|
Скачати 51.54 Kb.
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у грудні 2008 року
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... РЕЧОВИНИ ХІМІЧНІ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ СПОЖИВАННЯ ЛЮДИНОЮ. МЕТАНОЛ |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”,... Будівельні матеріали. Плити з природного каменю для мостіння вулиць. Вимоги і методи випробуваня |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ПЕРЕДАЧІ ЦИЛІНДРИЧНІ ЗУБЧАСТІ. Правила приймання. Честина Рекомендації стосовно заготовок зубчастих коліс, міжосьової відстані та... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... МАТЕРІАЛИ ТЕКСТИЛЬНІ. Випробування на стійкість фарбовання. Частина С07. Метод визначення стійкості фарбовання до вологого тертя... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ОХОРОНА ПРИРОДИ. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронення відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять |