Рецензія На посібник О. В. Комаровського


Скачати 16.99 Kb.
Назва Рецензія На посібник О. В. Комаровського
Дата 14.05.2013
Розмір 16.99 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Рецензія

На посібник О. В. Комаровського

Фандрейзинг у питаннях, відповідях та цитатах”

для студентів спеціальностей „Менеджмент соціокультурної діяльності”, „Менеджмент організацій”,які вивчають дисципліну

Паблік рилейшнз” („Зв’язки з громадськістю”).
Зміна соціально-економічної парадигми розвитку нашої країни після набуття нею державної незалежності та входження до світового економічного простору вимагають всебічного вивчення та впровадження в практику апробованих форм і методів ефективної взаємодії суб’єктів економічної діяльності. В тому числі й такої, що має суспільно-значуще спрямування.

Одним з видів подібної діяльності, спрямованої на гармонізацію суспільних відносин і перерозподіл певних ресурсів (фінансових, матеріальних, людських) від тих суб’єктів, що мають їх надлишок, до тих, кому цих ресурсів бракує, є так званий „фандрейзинг”.

Треба зазначити, що фандрейзинг, як вид суспільно-економічної діяльності є відносно новим компонентом у соціальній реальності нашої країни і тому потребує всебічного інформаційно-наукового висвітлення і пропагування.

Реалізації цієї мети слугує посібник О. В. Комаровського „Фандрейзинг у питаннях, відповідях, та цитатах”, розрахований на поглиблення знань студентів спеціальності 7.050201 „Менеджмент організацій”, які вивчають дисципліну „Паблік рилейшнз”, одним із розділів якої є тема „Фандрейзинг”.

Даний посібник складений у нетрадиційній формі запитань і відповідей, поєднаних з конкретними прикладами діяльності, що містить ознаки фандрейзингу, які запозичені з популярних літературних джерел. Подібна форма дозволяє студентам чіткіше зрозуміти і глибше усвідомити сутність фандрейзингу, як суспільного явища і виду соціально-економічної діяльності, спрямованого на гармонізацію соціальних відносин в державі.

Матеріал посібника може бути використаний для самостійної роботи студентів щодо опанування теми „Фандрейзинг” і використаний у подальшій навчальній і практичній діяльності.

Запропонований посібник може бути рекомендований студентам спеціальностей „Менеджмент соціокультурної діяльності”, „Менеджмент організацій” в якості допоміжної літератури для більш глибокого вивчення зазначеної теми під час навчання за фахом.

Разом з тим видається необхідним зробити зауваження щодо можливості більш широкого використання в посібнику конкретних прикладів фандрейзингу та розширення переліку використаних джерел.

Схожі:

Рецензія на атестаційну роботу магістра

1 Інтерактивний електронний посібник "Основи інформаційно-електронних технологій". 2
Методичний посібник "ІНТЕРАКТИВНЕ КОМП’ЮТЕРНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ELECTRONICS WORКBENCH v 12"
РЕЦЕНЗІЯ На дипломну роботу студента ОКР «бакалавр» Солодюка Олега...
Дипломна робота студента Солодюка О. В. присвячена узагальненню поля комплексних чисел, яке за своїми властивостями дуже близьке...
КОНФЛ І КТОЛОГ І Я Навчальний посібник
Конфліктологія: Навчальний посібник. Авт. Зінчина О. Б. – Харків: ХНАМГ, 2007. – 164 с
Викладач-методист Вікулова І. Г Експрес-контроль Посібник для учнів ПТНЗ
...
Є. Тихомирова Зв’язки з громадськістю Рекомендовано Міністерством...
Посібник містить питання до самоконтролю та список літератури, що сприятиме глибшому засвоєнню матеріалу
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДЛЯ САМОСТІЙНОГО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ
Економічна теорія: Навч метод посібник для самост вивч дисц. / О. В. Бородкіна – К.: ДУІКТ, 2010. –с
НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
Сергієнко В. В. Філософські проблеми наукового пізнання : навчальний посібник. / В. В. Сергієнко − Кременчук : Кременчуцький національний...
Яцківський Л. Ю., Зеркалов Д. В. З57 Транспортне забезпечення виробництва. Навчальний посібник
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів напряму “Транспортні технології” вищих навчальних...
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВИВЧЕННЯ КУРСУ Київ 2 011 Навчально-методичний...
Навчально-методичний посібник до вивчення курсу «Основи економічної теорії» / Укл. Н.Є. Скоробогатова, Н. О. Черненко. К.: НТУУ "КПІ",...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка