Нормативні, директивні документи предмету «Захист Вітчизни»


Скачати 20.85 Kb.
Назва Нормативні, директивні документи предмету «Захист Вітчизни»
Дата 01.11.2013
Розмір 20.85 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Військова справа > Закон
Нормативні, директивні документи предмету «Захист Вітчизни»


  1. Указ Президента України від 25 жовтня 2002 року за № 948/2002 «Про Кон цепцію допризовної підготовки і військово-патриотичного виховання молоді».




  1. Закон України «Про загальний військовий обов`язок і військову службу» уведений у дію Постановою Верховної Ради України від 25.03.1992 року за № 2233-12 із змінами , що внесені на протязі періоду до 2006 року. Цей Закон здійснює правове регулювання стосовно загального військового обов`язку і військової служби з метою реалізації громадянами України конституційного обов`язку щодо захисту Вітчизни.



  1. Постанова Кабінету Міністрів України від 14 січня 2004 року за № 24 «Про затвердження державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти» Державний стандарт базової середньої освіти визначає вимоги до освіченості учнів і випускників основної та старшої школи, гарантії держави у Ії досягненні. У змісті освітньої галузі «Здоров`я і фізична культура, зокрема у розділі «Соціальне здоров`я людини містяться питання, які пов`язані з допризовною підготовкою учнів старшої школи.




  1. Постанова Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2000 року за № 1770 «Про затвердження про допризовну підготовку і про підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей».



  1. Наказ Міністерства освіти і науки України від 27 грудня 2000 року за № 625 «Про оголошення постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2000 року № 1770».Наказ зобов`язує Міністра освіти і науки Автономної Республіки Крим, начальників Головних управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів 1-П рівнів акредитації, науково-методичних та інших установ, підприємств, організацій системи освіти прийняти зазначену Постанову Кабінету Міністрів України до відома і виконання.




  1. Наказ Міністерства освіти і науки України від 20 лютого 2002 року № 128 «Про затвердження Нормативів наповнюваності груп дошкільних навчальних закладів компенсую чого типу, класів спеціальних загальноосвітніх шкіл /шкіл-інтернатів/, груп подовженого дня і виховних груп загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та порядку поділу класів на групи при вивченні окремих предметів у загальноосвітніх навчальних закладах.



  1. Лист Міністерства освіти і науки України від 09.жовтня 2002 року

№1/9-444 про роз`яснення поділу класів на групи при здійсненні

допризовної підготовки учнів-юнаків та основ медико-санітарної підготовки учениць.


  1. Лист Міністерства освіти і науки України від 11 листопада 1999 року за № 1/9-455 «Про звільнення від занять з допризовної підготовки та військової підготовки за програмами офіцерів запасу студентів».




  1. Наказ Міністерства освіти і науки України від 05травня 2008 року № 371 «Про затвердження критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти» (Додаток 20).

Схожі:

Вивчення предмету «Захист Вітчизни» у 2008/2009 навчальному році
Вивчення предмету «Захист Вітчизни» відповідно до Типових навчальних планів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України...
Методичні рекомендації щодо викладання предмету «Захист Вітчизни»
А. К. Кравцов, методист Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників
ПРОГРАМА ПРЕДМЕТА ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ Програму підготували: В. М. Мелецький...
Конституція України визначає захист Вітчизни обов’язком громадян України, найважливішою функцією держави. Безпека людини, її життя...
Захист інформації в комп
...
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ» (для 10-11 класів загальноосвітніх...
«Захист Вітчизни» викладається на підставі діючого законодавства та входить до інваріантної складової Типових навчальних планів загальноосвітніх...
«Захист web-сторінки від несанкціонованого доступу»
Ціль роботи: Проаналізувати нормативні документи в сфері захисту веб-сторінки від несанкціонованого доступу використовуючи систему...
Тестові завдання із предмету Захист Вітчизни (Основи медичних знань) з теми
Нобелівської премії з медицини та фізіології за 1975 рік. Зараз обіймає посаду професора біології у Каліфорнійському технологічному...
Матеріали методистів ОІПОПП
Кравцов А. К. Методичні рекомендації щодо викладання предмета «Захист Вітчизни», Черкаси – 2008
А. К. Кравцов, методист Черкаського ОІПОПП
З досвіду роботи вчителя предмета «Захист Вітчизни» Смілянської загальноосвітньої школи
Нормативні документи
Про затвердження переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка