Довідка Про роботу КУ «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Коломийської районної ради»


Скачати 31.55 Kb.
Назва Довідка Про роботу КУ «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Коломийської районної ради»
Дата 07.11.2013
Розмір 31.55 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фінанси > Документи
Довідка

Про роботу КУ «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Коломийської районної ради».

Комунальна установа « Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Коломийської районної ради » (далі - Центр) є закладом системи органів праці та соціального захисту населення, метою діяльності якого є здійснення заходів, спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини-інваліда, навчання її основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції у суспільстві. Центр утворено у формі комунальної установи, яка немає на меті отримання прибутку, для перебування дітей-інвалідів,які мають відповідні медичні показання і потребують соціальних умов для одержання соціальної реабілітації. При здійсненні реабілітаційних заходів діти-інваліди користуються всіма правами визначеними ст..31 Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні ». У своїй діяльності Центр керується Конституцією, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства праці та соціальної політики України, іншими нормативно-правовими актами з питань соціальної реабілітації дітей-інвалідів, а також Положенням про комунальну установу.

КУ «Коломийський районний ЦСРДІ КРР » було відкрито у вересні 2012 року, і знаходиться в приміщені Отинійської районної лікарні № 1 . Зарахування дітей-інвалідів здійснюється Центром відповідно до надісланих документів управлінням праці та соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації згідно з Порядком надання інвалідам а дітям-інвалідам реабілітаційних послуг, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 80.

До Центру зараховуються діти віком від 2 до 18 років з фізичними та розумовими вадами розвитку, які отримали статус інваліда. Тривалість одного курсу реабілітації дитини-інваліда складає 6 місяців. Проходження курсу реабілітації дитини-інваліда не повинно перевищувати одного разу на рік. В період з вересня 2012 року по даний час пройшли курс реабілітації 12 дітей, яким було надано своєчасну та ефективну корекційну, соціальну, психологічну допомогу та організовано навчання відповідно до особливостей та психофізичного розвитку.

Фінансово-господарська діяльність Центру здійснюється відповідно до кошторису, штатного розпису, затверджених в установленому порядку.

За 2012 рік профінансовано 588,8 тис. грн., з них:

- на придбання обладнання 32,2 тис. грн..

  • на капітальний ремонт 328,5 тис. грн..

  • на оплату праці 89,6 тис. грн..

  • на харчування 6,8 тис. грн..

  • на інші витрати 131,7 тис. грн.

Штатний розпис на 2013 рік затверджено на 15 штатних одиниць. В зв’язку з незаповненістю груп кількість фактично зайнятих посад за звітний період складає 11.5 шт.од.

- адміністративний персонал – 2 посадових оклада;

  • педагогічний персонал – 2,5 посадових оклада;

  • медичний персонал – 3,25 посадових оклада;

  • технічний персонал – 3,75 посадових оклада.


Затверджено коштів на поточний 2013 рік 595,1 тис. грн., з них профінансовано коштів за звітний період 400,4 тис. грн.. (0,67%)

  • на оплату праці та нарахування 268,2 тис. грн..

  • на продукти харчування20,020 тис. грн..

На інші видатки 60,7 тис. грн.:

- на оренду автомобіля 33,3 тис. грн. ;

  • на дизпаливо 26,3 тис. грн.;

  • на оплату комунальних послуг 28,4 тис. грн..;

  • на реабілітаційні обладнання 23,1 тис. грн..

Діти-інваліди забезпечуються безплатно транспортними послугами до місця розташування реабілітаційного закладу та до місця проживання. В центрі проводиться дворазове харчування , на яке виділяється 17 грн. в день на одну дитину.

Утримання Центру проводиться за рахунок коштів місцевих бюджетів, інвестицій і гуманітарної допомоги, добровільних внесків, вітчизняних та іноземних підприємств, установ, організацій, окремих громадян, інших джерел не заборонених законодавством.

Спонсорську допомогу було отримано у вигляді телевізора та DVD , 2-х ліжок, інвалідних візків та ходунів від сім’ї Шуман із Німеччини. Також в другому кварталі 2013 року Центр отримав спонсорську допомогу від приватних підприємців, а саме:

  1. Матковський Є. Й. - 1000 грн.;

  2. Томенко М.І. - 500грн.;

  3. Вітенко М.Д. - 500грн.;

  4. Григорчук І.В. - 500грн.;

  5. Змага В.М. - реабілітаційне обладнання на суму 4913грн 70коп.;

  6. Юркевич П.М - торф на упорядкування клумби на території центру.

  7. Анатійчук В.М. - саджанці для озеленення території.

  8. Грабицька ЗОШ - продукти харчування на суму 299грн

Директор Н.В.Дудар

Схожі:

Довідка Про роботу КУ «Коломийський районний центр соціальної реабілітації...
Про роботу КУ «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Коломийської районної ради»
ПРО КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «КОЛОМИЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ...
Засновником Центру є Коломийська районна рада. Рішення про утворення, реорганізацію та ліквідацію Центру приймається засновником
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського...
На базі Вінницького обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Промінь”
ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМИ ЗАНЯТЬ З ІНФОРМАТИКИ...
В статті висвітлюються особливості розробки та впровадження програми занятть з інформатики в Волинському центрі соціальної реабілітації...
Центр первинної медико-санітарної допомоги (далі Центр) є комунальним...
Центр) є комунальним закладом охорони здоров'я Коломийської районної ради Івано-Франківської області (далі Засновник), що надає первинну...
Цей Статут прийнято у новій редакції зі змінами та доповненнями до...
КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ КОЛОМИЙСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ «ТУРКІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА»
Інформаційна картка послуги
Постановка на облік інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення та видача направлення на безоплатне забезпечення...
Інформація про навчання на пільгових умовах
Синельниківської міської ради повідомляє, що Кримська республіканська установа «Міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів»...
ПОЛОЖЕННЯ про Почесну відзнаку Коломийського району – медаль голови...
Це Положення встановлює порядок нагородження відзнакою Коломийського району медаллю голови Коломийської районної ради та голови районної...
ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про реабілітаційну установу змішаного типу для інвалідів...
Міністерству праці та соціальної політики Автономної Республіки Крим, головним управлінням праці та соціального захисту
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка