЗВИЧАЙНОГО ВИГЛЯДУ) І ХРЕСТОПОДІБНИМ ШЛІЦОМ ТИПУ Н або Z. КЛАС ТОЧНОСТІ А. Частина 1. Гвинти сталеві класу міцності 4.8. Технічні вимоги.
|
47.
|
ДСТУ ІSО 7937:2006
|
МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН, Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens. Техніка підрахування колоній.
|
48.
|
ДСТУ ІSО 8992:2006
|
ВИРОБИ КРІПИЛЬНІ. Загальні вимоги до болтів, гвинтів, шпильок і гайок.
|
49.
|
ДСТУ ІSО 9334:2005
|
Оптика та оптичні прилади. ФУНКЦІЯ ПЕРЕДАВАЛЬНА ОПТИЧНА. Визначення понять і математичні співвідношення.
|
50.
|
ДСТУ-Н РМГ 71:2007
|
Метрологія. ХАРАКТЕРИСТИКИ УЛЬТРАФІОЛЕТОВОГО ВИПРОМІНЕННЯ ДЖЕРЕЛ МЕДИЧНОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ. Методика виконання вимірювань.
|