Інформація на сайт ДУЕП ім. А. Нобеля від центру кар’єри


Скачати 23.71 Kb.
Назва Інформація на сайт ДУЕП ім. А. Нобеля від центру кар’єри
Дата 06.07.2013
Розмір 23.71 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Інформація на сайт ДУЕП ім. А.Нобеля від центру кар’єри

02.02.2011

ВІДБУЛАСЬ УСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ

АСОЦІАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ

1 лютого 2011 року в залі Нобелівських лауреатів Дніпропетровського університету економіки та права імені Альфреда Нобеля відбулась установча конференція асоціації випускників.

На установчій конференції були присутні представники професорсько-викладацького складу, працівники університету, які або безпосередньо очолюють, ведуть роботу з випускниками на кафедрах, у підрозділах, або є випускниками нашого університету. Було запрошено і перших випускників, і тих випускників минулих років, які протягом тривалого часу активно підтримують зв'язок з університетом.

Усього в залі зібралось 57 чоловік. Під час реєстрації учасники отримали інформаційні матеріали: Положення про асоціацію випускників університету, порядок денний, проект рішення та основні завдання в рамках розбудови асоціації випускників на 2011 рік.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся перший проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Задоя Анатолій Олександрович.

Анатолій Олександрович відмітив, за майже вісімнадцять років з дня заснування, університет підготував більше 20 тисяч фахівців, з них: 10 777 бакалаврів, 8 310 спеціалістів та 1147 магістрів. У 30 структурних підрозділах університету працюють - 113 науковців, викладачів, працівників, які отримали першу або другу вищу освіту, навчалися або навчаються в аспірантурі, докторантурі університету.

Із 16 кафедр тільки на двох ще не працюють наші випускники, а на кафедрі права таких викладачів 13, на кафедрі фінансів та банківської справи – 12, на кафедри прикладної лінгвістики та методики навчання – 9, по 8 – на кафедрах англійської філології та перекладу, міжнародної економіки та економічної теорії. Наші випускники продовжують свій професій шлях у рідному університеті, а рідний університет продовжує підтримувати своїх випускників.

Тому зрозуміло, чому саме вони стали в авангарді засновників асоціації випускників і зібралися на конференцію, яка розпочинає офіційну діяльність такої громадської організації при Дніпропетровському університеті економіки та права імені Альфреда Нобеля.

Вела конференцію - проректор з науково-педагогічної роботи та організації навчально-виховного процесу, доктор економічних наук, професор Павлова Валентина Андріївна.

Під час обговорення виступили директор музею університету Крутько Любов Дмитрівна, помічник проректора з виховної роботи Шевирьова Ганна Олександрівна.

На установчій конференції були розглянути всі питання, які були зазначені у порядку денному: визначено регламент роботи, порядок голосування, затверджено Положення про асоціацію випускників, обрано склад правління асоціації випускників.

Запрошуємо всіх випускників до «Асоціації випускників Дніпропетровського університету економіки та права імені Альфреда Нобеля»! Додаткову інформацію Ви можете отримати у центрі кар’єри університету.

Центр кар’єри

Контактні особи:

Садова Елла Степанівна, директор,

Максимова Маргарита, консультант з маркетингу

тел. (056) 31-24-61, вн. 461,

e-mail: [email protected],

cm.career@duep.edu,

Схожі:

Д НІПРОПЕТРОВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ Центр кар’єри
Закон України «Про зайнятість населення» презентація центру зайнятості студентам 5 курсу Університету імені Альфреда Нобеля
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ...

Глуха Ганна Яківна
Глуха Ганна Яківна директор навчально-методичного центру ДУЕП імені Альфреда Нобеля
Дайте правильні відповіді на подані нижче запитання
Про кого з персонажів твору говориться, що будучи сином прокурора, він відрікається від благополуччя, сімейного затишку, чудової...
На конкурсній основі відібрано понад
Профілізація передбачає створення рівного доступу до якісної освіти школярам різних категорій у відповідності до їх нахилів та потреб;...
План роботи над проектом: Моє професійне самовизначення (Додаток...
Прогноз подальшої професійної кар’єри (Додаток «Топ-5 найстрашніших гріхів на роботі»)
Роль ментальної візуалізації у процесі професійного саморозвитку педагога
«Проектування життєвого шляху» або «Проектування професійної кар’єри педагога»), занять мистецвом (малювання, ліплення, танець),...
Історія зарубіжної літератури друга половина ХІХ – поч. ХХ ст
Його виховував вітчим — офіцер французької армії Жак Опік (1789—1857), який згодом зробив блискучу військову (генерал), дипломатичну...
Як часто Ви відвідуєте веб-сайт Головного управління статистики?
Якими статистичними даними розділу «Статистична інформація» Ви користуєтесь найбільше?
У. А. Уорд Практичний досвід, спостереження та дослідження, які було...
Моделі компетентнісно спрямованого навчання в ЗСГГ №27 “Школа професійної кар’єри та компетентності учнів”, трансформувалося пізніше...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка