Р І ШЕННЯ


Скачати 277.21 Kb.
Назва Р І ШЕННЯ
Сторінка 1/4
Дата 17.08.2013
Розмір 277.21 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Військова справа > Документи
  1   2   3   4

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Д н і п р о п е т р о в с ь к а о б л а с т ь




Р І Ш Е Н Н Я

29.07.2013 м.Нікополь № 631


Про підготовку і проведення приписки

громадян 1997 року народження до призовної

дільниці Нікопольського об'єднаного міського

військового комісаріату


Відповідно до статей 8 та 14 Закону України ”Про військовий обов'язок і військову службу”, керуючись статтею 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Нікопольської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити:

    1. Cклад комісії з питань приписки громадян 1997 року народження до призовної дільниці Нікопольського об'єднаного міського військового комісаріату (додаток 1).

1.2. Cклад лікарів-спеціалістів і молодшого медичного персоналу, яки складається з лікарів-фахівців, що мають досвід роботи в експертних комісіях для проведення медичного огляду допризовників з 02 січня 2014 по 31 березня 2014 р. (додаток 2).

2. Начальнику Нікопольського міського відділу (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області Венедиктову С.Ю., начальнику відділу охорони здоров’я Самойленко В.М. та начальнику відділу освіти і науки Пастушок О.В. звільнити членів комісії з питань приписки, що залучені до роботи на призовній дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату, від основної роботи на період приписки громадян 1997 року народження із збереженням основного місця роботи, заробітної плати.

3. Комісії з питань приписки в термін з 02 січня до 31 березня 2014 року:

- провести приписку юнаків 1997 року народження, які проживають у місті, до призовної дільниці;

- організувати і провести медичний огляд допризовників, які викликаються на комісію, і визначити їх придатність до військової служби;

- виявити кандидатів для направлення до вищих військових навчальних закладів та вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, на навчання за програмами підготовки на посади осіб офіцерського складу;

- направити призовників, придатних за медичними та іншими показниками для проходження підготовки з військово-технічних спеціальностей, до навчальних закладів товариства сприяння обороні України і професійно-технічних навчальних закладів;

- закріпити громадян, яких визнано під час приписки такими, що потребують обстеження, лікування та медичного нагляду, за лікувально-профілактичними закладами за місцем проживання або навчання;

- прикріпити до відповідних навчальних закладів і курсів громадян, які мають низьку освітню підготовку, а також не володіють або погано володіють державною мовою;

- доприписку юнаків 1997 року народження, які були розшукані та пройшли медичне обстеження, здійснювати з 01 квітня по 31 грудня (засідання комісії проводити в останню середу кожного місяця).

4. Приписку громадян 1997 року народження у січні - березні 2014 року проводити згідно з вимогами Закону України від 04 квітня 2006 року № 3597-IV “Про військовий обов’язок і військову службу ”, Постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 “ Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”, із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2005 року № 1249”. Військовому комісару контролювати своєчасне прибуття до призовної дільниці громадян 1997 року народження. Про всі випадки неприбуття громадян до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату повідомляти правоохоронні органи для їх розшуку, а також керівників організацій, підприємств, установ, житлово-експлуатаційних організацій, навчальних закладів та голів квартальних комітетів для належного реагування.

5. Затвердити “План заходів щодо підготовки і проведення приписки громадян 1997 року народження до призовної дільниці Нікопольського об'єднаного міського військового комісаріату ” (додаток 3).

6. Начальнику відділу охорони здоров’я Самойленко В.М. :

6.1 Звільнити від основної роботи лікарів-фахівців, середній та молодший медичний персонал, що залучені до роботи комісій з питань приписки, на період приписки громадян 1997 року народження до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату із збереженням основного місця роботи, заробітної плати та направити до призовної дільниці Нікопольського ОМВК.

6.2 Негайно направляти дублерів лікарів-фахівців до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату після повідомлення військового комісара Нікопольського ОМВК про відсутність основного члена медичної комісії. Зобов’язати особовий склад медичної комісії додержуватися встановленого розпорядку дня Нікопольського ОМВК.

6.3 До 10 грудня 2013 року передати до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату амбулаторні диспансерні картки Ф-025, 025-І/У на громадян 1997 року народження, а також списки громадян, які перебувають на обліку з приводу трахоми, туберкульозу, нервово-психічних, шкіряно-венеричних та інших інфекційних захворювань та підлягають призову.

6.4 До 10 грудня 2013 року забезпечити призовну дільницю Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату необхідним інструментарієм, перев’язувальним матеріалом, спиртом та медикаментами згідно з переліком (додаток 4).

6.5 Організувати проведення флюорографії грудної клітини громадянам 1997 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату, для чого забезпечити рентген-кабінети необхідною кількістю фотоплівки.

6.6 Організувати проведення усіх необхідних лабораторних обстежень через лабораторії міських лікарень. Видачу результатів обстежень проводити згідно з режимом роботи лабораторних відділень.

6.7 Для стаціонарного обстеження допризовників у лікарнях міста мати резерв місць (5-6), забезпечити повне та якісне обстеження у терміни, вказані в приписах призовної комісії;

6.8 Забезпечити повне, якісне та своєчасне обстеження громадян 1997 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату. Проводити позачергово обстеження з консультаціями лікарів-фахівців та інших спеціалістів. Направляти на розгляд комісії з питань приписки Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату тільки зареєстровані акти дослідження стану здоров’я, заповнені чорнилом, або кульковою ручкою, підписані та скріплені особистими печатками лікарів, які проводили обстеження, завірені підписом головного лікаря лікувальної установи і печаткою лікувального закладу. Секретар медкомісії зобов’язаний вести контроль та укомплектовувати особисті справи актами обстеження. Лікування або обстеження призовників здійснювати на безоплатній основі за рахунок закладу охорони здоров’я.

7. Начальнику Нікопольського міського відділу (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області Венедиктову С.Ю. забезпечити:

- проведення в установленому законодавством порядку розшук, затримання та доставку до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку;

- охорону громадського порядку нарядом міліції на призовній дільниці у період роботи дільниці з 02 січня по 31 березня 2014 року;

- направлення інформації до військового комісаріату щодо осіб, яких було притягнуто до кримінальної відповідальності, та осіб, які викликалися до органів внутрішніх справ з приводу антисуспільної поведінки, зловживання алкоголем та наркотичними речовинами.

8. Затвердити склад позаштатного інформаційно-консультаційного центру військово-професійної орієнтації та діагностики (додаток 5).

9. Затвердити склад позаштатної групи професійно-психологічного відбору при Нікопольському об'єднаному міському військовому комісаріаті на 2014 рік (додаток 6).

10. Керівникам підприємств, організацій міста на період проведення приписки направити в розпорядження міського військового комісаріату технічних працівників для забезпечення роботи комісії з питань приписки зі збереженням заробітної плати за місцем основної роботи відповідно графіку (додаток 7).

11. Керівникам навчальних закладів, підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, забезпечити своєчасне прибуття до призовної дільниці Нікопольського об'єднаного міського військового комісаріату громадян, які підлягають приписці, видати їм всі необхідні документи, що вказані в персональних повістках для комплектування особових справ.

12. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Нікопольської міської ради від 26.07.2012 № 519 “Про підготовку і проведення приписки громадян 1996 року народження до призовної дільниці Нікопольського об'єднаного міського військового комісаріату”.

13. Координацію роботи з виконання цього рішення покласти на військового комісара Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату Пєскова В.А., контроль - на керуючого справами виконкому Харченко І.В.

Міський голова Р.І.Токар



Додаток 1

до рішення виконкому від 29.07.2013 р.

№ 631



Склад

комісії з питань приписки громадян 1997 року народження

до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату
Основний склад



Голова комісії

військовий комісар Нікопольського ОМВК

Пєсков В.А.


Секретар комісії


медична сестра , КЗ «Нікопольський Центр первинної медико – санітарної допомоги»


Корабльова Н.М.










Представник міського відділу освіти

викладач предмету «Захист вітчизни» НМЦТОТТ

Васюк В.С.










Представник структурного підрозділу міського органу внутрішніх справ, який проводить роботу з неповнолітніми (за згодою)

в.о. начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей Нікопольського міського відділу (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області

Єгорова Ю.Г.

Психолог соціальної служби виконавчого органу міської ради
  1   2   3   4

Схожі:

Р І ШЕННЯ
Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні “, виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Нікопольської міської ради ВИРІШИВ
Р І ШЕННЯ
Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні, виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ м. Нікополь
Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, виконавчий комітет Нікопольської міської ради
Р І ШЕННЯ
Схвалити проект міської комплексної програми «Оздоровлення та відпочинку дітей у м. Нікополь на 2013 – 2017 роки» (додається)
Р І ШЕННЯ
Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно до пункту 7 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка